Партньорски маркетинг 101 – WordPress теми и приставки за ускоряване на вашия успех

Когато търсите печалба от партньорски маркетинг, от вас се очаква да популяризирате продукти или услуги, като печелите комисионни. Бизнес моделът е прост: когато получат продажба от вашата партньорска връзка; получавате комисионна. Ето защо е почти задължително да изградите вашия уебсайт с всички най-добри инструменти за партньорски маркетинг, за да привлечете повече клиенти.


НО, защо партньорски маркетинг? Е, има много предимства, които можете да получите, когато започнете партньорски маркетинг бизнес. В началото няма нужда да създавате свои собствени продукти и съдържание. Просто препоръчваме нечий друг продукт на съществуващото ви съдържание. И можете да сте член на толкова партньорски програми, колкото искате.

Ако планирате или просто започвате с бизнес партньорски маркетинг. Ето няколко съвета:

 1. Решете коя е вашата целева аудитория. Бъдете ясни за целевия си пазар и техните нужди, за да можете да промотирате правилните продукти и услуги за тях.
 2. Внимателно изберете кои партньорски програми да се присъедините. Прегледайте техните условия. И проучете какво казват другите членове на тези програми.
 3. Инсталирайте на уебсайта си инструменти, които са фокусирани върху партньорския маркетинг.
 4. Създавайте силно ангажиращо съдържание.

Кои са най-добрите теми за партньорски маркетинг?

Сега, като говорим за правилните инструменти, ето най-добрите теми, които са проектирани и разработени, като се има предвид партньорският маркетинг бизнес. Преди да продължите напред, ние също имаме по-малко обширна версия на най-добрите партньорски маркетинг WP приставки тук.

1. Астра

Когато чуете думата Astra, помислете за нея като за бърза, лека и много персонализирана тема на WordPress. И наистина е така. Не можем да кажем нищо друго освен добри думи: нашия честен преглед на темата Astra.

Той е проектиран на базата на модулен подход, при който системата е разделена на по-малки части или модули, които ви позволяват да активирате само функции, които смятате, че ще бъдат от полза за вашия уебсайт.

Също така, той е съвместим със създателите на страници, включително Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg и много други. Можете дори бързо да създадете сайт, използвайки Astra Starter Sites.

Темата на Astra е безплатна, но може да искате да надстроите до нейната професионална версия, ако се нуждаете от още подобрения на уебсайта си. Ценообразуването му започва от 59 долара. Можете да го инсталирате с колкото искате сайтове.

Посетете Астра

2. Рамка за генезис

Genesis Framework е разработена от StudioPress, софтуерна компания, създадена и управлявана от CopyBlogger Media. Това е тематична рамка с първокласно качество, която работи добре с WordPress.

Това е и една от най-популярните теми на WordPress, но най-вече работи като рамка. В термина на миряните това е друга тема, която се нуждае от детска тема. Една от основните причини, че Genesis се нуждае от по-малка тема, обикновено е за гъвкаво персонализиране, като например промяна в областта на менюто, фона, стила на шрифта, цвета и т.н..

Genesis Framework е много лесен за използване. Той е надежден, когато става дума за изпълнение, тъй като е лек тема. Той също така предлага вградени SEO инструменти. Генезисът е толкова лек, че не е нужно инсталирайте допълнителни SEO плъгини.

Когато става въпрос за сигурност и поддръжка, можете също да очаквате най-доброто с Genesis. Когато станете член за цял живот, ще получите и актуализации за целия им софтуер и сигурност.

Genesis е еднократно плащане, което започва от $ 60 за рамката и около $ 20 до $ 45 за всяка детска тема, където можете да живеете цял живот.

Посетете Genesis Framework

3. КУПОН

Kupon е тема на WordPress, която е най-подходяща за ежедневни сделки и купони. Той е перфектен доставчик на теми за повечето маркетинг партньори и собственици на електронна търговия. Kupon има много удобен за потребителя интерфейс, тъй като използва конструктор с плъзгане и пускане, където можете да създадете добър шаблон без кодиране.

С Kupon няма да се нуждаете от платен плъгин за създаване на сайт за купони, пазар за ежедневни сделки или магазин за групови покупки.

Не е необходима детска тема в сравнение с Битие. Плюс това, можете лесно да го интегрирате с други теми като WooCommerce и вече предлага автоматизация на маркетинговия чат на Facebook.

Можете да закупите темата само за $ 39, която включва поддръжка за разработчици за 6 месеца. Тази цена изглежда много разумна, особено за начинаещи предвид функциите, налични в тази тема.

Посетете Купон

4. Simpli Pro

Темата Simpli Pro WP е посветена специално за жени предприемачи. Той е интегриран с King Composer Builder за плъзгане и пускане и WP FluentForm формуляр за създаване на формуляри, които ви позволяват да поемете пълен контрол над уебсайта им, без да кодирате дори нито един ред.

Тази тема може да се използва от всяка предприемач, онлайн маркетинг, наставник на живота, треньор по здравеопазване или блогър, тъй като е много отзивчива тема за електронна търговия WordPress с пълен пакет.

Освен страхотните си тематични дизайни, Simpli Pro непрекъснато разширява функционалността си и се опитва да направи всичко възможно, за да предложи удобно използване за своите потребители. Тази тема също е без проблеми, тъй като беше тествана чрез различни устройства, преди да бъде публикувана, за да се гарантира нейното изпълнение.

Можете да получите Simpli Pro за $ 49 за единичен лиценз и $ 79 за неограничен лиценз.

Посетете Simpli Pro

5. Themify Ultra

Themify е една от най-ефективните и гъвкави WordPress теми, която се предлага с много дизайнерски кожи и вградени демо сайтове, от които да избирате. Той е много лесен за използване и приспособим от заглавката до долния колонтитул, тъй като използва конструктор с плъзгане и пускане.

Themify кожи не се използват само за дизайна на сайта, но може да бъде полезно да се създаде истински примерен сайт само с няколко кликвания. Можете също така да импортирате демо настройката, която включва настройките на темата, съдържанието, менютата, джаджите и т.н..

С Themify можете също да вземете готини функции като превъртане на паралакса, анимации, броячи, плъзгач, Google карти и много други.

Themify Ultra Theme струва $ 59 в стандартния ценови план, който включва и всички 12 добавки за Builder.

Посетете Themify Ultra

6. Общо

Total Theme е многоцелева тема, тъй като можете да създавате всякакъв тип уебсайт, като блогове, бизнес сайтове, онлайн портфолио и магазини за електронна търговия. Това е една от най-популярните теми в WordPress, най-вече заради неговата гъвкавост и пакети с инструменти и демо уебсайтове.

Има много функции, които би трябвало да обичаме с Total. Той е напълно адаптивен и има удобен за потребителя интерфейс. Той също има 41+ демонстрации за подпомагане и 80+ възможности за избор на блокове за създаване на страници. Ако искате да започнете с онлайн бизнес, с Total можете лесно да интегрирате WooCommerce със своя уебсайт, за да започнете продажбите си онлайн.

Общите разходи за тема започват от 59 долара, което включва шест месеца поддръжка и доживотен достъп до актуализации на темите.

Посетете Общо

7. MagPlus

MagPlus WP Theme е разработена от “Theme Bubble”, който много държи на всеки един детайл, за да е сигурен, че потребителите им създават страхотен уебсайт. MagPlus е модерно, динамично и GDPR съвместимо списание WordPress тема, което може да създава всякакъв тип уебсайтове.

Освен това няма какво да се притеснявате за неговата ефективност, тъй като има вграден персонализиран механизъм за кеш, който помага да се ускори скоростта на вашия сайт с почти 2,4 пъти. Той също така предлага 40+ вградени персонализирани шаблони, 25+ индивидуално разработени оформления на артикули, персонализирани и уникални дизайни на заглавки и лесна навигация на плъзгачи и 20+ изключително вградени персонализирани джаджи, всички в полза на своите потребители.

MagPlus струва $ 59 с безплатна поддръжка от 6 месеца.

Посетете MagPlus

8. Маркетинг Pro

Marketing Pro е разработен от трети производител, наречен Restored 316 Designs и се поддържа от StudioPress. Това е една от специфичните теми, които се предлагат на пазара, и се фокусира върху бизнеса, продаващ онлайн.

Тази тема използва HTML5, за да се актуализира с модерните функции и да помогне на разработчиците да бъдат в течение на съвременното развитие на уебсайтовете. Тя може да побере 9 различни джунджурии всички на една начална страница.

Използва създателя на страницата Visual Composer, за да създаде лесно уебсайт. Той също има плъгин Slider Revolution и поддържа стилове на шрифт WPML (WordPress Multilingual) и Google.

Ако сте партньорски маркетинг, който се интересува от изграждането на различни нишови сайтове, можете да получите маркетинг Pro за $ 59.

Посетете маркетинг Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome е създаден специално за партньорски маркетинг, тъй като функциите тук могат определено да ви помогнат да печелите пари онлайн чрез партньорски маркетинг. Освен това можете да разчитате на бързото представяне на темата, което увеличава конверсията и подобрява класирането на уебсайта ви в търсачките.

Той е 100% отзивчив и снабден с мощни функции като оптимизация на реклами, инструменти за абонамент, изявени икони в социалните медии и включен продуктов раздел. Също така чрез системата за подробни настройки можете да проектирате оформлението на началната страница въз основа на вашите предпочитания или нужди на вашия бизнес.

Можете да закупите SteadyIncome Theme само за $ 59.

Посетете SteadyIncome

10. Интелигентен пасивен доход Pro (тема за генезис за деца)

Smart Passive Income Pro Theme бе извлечена от трите ключови елемента на успешния онлайн бизнес на Пат Флин: дизайн, съдържание и стратегия. Това е детска тема за генезиса, която ви помага да изградите ефективен уебсайт за партньорски маркетинг.

Темата е много приспособима само с няколко кликвания на мишката. Можете да настроите настройките, цветовете на фона, изображенията и съдържанието. Ако планирате да създадете онлайн магазин, той е предварително оформен за WooCommerce, така че не е нужно да се притеснявате много за изграждането му. Освен това е мобилен отзивчив и оптимизиран за всеки браузър.

Можете да стартирате уебсайта си и да работите с темата Smart Pasive Income Pro заедно с рамката Genesis за $ 99.95.

Посетете Smart Pasive Income Pro

Кои са най-добрите приставки и други инструменти за партньорски маркетинг?

Така че вие ​​сте направили избор коя тема да използвате за вашия уебсайт. Сега кои плъгини трябва да получите, за да спечелите тази игра за комисионна на приходите?

1. Процъфтява архитект

Що се отнася до създателя на страници, Thrive Architect е по-добрият вариант за маркетинговите фирми на филиали. Той е фокусиран върху маркетинга и има голям избор от елементи като таблици, оценки на звезди и поддръжка за вградено редактиране.

Освен това разполага с изчерпателна библиотека от шаблони. Можете дори да запазите и да използвате повторно всеки раздел за друго съдържание на вашия уебсайт.

С две думи, тъй като Thrive Architect е фокусиран върху преобразуването, той наистина може да ви помогне да ускорите играта на партньорски маркетинг.

Можете да го получите Thrive Architect за $ 67 за единичен лиценз или $ 97 за 5 лиценза.

Посетете Thrive Architect

2. AzonPress

Ако сте сътрудник на Amazon или планирате да бъдете такъв, тогава AzonPress е най-добрият ви приятел. Със своя лесен за използване интерфейс, той управлява филиалния ви бизнес плавно и ефективно.

С AzonPress ще получите автоматични актуализации на продуктите, отзивчиви продуктови таблици, автоматизирани таблици за сравнение, точно проследяване на филиали, адаптивни оформления, гео-таргетиране и други.

Можете да получите Azonpress за 39 долара за един уебсайт, 79 долара за 20 уебсайта и 199 долара за неограничен брой сайтове.

Посетете AzonPress

3. Доста връзки

Ако сте собственик на блог сайт и искате да печелите партньорски комисиони, можете просто да добавите партньорски връзки към съдържанието си. И за да изглеждат връзките ви чисти, може да искате да ги съкратите. Точно тогава в картината влиза плъгинът за Pretty Links.

За разлика от други съкратители на връзки като tinyurl.com и bit.ly, Pretty Връзки съкращават връзки, използвайки вашето собствено име на домейн. Плюс това проследява всяко щракване на вашия URL адрес и дали той идва от браузъра, ОС и хоста.

Pretty Връзките са безплатни, но имат и професионална версия, където можете да имате достъп до повече инструменти и видове пренасочване. Обикновено цените му са 118 долара годишно, но често са за промоция за 59 долара годишно за един уебсайт на WordPress.

Посетете хубави връзки

4. Граматично

Ако публикувате редовно съдържание, тогава Grammarly е много полезен инструмент за проверка на правописа и граматиката ви. Ако има печатна или граматическа грешка, Grammarly ви уведомява за това и прави предложения за това, което е правилният правопис или граматика. Можете просто да кликнете върху корекцията и тя автоматично замества грешката.

Това е безплатно разширение за браузър Chrome и работи добре почти навсякъде, било то в WordPress, имейли, месинджъри, социални медии и приложения за проекти.

Посетете Граматично

5. Google Analytics

Google Analytics е най-пълният инструмент за измерване на възвръщаемостта на инвестициите и разбиране на вашите клиенти. Ако сте сериозни с партньорския маркетинг, трябва да знаете колко посетители идват на вашия уебсайт и кои продукти търсят.

С Google Analytics можете да проследявате връзките и конверсиите си, да анализирате поведението на потребителите и да извършвате разделно тестване. Подробният анализ, предоставен от Google Analytics, ще ви помогне да планирате и прилагате различни стратегии, за да помогнете на вашия партньорски маркетингов бизнес да успее.

Посетете Google Analytics

6. SEMrush

За да могат посетителите да посетят вашия уебсайт, той трябва да бъде видим, нали? И с правилните ключови думи и SEO стратегии, поставени на вашия уебсайт, е много вероятно да имате повече реализации. Така че, имате нужда от инструмент като SEMrush, който ви позволява да извършвате търсене на ключови думи, анализ на конкуренти, анализ на съдържанието, одит на сайта и да коригирате SEO грешки.

Дори мащабни фирми като PayPal, Forbes и Philips използват SEMrush за управление на своята видимост в мрежата. Базата му има повече от 120 милиона ключови думи и 46 милиона домейна, което го прави надежден маркетингов инструментариум „всичко в едно“.

Можете да опитате безплатно SEMrush. Но ако искате да надстроите до неговата версия Pro, можете да я получите за 99,95 долара на месец и може да стигнете до повече от 399,95 долара на месец, в зависимост от нуждите на вашия бизнес.

Посетете SEMrush

7. Арефи

Ahrefs е друг инструмент, който не искате да пропускате за увеличаване на трафика си за търсене, наблюдение на вашата ниша и анализ на стратегиите на вашите конкуренти. Този инструмент ви помага да разберете вашите конкуренти и предлага начини как да имате по-високо класиране от тях.

С Ahrefs можете да намерите точните ключови думи, които конкурентите ви класират, и количеството на трафика, насочен от тези ключови думи. Можете също да видите кои страници се посещават най-много. Ще намерите също връзки и други полезни показатели за SEO, за да можете да анализирате конкурентите си и да ги сравните с вашите.

По този начин ще можете да стратегизирате маркетинга си. Ahrefs ви помага да имате уебсайт, удобен за най-бързия и ефикасен начин, като увеличавате посещенията и преобразуването на уебсайтове..

Можете да го опитате за 7 долара за 7 дни и след това да започнете с месечен абонамент от 99 долара.

Посетете Арефс

8. Yoast SEO

С повече от 5 милиона активни инсталации, Yoast SEO е идеалният инструмент на повечето потребители на WordPress, включително и партньорските маркетолози, когато става въпрос за оптимизация на търсачките. Той има голям набор от инструменти, който има за цел да помогне на уебсайта ви да бъде на страница първа или дори номер едно в резултатите от страницата за търсене.

Yoast SEO има най-модерната функционалност за XML Sitemap и съдържание и SEO анализ за писане на SEO-удобно съдържание. Можете дори да имате пълен контрол над галетата на вашия сайт, като просто добавите малко парче код. Можете да шаблонирате заглавие и мета описания за последователност и брандиране.

Yoast SEO е безплатен плъгин, но ако искате да се възползвате от други разширени функции и функционалности, вземете премиум версия, започваща от $ 89 за един сайт.

Посетете Yoast SEO

9. Редакционен календар

В зависимост от избраната от вас ниша и колко често създавате съдържание, можете да използвате приставката за редакционен календар за насрочване на публикации, които ще бъдат навреме за конкретно събитие, свързано с целевия ви пазар.

С редакционния календар можете да преглеждате всички публикации и когато те са планирани да бъдат публикувани, да ги плъзнете и пуснете, за да промените датите, бързо да редактирате заглавието, съдържанието и времето, да управлявате публикации, написани от множество автори, както и да управлявате чернови, като използвате новите чекмедже за чернови.

Имайте предвид, че всички функции на този плъгин могат да бъдат достъпни само от администратор и редактор. Ако имате сътрудници на уебсайта си, те могат да записват публикации само в режим на чернови и да преместват свои собствени публикации. Абонатите могат да виждат само календара и да не правят промени в него.

Посетете редакционния календар

10. MailChimp

Маркетингът по имейл е един от най-ефективните начини за привличане на повече клиенти за вашия партньорски маркетинг бизнес. И MailChimp е един от най-мощните инструменти, от които ще се нуждаете за изпращане на имейли, за да достигнете до вашата целева аудитория, да популяризирате продуктите си и да ги преобразувате в продажби.

Не само можете да се свържете с аудиторията си по имейл, но MailChimp също ви помага да създадете правилните съобщения и да ги публикувате чрез целеви страници, социални медии, пощенски картички, цифрови реклами и формуляри за регистрация.

Можете да създавате бюлетини с докосване до вашата марка, да планирате кампании, да проследявате отворени цени, да управлявате профили на своите абонати, да извършвате анализи и да генерирате отчети за по-добро разбиране на поведението на вашите абонати. Можете дори да извършите разделно тестване и сегментиране на списъка с пощенски адреси.

MailChimp е безплатен за максимален брой 2000 контакти, 10 000 месечни пращания и 2000 ежедневни изпращания. Идеално е, ако просто започвате да увеличавате аудиторията си. Можете обаче да надстроите до неговия платен план, започващ от $ 9,99 на месец.

Посетете MailChimp

заключение

Извън всякакво съмнение, партньорският маркетинг наистина е изключително печеливш онлайн бизнес. Успехът му обаче все още зависи от различни аспекти, като вашата стратегия за проникване на целевия ви пазар и ефективност при използването на инструментите за партньорски маркетинг.

Ако се научите да се възползвате от темите и инструментите, за които споменах по-горе, ще можете да стартирате и да развивате своя собствена империя за партньорски маркетинг. Правенето на грешки е учене, но въоръжени с най-добрите теми и инструменти, които експертите използват, вие сте на път с летящи цветове!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map