WordPress dodaci za poboljšanje vašeg partnerskog marketinga

Ako računamo načine kako možete zaraditi novac na svojoj web stranici, tada partnerski marketing i dalje nadmašuje druge metode “zaradite novac na mreži”. To je jedno od najbržih blagajnica u kojem danas možete neprestano pasivno zarađivati. U osnovi dobivate proviziju kada netko kupi proizvod internetskog trgovca putem vaše preporuke.


Ako imate web stranicu ili blog WordPress, to je dobar put za rast vašeg affiliate marketinga. Jednostavno morate odabrati najbolji dodatak za vas.

Što je Affiliate Marketing?

Affiliate marketing je vrsta preporuke u kojoj internetski trgovac ili oglašivač podružnicama naplaćuje naknadu za svaku prodaju koju donose na njihovu web stranicu..

Primjerice, odlučili ste surađivati ​​s Amazonom jer je to poznati internetski trgovac. Morat ćete pregledati proizvode koje nude i staviti poveznicu Amazon na vaše web mjesto. Nakon što kupac klikne na njega i kupi proizvod s vaše web stranice, dodijelit će vam se postotak prodaje.

Jedna od tehnika je stvaranje niza odredišnih stranica s ciljem privlačenja publike i promocije proizvoda. Mnogi pridruženi trgovci posluju s punim radnim vremenom i zarađuju ozbiljnu količinu novca.

Dakle, uz vašu marketinšku strategiju, vaše web mjesto zahtijeva najbolje dodataka za pridruženi marketing kako bi vaše poslovanje prešli na novu razinu.

Najbolji dodaci za afilijacijski marketing za vaše web mjesto WordPress

1. WPForms

WPForms vam pomaže da napravite dva vitalna dijela za uspjeh vašeg affiliate marketinga.

Prvo izradite obrazac za kontakt tako da brzo možete stupiti u kontakt sa svojim kupcima u slučaju da trebaju dodatne informacije ili pojašnjenja o proizvodima koje promovirate.

Drugi, da biste stvorili popis e-pošte pitajući mreža posjetitelji ispuniti obrazac i pretplatiti se na vaš newsletter. Dakle, ako redovno objavljujete postove na blogovima za promociju svojih proizvoda, željeli biste obavijestiti svoje kupce o najnovijim ažuriranjima tih proizvoda.

WP obrasci vam omogućuju jednostavnu i brzu izradu kontaktnih obrazaca pomoću svoje značajke povuci i ispusti. Možete čak odabrati između nekoliko unaprijed izgrađenih predložaka obrasca. Također je 100% odzivan.

Možete ga koristiti besplatno ili ako želite naprednije značajke, premijski plan započinje od 79,00 USD godišnje.

Posjetite WPForms

2. Prilične veze

Kao što ime sugerira, lijepe veze čine da vaše referalne veze izgledaju bolje skraćivanjem i prilagođavanjem kako bi izgledale čiste, nezaboravne, razmjenjive i govorljive. Kraće veze mnogo su bolji od dužih, jer duge veze zbunjuju vaše kupce i možda misle da je prijevara.

Možete dobiti lijepe veze počevši od 59 USD godišnje za jednu WordPress web stranicu, 99 USD godišnje za do 5 web mjesta, i 199 USD godišnje do 25 web mjesta.

Posjetite lijepe veze

3. Žedni podružnice

Dodatak ThirstyAffiliates pomaže vam u upravljanju povezanim vezama. Na primjer, na vašim vezama postoji promjena, a trebate ih ažurirati, odmah možete otići na upravljačku ploču i vidjet ćete sve pridružene veze na vašoj web lokaciji. Veze možete poravnati na ispravne.

Još jedna dobra stvar ovog dodatka je da koristi ispravne prilagođene vrste posta kako ne bi došlo do pojave blokade ili poveznica veza. Također možete dodati slike na pridružene veze i pratiti svaki klik.

Također je besplatan dodatak. Ali, ako želite otključati njegove profesionalne značajke, uključujući geolokacije, uvoz / izvoz CSV-a, automatsku provjeru zdravstvenog stanja, automatsko povezivanje ključnih riječi i još mnogo toga, možete ih dobiti za samo 49 USD na jednom mjestu. Ako imate više partnerskih web stranica, možete kupiti njegov 79-plan za do 5 web mjesta ili 149 USD za neograničene web stranice.

Posjetite ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Ako ste prodavač pridruženih tvrtki Amazon i ručno tražite proizvode i kreirate veze s Amazonove web stranice, tada bih predložio upotrebu dodatka EasyAzon.

Pomoću EasyAzon-a možete automatski stvoriti partnerske veze na bilo koji Amazon proizvod. Čak vam pomaže da pronađete proizvode koji se nalaze unutar odabrane industrije ili vaše niše. Da biste kupcima olakšali kupovinu s vaše web stranice, možete dodati i Amazonov gumb “Kupi sada”.

EasyAzon je još jedan besplatan dodatak. No, ako imate više web lokacija i želite dodatne profesionalne značajke, poput funkcionalnosti “dodaj u košaricu”, pridružene slike, poveznice proizvoda, automatsko skrivanje podružnice, možete kupiti za samo 47 USD. Ako ste za klijente podružnice za izgradnju agencija, možete ih dobiti za 67 USD.

Posjetite EasyAzon

5. OptinMonster

Ako želite proširiti svoj popis e-pošte putem skočnih prozora i drugih obrazaca visokog pretvaranja optina, tada možete računati na OptinMonster.

Na prvi pogled, to je samostalna aplikacija, što znači da se može osim WordPressa integrirati sa svim web platformama. Morate stvoriti OptinMonster račun da biste mogli iskoristiti značajke ovog dodatka.

S OptinMonster možete stvorite prilagođene vrste kampanja kao što su skočni obrasci, skočni skokovi s namjerom izlaza, klizači, plutajuće zaglavlje i trake podnožja itd.

To pomaže pretvoriti svoje posjetitelje u pretplatnike ili čak kupce odmah. Kako? Na primjer, posjetitelj gleda kozmetičke proizvode na vašoj web stranici; možete dodati izlaznu namjeru skočnog prozora s prikazom ostalih srodnih proizvoda koji bi mogli privući njezinu pažnju, kliknite vezu na pridružene partnere i zatim kupite.

OptinMonster je vrlo jednostavan za upotrebu. Čak i ako ste novi u pridruženoj marketinškoj industriji ili čak u kreiranju obrazaca, dolazi s alatom za pravljenje i povlačenjem koji vam omogućuje jednostavno stvaranje obrazaca i skočnih prozora te ih prilagodite prema vašim željama i vrsti kampanje u koju idete lansirati. Ako tražite alternativu, možda će vas zanimati SendinBlue.

OptinMonster možete dobiti od 9 dolara mjesečno, a do 99 dolara mjesečno.

Posjetite OptinMonster

6. MonsterInsights

Dakle, postavili ste svoje partnerske veze i gradili kampanje. Tu se ne završava. Trebate pratiti izvedbu svake veze kako biste znali koliko ste prodali ili koliko ste odlučili kliknuti na određenu vezu. Na ovaj ćete način moći razmišljati o svom sljedećem potezu.

Ako točno znate tko je vaš kupac, bit će lakše povećati promet i prodaju. MonsterInsights pomaže s analitičkim dijelom vašeg affiliate marketinga. On povezuje vašu WordPress web lokaciju s Google Analytics i prikazuje analitička izvješća unutar nadzorne ploče WordPressa.

MonsterInsights ima besplatnu i profesionalnu verziju. Besplatna verzija zapravo je dovoljna za podmirivanje vaših analitičkih potreba, ali ako želite više prilagodljivih uvida u izvještavanje, tada možete kupiti profesionalnu inačicu od 99,50 USD godišnje za jednu web lokaciju, 199,50 USD godišnje za do 5 web mjesta i 399,50 USD po godine za do 25 mjesta.

Posjetite MonsterInsights

7. AffiliateWP

AffiliateWP je partnersko marketinško rješenje koje prati partnerske veze, uključujući proizvode i cijene povezane s njima. Pomoću instaliranog dodatka na vašoj WordPress nadzornoj ploči vidjet ćete novu karticu, a kada kliknete na nju, vidjet ćete nadzornu ploču koja sadrži vaše podružnice, zaradu, posjete i druge srodne informacije.

Instalacija i postavljanje je lako. Pruža precizno praćenje podružnica i izvještavanje u stvarnom vremenu. Izvještaj možete čak i izvesti u CSV za potrebe predviđanja, knjigovodstva ili računovodstva.

Ako imate jedno web mjesto, možete dobiti AffiliateWP za 99 dolara godišnje. Ako ste veći biznis s više web lokacija, kupite plaćene planove koji počinju od 149 USD godišnje, 249 USD godišnje ili 499 USD godišnje.

Posjetite AffiliateWP

8. AdSanity

Ako želite dodatni prihod, zašto onda ne oglašavati svoje partnerske veze na bočnoj traci i unutar sadržaja? AdSanity pomaže pri upravljanju oglasima na vašoj web lokaciji i vođenju statistike.

Čak i ako ste potpuni početnik, kroz AdSanity možete stvarati oglase profesionalnog izgleda. Ima čisto i korisničko sučelje. Lagan je i brz. Ako želite naprednije funkcionalnosti, dodatak je proširiv, što znači da možete dodati nekoliko dodataka ovisno o potrebama vašeg affiliate marketinga..

Ako ste bloger i imate samo jednu web stranicu, možete je kupiti za samo 49 dolara godišnje. Ako imate više web lokacija i trebate pristup njenim profesionalnim dodacima, možete dobiti godišnji plan od 149 USD ili životni plan od 489 USD.

Posjetite AdSanity

Zaključak

Pokretanje affiliate marketinga možda u početku možda i nije lako, ali nakon što započnete s radom i počnete zarađivati ​​provizije, otkrit ćete da je to vrlo unosan posao. Samo trebate znati svoje ciljno tržište i dati im prave proizvode.

Čudesna stvar u tome je što to ne trebate raditi ručno. Uz pomoć gore spomenutih dodataka možete brzo uspostaviti svoje poslovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map