Pregled CRM-a za e-trgovino Drip

Avtomatizacija trženja e-pošte se je spremenila v nepogrešljivo orodje za samodejne e-poštne kampanje je ki jih sprožijo kakršna koli dejanja uporabnika. Kapljanje kot orodje za avtomatizacijo e-pošte ima to možnost, da poveča vaše podjetje z avtomatizacijo dolgočasnih nalog ustvarjanja hiper relevantnih in pravočasnih sporočil svojim strankam.


Spoznajmo več o Dripu in ugotovimo, ali je to marketinško orodje najboljše orodje za avtomatizacijo trženja za vaše poslovanje z e-trgovino.

Kaj je kapljica?

Kapljanje je eno novejših orodij za avtomatizacijo trženja, ki se je pojavilo lani 2003 in so ga pridobili lastniki LeadPages-a. S časom je Drip postajal vse bolj priljubljen in enostavno nadgradi orodja za avtomatizacijo trženja za različne vrste e-trgovine.

Ena najboljših stvari pri Dripu je, da se lahko zlahka integrira s tretjimi orodji za dostop do podatkov strank v akcijo. S pomočjo Dripa lahko svoje vpoglede spremenite v resničnost. Na primer, v kombinaciji z WooCommerce lahko na svoj račun Drip pošljete ustrezne podatke ali datoteke. Našteli smo tudi druge rešitve za povečanje vaših marketinških kampanj po e-pošti, se prepričajte, da to preverite.

Kaj naredi kapljico edinstveno?

Drip ima enak koncept tudi z drugimi orodji za trženje po e-pošti, na primer z nastavitvijo tržnih e-poštnih sporočil, ki bodo samodejno poslana po urniku. Morda bo en e-poštni naslov izšel takoj, ko se nekdo prijavi, drugi pa tri dni kasneje, še en konec tedna pa še en.

Lahko pa spremenite tudi e-poštna sporočila na podlagi sprožilcev ali dejanj, ki jih je oseba izvedla, kot da se je prijavila na vašo storitev ali opravila nakup, zato jih včasih imenujemo tudi vedenjska e-poštna sporočila.

Toda zaradi tega je Drip edinstven?

Drip vam pomaga razumeti in oceniti dejavnosti vašega potencialnega odjemalca, tako da zbere vse uporabnikove podatke z vašega spletnega mesta. Ko boste vedeli, kakšne so prednostne možnosti vaših potencialnih strank, boste morda zdaj prejeli svoje vpoglede in jih enostavno pretvorili v resničnost s pošiljanjem prilagojenih e-poštnih sporočil z občutkom angažiranosti, ki bi jih morale občutiti vaše stranke.

Lastnosti

1. Sledenje dogodkom

Namesto oznak lahko sledenje dogodkov uporabite v Drip-u. Spremlja naročnikovo dejavnost in prenaša informacije. Ko so podatki zbrani, jih lahko pregledate in ugotovite, kakšen pristop želite strankam poslati po e-pošti. Ne pozabite, da jedrnat in prilagojen e-poštni naslov lahko pritegne pozornost vašega bralca.

Namesto da bi imeli oznake kot običajne storitve e-poštnega trženja, lahko zdaj uporabljate sledenje dogodkov na Dripu, saj se morda zdi bolj prilagojeno, tako da se bodo vaše stranke počutile ekstra dragocene.

2. Vizualni potek dela

Z vizualnimi poteki podjetja Drip lahko preprosto oblikujete napredno e-pošto in ga pošljete svojim strankam. Vizualna kampanja namesto pošiljanja navadne besedilne e-poštne kampanje omogoča nastavitev pravil in sprožilcev na podlagi dejavnosti vaših gledalcev in strank.

Vizualni delovni tokovi lahko enostavno spremljajo dejavnosti vaših gledalcev. Zbiranje danih podatkov vam lahko pomaga ustvariti bolj izpopolnjena e-poštna sporočila, ki bodo ustrezala vašim standardom in naročnikom dostavila pozorno e-poštno sporočilo..

3. Polja po meri

Ena izmed edinstvenih lastnosti Dripa so njegova polja po meri. Dodate lahko toliko polj po meri, ki jih želite nasloviti na svoje stranke. Za razliko od običajnih storitev trženja e-pošte, z edinim imenom in imenom stranke. Drip lahko doda lokacijo, vrsto podjetja ali katere koli druge informacije, zbrane iz podatkov, ki jih sledite s kapanjem.

Ker Drip omogoča, da polja po meri sprožijo kot pravilo avtomatizacije, potem je vaša priložnost, da ustvarite edinstveno e-poštno kampanjo za svojo stranko.

Cene in podpora

Drip ponuja tri načrte glede na vaše potrebe in število vašega naročnika.

 • Osnovni načrt – začne se pri 49 USD na mesec, za do 2500 ljudi in lahko pošlje neomejeno e-pošto.
 • Pro načrt – začne se pri 122 USD na mesec za 5000 naročnikov, ki lahko pošljejo tudi neomejeno e-pošto.
 • Načrt podjetja – cena na mesec je lahko odvisna od tega, kako veliki so vaši seznami e-poštnih sporočil. Prevozi lahko do 5000 naročnikov. Za ceno zagotavljajo spletni kalkulator, kjer lahko preverite svoje mesečne stroške za to vrsto načrta.

Izbirate lahko med tremi ponujenimi načrti glede na vaše potrebe. Če imate še vedno majhen seznam e-poštnih sporočil, uporabite samo osnovni načrt in ko se vaš seznam e-poštnih sporočil širi, lahko svoje načrte nadgradite, če je potrebno. Ponujajo tudi brezplačno dvotedensko preizkušnjo.

Kot morda veste, je Drip eno najdražjih orodij za avtomatizacijo trženja e-pošte, če pa se naročite na enega od njihovih načrtov, lahko dostopate do vseh zmogljivih funkcij Dripa. Ko se odločite, da se naročite na Drip, vam nikoli ne bo uspelo podpreti 24/7 podpore, kadar koli jo potrebujete, ne glede na to, na kaj ste naročeni..

Dostopate lahko tudi s posebno podporo podjetja Drip kot pri pooblaščenih svetovalcih podjetja Drip. Pomagali vam bodo uresničiti vpogled in cilje za vaše podjetje in poskrbeti, da je vsak cent, ki ga plačujete z Dripom, resnično vreden.

Če uporabljate kapljično?

Če začnete s poslom, je dobro, da Drip še ne uporabljate. Ker obstaja veliko orodij za trženje e-pošte, ki vam bodo po e-pošti pomagali pri manjših paketih in seznamu. Morda boste želeli preučite SendinBlue kot alternativo. Ko pa čas mineva in ste že razširili svoj trg, je čas, da svoje poceni orodje za trženje e-pošte spremenite v Drip.

Čeprav je Drip za nekatere morda drago, ponuja uporabne funkcije, ki bodo pripomogle k poznavanju vašega podjetja. Drip ponuja tudi dvotedensko brezplačno preskusno različico, ki jo lahko uporabljate in vam ne bo zaračunal. Cikel zaračunavanja se začne, ko se izvede dvotedensko preskusno obdobje. Ta preizkus vam bo pomagal predstaviti Drip brezplačno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map