Преглед на Drip CRM за електронна търговия

Автоматизирането на имейл маркетинга се превърна в незаменим инструмент за автоматични имейл кампании, които е задействани от действия на всеки потребител. Drip като инструмент за автоматизация на имейли има този потенциал да засили вашия бизнес чрез автоматизиране на досадни задачи за създаване на хипер-подходящи и навременни съобщения към вашите клиенти.


Нека се запознаем повече с Drip и да определим дали този маркетингов инструмент е най-добрият инструмент за автоматизация на маркетинга за вашия бизнес в електронната търговия.

Какво е капково?

капене е един от по-новите инструменти за автоматизация на маркетинга, който се появи миналата 2003 г. и беше придобит от собствениците на LeadPages. С течение на времето Drip става все по-популярен и лесно отива на върха на инструментите за автоматизация на маркетинга за различни видове бизнес в електронната търговия.

Едно от най-добрите неща с Drip е, че той може лесно да се интегрира с инструменти на трети страни за достъп до клиентските данни до действие. Можете бързо да превърнете своите прозрения в реалност с помощта на Drip. Например, в комбинация с WooCommerce, можете да изпращате подходящи данни или файлове към вашия Drip акаунт. Ние също сме изброили други решения за повишаване на вашите маркетингови кампании по имейл, не забравяйте да го проверите.

Какво прави капковото уникално?

Drip има същата концепция и с други инструменти за маркетинг по имейл, като настройка на маркетингови имейли, които ще бъдат изпращани автоматично по график. Може би един имейл ще излезе веднага щом някой се регистрира, друг ще излезе три дни по-късно, като още един ще излезе следващия уикенд.

Или имейлите могат да бъдат променяни въз основа на задействания или действия, които човекът е извършил, като се е регистрирал за вашата услуга или е направил покупка, поради което понякога се наричат ​​поведенчески имейли.

Но това, което прави Drip уникален?

Drip ви помага да разберете и оцените дейностите на потенциалния си клиент, като събира всички данни на потребителя от вашия уебсайт. След като разберете какви са предпочитаните опции на вашите потенциални клиенти, сега можете да получите своите прозрения и лесно да ги превърнете в реалност, като изпращате персонализирани имейли с чувство за ангажираност, които трябва да се чувстват от вашите клиенти..

Характеристика

1. Проследяване на събитията

Вместо да има тагове, проследяването на събития може да се използва в Drip. Проследява активността на абоната и прехвърля към информация. След като данните са събрани, можете да ги прегледате и да проследите какъв подход искате да изпратите имейл до клиентите си. Не забравяйте, че кратък и персонализиран имейл може да привлече вниманието на вашия читател.

Вместо да разполагате с етикети, както обичайните маркетингови услуги за електронна поща, вече можете да използвате проследяване на събития в Drip, тъй като може да изглежда по-персонализирано, така че вашите клиенти да се чувстват допълнително ценни.

2. Визуални работни процеси

С визуалните работни процеси на Drip можете лесно да проектирате усъвършенстван имейл и да го изпращате до вашите клиенти. Вместо да изпращате обикновена текстова електронна поща, визуалната кампания ви позволява да задавате правила и задействания въз основа на дейностите на вашите зрители и клиенти.

Визуалните работни процеси могат лесно да проследяват дейностите на вашите зрители. Събирането на предоставените данни може да ви помогне да създадете по-прецизни имейли, които да отговарят на вашите стандарти и да доставят привличащ вниманието имейл до вашите абонати.

3. Персонализирани полета

Една от уникалните характеристики на Drip са неговите персонализирани полета. Можете да добавите толкова персонализирани полета, колкото искате да адресирате клиентите си. За разлика от обичайните имейл маркетингови услуги, с единственото име и име на клиентите. Drip може да добави местоположението, вида на бизнеса или всяка друга информация, събрана от данните, проследявани от капе.

Тъй като Drip позволява персонализирани полета като задейства като правило за автоматизация, това е вашият шанс да създадете уникална електронна кампания за вашия клиент.

Цени и поддръжка

Drip предлага три плана въз основа на вашите нужди и броя на вашия абонат.

 • Основен план – започва от $ 49 на месец, за до 2500 души и може да изпраща неограничени имейли.
 • Pro Plan – започва от $ 122 на месец за 5000 абонати, които също могат да изпращат неограничени имейли.
 • Enterprise план – ценообразуването на месец може да зависи от това колко големи са имейл списъците ви. Може да превозва до 5000 абонати. За цените те предоставят онлайн калкулатор, където можете да проверявате месечните си такси за този тип план.

Можете да избирате от трите предлагани плана въз основа на вашите нужди. Ако все още имате малък списък с имейли, просто използвайте основния план и с увеличаването на списъка с имейли можете да надстроите плановете си, ако е необходимо. Те също предлагат 2-седмична пробна версия безплатно.

Както може би знаете, Drip е един от най-скъпите инструменти за автоматизация на маркетинговия имейл, но ако се абонирате за един от техните планове, можете да получите достъп до всички мощни функции на Drip. Когато сте решили да се абонирате за Drip, те никога няма да пропуснат да ви предоставят 24/7 поддръжка, когато имате нужда, независимо от това, за което сте абонирани.

Можете също така да получите достъп със специалната поддръжка на Drip, както и със сертифицираните консултанти на Drip. Те ще ви помогнат да осъществите своите виждания и цели за вашия бизнес и да се уверите, че всеки сто, който плащате с Drip, наистина си заслужава.

Трябва ли да използвате капково?

Ако започвате в бизнеса, добре е още да не използвате Drip. Тъй като има много инструменти за маркетинг по имейл, които ще ви помогнат по имейл с по-малките пакети и списък. Може да искате разглеждайте SendinBlue като алтернатива. Но с течение на времето и вече разширите пазара си, време е да промените евтиния си имейл маркетинг инструмент на Drip.

Въпреки че Drip може да е скъп за някои, той предлага полезни функции, които ще помогнат на бизнеса ви да бъде известен. Drip предлага и 2-седмична безплатна пробна версия, която можете да използвате и няма да ви таксува. Цикълът на фактуриране ще започне, след като бъде извършена 2-седмичната ви пробна версия. Тази пробна версия ще ви помогне да се запознаете с Drip безплатно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map