A WordPress telepítése a számítógépre, majd az élő áttelepítés

Időnként sokkal könnyebb egy weboldalt felépíteni a helyi számítógépre, majd amikor kész, átvitte azt a web hosting számlájára.


Ezt folyamatosan csinálok, és különféle pluginek vagy témák tesztelésére használom a helyi számítógépemen, amelyeket valójában nem szándékozom használni. Ez inkább csak tesztelés.

És ezt a webhelyem hibakeresésére is használom. Tehát, ha probléma merül fel a webhelyemmel, le tudom hozni a helyi számítógépemre, és felcsavarhatom és elpusztíthatom. Megpróbálom megtalálni, mi okozhat problémát, vagy tesztelni új szolgáltatások hozzáadását.

Ennek legegyszerűbb módja egy helyi fejlesztési környezet megteremtése. És ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan kell ezt csinálni.

Ma ez nem fog neked semmit fizetni. Nos, van egy fizetett lehetőség. Nem fogjuk használni ebben az oktatóanyagban.

Szóval megmutatom neked, hogyan lehet ezt beállítani a számítógépére, majd megmutatom, hogyan kell elvinni a webhelyet, és ezt a web hosting számlájára helyezni..

Szoftver a WordPress telepítéséhez a számítógépre

Szóval három lehetősége van a WordPress egyszerű telepítésére és kezelésére a helyi számítógépen.

DesktopServer

Az egyik itt a DesktopServer. Most van egy ingyenes és egy fizetett verzió. Ez mesés, merem azt mondani, hogy jobb abban az értelemben, hogy ha valaha is bajba kerül, ha van fizetős verziója, akkor van mód a támogatás megszerzésére

Laragon

Van egy másik, csak a Laragon nevű PC-s program. Jelenleg nem használom a Laragon-ot, de ezt hat hónapig használtam. Jelenleg nem használom.

Sokkal inkább kíváncsiságból használtam fel, hogy kiderüljön-e jobb, mint a Flywheel helyi.

És bár érdekesnek találtam, még mindig van még sok munka, kevesebb felhasználói felület, kevésbé hasznos funkciók, amelyeket ezzel találtam.

Tehát amikor kicseréltem a régi számítógépemet egyre, azt mondtam magamnak, tudod mit? Ez nagyon jó. Megyek vissza a helyi. Ez csak egy egész fene sokkal könnyebb.

Ez azonban lehet valami, amit jobban szeretne használni. Én személy szerint nem kedvelem, de azt hiszem, hogy ez nagyon jó, és van egy bizonyos embercsoport, aki ezt valószínűleg jobban szeretné.

Helyi lendkerék

Azon alkalmazást, amelyet ma személyesen használok, és valószínűleg már az elmúlt három évben is használtam, a Flywheel neve helyi.

Most a Flywheel web hosting cég. Azt tették, hogy megvásárolták ezt a helyi nevű szerszámot, és ők vehetik ólommágnesként. Nincs felhasználás vagy fogás.

A dolog azonban soha nem volt probléma a plugin használatával. Úgy értem, lehet, hogy volt itt egy kis hiba, egy hiba az elmúlt három évben, de ez utóbbi időben számomra eléggé szilárd volt..

És működni fog PC-n vagy Mac-en, és valójában telepítettem a számítógépre és a Mac-re.

Itt van a helyzet, néhány régebbi számítógépről ismert, hogy probléma van. A futtatás óta soha nem találkoztam vele, de hallottam más emberektől, akik régebbi számítógépeikkel probléma merül fel ezzel.

Tehát ennek az oktatóanyagnak a helyére megyünk a Flywheel segítségével.

A WordPress telepítése a számítógépre

A beállítások némelyike ​​megmutatja, hogyan kell beállítani, és néhány remek funkció vele együtt. Tehát csupán annyit kell tennie, hogy letölti ezt. Most, ha PC-n vagy Mac-ben van, képes leszel követni.

Csak kattintson az ingyenes letöltésre. Megadhat valós információkat, hamis információkat. Szerintem csak letöltésre van szüksége. Tulajdonképpen. Azt is gondolom, hogy a Google segítségével tudna. Helyi letöltés lendkerék segítségével, és egyszerűen letöltheti a letöltési linket, de csak válassza ki a verziót. És uh, utálom, amikor kapcsolatba lép.

Kérdezd meg a telefonszámomat, például: ezt akarom, nem akarom megadni a telefonszámomat. Miért kéri a telefonszámomat? Hát, egyébként, mehet tovább, és letöltheti, és úgy fog telepíteni, mint bármely más program, amelyet telepítene a számítógépére. Meg fogok szabadulni attól, hogy ezen át kell ülnöd. Most, ha telepítette a lokális lendkerék programot, úgy néz ki ez a felület.

Láthatjuk az én. Aktív telepítések, WordPress, különálló WordPress telepítések itt. Meg kell nevezned, meg kell kapnia ezeket a különféle beállításokat, és itt megüthetem ezt a nagy zöld kört, amikor új oldalt akarok felvenni. Tehát először nézzük meg a rendelkezésre álló beállításokat.

Most egy PC-n csak megérintheti a hamburger ikont, és itt mehet közvetlenül oda, ahova a preferenciákat mondja, és itt fogjuk elérni a beállításokat. Tehát szeretem, ha összes dolgom sötét módban van. A Helyi funkció sötét módot ad nekünk, de akkor is világítási módot használhat, ha ez az Ön preferenciája. Még a sötét módot is használom a Mac számítógépemen.

Oké. Új webhely alapértelmezett. Tehát amikor új webhelyet hoz létre, beállíthatja, hogy melyik alapértelmezett elem lesz, így nem kell minden alkalommal manuálisan kitöltenie. Tehát beállíthatja az adminisztrátori e-mailt, ezt megteheti. Uh, beállíthat néhányat, uh, létrehozhat egyéni környezetet is, és beilleszthet néhány alapértelmezett értéket.

Tehát ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a PHP verziót, az, az SQL verziómat, és még a kívánt webszervert is. Tehát én, erről, azt hiszem, egyszerűen írtam, inkább, ám, de ugyanúgy el tudtam lépni az egyéni környezettel is. Ha egyénileg jár, szeretek magasabb PHP verziót használni. Jelenleg a legmagasabb ajánlatuk 7,2, amit tesztelésem kedvelem.

Tudja, van-e a tesztkörnyezet, de itt van mindezen lehetőségek. Beállíthatja azt, amit akar. Nagyon jó, ha webhelyei hordozhatóak abban az értelemben, hogy áthelyezheted egy helyiről lendkerékkel telepítve egy másikra repüléssel. Itt telepítjük. Itt található néhány speciális lehetőség.

Nagyon kockázatos a gyors Docker kötetek beállítása. Nem ajánlom. Másfél évvel ezelőtt, amikor kiadták ezt a verziót, alapértelmezés szerint be volt kapcsolva, és csak problémákat okozott, ám ez egy ingyenes szoftver. És ez régen volt. Rendben, minden más itt rendben van.

Ööö, és itt van egy lista ezeknek a dolgoknak, amelyeket tervrajznak hívnak. Tehát beállíthat egy WordPress telepítést a használt alapértelmezett diffúziós eszközköteg segítségével, és tervként elmentheti. Tehát amikor elmész az S. webhelyre. Készítsen új webhelyet, elkészítheti ezt a terv alapján, majd az összes plugin és minden már telepítve van..

Nos, itt fogja kezdeni és törölni ezeket a tervrajzokat. Oké, tehát ezek az alkalmazások preferenciái. Most. Amikor létrehoz egy helyi webhelyet, ott vannak olyan preferenciák is, amelyeket egy pillanat alatt átlépünk. Tehát miért nem megyünk csak előre, és együtt indíthatjuk el, vagy nem készíthetjük el az első webhelyünket. Tehát itt van egy lehetőség.

Csak rákattintom a pluszra. Az első lépés a webhely nevének megadása. Most már az életnek lokálisnak neveztem el, és van néhány speciális lehetőség itt, tehát valószínűleg nem akarsz zavarodni. A helyi webhely domainjével, kivéve, ha meg akarja változtatni az ehhez csatolt URL-t. Tőled függ.

Ne zavarja a helyi webhely elérési útját, de itt dönthet úgy, hogy ezt tervrajz alapján hozza létre. Tehát megvan a tervem, amelyet készítettem, és ha ki akarom használni azt a kiindulási pontot, meg tudtam csinálni. De nem megyek. Aztán megyek előre, és kattints a folytatás gombra. Szóval ez tudatja nekem, melyik levegő.

Hadd válassza ki, mely környezetet szeretném használni ezen a weboldalon. Tehát elmehetek a preferáltval vagy azzal, amit egyéniként felsoroltam, és ez lehetővé teszi, hogy pontosan megtudjam, mi az előnyben részesített specifikációja. Tehát csak azt javaslom, menjen el a preferált. Megyek és továbbmegyek a folytatás gombra. Itt állíthatja be a telepítés felhasználónevét és jelszavát, és már megadta az előírt e-mail címet a preferenciák alapján..

Most van még egy speciális lehetőség. Ha ezt a webhelyet WordPress többoldalúvá szeretné tenni, akkor ott van ez a lehetőség. Szeretek ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használni. Minden egyes webhelyhez, amelyet végül létrehozok, ezért megyek előre, és beírom egy felhasználónevet és jelszót. Oké. Most, hogy ezt megtettem, megyek, majd rákattintok a webhely hozzáadására, és ez csak egy-két percet vesz igénybe.

Jézusom. Nem tudom, hogy ez tényleg rögzít-e a képernyőn. Ez egyike ezeknek a figyelmeztető jeleknek, ahol a jóváhagyáshoz egyszerűen rá kell kattintania. Most. Nem tudom, hogy rögzítették-e, de ha Mac-ben vagy, akkor felbukkan egy felugró ablak, amelybe beírja a maximális jelszavát, és csak egy-két percet vesz igénybe, hogy elkészítse ezt.

Rendben, most, hogy létrehozták a weboldalt, megyek, és áttekintést adok neked arról a lehetőségről, amely itt van a webhelyhez. Először is, látni fogod. Itt adta hozzá a bal oldalon az Ön webhelyének listáját, és itt van néhány lehetőség. Van áttekintő adatbázis, SSL és segédprogramok. Áttekintésként a környezet részleteinek listáját fogja adni.

Ez a PHP verzió, az SQL verzióm és az összes ilyen cucc, és lehetősége lesz ezek módosítására is, ha akarod. Az adatbázis opció egy nagyon jó eszköz. Amikor rákattintok, valójában itt fogja hagyni, hogy csak megcsináljam. Itt van az adatbázis, és bele tudok mélyedni az adatbázis adataiba.

Ha akartam, és találkozom magammal dolgokra. Ez egy kicsit a techie oldalán. SSL, most szeretne létrehozni egy SSL tanúsítványt, és az itt található eszköz azt fogja mondani: bizalom. Ön kattintson erre a gombra. A rendszer felszólítja Önt, hogy tegye be a jelszavát, ha Mac-ben van. Ha PC-jén van, akkor erre a számítógépre figyelmeztető üzenetet küld.

Csak kattintson az Igen gombra, és ez azt fogja mondani, hogy megbízható, mint például ez a férfi disznónak nevezett eszköz. Tehát amikor rákattint, itt rögzítik az összes e-mailt, amelyet a webhely küld. És valójában itt van az elfoglalt e-mail, amelyet a webhelyen most állítottak fel. Szóval általában ezt nekem kellett volna kimennie, hanem e-mail levél disznó segítségével elfogták.

Ez nagyon jó a teszteléshez. Oké. Itt van ez a nagyon jó szolgáltatás, az úgynevezett élő link. Tehát ez azt jelenti a webhelyén és a helyi oldalon, ha nem, akkor nem mondhatja el, hogy van ügyfele, és ügyfél webhelyét építi, és ők más irodában vannak. Nyilvánvaló, hogy nem adhat nekik linket a weboldal megtekintéséhez, mert otthon vagy irodában van egy tűzfal és egy útválasztó mögött..

Ez nem nyilvános. Ez mind privát, de ide kattinthat, ahol az élő link látható. Valójában hadd kapcsoljam be ezt nagyon gyorsan. Uh, lássuk. Van egy tűzfalam a számítógépemen. Ott van. Csak dinamikusan a létrehozott osztott másodpercben. Egy link, amelyet adhatnék az ügyfelemnek, és amikor rákattintanak, megjelenik ez a webhely.

Ez nagyon jó az ügyfelek visszajelzéseihez. Tehát ha építesz, így adhatsz nekik egy linket, láthatnák, és akkor idemennek. Amikor készen állnak a visszajelzés megadására, kattintson a letiltásra, és már nem férnek hozzá a webhelyhez. Ez túlságosan jó, mert ha visszajelzést ad neked, akkor valószínűleg nem akarja, hogy fülükön tartsák a munkáját.

Tehát továbbléphet és letilthatja azt. Most az utolsó dolog, amit meg akartam mutatni, az volt, hogy jobb egérgombbal kattinthat a webhelyére, amikor ez a listán szerepel, és van további lehetőségek. Tehát megtekintettük a webhely adminisztrátori irányítópultját a WordPress számára. Egy pillanat alatt először jelentkezzünk be, meg tudná mutatni a mappát.

A számítógépen vannak a tényleges fájlok. SSH szolgáltatások, újraindítás, leállítás, klónozás, exportálás és mentés tervként. Tehát így hozhat létre egy új webhelyet, beillesztheti a használni kívánt témákat, a használni kívánt pluginokat, majd itt elmentheti, tervrajzként. Tehát legközelebb, amikor webhelyet készít, megkezdheti ezzel a tervvel.

Megváltoztathatja a domain átnevezését és törölheti azt is, ha szép és rendben van. Itt. Szóval először jelentkezek be. Csak rá kell kattintanom erre az adminisztrátor gombra, és itt a bejelentkezéshez viszem, és megyek előre, és bejelentkezek. Oké, tehát mielőtt rákattintanom a bejelentkezési gombra, fel szeretném hívni a figyelmét valamire, amit a bal felső sarokban láthattál.

Itt. Azt mondja, hogy nem biztonságos, és azért van, mert amikor a helyi teremt. Egy oldal. Bizonyos okok miatt nem hozza létre automatikusan az SSL-tanúsítványt, és nem konfigurálja a webhelyet az SSL-tanúsítvánnyal való együttműködésre. Tehát csak győződjön meg róla, hogy az első dolog, amit megtesz, amikor létrehozta ezt, kattintson az SSL fülre, kattintson ide.

Azt fogja mondani, hogy a bizalom, és ezután létrehozza az SSL tanúsítványt a következő művelet során. Bejelentkezik, és elsőként megtesszük az általános beállításokat, és itt láthatjuk a webhely URL-jét. Egy S-ben és egy S-ben megyünk fel. Kattintunk a változások mentésére.

Kihúz minket az oldalról, de ellenőrizze ezt. Most a webhely biztonságban van, és az általunk létrehozott SSL tanúsítványt használja. Ez az első dolog, amelyet meg kell tennie, amikor egy projektet elindít ezeknek a helyi környezeteknek a felhasználásával, de különösen a lendkerék segítségével. Szóval megyek előre, és újra bejelentkezek.

Oké. Tehát most be vagyok jelentkezve és itt vagyok. Ez egy helyi WordPress telepítés, amely elfogy a számítógépemről. Ez fantasztikus. Szóval bemehetek ide és beállíthatok néhány dolgot. És mit fogunk csinálni, akkor megyünk, és ezt átvisszük a web hosting fiókunkra. Tehát itt csak egy nagyon gyors témát dobok el.

És nem akarok egy tényleges webhelyet telepíteni, bár az Astro ezt rendkívül egyszerűvé teszi. Oké? Most megyek előre, és. Aktiválja a webhelyet, és bezárom. Tehát láthatja, amikor elmegyek látogatni a webhelyet, láthatja, hogy az asztrocita azt mondja, hogy a helyi él, és mindez. Tehát azt tenné, ha ide megy, és felállítja a webhelyét, hogy minden kedvesnek és csinosnak tűnjön.

Kölcsönhatásba léphet az ügyféllel és mindezekkel, csak úgy kaphatja meg, ahogyan szeretné, majd megy előre, és elküldi ezt az élő környezetének. Most megmutatom neked, hogyan kell csinálni, hogy elviszi webhelyét, amelyet a helyi fejlesztési környezetre épített. Ön el fogja venni ezt a webhelyet, és át fogjuk helyezni azt a web hosting számlájára.

Most szeretek két webgazda webhelyét használni. Látogasson el a WP crafter.com/siteground oldalra. Szeretek felhő módszereket is használni. Meglátogathatja a WP crafter.com/cloud utat is, és alább felsorol egy linket, és bemutatom egy oktatóprogramot az adott webgazda web hosting cégnél. Kicsit különbözik egy szolgáltatástól.

Tehát áthelyezzük ezt a weboldalt az egyik ilyen szolgáltatásra. Most meg kell hoznunk web hosting fiókunkat. Tehát nem megyek át ezen a videóban, uh, de beépülő modult kell használnunk a biztonsági mentés létrehozásához. Akkor fogjuk ezt a dugót, és betesszük az új tárhelyre, és feltöltjük.

Ezt a csatlakozót ismét hozzátesszük, feltöltsük a biztonsági másolatot, és visszaállítsuk. Valójában ez egy nagyon egyszerű folyamat. Tehát van két plugin, amelyet felhasználhat erre. Ezek egyike itt van, minden egy migrációval. Nagyon sok ember használja ezt. Nagyon megbízhatóan működik. Ingyenes verziójuk van. Nagyon korlátozott, hogy mekkora lehet a weboldal, és ezt a plugin-ot nem fogjuk használni ebben a videóban.

És ha tudni akarta, miért, jöhet ide és elolvashatja néhány rossz véleményt róla, és ezért nem használom ezt a videót. És rendben van. De a webhely mérete nagyon korlátozott. Nem teszik egyértelművé ezt a korlátozást. Valami azt akarják, hogy menjen oda, és telepítse azt, és akkor csak megtudja, mikor már túl késő, és akkor valamiféle pénzt szorongatnak tőled.

Mindezt elkerülöm, és ehelyett itt fogjuk használni ezt a bővítményt. Transzfernek és biztonsági másolatnak hívják. Ezzel a bővítménnyel képes leszel rá. Áttelepítse a webhelyét, és akkor is használhatja tartalék megoldásként, ha szeretné. Bár inkább az Uptracs-ot használom erre. Ööö, de ez ingyenes, és a biztonsági mentés méretére nincs korlátozás.

És van még néhány innovatív funkció, ahol, ha mindkét webhelyed nyilvános, akkor oda-vissza mozgathatod őket. Nem fogom mindezt lefedni ebben a videóban. Tehát folytassuk és telepítsük ezt a bővítményt webhelyünkre. Tehát megyek a plugin-ekhez, új felveszem, és megkeressem a WP-t. Élénk hát, és itt van.

Oké, szóval megyek előre és telepítem ezt. Aztán ezt fogjuk felhasználni egy biztonsági másolat készítéséhez, amelyet csak visszaállítunk a web hosting fiókunkon. Rendben, megyek és aktiválom ezt, majd hozzáadunk egy új menüpontot, amely szerint a WP élénk. Most már nem kell megőriznie ezt a bővítményt az Ön webhelyén.

Miután megtettük az áttérést, teljesen rajtad múlik. Ezt biztonsági másolatként is felhasználhatja. Hajlamosak vagyok személyesen felhasználni az updrafteket, um, um, ezt biztonsági mentésekhez is felhasználhatod. Nos, kétféle módon lehet áttelepíteni ezt a bővítményt. Az egyiket automatikus migrációnak hívják. Nem fogom megtenni ezt a videót.

Ehelyett biztonsági másolatot készítek. Töltse le a biztonsági másolatot, majd végezzen helyreállítást. Tehát megyek, és rákattint a biztonsági másolatra. Most, itt. Most elkészíti a biztonsági másolatomat, de rengeteg lehetőség van. Ha ezt biztonsági mentési eszközként használja, biztonsági másolatot készíthet a Dropboxról a Google meghajtóra. Azt hiszem, egy felhő, van itt néhány ikon.

Amazon S három digitális óceáni tér. Mindezeket a helyeket vissza tudod küldeni, és elküldheted a biztonsági másolatokat, miután készítettél őket. Oké, most, hogy a biztonsági mentés megtörtént, és megvan a helyi számítógépemen, telepítem a helyi WordPress-t, görgetek lefelé. Itt van a biztonsági mentés itt. Egy kattintás itt, ahol a letöltés szól, és itt egy részre töltik le, és ott van a tényleges letöltési link.

Rákattintok. És láthatja, hogy itt letöltötte a helyi számítógépre. Tehát ott lesz, ahol a fájlokat töltheti le a számítógépére. PC-n vagyok, tehát a letöltések mappában lesz, de valószínűleg ugyanaz lesz, ha Mac-et használsz. Tehát most ezt megteheted, ha törölted.

Szóval törölni fogom. Kattintom, oké. És ez a mentés eltűnt. Mehetek ide plug-inket, deaktiválhatom ezt a plugin-t, és már nincs rá szükségem. Kivontam, amit akartam, de aktiválhatja és újra elvégezheti ezt a folyamatot, amikor új biztonsági másolatot szeretne készíteni. Tehát itt van egy WordPress telepítés.

Tehát mi történik, a következő lépés az, hogy megy a web hosting cégéhez, ahol meg van a domain név. A WordPress-t a WordPress telepítőjével telepítik. Ebben az esetben ezt a helyszínen állítottam fel. A domain név: hozzunk létre egy webhely.com oldalt, tehát amikor a SiteGround szolgáltatással tárol, az egyik lépés az, hogy automatikusan létrehozzon egy WordPress telepítést az Ön számára.

Az egyetlen dolog az, hogy nincs webhelye a helyi gépről. Ezt most javítottuk meg. Tehát az, hogy bejelentkezik a webhelyre, ugyanazon a folyamaton megy, pluginekre lép, új felvesz, és megkeressük a WP-t, élénk biztonsági másolatot, és ugyanazt fogjuk csinálni. Telepítse most, majd aktiváljuk.

És csak azt a biztonsági másolatot töltsük fel, amelyet éppen készítettünk, és kattintson a Visszaállítás gombra. Tehát amikor lefelé görgettem, itt van ez a lap, amely azt mondja: feltöltés. Ha rákattintom. Megtalálom a biztonsági másolatot, vagy csak át fogom húzni. Itt van a biztonsági mentés, húzza le. Feltölteni fogom, és valószínűleg nagyon fantasztikus vagyok, nézzük, kattintson a feltöltés ide.

Talán ez indítja el. Oké. Oda megyünk. És itt van a haladásmérő. Nagyon jó internet van. A feltöltési sebességre. Tehát egy-két percet vehet igénybe a webhely méretétől függően, de számomra láthatja, hogy minden kész. És akkor megvan. Tehát most a webhelyen vagyok, mindent megpróbálom elérni, és itt láthatod a biztonsági másolatomat.

Most mit fogok csinálni, valójában gyorsan biztonsági másolatot készítek erről a webhelyről. Tehát valóban visszaállíthatom ezt a videót. Szóval csak valódi gyors biztonsági másolatot készítek, de csak annyit kell tennünk, hogy visszaállítsuk azt, amit éppen feltöltöttünk. Tehát egy pillanat alatt látni fogod, valószínűleg két biztonsági másolatot fogok letölteni itt, az egyiket, amelyet most készítettem, majd azt, amelyet éppen feltöltöttem.

Szóval itt van az, amelyet most töltöttem fel. Kattintson a visszaállítás elemre, és akkor itt lesz ez a lehetőség, amelyet meg kell választanunk. Az első lehetőség a domain visszaállítása és cseréje, és erre vágyunk, mert más URL-t, másik domaint használtunk a helyi webhelyen. Ezt akarjuk választani.

Most, ha csak visszaállítanám egy biztonsági másolatot, amelyet ugyanazon a webhelyen készítettem ugyanazon az URL-en, akkor a másik választásom lenne. Szóval rákattintom a visszaállításra, rákattintom, oké, és ez az, amit fogsz csinálni, az csak megy, hogy visszaállítsok minden hivatkozást. Erre az URL-re. A régi URL-re történő minden hivatkozás dinamikusan felváltja az új URL-t, ebben az esetben hozzunk létre egy webhelyet.

Most a felhasználónév és a jelszó nem volt a nyilvános weboldal létrehozásakor. Ez a felhasználónév és jelszó a helyi gépi változatból, tehát megyek előre, és beírom most. Rendben. Kattintson a bejelentkezésre. És működött. És itt mondja, hogy a migráció befejeződött. Ööö, még néhány információ.
Zárjuk le ezt, és itt van egy gyors biztonsági másolat készítésére vagy áttekintésre való felszólítása. És ha elmegyek az élő oldalra, látni fogod, pontosan ez volt a helyi gépen. Tehát itt van, hogy néz ki. Ööö, így néz ki most, miután áttelepítettem. És akkor itt van ez a helyi oldal.

És így néz ki itt. Ugyanaz a pontos dolog. Tökéletes migráció, szuper könnyű megtenni, költség nélkül. Ha nem kell, akkor nem kell telepítenie az áttelepítési beépülő modult, így el is indíthatja és letilthatja, ha akar, de ennél egyszerűbb nem is lehet. Rendkívül egyszerű folyamat a webhely áthelyezése a helyi sótól az élő telepítésre.
Inkább az ingyenes plugin használata itt van. A webhelyek méretére nincs korlátozás. Most van egy másik nagyon jó szolgáltatás, amely megmutatja, hogy a biztonsági másolat letöltésének a számítógépre, majd a feltöltési folyamat helyett van egy szolgáltatás, amellyel beállíthatja a két webhelyen..

Tehát csak továbbítja az oldalról a helyre. Nem foglalkoztam ebben a videóban. Szeretek így csinálni, így több kezem van a szemcsés ellenőrzés terén. Ööö, de egyébként, uh, mindent lefedtem ebben a videóban. Ha kérdése van Nyugodtan kérdezzen lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector