Administreret WordPress Hosting Unboxed: Har du brug for det?

Enhver virksomhedsejer kan forholde sig til jonglering af en masse ting for at holde alt kørende. Og tilføje til det at styre alle de tekniske aspekter af et websted? Du vil bestemt ønske at downloade disse komplicerede opgaver fra dig. Det var, når administreret WordPress-hosting ville komme ind som en velsignelse i forklædning.


Men hvad er fordelene ved administreret WordPress-hosting? Er det en meget bedre mulighed end almindelige cPanel-delte pakker? Er det din investering værd? Hvorfor har du brug for det?

Lad os dykke ind for at besvare disse spørgsmål, så du kan vurdere, om dette er rigtigt for din virksomhed.

Hvad administreres WordPress Hosting?

Du ønsker at fokusere på at vokse din virksomhed, oprette indhold og på andre vigtigere opgaver end at styre dit WordPress-websted. Plus, du er ikke så teknisk nok til denne slags ting.

Derfor tilbyder de fleste webhostingudbydere at tage dette af hænderne. Med administreret WordPress-hosting hjælper din hostingudbyder dig med at sikre dig, at dit WordPress-websted er i topform. Det betyder, at dit websted altid er sikkert, indlæses og udføres hurtigt, gennemgår daglige sikkerhedskopier, altid op og regelmæssigt opdateres.

Grundlæggende er ideen, at du skal have en problemfri oplevelse med dit websted, så du kan fokusere på dine forretningsmæssige ting.

En anden bedste ting med administreret WordPress-hosting er, at du får en premium support.

Fordele ved administreret WordPress-hosting

Så hvilke fordele kan du få ved denne service?

 • Hurtige servere, der er vært for dit websted
 • Meget stram sikkerhed for dit websted
 • Support fra WordPress-eksperter
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Automatiske opdateringer
 • Nul nedetid
 • Iscenesættelseswebsteder og versionskontrol, afhængigt af hostingudbyderens tilbud

Ulemper ved administreret WordPress-hosting

Jeg vil med det samme sige, at denne service ikke er for alle. Og nedenfor kan være årsagen til, at du ikke vælger denne service.

 • Dyrere starter priser normalt ved $ 29 pr. Måned sammenlignet med den delte hosting på omkring $ 3,95 per måned. WP-motor starter ved $ 35 per måned. SiteGround tilbyder også Managed WordPress-hosting, der starter på $ 3,95 pr. måned.
 • Nogle plugins kan blokeres af din hostingudbyder, hvis de ser ud til at nedsætte dit websted. Hvis du virkelig har brug for disse plugins til dit websted, kan dette være et problem.
 • Hvis du er teknisk nok til at konfigurere tingene på din server, foretrækker du måske ikke at benytte denne service. Når du er i en administreret WordPress-hostingtjeneste, har du mindre kontrol.

Har du virkelig brug for en administreret WordPress-hosting?

Hvis du lige er startet, anbefaler jeg ikke, at du vælger denne service. Desuden kan du overveje dit budget og vælge en mere overkommelig service som en almindelig WordPress-hosting.

Hvis dit websted allerede genererer høj trafik, og din virksomhed vokser, kan du få den administrerede WordPress-hosting. Mere, hvis du ikke er teknisk nok til at gøre al webstedsstyring. Det kan være, enten du vælger en administreret WordPress-vært eller lejer en systemadministrator.

Hvis du vil have et lyn med hurtig, nul nedetid for din virksomhed, skal du gå til det administrerede WordPress-hosting.

Faktisk koger det virkelig ned til to afgørende faktorer. Først og mere vigtigt, hvad er dine behov? For det andet har du nok budget til en dyrere hosting?

Hvad er funktioner, man skal kigge efter i en administreret WordPress-hostingplan?

Hvis du beslutter at vælge en administreret WordPress-hosting, er den næste ting, du skal gøre, at undersøge, hvilken plan du skal købe. Du ønsker ikke at investere i noget, der ikke er prisen værd, ikke?

Så her er nogle tip til at vælge den rigtige administrerede WordPress-hostingplan til dit websted:

 • Sørg for, at hostingudbyderen virkelig lever op til sit løfte om et lynhurtigt websted.
 • Sørg for, at de regelmæssigt opdaterer og sikrer dit websted.
 • Sørg for, at de virkelig har det bedste af den bedste støtte til at hjælpe dig, når det er nødvendigt.

Hvordan sikrer du dig disse ting? Gør din due diligence ved at gennemgå anmeldelserne, og hvad andre kunder siger om hosting-udbyderen. Du kan også gennemse vores Administrerede WP Hosting-anbefalinger.

En anden ting at sikre sig er, at hvis din hostingudbyder kan konfigurere din server til dig, især hvis du planlægger at købe en VPS eller en dedikeret plan, og hvis de har forudinstalleret WordPress-websteder og plugins til sikkerhedskopiering og cache.

Konklusion

Hvis du er en virksomhedsejer og ønsker at fokusere mere på at vokse din virksomhed uden besværet med at administrere dit WordPress-websted, kan du måske vælge administreret WordPress-hosting.

Administreret WordPress-hosting er ikke for alle. Men det kan virkelig spare dig tid og kræfter i at administrere dit websted og udføre alle tekniske ting.

Men også tage hensyn til prisen og behovet for at have en. Hvis du vælger denne service, skal du sørge for, at du får den rigtige hostingudbyder til dig.

Du ønsker måske først at starte med en regelmæssig WordPress-hosting. Du kan altid opgradere alligevel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector