Pregled upravljačkog CRM-a za e-trgovinu na kapaljku

Automatizacija marketinga e-pošte pretvorila se u nezamjenjiv alat za automatske e-mail kampanje je potaknuta radnjama bilo kojeg korisnika. Drip kao alat za automatizaciju e-pošte ima ovaj potencijal za povećanje vašeg poslovanja automatizacijom zamornih zadataka stvaranja hiperrelevantnih i pravovremenih poruka svojim kupcima..


Upoznajmo više o Dripu i utvrdimo je li ovaj marketinški alat najbolji alat za automatizaciju marketinga za vaše poslovanje na e-trgovini.

Što je kaplje?

Kapati je jedan od novijih alata za automatizaciju marketinga koji je izašao prošle 2003. godine, a nabavili su ga vlasnici LeadPagesa. Kako vrijeme prolazi, Drip je postao popularniji i lako ide na vrh alata za automatizaciju marketinga za različite vrste e-trgovine.

Jedna od najboljih stvari s Dripom je ta što se on lako može integrirati s alatima treće strane kako bi pristupio podacima kupaca na djelu. Svojim uvidima brzo možete pretvoriti u stvarnost upotrebom Dripa. Na primjer, u kombinaciji s WooCommerceom na svoj Drip račun možete poslati relevantne podatke ili datoteke. Također smo nabrojali druga rješenja za poticanje marketinških kampanja putem e-pošte, svakako to provjerite.

Što Drip čini jedinstvenim?

Drip također ima isti koncept s ostalim alatima za marketing e-pošte, poput postavljanja marketinških e-poruka koje će se automatski slati prema rasporedu. Možda će se jedan e-mail pojaviti čim se netko prijavi, a drugi će izaći tri dana kasnije, a još jedan će izaći sljedeći vikend.

Ili se adrese e-pošte mogu mijenjati na temelju okidača ili radnji koje je osoba izvela poput prijavljivanja za vašu uslugu ili kupovine, zbog čega se ponekad nazivaju i e-mailima o ponašanju.

No ono što Drip čini jedinstvenim?

Drip vam pomaže razumjeti i procijeniti aktivnosti vašeg potencijalnog klijenta prikupljanjem svih podataka korisnika s vaše web stranice. Nakon što saznate koje su opcije vaših potencijalnih klijenata, sada možete primiti svoje uvide i lako ga pretvoriti u stvarnost slanjem personaliziranih poruka e-pošte s osjećajem angažmana koji bi trebali osjetiti vaši klijenti..

Značajke

1. Praćenje događaja

Umjesto oznaka, praćenje događaja može se koristiti u Drip-u. Prati aktivnosti pretplatnika i prenosi informacije. Nakon što se podaci prikupe, možete ih pregledati i utvrditi kojim pristupom želite poslati e-poštu kupcima. Zapamtite, koncizan i personaliziran e-mail može privući pažnju vašeg čitatelja.

Umjesto da imate oznake poput uobičajenih marketinških usluga e-pošte, sada možete koristiti praćenje događaja na Drip-u jer može izgledati personaliziranije kako bi se vaši kupci osjećali ekstra vrijedno.

2. Vizualni tijekovi rada

Pomoću Dripinih vizualnih tokova, možete jednostavno dizajnirati napredni e-mail i poslati ga svojim kupcima. Umjesto slanja obične tekstualne kampanje e-poštom, vizualna kampanja omogućuje vam postavljanje pravila i okidača na temelju aktivnosti vaših gledatelja i kupaca.

Vizualni tijekovi rada mogu lako pratiti aktivnosti gledatelja. Prikupljanje danih podataka može vam pomoći u stvaranju pročišćenih e-poruka koje mogu udovoljiti vašim standardima i dostaviti e-poštu privlačnu pažnju svojim pretplatnicima..

3. Prilagođena polja

Jedna od jedinstvenih karakteristika Dripa su njegova prilagođena polja. Možete dodati onoliko prilagođenih polja koliko želite obraćati svojim kupcima. Za razliku od uobičajenih servisa za marketing putem e-pošte, s jedinim imenom i imenom korisnika. Drip može dodati lokaciju, vrstu poslovanja ili bilo koje druge informacije prikupljene iz podataka koji se prate kapanjem.

Budući da Drip omogućuje prilagođena polja kao pokretače kao pravilo automatizacije, onda je vaša šansa za stvaranje jedinstvene kampanje e-pošte za vašeg kupca.

Cijene i podrška

Drip nudi tri plana na osnovu vaših potreba i broja vašeg pretplatnika.

 • Osnovni plan – započinje od 49 USD mjesečno, za do 2500 ljudi i može slati neograničenu e-poštu.
 • Pro plan – počinje od 122 USD mjesečno za 5000 pretplatnika koji mogu slati i neograničene e-poruke.
 • Enterprise plan – cijene mjesečno mogu ovisiti o tome koliko su velike liste vaših e-pošte. Može prenijeti do 5000 pretplatnika. Za cijene nude internetski kalkulator na kojem možete provjeriti mjesečne troškove za ovu vrstu plana.

Možete odabrati između tri ponuđena plana na osnovu vaših potreba. Ako još uvijek imate mali popis e-pošte, samo koristite osnovni plan, a kako vaš popis e-pošte raste, možete nadograditi svoje planove, ako je potrebno. Oni također nude dvotjednu probu besplatno.

Kao što možda znate, Drip je jedan od najskupljih alata za automatizaciju marketinga e-pošte, ali ako se pretplatite na jedan od njihovih planova, možete pristupiti svim moćnim značajkama Dripa. Kada se odlučite za pretplatu na Drip, oni vam nikada neće uspjeti pružiti 24/7 podršku kad god vam zatreba, bez obzira na što ste pretplaćeni.

Također možete pristupiti s Drip-ovom posebnom podrškom kao s njihovim Drip certificiranim savjetnicima. Oni će vam pomoći da ostvarite svoje uvide i ciljeve za svoje poslovanje i osigurate da svaki cent koji plaćate pomoću Dripa zaista vrijedi.

Treba li koristiti kapaljku?

Ako započinjete s poslom, dobro je još ne koristiti Drip. Budući da postoji puno alata za marketing e-pošte koji će vam poslati e-poštu uz pomoć manjih paketa i popisa. Možda želite razmislite SendinBlue kao alternativu. No, kako vrijeme prolazi, a vi ste svoje tržište već proširili, vrijeme je da svoj jeftini alat za marketing e-pošte promijenite u Drip.

Iako je Drip za neke možda skup, nudi korisne značajke koje će pomoći vašoj tvrtki da bude poznata. Drip također nudi dvotjednu besplatnu probnu inačicu koju možete koristiti i neće vam naplatiti. Ciklus naplate započet će nakon dvotjednog probnog razdoblja. Ovo će vam suđenje pomoći besplatno upoznati Drip.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map