Alternativa më e mirë e ClickFunnels – Kurseni më shumë se 2,500 dollarë në vit

A doni të implementoni gypat në biznesin tuaj?


Dhe keni bërë disa hulumtime, keni hasur në ClickFunnels dhe keni menduar, Lopa e Shenjtë, 300 dollarë në muaj. Kjo është shumë para! Kam nevojë për një alternative të ClickFunnels.

Epo, nëse e keni pasur atë mendim, kaloni në mendjen tuaj në këtë video, unë do të bashkoj një ide të përsosur dhe atë që besoj të jetë një alternative më e fuqishme ClickFunnels.

Dhe si një bonus shtesë special, unë do të kem në të vërtetë një video pas kësaj ku unë i vendos të gjitha gjërat së bashku dhe t’ju tregoj se si t’i bashkoni të gjitha pjesët për të patur alternativen e përsosur të ClickFunnels. Prandaj, nëse kjo ju intereson, vazhdoni të lexoni.

Pra, le të shohim së pari se çfarë është ClickFunnels, në mënyrë që të mund të shohim saktësisht se çfarë ofron ClickFunnels. Pra, ClickFunnels është në thelb gjashtë gjëra të ndryshme. Shtë duke pritur. Isshtë një ndërtues faqesh. Anshtë një platformë automatizimi për marketing në email.

Shtë një ndërtues i formave ku mund të mbledhësh paratë dhe mund të mbledhësh informacione nga një aplikacion, dhe është gjithashtu një mjet i përpunimit të pagesave ose një sistem arka ku mund të shesësh shumë asgjë. Tani, le të flasim për atë që njerëzit duan për ClickFunnels. Gjëja e parë që ata e duan është se është.

Një zgjidhje e pritur në re, një lloj mjeti gjithëpërfshirës i bashkuar për ju. Pra, ideja në mendjet e njerëzve mund të jetë që do të jetë më e lehtë sepse të gjitha janë të integruara së bashku. Ky perceptim se mund të ketë më pak një kurbë mësimi. Gjëja tjetër që njerëzit duan për ClickFunnels është themeluesi, Russell Brunson, i cili është një ekspert, një mësues, një tregtar ekspert.

Russell është e mahnitshme në marrjen e këtij koncepti të gypave që ju shihni kudo në botën reale dhe sjelljen e tyre në një dixhital. Botë. Njerëzit i duan librat që ai i ka shkruar dhe ai jep mësime për gypat. Ai mëson për t’u bërë ekspert në fushën tuaj. Dhe së fundi, për shkak të tij, ai ka krijuar disa nga trajnimet më të dobishme, më të zgjuara për gypat që ekzistojnë.

Tani le të flasim për atë që njerëzit nuk u pëlqen në lidhje me ClickFunnels. Dhe tani, ankesa numër një që kam lexuar pa pushim është se gabimi i saj. Shumë herë gjërat nuk funksionojnë ashtu siç duhet dhe mund të jenë mjaft zhgënjyese. Ankesa tjetër e madhe për ClickFunnels është se modelet këtu janë të shëmtuara.

Ju mund të jeni gjykatësi për këtë secili i tyre. Disa njerëz mund t’i përgjigjen një modeli të caktuar ose të dizajnojnë më shumë se dikush tjetër. Unë do të të lejoj të jesh gjyqtar për atë. Një tjetër gjë e madhe që njerëzit nuk ju pëlqen në lidhje me ClickFunnels është se tiparet e saj janë të kufizuara. Në thelb, ajo që dua të them me atë është nëse keni nevojë për ClickFunnels për të bërë diçka që nuk bën aktualisht, ata kurrë nuk do ta shtojnë atë veçori.

Thjesht do të jesh pa fat. Thjesht do të duhet të mësoni të jetoni pa atë që dëshironi të drejtoni biznesin tuaj nëse aktualisht nuk e ofron atë. Gjëja tjetër që njerëzit nuk ju pëlqen në lidhje me ClickFunnels është se është një sistem i pronarit shumë. Të dhënat tuaja janë mbyllur atje. Ata janë në kontroll të plotë.

Ata zotërojnë të dhënat tuaja. Nëse do të dilnin nga biznesi, le ta përballen, nuk do të dalin nga biznesi, por nëse do të shkonin kështu të dhënat tuaja për t’i nxjerrë ato nga sistemi i tyre dhe në një sistem tjetër dhe për të migruar, do të qofsh pak dhimbje. Dhe kjo gjithashtu lidhjet në këtë pikë e fundit në lidhje me të qenit një sistem të mbyllur bllokoj, ku në qoftë se ju duhet ClickFunnels për të bërë diçka që ajo nuk ka aktualisht të bëjë, nuk ka asgjë që ju mund të bëni në lidhje me të.

Dhe gjëja e fundit që njerëzit nuk u pëlqen në lidhje me ClickFunnels është një e madhe, dhe kjo është kostoja. Ata kanë dy plane, dhe plani i fillimit është 97 dollarë në muaj, por plani për të cilin duhet të bësh vërtet nëse je një klient i ClickFunnels është 297 dollarë në muaj.

Lopë e shenjtë!

Kjo shton me të vërtetë e shpejtë, veçanërisht nëse jeni duke filluar.

Pra, me të gjitha ato që thanë, le të gjejmë një alternative të përsosur për të përputhur me të gjitha këto karakteristika që i gjen në ClickFunnels, por një alternative që do të jetë më e shkallëzueshme dhe shumë më e mirë për ju si përdorues. Kështu që zgjidhja do të bazohet në fuqitë e WordPress, WordPress, një e treta e internetit.

Shtë një platformë e hapur, që në thelb do të thotë. Ju e zotëroni atë. Shtë me të vërtetë një qira kundrejt skenarit të vet. Me ClickFunnels, ju jeni duke marrë me qira shtëpinë tuaj dixhitale. Me WordPress, ju zotëroni shtëpinë tuaj dixhitale. Kështu që vërtet bie poshtë në këtë skenar me qira ose vetë skenar. Për mua, unë gjithmonë jam në gjendje të zotërimit, kështu që vetë WordPress do të jetë falas.

Tani, gjëja tjetër që ju do të keni nevojë është web hosting. Pra, këtu është një SiteGround, dhe arsyeja pse unë zgjedh SiteGround është sepse ata kanë mbështetje fenomenale dhe pritja e tyre është cilësia më e lartë, niveli i lartë.

Tani, mund të keni tashmë një llogari pritëse, por për të qenë të drejtë, në këtë alternative alternative të ClickFunnels, duhet të përfshijmë.

Do aspekt i asaj që do të të duhet. Tani me SiteGround, planet janë shumë të përballueshme. Unë do të rekomandoja këtë plan të mesëm që është 6 dollarë në muaj. Ne thjesht do të shkojmë përpara dhe do ta rrumbullakosim atë. Ne po shohim 6 dollarë në muaj, dhe me këtë, ju gjithashtu mund të pritni në faqen e internetit të kompanisë suaj sa më shumë faqe në internet që dëshironi, blogun tuaj, por edhe gypat tuaj.

Tani gjëja tjetër që ju duhet të keni një faqe në internet WordPress është një temë WordPress, dhe ne mund të përdorim temën Astro. Eshte. Një nga temat kryesore për WordPress. Ndodh gjithashtu të jetë falas. Ata kanë një version të paguar për të, por ne nuk kemi nevojë për të. Në mënyrë që të keni një alternative të ClickFunnels, versioni falas i temës Astro është perfekt.

Si është, ju mund ta përdorni atë në faqet e internetit të pakufizuara. Ajo vjen me gati njëqind. Bërë plotësisht për ju faqet e internetit të gjitha falas, dhe gjithashtu integron në mënyrë të përsosur me sistemet e menaxhimit të të mësuarit, ndërtuesit e faqeve dhe sistemet e tregtisë elektronike. Tani, mjeti tjetër që do t’ju duhet, ne do të bëjmë pjesën më të madhe të ngritjeve tona të rënda dhe kjo është një mjet ndërtues faqesh dhe ne do të përdorim.

Elementor. Ekziston një version falas i Elementor, por ne do të përdorim versionin e paguar të Elementor sepse vjen me disa karakteristika shumë të fuqishme që do të na duhen, duke përfshirë një ndërtues formash, një ndërtues të ngritur, dhjetëra elementë të marketingut të tillë si kohëmatës të numërimit. Shtë tepër e lehtë për t’u përdorur, tepër e përballueshme, dhe aktualisht është duke u përdorur në afro 3 milion faqe interneti.

Pra, ne do të shtojmë element, ose do të kushtojë vetëm 4 dollarë në muaj. Unë e di pikërisht këtu ju e shihni atë duke thënë $ 5 në muaj. Kjo është për një licencë të vetme në sit. Do të jetë 49 dollarë por nëse shihni këtu, thotë se 5 dollarët në të vërtetë po i rrumbullakojnë, kështu që janë me të vërtetë në nivele të ulëta. Katër si ndoshta 4 $ dhe 8 cent.

Ata po e rrumbullakosin atë për të qenë super e drejtë, dhe kjo do të kushtojë vetëm, le të themi vetëm 4 dollarë në muaj për të shtuar funksionalitetin e ndërtimit të faqeve me forma, me elementë të marketingut, dhe ka edhe shumë gjëra të përparuara që bën siç është personalizimi i faqes në internet. Ka edhe shabllone në të.

Ashtë një bukuroshe. Krijues i mahnitshëm i faqeve dhe mjet i marketingut. Tani gjëja tjetër që do të na duhet është një mjet ndërtimi i gypave, si dhe një sistem arka. Dhe për këtë ne do të përdorim flukset e karrocave, rrjedhat e qerreve si një karakteristikë e plotë e sistemit të ndërtimit të gypave me arkë. Kjo përfshin. Templates. Pra, nëse doni të shtoni një gyp në faqen tuaj të internetit me vetëm dy klikime të miut ose më shumë, ju keni një gyp të ndërtuar plotësisht për ju me modelin që mund të redaktoni në Elementor, ai ka veçori të përparuara të marketingut, siç janë emailet e braktisjes së karrocave, dy -kontrolli.

Ajo gjithashtu ka një test të ndarë që ata. Ndërtesa jonë dhe do të vijë së shpejti. Përfshinë të gjitha tiparet që do të prisnit nga një karrocë blerëse, siç janë shitjet me një klikim, gungat e porosive që mund të vendosni në vende të shumta, dhe është jashtëzakonisht e zgjueshme, në mënyrë që. Shembullin që dhashë më herët në lidhje me ClickFunnels, duke mos bërë diçka që dëshironi.

Thjesht do të duhet të mësosh pa jetuar pa të. Ky nuk është rasti kur ju jeni duke përdorur këtë zgjidhje me rrjedhën e karrocave. Kështu siç thashë, ne kemi shabllone arka këtu, dhe ju mund të shihni që është seriozisht një azhurnim i dizajnit kur e krahasoni këtë me atë që dilni nga ClickFunnels dhe modelet e tyre, por realiteti është që ju mund të bëni.

Anydo lloj dizajni me këtë alternative të ClickFunnels që po i detajoj tani, rrjedhat e kartave vetë hyjnë në dy 99 në vit, gjë që shton një kosto mujore prej $ 25 në këtë statut alternative të ClickFunnels që ne po bashkojmë. Një tjetër gjë që rrjedh karroca po i shton miksit është platforma e tyre e trajnimit që ata thonë se do të nisë shumë shpejt e quajtur një avion i aftë.

Tani, natyra unike e. Nëse nuk keni fluks karta, ju merrni akses në avion të aftë, ku ata zakonisht do të shesin qasje për tre 99 në vit. Ju e përfshini atë falas, dhe ka kurse trajnimi atje që do t’ju ndihmojnë në çdo fushë të vetme të të pasurit një biznes online dhe të qenit një sipërmarrës online tani, dhe kjo shkon përtej kuptimit të gypave.

Do të ketë kurse në. Fushata reklamimi. Do të ketë kurse për krijimin e përmbajtjes video. Sigurisht që do të ketë kurse gypash. Ai synon të jetë një platformë mësimi që do t’ju ndihmojë në çdo fushë të vetme të të pasurit një biznes në internet. Tani, disa nga artikujt e radhës që unë do të vazhdoj janë janë.

Janë opsionale. Ndoshta nuk ju duhen. Ato përfshihen me ClickFunnels. Kur paguani dy 99 në muaj, do të jetë një blerje opsionale për ju. Kështu që e para do të jetë abonimet. Pra, nëse do të shesësh një. Produkt ose një shërbim ku ju duhet të ndërtoni blerësin në baza mujore, një abonim, do t’ju duhet të blini abonimet WooCommerce, dhe kjo do të vijë me rreth 17 dollarë në muaj.

Siç e thashë, kjo mund të jetë opsionale për ju nëse të gjitha artikujt që shesin, pavarësisht nëse janë mall fizik apo dixhital, do të jenë blerje një herë dhe nuk mund të keni nevojë fare për këtë. Mjeti tjetër do të jetë i mjaftueshëm. Platforma e Menaxhimit të Filialeve për tu integruar në këtë. Pra, nëse do të keni një program Filialin rreth produkteve ose shërbimeve tuaja rreth gypave tuaj, atëherë mund t’ju duhet edhe kjo.

Unë do të them se kjo është platforma udhëheqëse në industri e menaxhimit të filialeve. Shtë një paraqitje e plotë. Tani, kostoja e kësaj, ka disa plane. E vetmja që ju do të duhet është më pak e shtrenjtë, e cila është 99 dollarë në vit, e cila del në $ 8 dhe 25 cent në muaj. Le të rrumbullakojmë atë deri në 9 dollarë në muaj.

Sigurisht, kjo është opsionale. Nëse nuk keni nevojë për një program bashkëpunimi, nuk keni nevojë për këtë. Dhe ka edhe disa alternativa të tjera atje që mund të jenë më pak të kushtueshme. Tani, gjëja e fundit që ju do të duhet është një platformë automatizimi marketing në email. Tani, unë do të them me këtë, që edhe pse ClickFunnels përfshin një platformë automatizimi të marketingut me email, se shumica e njerëzve që pajtohen në.

Dy paketa 99 në muaj me ClickFunnels nuk e përdorin platformën e tyre të automatizimit të marketingut me email, dhe unë do të përdor fjalët e tyre në vend të minave. Në thelb, konsensusi është, nëse thith. Pra, kjo është në diçka që ju paguani me ClickFunnels. Ju nuk keni një mundësi për të mos paguar atë. Includedshtë përfshirë në planin tuaj, por askush nuk e përdor atë në të vërtetë.

Ata në vend të kësaj përdorin. Platforma që ata mund të kenë tashmë të gjitha të dhënat e tyre në atë që është e besueshme dhe funksionon saktësisht se si ata kanë nevojë për të punuar. Dhe pastaj ata thjesht integrojnë të dy. Pra, edhe pse për këtë, kjo ClickFunnels alternative Video, ne jemi duke shkuar për të përfshirë shpenzimet mujore të një platforme të automatizimit të marketingut.

Pjesa dërrmuese e njerëzve që janë duke e bërë atë me ClickFunnels nuk do të përdorin platformën e tyre të automatizimit të marketingut. Pra, ka shumë alternativa për këtë. Dhe kjo është gjëja më e mirë për të. Mos marrja gjithçka nga ClickFunnels është se ju mund të zgjidhni më të mirën nga më të mirat. Dhe kështu, të gjithë kanë mendimin e tyre se çfarë është më e mira nga fushata aktive në postë Chimp mund të jetë tek një Weber, por për qëllimet e kësaj video, ne do të përdorim një dërgesë në blu dhe le të shohim se çfarë është do të kushtoj për të dërguar, ata ndërtojnë ndryshe këtu, që është ajo që më pëlqen.

Ata ju faturojnë në bazë të sa emailave që ju dërgoni, jo në sa kontakte që keni në të vërtetë. Pra, plani këtu është 25 dollarë në muaj, dhe kjo do t’ju lejojë të dërgoni 40,000 email në muaj. Shumica e platformave të tjera të automatizimit të marketingut me email, ata ju ngarkojnë çdo muaj bazuar në sa pajtimtarë që keni.

Le t’i dërgojmë ata blu nuk ndërtojnë në atë mënyrë. Prandaj po e rekomandoj. Në këtë video alternative të ClickFunnels, unë do t’ju jap një alternative, dhe kjo është ky mjet i quajtur poeti mal. Ajo futet menjëherë në faqen tuaj të internetit të bazuar në WordPress. Shtë gjithashtu shumë e përballueshme. Kjo do t’ju kushtojë 99 dollarë në vit, por gjëja e mirë është nëse sapo filloni me gypin tuaj.

Ekziston një version falas që është i kufizuar deri në 2000 pajtimtar. Kështu që vetëm kohën që ju të filloni të paguani është kur lista juaj merr mbi 2000 dhe pastaj ju jeni duke kërkuar në 99 $ në vit, e cila edhe një herë është $ 8 dhe 25 cent në muaj. Dhe në thelb do ta lidhni këtë me ofruesin tuaj të shërbimit dërgues të postës elektronike.

Unë personalisht përdor Amazon SES sepse kushton asgjë më tepër. Për të dërguar email përmes këtij shërbimi, dhe kjo është pothuajse gjithçka. Pra, le të shkojmë përpara dhe të mbledhim gjithçka që kemi bashkuar këtu. Do të përdorim WordPress, i cili është falas. Ne do të marrim një llogari të mbajtjes në internet me SiteGround.

Ka shumë ofrues të tjerë të mbajtjes në internet. Do të themi SiteGround, dhe kjo ishte pesë 95 në muaj. Ne do të përdorim temën falas Astro. Ju mund ta blini atë opsionalisht. 59shtë 59 dollarë por ne mund të largohemi nga përdorimi i temës falas Astro. Atëherë do të blejmë Elementor dhe kjo do të kushtojë.

4 dollarë dhe 8 cent në muaj për licencën e sitit që na duhen. Kjo do të jetë krijuesi i faqeve tona. Do të na japë popup. Do të na japë forma kontakti shumë fleksibël. Shtë një mjet i mahnitshëm dhe thjesht e dua atë. Unë e përdor atë personalisht në të gjitha faqet e mia të internetit. Ne do të marrim flukset e karrocave dhe do të jetë, sistemi ynë i arka janë.

Ndërtues i gypave, e gjithë kjo. Do të na japë shabllone të bukura të gypave të shitjeve dhe do të na japë një braktisje karroce, testimin e ndarjes AB. Do të përfshijë gjithashtu platforma mësimore të Akademisë të aftë që do të kushtojë 25 dollarë në muaj. Tjetra, sipas dëshirës, ​​nëse do të shesni produkte dhe shërbime që do të jenë duke u pajtuar me pajtimin, duhet të keni abonime WooCommerce, të cilat do t’ju ekzekutojnë 17 dollarë në muaj.

Tjetra opsionale është për një program Filialin. Ne do të përdorim WP Filialin. Kjo do të jetë 8 dhe 25 cent në muaj, dhe pastaj ne kemi kapur në një platformë automatizimi të marketingut me email, dërgoni në blu që vjen me 25 dollarë në muaj, e gjitha kjo për një total të madh prej rreth 85 $ në muaj, që është shumë më pak e shtrenjtë se dy 99 në muaj.

Por ju e dini çfarë? Nuk ka rëndësi sasia e parave për mua. Ajo që ka rëndësi është funksionaliteti që ju merrni. Pra, me këtë ClickFunnels, pirg alternative të teknologjisë, kjo është ajo që mund të prisni. Rezultate shumë më të mira. Mund të presësh një zgjidhje shumë më fleksibile dhe më të fuqishme që mund ta zgjasësh, megjithatë duhet ta zgjasësh.

E gjitha varet nga imagjinata juaj. Shtë e lehtë për tu bërë. Zgjatur gjithashtu sepse ne po flasim WordPress dhe ka kaq shumë zhvillues të WordPress atje në atë qira përkundrejt skenarit të vet, ju bëheni pronar përkundrejt ClickFunnels. Vetëm duke qenë qiramarrës, ju keni bllokuar zero bllokues. Askush nuk kontrollon të dhënat tuaja.

Ju nuk jeni të kyçur në ndonjë platformë. Ju merrni një platformë të plotë trainimi. E gjithë kjo për koston e ulët prej 85 dollarë në muaj. Sigurisht, nuk mund të jetë as 85 dollarë në muaj nëse nuk ju duhen disa prej atyre përbërësve, ose tashmë keni disa nga ato përbërës. Nëse tashmë keni një uebfaqe biznesi, mund të vendosni gypat tuaj atje.

Nëse tashmë keni një platformë automatizimi të marketingut me email, thjesht mund ta përdorni atë. Por të jesh i drejtë me ClickFunnels. Kjo po vjen me 85 dollarë për atë që unë besoj se është një zgjidhje shumë më e mirë dhe shumë më e fuqishme. Tani, të gjitha produktet dhe shërbimet për të cilat kam biseduar në këtë video, do të kem lidhje në kutinë e përshkrimit të videos poshtë, dhe ndërsa shikoni videon, ajo tregoi lidhjet për ato produkte dhe shërbime të ndryshme për ta bërë më të lehtë për.

Ju dhe gjithashtu disa nga ato lidhje, mbase lidhjet e referimit nëse vizitoni, bëni një blerje, një pjesë e kësaj do të vinte tek unë. Nuk ju kushton asgjë shtesë, dhe kjo do të mbështesë këtë kanal. Tani, lajmi i mirë që kam për ju, sigurohuni që të regjistroheni. Klikoni në atë zile njoftimi sepse unë do të bëj një video.

Ju tregon hap pas hapi se si ta përgatisni të gjithë, dhe unë do ta kem atë lidhje me atë video në kutinë e përshkrimit të videos poshtë gjithashtu. Pra, faleminderit për shikimin. Nëse keni ndonjë pyetje për mua në lidhje me këtë pirg të teknologjisë që unë kam hedhur së bashku, mos ngurroni të pyesni në pjesën e komenteve më poshtë. Për më tepër, kaq, faleminderit që shikuat këtë video.

Shpresoj që ta bësh më shumë videon e konfigurimit. Faleminderit per shikimin. Unë do të shoh në një tjetër.

Nëse keni kërkuar mënyrën e përsosur për të shitur produktin dhe shërbimet tuaja në internet, atëherë unë jam mjaft i sigurt që keni hasur në ClickFunnels ose dikush ju ka rekomanduar ClickFunnels për ju.

Pastaj pasi të vizitoni uebfaqen e ClickFunnels, mund të keni pasur pak tronditje të ngjitësit kur shihni çmimet e ClickFunnels.

Mos u shqetëso! Ti nuk je vetëm.

Shumë njerëz më kanë kërkuar që të bashkohem alternativa më e mirë për ClickFunnels dhe këtu është për ju.

Isfarë është ClickFunnels në një Verë?

Para se të futemi në këtë, është e rëndësishme të keni një kuptim të qartë të asaj që është ClickFunnels kështu që mos prerë ndonjë qoshe në pirun tonë të teknologjisë alternative.

Ekzistojnë 2 plane çmimesh të ClickFunnels, një për 97 dollarë në muaj dhe një për 297 dollarë në muaj. Sidoqoftë, plani prej 97 dollarësh është shumë i kufizuar në karakteristikat e tij dhe nuk ju jep kompletin e plotë të produktit ClickFunnels, kështu që ne do të ndërtojmë një alternative për planin 297 dollarë në muaj.

Plani i ClickFunnels 297 $ në muaj është në thelb 6 gjërat e mëposhtme:

 • hosting
 • Ndërtuesi i faqeve
 • Format ndërtues
 • Pagesa e tregtisë elektronike
 • Sistemi i Menaxhimit të Filialeve
 • Automatizimi i marketingut me email

Farë u pëlqen njerëzve për ClickFunnels

 • Ajo është pritur.
 • Kurba e mësimit më të vogël
 • Russel Brunson
 • dhe e tij _ sekreton libra
 • Trajnim: vlera më e mirë është atje

Peoplefarë nuk pëlqejnë njerëzit për ClickFunnels

 • Mund të jetë i gabuar
 • Modelet janë shumë të shëmtuara dhe ju japin ndjenjën e një tregtari të shkathët
 • Ajo është e kufizuar në karakteristika
 • Nuk është e shkallëzueshme të qenit një platformë nxitëse
 • Dhe është e kushtueshme. Freaking 300 $ në muaj

Këtu është alternativa më e mirë për të ClickFunnels

Duke fuqizuar një të tretën e të gjitha faqeve të internetit, WordPress është platforma e përsosur e organizuar vetë për të ndërtuar këtë alternative të ClickFunnels.

Uebfaqja më e mirë për gypat: Vendi i sitit

Plani i faqes së lartë WooCommerce
$ 4 / mo

Tema më e mirë e WordPress-it për Gunnels: Astra

falas
Përdorim i pakufizuar
Gati për të importuar faqet e internetit
Fondacioni për uebfaqen tuaj të WordPress
Integrohet me të gjithë ndërtuesit e faqeve, LMS, etj

Ndërtuesi më i mirë i faqeve për gypat: Elementor Pro

4 dollarë në muaj (Një faqe në internet)
Ndërtuesi i faqeve
popups
Format

Ndërtuesi më i mirë i WordPress Funnel: CartFlows

 • 25 dollarë në muaj
 • Modele të bukura
 • Karakteristikat e përpunimit të pagesave me WooCommerce
 • Braktisja e shportës
 • Testimi A / B

SkillJet

Të gjithë trajnimet që ju nevojiten
Falas me blerjen e CartFlows

Plugin e Abonimit të WooCommerce

17 dollarë / muaj
Një faqe në internet

Shtojca e AffiliateWP

9 dollarë / muaj
Një faqe në internet

iThemes Security & UPDraft Plus:

falas
Kujdeset për kopjet rezervë dhe sigurinë
Uebfaqe të pakufizuara

SendinBlue

25 dollarë / muaj për 40,000 email.
Kontakte të pakufizuara

SEO

Kuadri Yoast / SEO
falas

Rezultatet përfundimtare për këtë alternative alternative të ClickFunnels

 • Rezultate shumë më të mira
 • elastik
 • Shtrihet në imagjinatën tuaj
 • Gjej të zhvilluesve të lehtë
 • Ju jeni në platformën tuaj – pa bllokim
 • Siguria dhe kopjimi janë kujdesur
 • Ju merrni trajnime me SkillJet
 • Kostoja përfundimtare: 85 dollarë në muaj

SiteGround

SiteGround është një host shumë i rekomanduar në internet, sepse ata u janë përkushtuar përdoruesve të WordPress dhe megjithatë kanë ende çmime të përballueshme. Ata janë më të njohurit për performancën e shpejtë dhe mbështetjen e tyre po aq të shpejtë.

Karakteristikat kryesore të faqes kryesore:

 • Certifikatë falas SSL
 • Mbështetje e shpejtë e njohur
 • WordPress Staging Enviroment
 • Migrimet Falas në Uebfaqe
 • Rezervime ditore

SiteGround është një zgjedhje solide për nevojat tuaja për mbajtjen në internet. Ata kujdesen për faqet e internetit të WordPress dhe ofrojnë më pak burime sesa konkurrentët e tyre, por besueshmëri më e lartë.

Kontrolloni SiteGround

Tema Astra

Astra është një temë falas WordPress që është e përqendruar në shpejtësinë. Me opsion mund të blini versionin Pro për 59 dollarë i cili shton disa opsione dhe opsione shtesë.

Karakteristikat kryesore të Temës Astra:

 • Jo Tema e agjërimeve, por nuk është aspak e qëlluar
 • Shumë Sites Demo Falas
 • Tipar fleksibël mega mega
 • Opsionet e paraqitjes me porosi
 • Mbështetje WooCommerce
 • Mbështetje për LearnDash

Astra Theme është një zgjedhje e drejtë për çdo projekt të projektimit në internet të WordPress. Unë mendoj se pyetja më e madhe është nëse madje duhet të blini një temë këto ditë pasi ndërtuesit e faqeve po bëjnë të gjitha gjërat e njëjta për të cilat do të ju duhej një temë. Për shembull, Elementor ka temën Falas që lejon ndërtuesin e faqes tuaj të bëjë të gjitha punët.

Ende ekzistojnë disa arsye të mira për të blerë një temë pro, por për shumicën e njerëzve, ata me shumë gjasë do të jenë në rregull me një temë falas.

Për mua, megjithatë, unë mendoj se Astra Theme nuk ka vazhduar me trendet aktuale dhe nuk e rekomandoj më atë.

Ekzistojnë tema moderne shumë më të mira që ofrojnë ndërtues të ndërtesave për header dhe futbollistë, duke u kufizuar në 3 paraqitje, plus faqet më fleksibël dhe faqosjet postare.

Kontrolloni Temën Astra

Elementor

Elementor është një ndërtues faqesh WordPress që ka marrë dizajnin e faqes në WordPress nga stuhia. Ka grupin e tipareve më të thella, megjithatë është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe zotëruar. Elementor është krijuesi i faqeve falas me shfaqje të plotë. Ekziston edhe një shtesë shtesë Pro për të shtuar veçori shtesë të zhvilluesit.

Karakteristikat kryesore të elementit:

 • Redaktori i faqes së përparme të drejtpërdrejtë
 • Karakteristikat e Personalizimit të Uebfaqeve
 • Modeli dhe Biblioteka e Bllokut
 • Opsione të gjera të përgjegjshme për celularin
 • Ndërtuesi më i fuqishëm i popupit
 • PRO Krijoni Headers / Footers me porosi
 • PRO Krijo Layouts Type Type

Elementor është ndërtuesi më i fortë i faqeve që aktualisht është në dispozicion. Ata vazhdimisht lëshojnë karakteristika të reja që janë në përputhje me tendencat aktuale të projektimit. Kjo do të thotë që ju do të jeni në gjendje ta mbani uebfaqen tuaj të rëndësishme.

Elementor Pro është një vlerë e jashtëzakonshme duke marrë parasysh të gjitha modulet shtesë dhe tiparet e fuqisë që përfshin.

Nëse do të filloja një projekt të ri në faqen e internetit sot, Elementor do të ishte krijuesi i faqeve që unë do të zgjidhja. Unë e konsideroj si një ndërtues faqesh WordPress që duhet të jetë kënaqësi për tu përdorur.

Kontrolloni elementin

CartFlows

CartFlows është një ndërtues i gypave të shitjeve për WordPress. Kjo ju lejon të ndërtoni shpejt dhe me lehtësi gypat e shitjeve duke përdorur ndërtuesin tuaj të faqes.

Karakteristikat kryesore të Shifrave të Shportave:

 • Modelet e Dizajnuara Profesionalisht
 • 5 gunga të rendit të vendndodhjes
 • Një Klikim Upsell
 • Përdorni ndërtuesin e faqeve të preferuara
 • Zgjerohen ndryshe nga Gypat e Klikimeve
 • Kohëmatësit e Countdown & Testimi i Splitit

Nëse doni një ndërtues të gypave të shitjeve për WordPress dhe jeni mirë me pritjen e vetë, ose duke përdorur hostimin e menaxhuar të WordPress, atëherë CartFlows nëse është një opsion i shkëlqyeshëm sepse është super i lehtë për t’u përdorur por shumë i fuqishëm.

Kontrolloni ShportatLlows

WPFusion

WPFusion ju lejon të lidhni uebfaqen tuaj të WordPress me CRM ose platformën tuaj të automatizimit të marketingut për të siguruar përmbajtje, duke zbritur në mënyrë dinamike, të shtoni personalizimin e faqes në internet dhe më automatikisht përmes etiketave.

Karakteristikat kryesore të WPFusion:

 • Shumë integrime CRM në dispozicion
 • Integrohet me shumicën e shtojcave të WordPress
 • Siguria e anëtarësisë
 • Personalizimi i faqes në internet
 • Integrimi i thellë me elementin
 • Shumë të mirat për të renditur

Kontrolloni WPFusion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector