Povoljne ponude za kupnju za pokretanje trgovine e-trgovine

Usred odabira prave platforme za e-trgovinu, Shopify će se uvijek naći na vrhu liste. To je jedan od najčešćih graditelja e-trgovine. Popularnost ima svoju prednost jer ga ljudi obično preporučuju pridošlicama u e-trgovini, čak i bez dubokog razumijevanja nedostataka.


Ali znate što? Shopify nije platforma za jedno rješenje za sve veličine.

Najprije nabrojimo zašto je Shopify popularan:

 • User-friendly – Shopify je jednostavan za upotrebu čak i ne-tehnički korisnici.
 • Ima prekrasno sučelje – Shopify nudi privlačne teme koje se mogu besplatno koristiti.
 • Obrađuje svu tehničku sposobnost – tamo gdje se korisnici čak ne trebaju brinuti zbog probijanja i prekida rada poslužitelja. Oni obrađuju sve za svoje pretplatnike.
 • Podrška 24/7 – Njegov tim za podršku uvijek je spreman za spašavanje 24 sata dnevno. Savjetnici treće strane također su spremni pomoći vam.

Međutim, sve izvanredne značajke dolaze po cijeni.

Neki od nedostataka Shopify su:

 • Skupo za upotrebu – kad prvi put kupite Shopify, primijetit ćete da vaša osnovna košarica praktično nema značajke. Kao rezultat toga, kupit ćete aplikacije trećih strana za izgradnju e-trgovine.
 • Naplaćuje naknadu za transakciju – ako odlučite imati vaš platni sustav, Shopify će vam naplatiti visoku naknadu za transakciju, počevši od 2% po transakciji, što može biti veliko. Prisilno vas potiče da kupite njegov sustav transakcija pod nazivom Shopify Payments.
 • Loša međunarodna podrška – ako planirate pokrenuti prodavaonicu e-trgovine koja podržava na međunarodnoj razini, definitivno Shopify nije za vas. Shopify Payment podržava samo nekoliko zemalja koje možete vidjeti na donjem popisu. Ako zemlja na koju ciljate nije na popisu, Shopify će vam naplatiti veću naknadu za transakciju.
  • Ujedinjene države
  • Kanada
  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Irska
  • Australija
  • Novi Zeland
  • Singapur
 • Ograničenja proizvoda – na Shopify postoji puno proizvoda koje nije dopušteno prodavati. Primjeri seks-igračke / igračke za odrasle, vape i druge tekuće proizvode, itd. Dug je popis zabranjenih proizvoda koje s vremena na vrijeme morate provjeriti kako biste izbjegli zabranu trgovine..
 • Ograničeno na 3 grupe varijanti po proizvodu – Shopify ograničava raznolikost proizvoda. Ako vam se prodaje mnogo različitih opcija za odabir, Shopify nije za vas. Na primjer, prodajete widget; možete ponuditi samo tri vrste izbora kao što su veličina, boja i materijal.

Najbolje značajke Shopifyja dostupne su samo na njihovim višim planovima. Što ako novi prodavač ne priušti kupnju svojih premium planova? Također, nudi i oskudne značajke na njima niže cijene planovi.

Shopify počinje od $ 79 mjesečno kao redovni plan. Ako želite raditi internetsku trgovinu u više država, morate se prijaviti na Shopify Plus, što košta 2000 dolara mjesečno ili plaćate više za dodatak jezika..

Do sad smo vas uvjerili zašto je Shopify nekako precijenjena platforma? Napominjemo da možete i skenirati našu video tutorial o izradi jednostavne, brze i besplatne trgovine e-trgovine i naše opsežni vodič za izradu trgovine e-trgovine u WordPressu. S tim se ulogom umrijeti i sada ćemo nastaviti s diskusijom o najboljim jeftinim Shopify alternativama.

1. BigCommerce

BigCommerce je prva najbolja alternativa Shopifyju. Iako BigCommerce ima iste značajke kao i Shopify, nudi mnogo nižu cijenu od Shopifyja.

Evo jednakih karakteristika koje BigCommerce dijeli s Shopifyom:

 • User-friendly
 • Besplatne dobro izgledajuće predloške
 • Podrška 24/7
 • Rukuje sa svim tech

Prednosti BigCommercea

1. Ponudi potpune značajke izvan okvira

BigCommerce je suprotno Shopifyu kada je u pitanju osnovna košarica. Kao što sam već spomenuo, Shopify osnovna košarica obično nije ništa. S druge strane, BigCommerce nudi atraktivnije značajke koje možete kupiti po istoj cijeni kao i Shopify.

BigCommerce nudi sjajne značajke s popustom, čak i na svojim najjeftinijim planovima. Neke su ponude:

 • Kupite jedan dobiti jednu besplatnu promociju
 • Redovni popusti
 • Popusti na razini količine
 • Popusti za pouzdane kupce

Osnovne ponude s popustom BigCommercea bolji su od dodataka Shopify treće strane, a možete ih dobiti besplatno bez okvira.

2. BigCommerce ne naplaćuje naknadu za transakciju

S BigCommerceom možete odabrati bilo koji platni sustav koji želite implementirati u svojoj trgovini, bez brige o naknadi za transakcije. Čak i kada ne boraviš na popisu spomenutih zemalja, BigCommerce vam i dalje neće naplaćivati ​​transakcijske naknade.

3. BigCommerce nudi višekanalnu prodaju izvan okvira

S BigCommerceom možete upravljati prodavaonicom putem Amazona, eBaya, Facebooka i Pinterest-a. Možete čak i sinkronizirati svoj inventar za svako tržište, što je velika ušteda od kupnje alata treće strane.

4. BigCommerce je jeftiniji

Sa svim značajkama BigCommerce-a bez okvira, možete uštedjeti mnogo novca kupnjom Shopifyjevih trećih aplikacija. Osim toga, BigCommerce ne ograničava varijante koje želite ponuditi i svojim kupcima. Pogledajte kako je BigCommerce poslovala s WooCommerceom, kako biste mogli dobiti dodatne spoznaje.

Posjetite BigCommerce

2. WooCommerce

WooCommerce je besplatni WordPress dodatak koji vam omogućuje da obavljate svoje transakcije e-trgovine u najpopularnijem svjetskom sustavu za upravljanje sadržajem. Jedna od najvećih prednosti Woocommerce-a za Shopify je ta što je potpuno besplatan i ima značajan ekosustav treće strane. To čak imamo najnoviji, sveobuhvatni i netehnološki vodič u postavljanju WooCommercea u WordPressu.

Prednosti WooCommercea

1. Jednostavno za postavljanje

WooCommerce vam nudi potpunu kontrolu nad vašom web stranicom. Košaricu možete uređivati ​​i mijenjati prema vlastitim pravilima i određivati ​​cijene proizvoda po vlastitim odlukama.

2. Besplatno korištenje

WooCommerce je 100% besplatna. Možete odabrati i sve uvjete plaćanja. Najpopularniji sustav plaćanja na WooCommerceu je PayPal i Stripe. Ako vam dvije nisu ugodne, možete instalirati drugi sustav plaćanja bez naknada za transakcije.

3. Bolje bloganje

Budući da je WooCommerce dodatak na WordPressu, možete lako kreirati svoj blog na WordPressu, jer je to najpopularnija platforma za pisanje blogova svih vremena. Osim što neometano pokrećete blogove, WooCommerce može postojati s istom domenom, što koristi vašem SEO-u..

Ali, postoje i neki nedostaci koje morate uzeti u obzir. WooCommerce je polako izvan okvira za razliku od Shopifyja. Za prilagodbu vam treba više tehničkog znanja jer imate potpunu kontrolu nad svojom stranicom.

Uz to, od vas se traži da kupite svog davatelja usluga hostinga kako biste ubrzali značajku van okvira i ima šansu da imate sukob s drugim dodacima..

Posjetite WooCommerce

3. Otvorite košaricu

OpenCart ima puno sličnosti s WooCommerceom. Prva je da je 100% besplatna za korištenje. OpenCart je izvan razvijeno prethodno razvijeno rješenje za košaricu, a koje se može koristiti kao e-trgovina u potpunosti..

Osim što je besplatna za upotrebu, evo još dobrih karakteristika Open Cart-a:

 • Jednostavan za uporabu – Korištenjem Otvorene košarice jednostavno je korištenje, a svoju košaricu možete jednostavno prilagoditi pod svojom kontrolom.
 • Omogućuje vam blog s istom domenom
 • Brz i lagan
 • Omogućuje vam kontrolu nad izvornim kodom vaše web lokacije

Ako ste tehnički pametni, možete jednostavno modificirati Open Cart da radi ono što želite.

Neprijatan nedostatak OpenCarta je, međutim, što nema mnogo podrške treće strane u usporedbi s drugim platformama i ona nekako mora biti tehnički poznata kako biste mogli preuzeti kontrolu nad svojom stranicom.

Posjetite Open Cart

4. Magento

Magento se našao kao treća najbolja platforma za e-trgovinu pored Shopifyja i WooCommercea. Magento je također 100% besplatna platforma i to je jedina sličnost između WooCommercea i OpenCart-a.

Neke od najboljih karakteristika Magento-a su:

 • Izdvojen kao platforma e-trgovine sa najbogatijim značajkama – Magento je nekada bio standard za high-end trgovine. To je osnova od najskupljih proizvoda na tržištu. To je fleksibilnija i skalabilnija platforma za e-trgovinu na tržištu.
 • Podrška treće strane – Magento ima mnoštvo podrške trećih strana s tisućama proširenja i prilagođenim dodacima za izbor.

Nedostatak korištenja Magento je taj što zahtijeva high-end web hosting, što također košta puno novca. Također zahtijeva tehničku mogućnost da u cijelosti integrirate željeno web mjesto e-trgovine, a upotreba ga je malo složenija, posebno ako ste novajlija.

Posjetite Magento

5. Wix

Iako vam toplo ne preporučujem korištenje Wixa, sjajna je platforma za stvaranje atraktivne trgovine eCommerce. Nudi širok izbor lijepih predložaka, aplikacija i prilagodljivih opcija.

Wixu nedostaju glavne značajke koje druge platforme mogu ponuditi. Nema FBA podršku, SEO podršku, oporavak napuštenih košarica i ostale bitne stvari koje bi košarica trebala posjedovati.

Ali, ako ste trgovina hobista, Wix može raditi za vas.

Posjetite Wix

Zaključak

Shopify ima mnogo prednosti i nedostataka, a odabir prave platforme za e-trgovinu sve će se svoditi na individualne potrebe.

Rekao bih da je BigCommerce dostojna alternativa Shopifyju. Ne bavi se brojnim ograničenjima proizvoda i nema naknada za transakcije. Konačno, BigCommerce se ističe ako:

 1. Zahtijevajte više varijanti svojih proizvoda
 2. Imajte ograničen proračun na putu

Eno ga. Uđite u igru ​​e-trgovine naoružani boljim razumijevanjem platformi e-trgovine koja vam može pružiti slobodu izbora protiv Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map