WordPress приставки, за да ви засилят в партньорския маркетинг

Ако броим начините за това как можете да спечелите пари от вашия уебсайт, а след това партньорският маркетинг все още превъзхожда другите методи „печелете пари онлайн“. Тя остава една от процъфтяващите касови машини в днешно време, където можете да имате постоянен поток от пасивни приходи. По принцип вие получавате комисионна, когато някой закупи продукта на онлайн търговец на дребно чрез вашата реферална връзка.


Ако управлявате уебсайт на WordPress или блог, това е добра възможност за разрастване на вашия бизнес партньорски маркетинг. Просто трябва да изберете най-добрия плъгин за вас.

Какво е Партньорски маркетинг?

Партньорският маркетинг е вид договореност за реферали, при която онлайн търговец на дребно или рекламодател дава комисионни такси на филиалите за всяка продажба, която те внесат на своя уебсайт.

Например, решихте да работите с Amazon, тъй като това е добре познат превозвач за онлайн пазаруване. Ще трябва да прегледате продуктите, които предлагат, и да поставите препратката към Amazon на вашия уебсайт. След като клиентът кликне върху него и закупи продукт от вашия сайт, процент от продажбата ще ви бъде предоставен.

Една техника е създаването на поредица от целеви страници, за да задвижите аудиторията си и да популяризирате продуктите. Много маркетингови дружества правят бизнес на пълен работен ден и печелят сериозна сума пари.

Така че, наред с маркетинговата ви стратегия, вашият уебсайт изисква най-добрите приставки за партньорски маркетинг, за да изведе бизнеса си на следващото ниво.

Най-добрите приставки за партньорски маркетинг за вашия уебсайт WordPress

1. WPForms

WPForms ви помага да направите две жизненоважни части от успеха на вашия партньорски маркетинг бизнес.

Първо, да създадете форма за контакт, за да можете бързо да се свържете с клиентите си, в случай че се нуждаят от допълнителна информация или разяснения относно продуктите, които промотирате.

втори, за да създадете имейл списък като питам мрежа посетители, за да попълнят формуляра и да се абонират за вашия бюлетин. Така че, ако редовно публикувате публикации в блогове за популяризиране на вашите продукти, бихте искали да уведомите клиентите си за най-новата актуализация на тези продукти.

WP Forms ви позволява лесно и бързо да изграждате формуляри за контакт с функцията за плъзгане и пускане. Можете дори да изберете от няколко предварително изградени шаблона на формуляри. Също така е 100% отзивчив.

Можете да го използвате безплатно или, ако искате по-разширени функции, премиум планът започва от $ 79,00 годишно.

Посетете WPForms

2. Доста връзки

Както подсказва името, Pretty Links правят препратките ви за реферали да изглеждат по-добре, като ги съкращават и персонализират, за да изглеждат чисти, запомнящи се, споделящи и говорещи. По-късите връзки са много по-добри от по-дългите, тъй като дългите връзки объркват клиентите ви и може да мислят, че това е измама.

Можете да получите Pretty Връзки, започващи от $ 59 на година за един уебсайт WordPress, 99 $ годишно за до 5 сайта и 199 $ годишно за до 25 сайта.

Посетете хубави връзки

3. Жадни съдружници

ThirstyAffiliates плъгин ви помага да управлявате своите партньорски връзки. Например, има промяна във връзките ви и трябва да ги актуализирате, можете да отидете на контролния панел веднага и ще видите всички партньорски връзки на вашия уебсайт. Можете удобно да коригирате връзките към правилните.

Друго хубаво нещо за този плъгин е, че той използва правилни персонализирани типове публикации, така че да няма изкривяване на базата данни или сблъсъци на връзки. Можете също да добавяте изображения към партньорските си връзки и да проследявате всяко щракване.

Освен това е безплатен плъгин. Но ако искате да отключите неговите професионални функции, включително геолокации, внос / износ на CSV, автоматична проверка на здравето на връзката, автоматично свързване на ключови думи и много други, можете да го получите за едва $ 49 в един сайт. Ако имате няколко партньорски уебсайтове, можете да закупите неговия план за 79 долара за до 5 сайта или 149 долара за неограничени сайтове.

Посетете ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Ако сте маркетиран партньор на Amazon и ръчно търсите продукти и създавате връзките от уебсайта на Amazon, тогава бих предложил да използвате плъгина EasyAzon.

С EasyAzon можете автоматично да създавате партньорски връзки към всеки продукт на Amazon. Дори ви помага да намерите продукти, които са в избраната от вас индустрия или ниша. За да улесните клиентите си да купуват от вашия уебсайт, можете също да добавите бутона „Купете сега“ на Amazon.

EasyAzon е друг безплатен плъгин. Но ако имате няколко сайта и искате повече професионални функции, като функционалност „добавяне в количката“, връзки към партньорски изображения, изскачащи продукти, автоматизирано прикриване на партньорска връзка, можете да закупите само за 47 долара. Ако сте партньорски уебсайтове за изграждане на агенция за клиенти, можете да го получите за 67 долара.

Посетете EasyAzon

5. OptinMonster

Ако искате да разширите списъка си с имейли чрез изскачащи прозорци и други високо конвертиращи оптими форми, тогава можете да разчитате на OptinMonster.

На пръв поглед това е самостоятелно приложение, което означава, че може да бъде интегрирано с всички платформи на уебсайтове, освен WordPress. Трябва да създадете акаунт в OptinMonster, за да можете да се възползвате от функциите на тази приставка.

С OptinMonster можете създайте персонализирани типове кампании като изскачащи форми, изскачащи прозорци с намерение за изход, слайдове, плаващи заглавки и колонтитули и т.н..

Той помага веднага да превърнете посетителите си в абонати или дори купувачи. Как? Например, посетител разглежда козметичните продукти на вашия уебсайт; можете да добавите изскачащ прозорец с намерение за излизане, показващ други свързани продукти, които могат да привлекат вниманието й, щракнете върху партньорската връзка и след това купувайте.

OptinMonster е много лесен за използване. Дори и да сте нови в индустрията за партньорски маркетинг или дори в създаването на формуляри, той предлага строител с плъзгане и пускане, за да можете лесно да създавате формуляри и изскачащи прозорци и да ги персонализирате според вашите предпочитания и тип кампания, която отивате да стартира. Ако търсите алтернатива, може да ви е интересно да разгледате SendinBlue.

Можете да получите OptinMonster, като започнете от $ 9 на месец и можете да стигнете до $ 99 на месец.

Посетете OptinMonster

6. MonsterInsights

И така, вие сте настроили своите партньорски връзки и изграждате кампании. Това не свършва дотук. Трябва да следите ефективността на всяка връзка, за да знаете колко продажби имате или колко сте решили да кликнете върху определена връзка. По този начин ще можете да помислите за следващия си ход.

Ако знаете точно кой е вашият клиент, ще бъде по-лесно да увеличите трафика и продажбите. MonsterInsights помага с аналитичната част на вашия партньорски маркетинг бизнес. Той свързва вашия уебсайт WordPress с Google Analytics и показва аналитични отчети в таблото за управление на WordPress.

MonsterInsights има безплатна и професионална версия. Безплатната версия всъщност е достатъчна, за да покрие нуждите ви от аналитичен анализ, но ако искате повече адаптивни данни за отчитане, тогава можете да закупите професионалната версия, започваща от 99,50 долара годишно за един сайт, 199,50 долара годишно за до 5 сайта и 399,50 долара за година за до 25 обекта.

Посетете MonsterInsights

7. Партньорска WP

AffiliateWP е партньорско маркетингово решение, което следи партньорските връзки, включително свързаните с тях продукти и цени. С този плъгин инсталиран, ще видите нов раздел на таблото за управление на WordPress, а когато кликнете върху него, ще видите табло, съдържащо вашите филиали, приходи, посещения и друга свързана информация.

Лесно е да се инсталира и настрои. Той осигурява точно проследяване на филиали и отчитане в реално време. Можете дори да експортирате отчета в CSV за прогнозни, счетоводни или счетоводни цели.

Ако имате един сайт, можете да получите AffiliateWP за 99 долара годишно. Ако сте по-голям бизнес с множество сайтове, тогава купувайте по-високо платени планове, започващи от 149 долара годишно, 249 долара годишно или 499 долара годишно.

Посетете AffiliateWP

8. AdSanity

Ако искате допълнителни приходи, тогава защо да не рекламирате своите партньорски връзки в страничната лента и в съдържанието? AdSanity помага при управлението на рекламите на вашия уебсайт и поддържането на статистически данни.

Дори и да сте напълно начинаещ, чрез AdSanity можете да създавате професионално изглеждащи реклами. Той има чист и лесен за използване интерфейс. Лек е и бърз. Ако искате по-разширени функционалности, плъгинът е разтегателен, което означава, че можете да добавите няколко добавки в зависимост от нуждите на вашия партньорски маркетинг бизнес.

Ако сте блогър и имате само един уебсайт, можете да го закупите само за $ 49 на година. Ако имате множество сайтове и се нуждаете от достъп до неговите професионални добавки, можете или да получите годишния план за 149 долара или личния план за 489 долара.

Посетете AdSanity

заключение

Стартирането на партньорски маркетинг бизнес може да не е лесно в началото, но след като се захванете и започнете да печелите комисионни, ще откриете, че това е много доходоносен бизнес. Просто трябва да знаете целевия си пазар и да им давате правилните продукти.

Чудното при него е, че не е необходимо да го правите ръчно. С помощта на гореспоменатите приставки можете бързо да установите бизнеса си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector