5 veelgemaakte fouten die mensen maken bij het bouwen van WordPress-websites

Hoewel de gedachte aan het bouwen van uw WordPress-site uw creatieve spieren kan opvoeren, zijn er onderweg struikelblokken die uw momentum kunnen doorbreken. Er zijn ongetwijfeld fouten die beginners, of zelfs doorgewinterde ontwikkelaars, onbewust maken bij het bouwen van WordPress-websites. En deze fouten kunnen u veel tijd en geld kosten.


Maar goed, we hebben de vijf meest voorkomende fouten vermeld die mensen maken bij het bouwen van een WordPress-website, zodat je wegblijft van deze amateur-fouten.

1. Een slechte host kiezen

Als u kiest voor een slechte hostingservice, kan dit zeker tot verschillende problemen leiden, zoals het zeer langzaam laden van uw website. Dit kan een zeer slechte impact hebben op uw publiek omdat niemand het geduld heeft om te lang te wachten. Als ik uw bezoeker was, zou ik zeker over een andere website springen om het product of de dienst te kopen die ik wil.

Geef uw concurrenten beter niet de kans om uw publiek te grijpen. Zorg ervoor dat u een webhostingserviceprovider kiest die een snelle laadtijd biedt.

Zorg er ook voor dat uw webhost een hoog niveau van beveiliging biedt om uw website te beschermen en dat de technische ondersteuning elke dag van de dag beschikbaar is. Als er iets gebeurt, moet u hen om hulp kunnen vragen.

Voordat u een hostingplan aanschaft, moet u ervoor zorgen dat u de basiskennis over webhosting kent en naar welke functies u moet zoeken voordat u een beslissing neemt.

Als u een beperkt budget heeft, zijn er goedkope webhosting-serviceproviders, maar bieden ze nog steeds betrouwbare service.

2. Een opgeblazen thema kiezen

Kijk bij het kiezen van een WordPress-thema niet alleen naar het uiterlijk. Ik raad je aan om de ontwikkelaar te vragen naar dingen zoals de codekwaliteit. Denk na over de specificaties die u echt nodig heeft voor uw website.

Heb je echt een ingebouwde muziekspeler of een achtergrondschuifregelaar op de volledige pagina nodig? Heeft u zoveel shortcodes nodig die in uw berichten en pagina’s blijven staan, zelfs als u besluit een thema te wijzigen?

Een opgeblazen thema kan ernstige beveiligingsproblemen veroorzaken. Ontwikkelaars gebruiken mogelijk codefragmenten die niet zijn geoptimaliseerd voor beveiliging en prestaties. Bovendien zijn deze fragmenten mogelijk niet compatibel met veel plug-ins.

Kies een thema dat lichtgewicht en bloatvrij is.

Bezoek Astra Theme

3. Het kiezen van slecht gecodeerde plug-ins die traagheid veroorzaken

Er zijn veel plug-ins die gevoelig zijn voor kwetsbaarheidsproblemen omdat ze slecht zijn gecodeerd en bepaalde mazen in de wet hebben. Wanneer uw website kwetsbaar is, kunnen indringers gemakkelijk aanvallen, waardoor deze crasht en beschadigd raakt.

Compatibiliteitsproblemen kunnen ook optreden wanneer een plug-in slecht is gecodeerd. Als de code niet is ingekapseld, kan dit belachelijk gedrag van uw website veroorzaken.

Download niet te veel plug-ins en plug-ins die niet zijn getest met de huidige versie van uw WordPress.

Een kapotte website repareren

4. Geen back-up instellen

Als u regelmatig een back-up van uw website maakt, voelt u zich veilig voor het geval er iets vreselijk mis gaat. Weet je, dingen kunnen heel snel gebeuren en het is het beste om een ​​noodplan te hebben om je bedrijf te redden van veel ongemak.

Als u per ongeluk uw websitebestanden verwijdert of als uw website wordt gehackt en u geen back-up heeft. Dat zal ernstig frustrerend zijn, omdat je helemaal opnieuw moet beginnen. Stel je voor hoeveel gedoe dat is.

U kunt een beheerde hostingprovider overwegen die automatisch een back-up van uw website voor u maakt. Je kunt ook plug-ins gebruiken zoals Updrafts of WPvivid. Deze zullen uw gezond verstand redden in het geval dat uw websitegegevens verloren gaan of worden gehackt.

5. Geen SEO-plug-in opzetten

U wilt toch herkend worden door uw doelgroep? Waag het dan niet om Search Engine Optimization (SEO) te negeren. Het gebruik van de juiste zoekwoorden en de manier waarop u ze gebruikt, kan van invloed zijn op de positie van uw website.

Er zijn thema’s met ingebouwde SEO-elementen, maar u heeft de controle om uw inhoud te optimaliseren. Een zeer nuttige plug-in voor SEO is Yoast en Rank Math. Wanneer u deze plug-in op uw website hebt geïnstalleerd, kunt u uw focuszoekwoord toevoegen en kunt u ook de fragmenten of woorden bewerken die onder de naam van uw website op de pagina met zoekresultaten van Google verschijnen.

Ze kunnen u ook helpen bij het genereren van uw XML-sitemap die zoekmachines nodig hebben, zodat ze uw site goed in kaart kunnen brengen.

Conclusie

U kent nu de meest voorkomende fout die mensen maken bij het bouwen van hun WordPress-websites. Je kunt ze nu vermijden.

Zorg ervoor dat u rekening houdt met het proces voor het bouwen van een website, of u nu uw eigen website bouwt of van plan bent een ontwikkelaar in te huren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector