Administrert WordPress Hosting Ubokset: Trenger du det?

Hver bedriftseier kan forholde seg til å sjonglere mange ting for å holde alt i gang. Og legge til det, administrere alle de tekniske aspektene ved et nettsted? Du vil absolutt ønske å laste ned disse kompliserte oppgavene fra deg. Vel, det var da administrert WordPress hosting ville komme inn som en velsignelse i forkledning.


Men hva er fordelene med administrert WordPress-hosting? Er det et mye bedre alternativ enn vanlige cPanel-delte pakker? Er det verdt investeringen din? Hvorfor trenger du det?

La oss dykke inn for å svare på disse spørsmålene, slik at du kan vurdere om dette er riktig for bedriften din.

Hva er Managed WordPress Hosting?

Du ønsker å fokusere på å vokse virksomheten din, lage innhold og på andre viktigere oppgaver enn å administrere WordPress-nettstedet ditt. I tillegg er du ikke så teknisk nok for denne typen ting.

Det er grunnen til at de fleste webhotellleverandører tilbyr å ta dette av hendene. Med administrert WordPress-hosting vil hostingleverandøren din hjelpe deg med å sørge for at WordPress-nettstedet ditt er i toppform. Det betyr at nettstedet ditt alltid er sikkert, laster og utfører raskt, gjennomgår daglige sikkerhetskopier, alltid opp og regelmessig oppdaterer.

I utgangspunktet er ideen at du skal ha problemfri opplevelse med nettstedet ditt, slik at du kan fokusere på forretningsmessige ting.

En annen beste ting med administrert WordPress-hosting er at du får en premium-støtte.

Fordeler med administrert WordPress-hosting

Så, hvilke fordeler kan du få med denne tjenesten?

 • Raske servere som vert for nettstedet ditt
 • Veldig stram sikkerhet for nettstedet ditt
 • Støtte fra WordPress-ekspertene
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Automatiske oppdateringer
 • Null nedetid
 • Staging-nettsteder og versjonskontroll, avhengig av tilbudet fra hosting-leverandøren

Ulemper ved administrert WordPress-hosting

Jeg vil si med en gang, denne tjenesten er ikke for alle. Og nedenfor kan være grunnen til at du ikke velger denne tjenesten.

 • Dyrere, priser starter vanligvis på $ 29 per måned sammenlignet med den delte hosting til rundt $ 3,95 per måned. WP-motor starter på $ 35 per måned. Siteground tilbyr også Managed WordPress hosting som starter på $ 3,95 per måned.
 • Noen plugins kan blokkeres av leverandøren din hvis de ser ut til å senke nettstedet ditt. Hvis du virkelig trenger disse programtilleggene for nettstedet ditt, kan dette være et problem.
 • Hvis du er teknisk nok til å konfigurere ting på serveren din, vil du kanskje ikke benytte deg av denne tjenesten. Når du er i en administrert WordPress-hosting-tjeneste, har du mindre kontroll.

Trenger du virkelig en administrert WordPress-hosting?

Hvis du bare begynner, anbefaler jeg deg ikke å velge denne tjenesten. I tillegg kan det være lurt å vurdere budsjettet ditt og velge en rimeligere tjeneste som et vanlig WordPress-hosting.

Hvis nettstedet ditt allerede genererer høy trafikk og virksomheten din vokser, kan du få den administrerte WordPress-hosting. Mer, hvis du ikke er teknisk nok til å utføre all nettstedsadministrasjon. Vel, det kan være enten du velger en administrert WordPress-hosting eller leier en systemadministrator.

Hvis du vil ha en lynrask, rask nedetidsside for virksomheten din, kan du gå for den administrerte WordPress-hosting.

Egentlig koker det egentlig til to avgjørende faktorer. Først og viktigere, hva er dine behov? For det andre, har du nok budsjett for en dyrere hosting?

Hva er funksjoner du kan se etter i en administrert WordPress-hostingplan?

Hvis du bestemmer deg for å velge en administrert WordPress-hosting, er det neste du bør gjøre å gjøre litt research om hvilken plan du skal kjøpe. Du vil ikke investere i noe som ikke er verdt kostnaden, ikke sant?

Så her er noen tips for å velge riktig administrert WordPress hostingplan for nettstedet ditt:

 • Forsikre deg om at hostingleverandøren virkelig oppfyller løftet om et lynraskt nettsted.
 • Forsikre deg om at de regelmessig oppdaterer og sikrer nettstedet ditt.
 • Forsikre deg om at de virkelig har den beste av den beste støtten som kan hjelpe deg når det trengs.

Hvordan sørger du for disse tingene? Gjør din due diligence ved å gå gjennom vurderingene og hva andre kunder sier om hostingleverandøren. Du kan også bla gjennom vår Administrerte WP Hosting-anbefalinger.

En annen ting å sørge for er at hvis hostingleverandøren kan konfigurere serveren din for deg, spesielt hvis du planlegger å kjøpe en VPS eller en dedikert plan, og hvis de har forhåndsinstallerte WordPress-nettsteder og plugins for sikkerhetskopiering og hurtigbufring.

Konklusjon

Hvis du er bedriftseier og ønsker å fokusere mer på å utvide virksomheten din uten problemer med å administrere WordPress-nettstedet ditt, kan det være lurt å velge administrert WordPress-hosting.

Administrert WordPress-hosting er ikke for alle. Men det kan virkelig spare deg for tid og krefter i å administrere nettstedet ditt og utføre alle tekniske ting.

Men også ta hensyn til prisen og behovet for å ha en. I tillegg, hvis du velger denne tjenesten, må du sørge for at du får den rette hostingleverandøren for deg.

Det kan være lurt å starte med en vanlig WordPress-hosting først. Du kan alltid oppgradere uansett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map