WordPress vtičniki, ki vas bodo spodbudili v partnersko trženje

Če štejemo načine, kako lahko na svojem spletnem mestu zaslužite z gotovino, potem partnersko trženje še vedno prekriva druge metode “zaslužite na spletu”. Dandanes ostaja ena izmed cvetočih blagajn, kjer lahko neprestano prenašate pasivni dohodek. V bistvu dobite provizijo, ko nekdo prek spletne povezave kupi izdelek spletnega prodajalca.


Če imate spletno mesto WordPress ali blog, je to dobra pot za povečanje vašega trženja podružničnega marketinga. Izbrati morate samo najboljši vtičnik za vas.

Kaj je podružnično trženje?

Affiliate marketing je neke vrste dogovorov, kjer spletni prodajalec ali oglaševalec podružnicam plača provizije za vsako prodajo, ki jo prinesejo na njihovo spletno mesto.

Na primer, odločili ste se sodelovati z Amazonom, saj gre za dobro znano spletno trgovino. Morali boste pregledati izdelke, ki jih ponujajo, in povezavo Amazon na vaše spletno mesto postaviti. Ko kupec klikne in kupi izdelek z vašega spletnega mesta, vam bo dodeljen odstotek prodaje.

Ena od tehnik je ustvarjanje serije ciljnih strani, s katerimi boste obvarili svojo publiko in promovirali izdelke. Številni pridruženi tržniki poslujejo s polnim delovnim časom in zaslužijo veliko denarja.

Torej, poleg vaše tržne strategije, vaše spletno mesto zahteva najboljše vtičnike za podružnično trženje, da vaše podjetje popelje na naslednjo raven.

Najboljši dodatki za trženje partnerjev za vaše spletno mesto WordPress

1. WPForms

WPForms vam pomaga narediti dva bistvena dela za uspeh vašega podružničnega trženja.

Najprej sestavite kontaktni obrazec, da boste lahko hitro stopili v stik s strankami, če bodo potrebovali več informacij ali pojasnila o izdelkih, ki jih oglašujete.

Drugič, za ustvarjanje e-poštnega seznama s spraševanjem splet obiskovalci, da izpolnijo obrazec in se naročijo na vaše novice. Če torej redno objavljate objave na spletnem dnevniku, s katerimi oglašujete svoje izdelke, želite obvestiti svoje stranke o najnovejši posodobitvi teh izdelkov.

Obrazci WP omogočajo preprosto in hitro sestavljanje obrazcev za stike s funkcijo povleci in spusti. Izbirate lahko celo med več vnaprej izdelanimi predlogi obrazcev. Prav tako je 100% odziven.

Lahko ga uporabljate brezplačno ali če želite bolj napredne funkcije, se premijski načrt začne pri 79,00 USD na leto.

Obiščite WPForms

2. Lepe povezave

Kot pove že ime, so s povezavami Pretty Links vaše referenčne povezave videti boljše, tako da jih skrajšate in prilagodite tako, da so videti čiste, nepozabne, izmenljive in govorljive. Krajše povezave so precej boljše od daljših, saj dolge povezave zmedejo stranke in morda mislijo, da gre za prevaro.

Lepe povezave lahko dobite od 59 dolarjev na leto za eno spletno mesto WordPress, 99 dolarjev na do 5 spletnih mest in 199 dolarjev na leto za do 25 spletnih mest.

Obiščite Pretty Links

3. žejni pridruženi partnerji

Vtičnik ThirstyAffiliates vam pomaga pri upravljanju partnerskih povezav. Na primer, na vaših povezavah je sprememba in jih morate posodobiti. Takoj lahko greste na nadzorno ploščo in na svojem spletnem mestu boste videli vse pridružene povezave. Povezave lahko priročno popravite.

Še ena dobra stvar tega vtičnika je, da uporablja ustrezne vrste objav po meri, tako da ne bo prišlo do blokade podatkov ali povezave med povezavami. Slike lahko dodate tudi na partnerske povezave in spremljate vsak klik.

Prav tako je brezplačen vtičnik. Če pa želite odkleniti njegove profesionalne funkcije, vključno z geolokacijami, uvozom / izvozom CSV-ja, samodejnim preverjanjem zdravja povezav, samodejnim povezovanjem ključnih besed in še veliko več, ga lahko na enem mestu dobite za slabih 49 USD. Če imate več podružničnih spletnih mest, lahko kupite načrt za 79 USD za do 5 mest ali 149 USD za neomejena spletna mesta.

Obiščite ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Če ste prodajalec podružnic Amazon in ročno iščete izdelke in ustvarjate povezave s spletnega mesta Amazon, potem bi predlagal uporabo vtičnika EasyAzon.

S programom EasyAzon lahko samodejno ustvarite partnerske povezave do katerega koli izdelka Amazon. Pomaga vam celo najti izdelke, ki so v izbrani panogi ali v niši. Če želite svojim strankam olajšati nakup z vašega spletnega mesta, lahko dodate tudi Amazonov gumb “Kupi zdaj”.

EasyAzon je še en brezplačni vtičnik. Če pa imate več spletnih mest in želite imeti več funkcij, kot so funkcija “dodaj v košarico”, povezave do podružničnih slik, pojavni okni izdelkov, samodejno prikrivanje podružničnih povezav, lahko kupite za samo 47 dolarjev. Če ste za stranke strankam partnerska spletna mesta za agencije, jih lahko dobite za 67 dolarjev.

Obiščite EasyAzon

5. OptinMonster

Če želite razširiti svoj seznam e-poštnih sporočil s pojavnimi okni in drugimi oblikami visokega pretvorbe optin, potem lahko računate na OptinMonster.

Na prvi pogled gre za samostojno aplikacijo, kar pomeni, da ga je poleg WordPressa mogoče integrirati z vsemi spletnimi platformami. Če želite izkoristiti funkcije tega vtičnika, morate ustvariti račun OptinMonster.

Z OptinMonster lahko ustvarite vrste oglaševalskih akcij po meri, kot so pojavni obrazci, pojavna okna z namenom izstopa, diapozitivi, lebdeče glave in spodnje strani itd.

Pomaga takoj pretvoriti vaše obiskovalce v naročnike ali celo kupce. Kako? Na primer, obiskovalec si ogleda lepotne izdelke na vašem spletnem mestu; lahko dodate pojavno okno z namenom izstopa, na kateri so predstavljeni drugi sorodni izdelki, ki bi lahko pritegnili njeno pozornost, kliknite povezavo in nato kupite.

OptinMonster je zelo enostaven za uporabo. Tudi če ste nov za panogo pridruženega trženja ali celo ustvarjate obrazce, vam s pomočjo gradnika povleci in spusti, da preprosto ustvarite obrazce in pojavna okna ter jih prilagodite glede na vaše želje in vrsto oglaševalske akcije, ki jo nameravate za zagon. Če iščete alternativo, morda bi vas zanimalo SendinBlue.

OptinMonster lahko dobite že od 9 dolarjev na mesec in do 99 dolarjev na mesec.

Obiščite OptinMonster

6. MonsterInsights

Torej, vzpostavili ste svoje partnerske povezave in gradili kampanje. Tu se ne konča. Spremljati morate uspešnost posamezne povezave, če želite vedeti, koliko prodaje imate ali koliko ste se odločili, da kliknete določeno povezavo. Na ta način boste lahko razmišljali o svoji naslednji potezi.

Če natančno veste, kdo je vaša stranka, boste lažje povečali promet in prodajo. MonsterInsights pomaga pri analitičnem delu vašega podružničnega trženja. Povezuje vaše spletno mesto WordPress z Google Analytics in prikaže poročila o analitiki na nadzorni plošči WordPress.

MonsterInsights ima brezplačno in profesionalno različico. Brezplačna različica je dejansko dovolj za kritje vaših analitičnih potreb, če pa želite bolj prilagodljive vpoglede v poročanje, lahko nato kupite profesionalno različico, ki se začne pri 99,50 USD na leto za posamezno spletno mesto, 199,50 USD na leto za do 5 mest in 399,50 USD na leto za do 25 mest.

Obiščite MonsterInsights

7. PridružiteWP

AffiliateWP je rešitev za partnersko trženje, ki spremlja povezave med partnerji, vključno z izdelki in cenami, povezanimi z njimi. Ko je ta vtičnik nameščen, boste na nadzorni plošči WordPress videli nov zavihek, ko pa kliknete nanj, boste videli nadzorno ploščo, ki vsebuje vaše podružnice, zaslužek, obiske in druge povezane informacije.

Namestitev in nastavitev je enostavna. Omogoča natančno sledenje podružnicam in poročanje v realnem času. Poročilo lahko celo izvozite v CSV za napovedi, knjigovodstvo ali računovodske namene.

Če imate eno spletno mesto, lahko dobite AffiliateWP za 99 USD na leto. Če ste večje podjetje z več spletnimi mesti, potem kupite plačane višje načrte, ki se začnejo pri 149 USD na leto, 249 USD na leto ali 499 USD na leto.

Obiščite AffiliateWP

8. AdSanity

Če želite dodaten prihodek, zakaj potem ne oglašujete svojih partnerskih povezav na stranski vrstici in znotraj vsebine? AdSanity pomaga pri upravljanju oglasov na vašem spletnem mestu in vodenju statistike.

Tudi če ste popoln začetnik, lahko prek AdSanity ustvarite oglase profesionalnega videza. Ima čist in uporabniku prijazen vmesnik. Je lahka in hitra. Če želite bolj napredne funkcionalnosti, je vtičnik razširljiv, kar pomeni, da lahko dodate več dodatkov, odvisno od potreb vašega poslovnega podjetja.

Če ste bloger in imate samo eno spletno mesto, ga lahko kupite za samo 49 dolarjev na leto. Če imate več spletnih mest in potrebujete dostop do njegovih dodatkov, lahko dobite letni načrt v višini 149 USD ali življenjski načrt v višini 489 USD.

Obiščite AdSanity

Zaključek

Začetek podjetja s podružničnim trženjem na začetku morda ne bo enostavno, a ko se enkrat zaprete in začnete zaslužiti provizije, boste odkrili, da gre za zelo donosen posel. Samo poznati morate svoj ciljni trg in jim dati prave izdelke.

Čudna stvar pri tem je, da vam tega ni treba storiti ročno. S pomočjo zgoraj omenjenih vtičnikov lahko hitro vzpostavite svoje podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector