Poceni možnosti Shopify za zagon trgovine za e-trgovino

Sredi izbire prave platforme za e-trgovino se bo Shopify vedno znašel na vrhu seznama. Je eden najpogostejših graditeljev e-trgovine. Priljubljenost ima svojo prednost, saj jo ljudje običajno priporočajo prišlekom v poslu e-trgovine, tudi ne da bi globoko razumeli slabosti.


A veste kaj? Shopify ni platforma za vse rešitve.

Naj naštejemo, zakaj je Shopify priljubljen:

 • Uporabniku prijazno – Shopify je enostaven za uporabo tudi za uporabnike, ki niso tehnični.
 • Ima čudovit vmesnik – Shopify ponuja privlačne teme, ki jih lahko brezplačno uporabljate.
 • Izvaja vse tehnične lastnosti – kjer uporabnikom sploh ni treba skrbeti, da bodo lahko vdrli in izpadli strežnik. Za vse naročnike poskrbijo vse.
 • 24/7 Podpora – Njegova podporna skupina je vedno pripravljena rešiti 24/7. Tudi tretji svetovalci vam bodo pripravljeni pomagati.

Vendar vse izjemne lastnosti pridejo po ceni.

Nekatere pomanjkljivosti Shopifyja so:

 • Draga za uporabo – ko prvič kupite Shopify, boste opazili, da vaš osnovni nakupovalni voziček praktično nima nobenih funkcij. Posledično boste kupili aplikacije drugih proizvajalcev, s katerimi boste pokrili gradnjo e-trgovine.
 • Stroški transakcijske pristojbine – če se odločite za plačilni sistem, vam bo Shopify zaračunal visoko transakcijsko provizijo od 2% na transakcijo, ki je lahko strma. Prisilno vas spodbuja, da kupite njegov transakcijski sistem, imenovan Shopify Payments.
 • Slaba mednarodna podpora – če nameravate ustanoviti trgovino za e-trgovino, ki podpira mednarodno ponudbo, zagotovo Shopify ni pravi za vas. Shopify Payment podpira le nekaj držav, ki jih lahko vidite na spodnjem seznamu. Če država, na katero ciljate, ni na seznamu, vam bo Shopify zaračunal višjo transakcijsko provizijo.
  • Združene države
  • Kanada
  • Združeno kraljestvo
  • Irska
  • Avstralija
  • Nova Zelandija
  • Singapur
 • Omejitve izdelkov – na Shopifyju je veliko izdelkov, ki jih ni dovoljeno prodati. Primer spolnih igrač / igrač za odrasle, varoje in druge tekoče izdelke itd. Obstaja dolg seznam prepovedanih izdelkov, ki jih morate občasno preveriti, da se izognete prepovedi trgovine.
 • Omejeno na 3 sklope variant na izdelek – Shopify omejuje raznolikost izdelkov. Če prodajate več različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate, Shopify ni za vas. Na primer, prodajate gradnik; lahko ponudite le tri vrste izbire, kot so velikost, barva in material.

Najboljše funkcije Shopifyja so na voljo le v njihovih višjih načrtih. Kaj pa če si novi prodajalec ne privošči nakupa svojih premijskih načrtov? Prav tako ponuja malo funkcij na njih nižje cene načrti.

Shopify se začne kot $ 79 na mesec kot običajen načrt. Če želite spletno trgovino upravljati v več državah, se morate prijaviti na Shopify Plus, ki stane 2000 USD / mesec ali plačate višje za jezikovni vtičnik.

Ali smo vas že prepričali, zakaj je Shopify nekako pretirano ocenjena platforma? Ne pozabite, da lahko skenirate tudi naše video tutorial o gradnji enostavne, hitre in brezplačne trgovine e-trgovine in naše obsežen vodnik o tem, kako sestaviti trgovino za e-trgovino v WordPressu. S tem je dieta vstavljena in zdaj bomo nadaljevali razpravo o najboljših poceni Shopify alternativah.

1. BigCommerce

BigCommerce je prva najboljša alternativa Shopifyju. Čeprav ima BigCommerce enake lastnosti kot Shopify, ponuja precej nižje cene kot Shopify.

Tu so enake lastnosti, ki jih BigCommerce deli s Shopifyjem:

 • Uporabniku prijazno
 • Brezplačne predloge dobrega izgleda
 • 24/7 Podpora
 • Roča vse tehnike

Prednosti BigCommercea

1. Ponuja polne funkcije zunaj polja

BigCommerce je nasprotje Shopifyja, ko gre za osnovni nakupovalni voziček. Kot sem že omenil, osnovni voziček Shopify običajno ni nič. Po drugi strani ponuja BigCommerce privlačnejše funkcije, ki jih lahko kupite z enako ceno kot Shopify.

BigCommerce ponuja odlične funkcije za popust, tudi na najcenejše načrte. Nekatere ponudbe so:

 • Kupite enega, dobite eno brezplačno promocijo
 • Redni popusti
 • Količinski popusti na ravni
 • Popusti za zaupanja vredne stranke

Osnovne ponudbe s popustom BigCommerce so boljše od vtičnikov Shopify drugih proizvajalcev, dobite pa jih lahko brezplačno.

2. BigCommerce ne zaračuna transakcijske pristojbine

Z BigCommerce lahko izberete kateri koli plačilni sistem, ki ga želite implementirati v svoji trgovini, brez skrbi za transakcijsko ceno. Tudi če ne prebivate na seznamu omenjenih držav, vam BigCommerce še vedno ne zaračuna transakcijskih stroškov.

3. BigCommerce ponuja večkanalno prodajo izven škatle

Z BigCommerce lahko svojo trgovino upravljate prek Amazon, eBay, Facebook in Pinterest. Celo svoj zalog lahko sinhronizirate za vsako tržnico, kar je velik prihranek pri nakupu orodij drugih proizvajalcev.

4. BigCommerce je poceni

Z vsemi zunajplačilnimi funkcijami BigCommerce lahko prihranite veliko denarja z nakupom Shopifyjevih zunanjih aplikacij. Poleg tega BigCommerce ne omejuje odstopanj, ki jih želite ponuditi tudi svojim strankam. Oglejte si, kako je BigCommerce opravil z WooCommerce, da bi lahko dobili dodatne vpoglede.

Obiščite BigCommerce

2. WooCommerce

WooCommerce je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da opravljate svoje transakcije e-trgovine v najbolj priljubljenem sistemu za upravljanje vsebine na svetu. Ena največjih prednosti storitve Woocommerce za Shopify je, da je popolnoma brezplačen in ima velik ekosistem tretjih oseb. To sploh imamo najnovejši, vsestranski in netehnični vodnik pri postavljanju WooCommerce v WordPressu.

Prednosti WooCommerce

1. Enostaven za nastavitev

WooCommerce vam nudi popoln nadzor nad vašo spletno stranjo. Košarico lahko urejate in spreminjate po svojih lastnih pravilih, cene izdelkov pa določite po lastnih odločitvah.

2. Brezplačna uporaba

WooCommerce je 100% brezplačen. Izberete lahko tudi vse plačilne pogoje, ki jih želite imeti. Najbolj priljubljen plačilni sistem v WooCommerce je PayPal in Stripe. Če z obema ne veste, lahko namestite drug plačilni sistem brez transakcijskih stroškov.

3. Boljše bloganje

Ker je WooCommerce vtičnik za WordPress, lahko svoj blog enostavno ustvarite na WordPressu, saj je najbolj priljubljena blogerska platforma vseh časov. Poleg tega, da brez težav tečete s svojimi blogi, lahko WooCommerce soobstaja z isto domeno, kar koristi vašemu SEO.

Vendar pa obstaja tudi nekaj pomanjkljivosti, ki jih morate upoštevati. WooCommerce je za razliko od Shopifyja počasen. Za prilagoditev potrebuje več tehničnega znanja, saj imate popoln nadzor nad svojo stranjo.

Poleg tega zahteva, da kupite ponudnika gostovanja, da pospešite funkcijo brez možnosti in ima lahko konflikt z drugimi vtičniki.

Obiščite WooCommerce

3. Odprite košarico

OpenCart ima veliko podobnosti z WooCommerce. Prva je ta, da je 100% brezplačna za uporabo. OpenCart je že vnaprej razvita rešitev nakupovalnih košaric, ki jo je mogoče uporabiti za delovanje e-trgovine v celoti..

Poleg tega, da je brezplačna za uporabo, je tukaj nekaj dobrih lastnosti Odprtega vozička:

 • Enostaven za uporabo – Uporaba Open Cart je enostavna za uporabo in lahko enostavno prilagodite svojo nakupovalno košarico.
 • Omogoča vam, da imate blog z isto domeno
 • Hiter in lahek
 • Omogoča nadzor nad izvorno kodo za vaše spletno mesto

Če ste tehnično pametni, lahko preprosto spremenite Open Cart tako, da počne, kar želite.

Nenavadno pomanjkljivost OpenCart-a pa je ta, da v primerjavi z drugimi platformami ni veliko podpore tretjih oseb in je za njihovo nadzor nad svojo stranjo nekako treba imeti tehnično znanje..

Obiščite Odpri košarico

4. Magento

Magento je kot Shopify in WooCommerce tretja najboljša platforma e-trgovine. Magento je tudi stoodstotno brezplačna platforma in to je edina podobnost med WooCommerce in OpenCart.

Nekaj ​​najboljših lastnosti Magento so:

 • Izpostavljen kot najbolj bogata platforma e-trgovine, Magento je bil standard za prodajalne višjega cenovnega razreda. Je osnova najbolj dragih izdelkov na trgu. Gre za bolj prilagodljivo in razširljivo platformo e-trgovine na trgu.
 • Podpora tretjih oseb – Magento ima veliko podporo tretjih oseb s tisoči razširitev in prilagojenimi vtičniki, ki jih lahko izbirate.

Pomanjkljivost uporabe Magento je, da zahteva spletno gostovanje višjega cenovnega razreda, kar prav tako stane veliko denarja. Zahteva tudi tehnično sposobnost za celotno vključitev želenega spletnega mesta e-trgovine, zato je uporaba nekoliko zapletena, še posebej, če ste novinec.

Obiščite Magento

5. Wix

Čeprav Wix-a ne priporočam, je odlična platforma za ustvarjanje privlačne videza e-trgovine. Ponuja široko paleto čudovitih predlog, aplikacij in prilagodljivih možnosti.

Wix nima večjih funkcij, ki jih ponujajo druge platforme. Nima FBA podpore, SEO podpore, opuščene obnovitve vozičkov in drugih potrebščin, ki jih mora imeti nakupovalni voziček.

Ampak, če ste trgovina s hobiji, lahko Wix dela za vas.

Obiščite Wix

Zaključek

Shopify ima veliko prednosti in slabosti, izbira ustrezne platforme za e-trgovino pa se bo prilagodila posameznim potrebam.

Rekel bi, da je BigCommerce vredna alternativa Shopifyju. Ne ukvarja se z veliko omejitvami izdelkov in ni plačil za transakcije. Konec koncev BigCommerce izstopa, če:

 1. Zahtevajte več različic svojih izdelkov
 2. Imejte omejen proračun na poti

Tu ga imate. Pridružite se igri e-trgovine, oboroženi z boljšim dojemanjem platform e-trgovine, ki vam omogočajo svobodo izbire pred Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map