Administreret WordPress-hostanmeldelse: Din praktiske guide til at vælge det bedste

De fleste virksomheder med websteder er opmærksomme på virkningen af ​​en førsteklasses vært ved håndtering af digitale aktiver. En upålidelig kan udløse en spærring af sociale medier-kaos. Selv hvis driftsstop eller sikkerhedsovertrædelse ikke er virksomhedens skyld, vil forretningen ikke blive uskadd fra dets interessenter.


Derfor bør ensartet ydelse og bundsolid sikkerhed være hovedprioriteten. For at sikre, at tekniske eksperter håndterer deres digitale aktiver, vælger webstedsejere at bruge administreret WordPress-hosting i stedet for at selvstyre det eller ansætte en intern person til at håndtere det for dem. For ikke-teknikere, der er interesseret, er her liste over de mest almindelige problemer med WordPress, og hvordan du løser disse.

Når du vælger en webhostingudbyder til dit WordPress-websted, skal du ikke bare stole på, hvilken der er den billigste eller har den bedste båndbredde. Der er meget flere faktorer at overveje, herunder:

 • Koste
 • Typer af Hosting Plan
 • Serverens placeringer
 • Kontrolpanel
 • Brugerdefineret domæne
 • Båndbredde og opbevaringsstørrelse
 • Uptime
 • SSL og firewall
 • Gratis CDN
 • Sikkerhedskopiering og vedligeholdelse
 • Webstedsmigration
 • Kunde support

Hvad administreres WordPress Hosting?

Da WordPress har mere end 30% af webstederne over internettet, har mange webhotelleverandører besluttet at tilbyde administreret WordPress-hosting. Dette betyder, at værten administrerer alle de tekniske aspekter, der er forbundet med at køre og vedligeholde dit WordPress-websted.

Du, som en websideejer, behøver ikke at blive bekymret for at opretholde dit websteds sikkerhed, hastighed, ydelse, oppetid, sikkerhedskopiering og opdateringer, da udbyderen af ​​webhoteller allerede fjernede disse opgaver fra hænderne.

Hvad betyder det for dig? Du kan fokusere på at drive og opbygge din virksomhed. En anden god ting ved administreret hosting er, at du får premium support.

Nu er der dog nogle ulemper i ved hjælp af administreret hosting. Det er dyrere sammenlignet med delte hostingplaner. Derudover begrænser det dig fra at installere nogle WordPress-plugins, især dem, der kan bremse dit websted. Grundlæggende er begrænsningen den løse beskyttelse af dit websted. Du har også mindre kontrol over de tekniske aspekter. Hvis du er en ikke-techie, ville dette ikke være et problem.

Bedste styrede WordPress-hosting

1. SiteGround

SiteGround er et uafhængigt webhostingfirma, der tilbyder hostingløsninger af høj kvalitet til det globale marked. Det er meget pålideligt, når det kommer til hastighed og præstation. Det anbefales også officielt af WordPress.org.

TTFB eller Time To First Byte er en af ​​de faktorer, man skal overveje, når man tester hastigheden på dit websted. Det er den tid det tager for brugerens webbrowser at modtage den første byte med data, der er sendt af serveren. Og SiteGround passerer denne faktor, da den har en stabil responstid på serveren.

SiteGrounds datacentre er placeret i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. Placeringen af ​​datacentre til webhostingen er på grund af den fysiske afstand, som dine filer skal overføre.

Det har også sikkerhedsnetfunktioner, der inkluderer den daglige sikkerhedskopi af dit websted. Så selvom din personlige sikkerhedskopiering mislykkes, kan du stadig gendanne dine filer fra SiteGround’s sikkerhedskopi.

Det giver også gratis SSL-certifikater, som også er en nødvendighed for ethvert websted i dag. Kundesupport er også meget lydhør, når du har brug for hjælp til fejlfinding af problemerne på dit websted.

SiteGround indeholder tre forskellige planer for dets Managed WordPress Hosting:

 • Opstartplan – starter fra $ 3,95 pr. Måned, der kan understøtte 1 websted med 10 GB Web Space.
 • Grow Big Plan – starter ved $ 5,95 pr. Måned, der kan understøtte ubegrænsede websteder med 20 GB Web Space.
 • GoGeek Plan – starter ved $ 11,95 pr. Måned, der kan understøtte ubegrænsede websteder med 30 GB Web Space.

Besøg SiteGround

2. A2 Hosting

A2 Hosting er kendt for at være en højdrevet og let at bruge webhostingudbyder. Det er visionen at skabe og vedligeholde et så godt webhostingfirma, at personalet ønsker at bruge det selv.

A2 Hosting-funktioner fokuserer hovedsageligt på at levere lynhurtige indlæsningstider, 99,9% oppetid og give det bedste udviklerværktøj og supportteam bestående af guruer, der hjælper dig døgnet rundt, når du har brug for hjælp på dit websted.

Nogle af de fantastiske funktioner i A2 Hosting er ubegrænset båndbredde / dataoverførsel og opbevaring, ubegrænset e-mail-konti, gratis server-tilbagespoling af servere (for ekstra sikkerhed), risikofri tilbagebetalingsgaranti, gratis support via telefon, live chat og e-mail – 24/7/365 og mange flere.

I modsætning til andre udbydere af webhosting skal du dog købe dit eget SSL-certifikat for at tilføje sikkerhed på dit websted.

Dens administrerede WordPress-hostingplaner starter ved $ 11.99 pr. Måned for et enkelt sted, $ 18.99 pr. Måned for 3 websteder og $ 36.98 pr. Måned for ubegrænsede websteder.

Besøg A2 Hosting

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting er en af ​​de største uafhængige hostingudbydere, som ikke ejer af Endurance International – et holdingselskab for mange velkendte hostingmærker.

Lad os se på nogle utrolige funktioner i InMotion Hosting:

 • Kvalitetskundeservice – de har amerikansk teknologisk support via telefon, chat, e-mail eller billettsystem.
 • Ydeevne – InMotion Hosting scorede konsekvent over gennemsnittet af TTFB-hastigheder, hvilket betyder, at de leverer en højhastighedsydelse som vært.
 • Gratis sikkerhedskopiering af data – at gøre en regelmæssig sikkerhedskopi er en nødvendighed for ethvert websted. I InMotion Hosting kan du gratis daglige sikkerhedskopier af websteder gratis.
 • SSD-drevlagring – SSD-drev er langt hurtigere end de gamle drev, der får dit websted til at indlæse endnu hurtigere.
 • Gratis SSL-certifikat

InMotion tilbyder Managed WordPress Hosting, der starter på $ 7.65 pr. Måned, afhængig af dit websteds behov. WordPress er også forudinstalleret og klar til brug med gratis domæne eller gratis overførsel, hvis du allerede har et eksisterende domæne,

Besøg InMotion Hosting

4. Kinsta WP Hosting

Kinsta WP Hosting fokuserer på Managed WordPress Hosting. Med mere end 10 års erfaring med WordPress garanterer det den bedste løsning for dig.

Det fokuserer på at opbygge en alt-i-en-løsning for klienter, der hjælper med at gøre deres webstedsstyring næsten ubesværet. Kinsta kører også ved hjælp af Google Cloud Platform, hvilket gør det til en brugervenlig webhost. Faktorer som 24/7 kundesupport, pålidelighed og oppetid er de tilfredsstillende dele af deres løfte.

Andre funktioner inkluderer:

 • Brug af den mest opdaterede teknologi for at sikre dig, at dit websted indlæses lige så hurtigt som et øjeblik
 • Brug af aktive og passive metoder til at forhindre angreb
 • Gratis migrering af websteder uden nedetid
 • Gratis SSL og CDN

Priserne starter ved $ 30 pr. Måned for et enkelt websted. Hvis du er en større virksomhed, kan priserne gå op til $ 1.500 pr. Måned eller højere afhængigt af dit websteds behov.

Besøg Kinsta

5. WP-motor

WP Engine Hosting er en af ​​pionererne i denne branche. Bortset fra at være de første hostingudbydere, forbedrer det fortsat sin troværdighed og tjenester for sine brugere. Amazon Web Services og Google Cloud-platform er blandt dens partnere for at tilbyde den højeste tilgængelighed, hastighed, skalerbarhed og sikkerhed på dit websted.

Dens datacentre er placeret i USA (Iowa, South Carolina, Oregon), Belgien, Taiwan, Tokyo, London, Frankfurt, Sydney, Irland, Montreal. Du kan abonnere på hvor som helst nærmest din placering.

Du kan få adgang til dens support 24/7, når du abonnerer på dens planer for vækst, skala, premium og virksomhed.

Alle funktioner er angivet på instrumentbrættet, og når du har tilmeldt dig, vil de føre en retning for dig at gøre dig bekendt med funktionerne.

WP Motors administrerede hostingtjeneste lægger vægt på ydeevne, og prisfastsættelsen er baseret på den mængde trafik, du tiltrækker til dit websted. Så hvis du er en nybegynder, kan du få en opstartplan, der er prissat til $ 35 pr. Måned. Hvis du er en stor skala, skal du efter en højere plan eller en tilpasset plan.

Besøg WP Engine

6. Flywheel Hosting

Flywheel Hosting’s mission er at gøre det lettere for webdesignere og webudviklere over hele verden at bygge deres websteder på WordPress-platformen. I partnerskab med Google Cloud sigter det mod at skabe en tilpasset hostingplatform, der er hurtig, skalerbar og sikker.

Nogle af funktionerne i svinghjulet:

 • Gratis webstedsmigrationer
 • Natlige sikkerhedskopier
 • Hurtige websteder – det har en-klik-iscenesættelsesfunktion til at overføre og læse alle de ønskede oplysninger.
 • Gratis malware oprydning
 • Samarbejdsværktøjer
 • Indbygget cache – designet til at gøre hosting så hurtig som muligt.
 • 24/7 kundesupport

Besøg Flywheel Hosting

Derudover er Flywheel bygget på en solid netværksinfrastruktur, der udfører regelmæssig vedligeholdelse og backup, hvilket garanterer webstedsudviklere og ejere, at det er sikkert at være vært for websteder med dem.

Dens datacentre er placeret i USA (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singapore, Tokyo, Japan, Toronto, Canada, Amsterdam, Holland, Frankfurt, Tyskland og London, Storbritannien.

Priserne starter ved $ 23 pr. Måned og kan gå op til $ 266 pr. Måned eller højere, hvis dit websted har massive månedlige besøg og har brug for den tilsvarende båndbredde.

Konklusion

Da der er mange up-to-standard hostingudbydere, skal du vælge, hvilken, tror du, er kvalificeret til at håndtere det websted, du har i tankerne. Det er bedre at gennemse online anmeldelser for hver hostingudbyder for at sikre dig, at du køber en hostingpakke, der kontrollerer alle boksene til din virksomheds tekniske behov.

Ligeledes er prisfastsættelsen en overvejelse for at sikre, at det er værd at investere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map