Najboljša alternativa ClickFunnels – Prihranite več kot 2500 dolarjev na leto

Ali želite implementirati tokove v svoje podjetje?


In naredili ste nekaj raziskav, naleteli ste na ClickFunnels in mislili ste, sveta krava, 300 dolarjev na mesec. To je veliko denarja! Potrebujem alternativo ClickFunnels.

No, če ste že pomislili, poglejte si v tem videoposnetku, sestavil bom popoln in tisto, kar verjamem, da je močnejša alternativa ClickFunnels.

In kot dodaten poseben bonus bom dejansko ustvaril videoposnetek, v katerem sem vse sestavil in pokazal, kako sestaviti vse koščke, da bo popolna alternativa ClickFunnels. Če vas to zanima, nadaljujte z branjem.

Naj si najprej oglejmo, kaj je ClickFunnels, da bomo lahko natančno pogledali, kaj ponuja ClickFunnels. Torej je ClickFunnels v bistvu šest različnih stvari. Gostovanje je. Je ustvarjalec strani. To je platforma za avtomatizacijo e-poštnega marketinga.

To je oblikovalec obrazcev, kjer lahko zbirate potencialne kupce in lahko zbirate informacije iz aplikacije, poleg tega pa je to tudi orodje za obdelavo plačil ali sistem plačil, kjer lahko prodate skoraj vse. Zdaj pa se pogovorimo o tem, kaj imajo ljudje radi o ClickFunnellih. Prva stvar, ki jo imajo radi, je, da je.

Gostovana rešitev v oblaku, nekakšno orodje vse v enem, sestavljeno za vas. V mislih ljudi bi torej lahko bilo, da bo lažje, ker je vse skupaj povezano. To zaznavanje, da je krivulje učenja lahko manj. Naslednja stvar, ki jo ljudje ljubijo pri ClickFunnelu, je ustanovitelj, Russell Brunson, ki je strokovnjak, učitelj, strokovnjak za trženje.

Russell je neverjeten, če vzamete ta koncept tokov, ki jih vidite povsod v resničnem svetu in jih pripeljete do digitalnega. Svet. Ljudje imajo radi knjige, ki jih je napisal, in jih poučuje o tokovih. Poučuje o tem, kako postati strokovnjak na svojem področju. In nazadnje, prav zaradi njega je ustvaril nekaj najbolj koristnega, pronicljivega treninga o lijakih, ki jih obstaja.

Zdaj pa se pogovorimo o tem, kaj ljudem ni všeč o ClickFunnellih. In daleč kot očitek številka ena, ki sem ga prebral znova in znova, je, da je to hrošč. Velikokrat stvari ne delujejo tako, kot bi morale in je lahko zelo frustrirajoče. Naslednja velika pritožba glede ClickFunnels je, da so predloge tukaj grde.

Glede tega lahko sodite vsakemu po svoje. Nekateri se lahko odzovejo na določeno predlogo ali zasnovo bolj kot kdo drug. Pustil vam bom, da ste sodnik tega. Druga velika stvar, ki je ljudem ni všeč v zvezi z ClickFunnelli, je, da so njegove funkcije omejene. V bistvu to mislim, če potrebujete ClickFunnels, da naredite nekaj, česar trenutno ne počne, nikoli ne bodo verjetno dodali te funkcije.

Samo ti ne bo več sreče. Naučiti se boste morali živeti brez tega, kar želite voditi svoje podjetje, če ga trenutno ne ponuja. Naslednja stvar, ki je ljudem všeč pri ClickFunnelih, je, da je to zelo zaščiten sistem. Vaši podatki so tam zaklenjeni. Imajo popoln nadzor.

Imajo vaše podatke. Če bi šli brez posla, se sprijaznimo s tem, da ne bodo šli iz podjetja, če pa bodo šli, bodo vaši podatki izstopili iz njihovega sistema v drug sistem in se preselili, biti malo boleč. In to je povezano tudi z zadnjo točko o tem, da gre za zaprt sistem zaklepanja, kjer, če potrebujete ClickFunnels, da naredite nekaj, česar trenutno ne počne, ne bi mogli storiti ničesar o tem.

In zadnja stvar, ki je ljudem ni všeč pri ClickFunnelih, je velika in to so stroški. Načrtujeta dva, načrt za zagon je 97 dolarjev na mesec, toda načrt, ki ga morate resnično uporabljati, če ste stranka ClickFunnels, je 297 dolarjev na mesec.

Sveta krava!

To se sešteje zelo hitro, še posebej, če šele začnete.

Torej ob vsem povedanem najdemo popolno alternativo, ki se bo ujemala z vsemi temi funkcijami, ki jih najdete v ClickFunnels, vendar alternativo, ki bo bolj uporabna in veliko boljša za vas kot uporabnika. Tako bo rešitev temeljila na WordPressu, WordPress pristojnostih, tretjini interneta.

Gre za odprto platformo, ki v bistvu pomeni. Vi ste lastnik. Res je najemnina v primerjavi z lastnim scenarijem. S funkcijo ClickFunnels najamete svoj digitalni dom. Z WordPressom imate svoj digitalni dom. Torej resnično prihaja do tega najema ali lastnega scenarija. Zame sem raje vedno v lasti, zato bo WordPress sam brezplačen.

Zdaj je naslednja stvar, ki jo boste potrebovali, spletno gostovanje. Torej, tu je SiteGround, in zato izbiram SiteGround zato, ker imajo fenomenalno podporo in je njihovo gostovanje vrhunska kakovost, vrhunska zaloga.

Zdaj morda že imate račun za gostovanje, toda če hočemo biti pošteno, moramo v to nadomestno alternativo ClickFunnels vključiti.

Vsak vidik tega, kar boste potrebovali. Zdaj so pri SiteGround načrti zelo dostopni. Priporočal bi ta srednji načrt, ki znaša 6 USD na mesec. Šli bomo samo naprej in to zaokrožili. Zdaj gledamo na 6 USD na mesec, s tem pa lahko tudi obiščete spletno mesto vašega podjetja, kolikor želite, vaš blog, pa tudi svoje tokove.

Zdaj je naslednja stvar, ki jo potrebujete za spletno stran WordPress, tema WordPress in lahko bi uporabili temo Astro. Je. Ena od glavnih tem za WordPress. Zgodi se tudi, da je zastonj. Imajo plačljivo različico, vendar je ne potrebujemo. Da bi imeli alternativo ClickFunnels, je brezplačna različica teme Astro popolna.

Kako je, lahko ga uporabljate na neomejenih spletnih mestih. Prihaja s skoraj sto. V celoti narejeno za vas oblikuje spletno mesto brezplačno, odlično pa se vključuje tudi s sistemi za upravljanje učenja, oblikovalcem strani in sistemom e-trgovine. Zdaj, z naslednjim orodjem, ki ga bomo potrebovali, bomo opravili večino težkega dvigovanja in to je orodje za ustvarjanje strani in uporabljali bomo.

Elementor. Obstaja brezplačna različica Elementorja, vendar bomo uporabili plačljivo različico Elementorja, ker ima nekaj zelo zmogljivih funkcij, ki jih bomo potrebovali, vključno z oblikovalcem obrazcev, ustvarjalcem pop-up, desetimi marketinškimi elementi kot odštevalniki časa. Je neverjetno enostaven za uporabo, neverjetno cenovno dostopen, trenutno pa se uporablja na skoraj 3 milijonih spletnih strani.

Torej bomo dodali element ali pa bo to stalo le 4 USD na mesec. Vem, da tukaj vidite, da piše 5 USD na mesec. To velja za dovoljenje za posamezno spletno mesto. Šele bo 49 dolarjev, če pa vidite tukaj spodaj, piše, da 5 dolarjev dejansko zaokrožijo, tako da je res v nizki vrednosti. Štirje so kot 4 do 8 dolarjev.

Zaokrožijo ga tako, da je zelo pravično, in to bo stalo le, recimo 4 dolarje na mesec, da dodamo funkcionalnost strani za oblikovanje strani z obrazci, z marketinškimi elementi, poleg tega pa je na voljo tudi veliko naprednih stvari, kot je npr. personalizacija spletnega mesta. V njem so tudi predloge.

Lepa je. Neverjetno orodje za izdelavo strani in trženje. Naslednja stvar, ki jo bomo potrebovali, je orodje za gradnjo lijaka in sistem za odlaganje. Za to bomo uporabili tokove vozičkov, tokovi vozičkov so popolna funkcija sistema gradnje lijaka z odvzemom blaga. To vključuje. Predloge. Če želite na svoje spletno mesto dodati tok s samo dvema kliki miške, imate v celoti vgrajen tok za vas z zasnovo, ki jo lahko urejate v Elementorju, ima napredne marketinške funkcije, kot so e-poštna sporočila o opustitvi vozička, dva -postopna blagajna.

Ima tudi ločeno testiranje, ki ga. Naša stavba in kmalu prihaja. Vključuje vse funkcije, ki bi jih pričakovali od nakupovalne košarice, na primer prodajalce z enim klikom, naročite udarce, ki jih lahko postavite na več lokacij, in je izjemno razširljiv, tako da. Primer, ki sem ga prej navedel o ClickFunnelih, ne da bi naredil nekaj, kar želite.

Samo učiti se boste morali, ne da bi živeli brez tega. To ne drži, če to rešitev uporabljate s tokovi vozička. Tako kot sem rekel, imamo tukaj predloge za odjava in lahko vidite, da gre resno za nadgradnjo dizajna, če to primerjate s tistimi, ki jih dobite iz ClickFunnels in njihovih modelov, toda resničnost je, da lahko naredite.

Vsaka oblika zasnove s to alternativo ClickFunnels, ki jo zdaj podrobno opisujem, prihaja do dveh 99 letnih tokov, kar dodaja mesečni strošek 25 dolarjev temu alternativnemu statistu ClickFunnels, ki ga postavljamo skupaj. Še ena stvar, ki jo tok vozička dodaja mešanici, je njihova lastna vadbena platforma, za katero pravijo, da bo izstrelila zelo kmalu imenovano usposobljen letalnik.

Zdaj, edinstvena narava. Gil jet je, če imate pretok kart, dobite dostop do usposobljenih letal, kjer običajno prodajajo dostop za tri 99 na leto. To vključite brezplačno in tam potekajo izobraževalni tečaji, ki vam bodo pomagali na vseh področjih internetnega podjetja in spletnega podjetnika, kar presega le razumevanje tokov.

Sledili bodo tečaji. Oglaševalske kampanje. Predavali se bodo tečaji o ustvarjanju video vsebin. Seveda bodo potekali tečaji lijaka. Njegov cilj je platforma za učenje, ki vam bo pomagala na vsakem področju spletnega podjetja. Zdaj je nekaj naslednjih elementov, ki jih bom obravnaval.

So neobvezna. Morda jih ne boste potrebovali. Vključeni so v ClickFunnels. Ko boste plačevali dva 99 na mesec, bo to za vas neobvezen nakup. Torej, prva bo naročnina. Torej, če boste prodali. Izdelek ali storitev, pri kateri morate kupec mesečno graditi naročnino, naročnino, morali boste kupiti naročnine na WooCommerce, in to bo prišlo po približno 17 USD na mesec.

Kot sem že rekel, je to za vas morda neobvezno, če bodo vsi predmeti, ki jih prodajate, bodisi fizični bodisi digitalni izdelki, enkratni nakupi in tega morda sploh ne boste potrebovali. Naslednjega orodja bo dovolj. Pridružite se platformi za upravljanje, ki se bo vključila v to. Če boste imeli partner ali program okrog svojih izdelkov ali storitev okoli tokov, boste to morda potrebovali tudi vi.

Rekel bom, da je to vodilna platforma za upravljanje podružnic. Je celovit. Zdaj, stroški tega, je več načrtov. Edina, ki jo boste potrebovali, je najmanj draga, to je 99 dolarjev na leto, kar znaša 8 do 25 centov na mesec. Zaokrožimo to do 9 dolarjev na mesec.

Seveda je to neobvezno. Če ne potrebujete partnerskega programa, tega ne potrebujete. Obstajajo tudi druge možnosti, ki so morda manj drage. Zdaj, zadnja stvar, ki jo boste potrebovali, je platforma za avtomatizacijo e-poštnega trženja. Zdaj bom rekel s tem, da čeprav ClickFunnels vključuje platformo za avtomatizacijo e-poštnega trženja, se večina ljudi, ki so naročeni na.

Dva 99 mesečno paketov s programom ClickFunnel ne uporablja platforme za avtomatizacijo e-poštnega marketinga, namesto moje pa bom uporabil njihove besede. V bistvu je soglasje, ali je zanič. Torej to je nekaj, kar plačate s ClickFunnelli. Nimate možnosti, da tega ne bi plačali. Vključen je v vaš načrt, vendar ga nihče dejansko ne uporablja.

Namesto tega uporabljajo. Platforma, za katero so morda že vsi njihovi podatki, je zanesljiva in deluje točno tako, kot jih potrebujejo. In potem preprosto združita oba. Čeprav bomo v ta alternativni videoposnetek ClickFunnels vključili mesečne stroške platforme za avtomatizacijo trženja.

Velika večina ljudi, ki to dobijo s programom ClickFunnels, ne bo uporabljala svoje platforme za avtomatizacijo trženja. Torej obstaja veliko alternativ za to. In to je najboljša stvar. Če ne dobite vsega iz ClickFunnela, lahko izberete najboljše od najboljših. In tako, vsi imajo svoje mnenje o tem, kaj je najboljše od aktivne kampanje do šimpanza morda do Weberja, toda za namene tega videoposnetka bomo uporabili modro pošiljanje in poglejmo, kaj je to da bodo stroški pošiljanja, tukaj gradijo drugače, kar mi je všeč.

Zaračunajo vas glede na to, koliko e-poštnih sporočil pošljete, ne na število stikov, ki jih dejansko imate. Torej načrt tukaj znaša 25 dolarjev na mesec, kar bo omogočilo pošiljanje 40.000 e-poštnih sporočil na mesec. Večina drugih platform za avtomatizacijo e-poštnega marketinga vam zaračuna mesečno na podlagi števila naročnikov.

Pošljimo jim, da modre barve ne gradijo tako. Zato ga priporočam. V tem alternativnem videoposnetku ClickFunnels vam bom dal alternativo in to je to orodje, imenovano mal pesnik. Vklopi se takoj na vaše spletno mesto s WordPressom. Tudi cenovno zelo ugodno. To vas bo stalo 99 dolarjev na leto, dobra stvar pa je, če šele začnete s svojim lijakom.

Obstaja brezplačna različica, ki je omejena na do 2000 naročnikov. Torej je edino, ko začnete plačevati, ko vaš seznam dobi več kot 2000, potem pa gledate na 99 dolarjev na leto, kar znova znaša 8 do 25 centov na mesec. In to bi v bistvu povezovali s ponudnikom storitev pošiljanja e-pošte.

Osebno uporabljam Amazon SES, ker stane skoraj nič. Pošiljanje e-poštnih sporočil prek te storitve in to je v bistvu vse. Torej, pojdimo naprej in povzamemo vse, kar smo sestavili tukaj. Uporabljali bomo WordPress, ki je brezplačen. Dobili bomo račun za spletno gostovanje pri SiteGround.

Obstaja veliko drugih ponudnikov spletnega gostovanja. Govorili bomo o SiteGround, in to je bilo pet 95 na mesec. Uporabili bomo brezplačno temo Astro. Po želji ga lahko kupite. To je 59 dolarjev, vendar bi se lahko znebili z uporabo brezplačne teme Astro. Potem bomo kupili Elementor in to bo stalo.

4 in 8 centov na mesec za licenco spletnega mesta, ki jo potrebujemo. To bo naš ustvarjalec strani. To nam bo dalo popup. Dal nam bo zelo prilagodljive kontaktne obrazce. To je neverjetno orodje in preprosto ga obožujem. Osebno ga uporabljam na vseh svojih spletnih mestih. Dobili bomo pretok vozičkov in to bo, uh, naš sistem odjav.

Gradnik tokov, vse to. Dali nam bodo čudovite predloge za prodajne tokove in nam omogočile opustitev vozička, testiranje delitve AB. Vključeval bo tudi kvalificirano izobraževalno platformo jet Akademije, ki bo stala 25 dolarjev na mesec. Nato, neobvezno, če boste prodajali izdelke in storitve, ki bodo znova nastavili z naročnino, potrebujete naročnine na WooCommerce, ki vam bodo zaračunale 17 dolarjev na mesec.

Naslednja možnost je za partnerski program. Nameravali smo uporabiti podružnično WP. To bo 8 do 25 centov na mesec, nato pa smo se lotili na platformi za avtomatizacijo trženja e-pošte, pošiljamo v modri barvi, ki prihaja po 25 dolarjev na mesec, vse to za skupno približno 85 dolarjev na mesec, kar je veliko manj draga od dveh 99 na mesec.

A veste kaj? Ni mi pomembno, koliko denarja imam. Pomembna je funkcionalnost, ki jo dobite. To je tisto, kar lahko pričakujete, s to tehnologijo ClickFunnels, alternativno tehnologijo. Veliko boljši rezultati. Pričakujete lahko veliko bolj prilagodljivo in zmogljivo rešitev, ki jo lahko razširite, vendar jo morate razširiti.

Vse je odvisno od vaše domišljije. To je enostavno storiti. Razširjeno tudi zato, ker govorimo o WordPressu in je toliko razvijalcev WordPress-a tam v najemu v primerjavi z lastnim scenarijem, postanete lastnik v primerjavi s ClickFunnelli. Ker ste najemnik, imate ničelno zaklepanje. Nihče ne nadzoruje vaših podatkov.

Niste zaklenjeni v nobeno platformo. Dobiš polno vadbeno platformo. Vse to za nizke stroške 85 dolarjev na mesec. Seveda morda ne bo celo 85 USD na mesec, če nekaterih teh komponent ne potrebujete ali pa že imate nekatere od teh komponent. Če že imate poslovno spletno mesto, lahko tam postavite tokove.

Če že imate platformo za avtomatizacijo trženja e-pošte, jo lahko preprosto uporabite. Toda, da bi bili pošteni do ClickFunnels. To prihaja pri 85 dolarjih, za kar menim, da je veliko boljša in veliko močnejša rešitev. Zdaj o vseh izdelkih in storitvah, o katerih sem govoril v tem videoposnetku, bom imel spodaj povezave v opisnem polju videoposnetka, in ko gledate videoposnetek, je pokazal povezave do teh različnih izdelkov in storitev, da ga olajšate za.

Vi in tudi nekatere od teh povezav, morda napotnice, če ste obiskali, naredili nakup, del tega bi prišel k meni. To vas ne bo stalo ničesar dodatnega in to podpira ta kanal. Zdaj, dobra novica, ki jo imam za vas, poskrbite, da se naročite. Kliknite na to obvestilo, ker bom posnel video.

Prikaže vam korak za korakom, kako vse to sestaviti, in povezavo do tega videoposnetka bom imel v spodnjem polju z opisom videoposnetka spodaj. Zato hvala za gledanje. Če imate kakšna vprašanja o tem tehničnem naboru, ki sem ga sestavila, nas prosite v spodnjem razdelku s komentarji. Razen tega, hvala za ogled tega videoposnetka.

Upam, da boste to prenesli na namestitveni video. Hvala za ogled. Se vidimo v naslednji.

Če ste iskali popoln način za prodajo svojih izdelkov in storitev na internetu, sem prepričan, da ste naleteli na ClickFunnels ali pa vam je nekdo priporočil ClickFunnels.

Potem ste ob obisku spletnega mesta ClickFunnels morda videli nekoliko nalepke, ko ste videli ceno ClickFunnels.

Brez skrbi! Nisi sam.

Veliko ljudi me je prosilo, naj sestavljam najboljša alternativa ClickFunnels in tukaj je za vas.

Kaj so ClickFunnels v obliki matice?

Preden se lotimo tega, je treba jasno razumeti, kaj so ClickFunnels, zato ne režite nobenih vogalov na našem alternativnem tehnološkem paketu.

Obstajata 2 cenovna načrta ClickFunnel, eden za 97 dolarjev na mesec in drugi za 297 dolarjev na mesec. Vendar pa je načrt v višini 97.00 ure zelo omejen v svojih značilnostih in vam ne daje celotnega paketa izdelkov ClickFunnels, zato bomo izdelali alternativo načrtu 297 USD na mesec.

Mesečni načrt ClickFunnels 297 USD na mesec je v bistvu naslednjih 6 stvari:

 • Gostovanje
 • Page Builder
 • Obrazec za oblikovanje obrazcev
 • Naročilo e-trgovine
 • Podružnični sistem upravljanja
 • Avtomatizacija e-poštnega marketinga

Kaj imajo ljudje o ClickFunnels

 • Gosti ga.
 • Manjša krivulja učenja
 • Russel Brunson
 • & njegov _ skriva knjige
 • Usposabljanje: najboljša vrednost je tam

Kaj ljudem ni všeč pri ClickFunnellih

 • Lahko je hrošč
 • Predloge so nekako grde in dajejo občutek prevaranim tržnikom
 • Omejena je na funkcije
 • To je spodbudna platforma
 • In je drago. Zmogljivih 300 dolarjev na mesec

Tu je najboljša alternativa ClickFunnels

WordPress je tretjina vseh spletnih mest, ki je odlična samoplačniška platforma za izgradnjo te možnosti ClickFunnels.

Best Webhost za tokove: Siteground

Načrt spletnega mesta WooCommerce
4 USD / mesečno

Najboljša WordPress tema za tokove: Astra

prost
Neomejena uporaba
Pripravljeni za uvoz spletnih mest
Fundacija za vaše spletno mesto WordPress
Integrira se z vsemi ustvarjalci strani, LMS itd

Najboljši ustvarjalec strani za tokove: Elementor Pro

4 USD / mesec (eno spletno mesto)
Page Builder
Popadki
Obrazci

Najboljši WordPress lijak Builder: CartFlows

 • 25 USD na mesec
 • Lepe predloge
 • Funkcije za obdelavo plačil z WooCommerce
 • Opuščanje vozička
 • A / B testiranje

SkillJet

Vsa usposabljanja, ki jih potrebujete
Brezplačno z nakupom CartFlow

WooCommerce Vtičnik

17 USD / mesečno
Ena spletna stran

Vtičnik AffiliateWP

9 USD / mesečno
Ena spletna stran

iThemes Varnost in UPDraft Plus:

prost
Poskrbljeno je za varnostne kopije in varnost
Neomejeno število spletnih strani

SendinBlue

$ 25 / mesec za 40.000 e-poštnih sporočil.
Neomejeno stikov

SEO

Yoast / SEO Framework
prost

Končni rezultati za to alternativo ClickFunnels

 • Veliko boljši rezultati
 • Prilagodljiv
 • Razširljivo na lastno domišljijo
 • Poiščite razvijalce enostavno
 • Ste na lastni platformi – brez zaklepanja
 • Za varnost in varnostne kopije poskrbljeno
 • Naučite se s programom SkillJet
 • Končni stroški: 85 USD / mesec

SiteGround

SiteGround je zelo priporočljiv spletni strežnik v spletu, saj so poskrbeli za WordPress uporabnike in še vedno imajo cenovno ugodne cene. Najbolj so znani po hitrem delovanju in enako hitri podpori.

Ključne značilnosti SiteGround:

 • Brezplačno SSL potrdilo
 • HITRO podprta podpora
 • WordPress uprizoritveno okolje
 • Brezplačne migracije spletnih strani
 • Dnevne varnostne kopije

SiteGround je dobra izbira za vaše potrebe po spletnem gostovanju. Skrbijo za spletna mesta WordPress in ponujajo manj virov kot njihovi konkurenti, a večjo zanesljivost.

Oglejte si spletno stran

Tema Astre

Astra je brezplačna WordPress tema, ki je osredotočena na hitrost. Izbirno lahko kupite različico Pro za 59 dolarjev, ki doda nekaj dodatnih nastavitev in možnosti.

Ključne značilnosti teme Astra:

 • Ni tema hitrih, toda ni brez strahu
 • Veliko brezplačnih predstavitvenih mest
 • Prilagodljiva funkcija mega menija
 • Možnosti postavitve po meri
 • Podpora za WooCommerce
 • Podpora za LearnDash

Tema Astra je pravična izbira za kateri koli projekt spletnega oblikovanja WordPress. Predvidevam, da je največje vprašanje, če morate te dni sploh kupiti temo, ko ustvarjalci strani počnejo vse iste stvari, za katere bi potrebovali temo. Elementor ima na primer brezplačno pozdravljeno temo, s katero lahko graditelj strani opravi vse delo.

Še vedno obstaja nekaj dobrih razlogov za nakup pro teme, toda za večino ljudi se bodo z brezplačno temo najverjetneje v redu.

Menim, da Astra Theme ni sledila trenutnim trendom in je ne priporočam več.

Na voljo so veliko boljše sodobne teme, ki ponujajo vgrajene ustvarjalce glave in nogi v primerjavi s tremi postavitvami in prožnejšo postavitvijo strani in objav.

Oglejte si temo Astra

Elementor

Elementor je WordPress oblikovalec strani, ki se je z nevihto lotil spletnega oblikovanja WordPress. Ima najgloblji nabor funkcij, vendar je zelo enostaven za uporabo in obvladovanje. Elementor je najbolj celovečerni ustvarjalec brezplačnih strani. Obstaja tudi dodatek Pro za dodajanje dodatnih funkcij za razvijalce.

Ključne lastnosti elementa:

 • Live Urejevalnik sprednjih strani
 • Funkcije osebne osebnosti spletnega mesta
 • Knjižnica predlog in blokov
 • Obsežne mobilne odzivne možnosti
 • Najzmogljivejši Popup Builder
 • PRO Ustvari glave / noge po meri
 • PRO Ustvari postavitve vrste objave

Elementor je trenutno najmočnejši ustvarjalec strani. Nenehno izdajajo nove funkcije, ki so v skladu s trenutnimi trendi oblikovanja. To pomeni, da boste lahko obdržali svojo spletno stran relevantno.

Elementor Pro je neverjetna vrednost ob upoštevanju vseh dodatnih modulov in funkcij napajanja, ki jih vključuje.

Če bi danes začenjal nov projekt spletnega mesta, bi bil Elementor ustvarjalec strani, ki bi ga izbral. Menim, da mora imeti WordPress urejevalnik strani, ki ga je užitek uporabljati.

Oglejte si Elementor

CartFlow

CartFlows je gradnik prodajnega lijaka za WordPress. Omogoča vam hitro in enostavno sestavljanje prodajnih tokov s pomočjo vašega izdelovalca strani.

Ključne značilnosti CartFlow:

 • Profesionalno zasnovane predloge
 • 5 Prelomi za naročilo lokacije
 • Upsells z enim klikom
 • Uporabite svoj prednostni ustvarjalec strani
 • Razširljiv za razliko od tokov klikov
 • Odštevalniki in razdeljevanje

Če želite ustvariti prodajni lijak za WordPress in ste v redu z gostovanjem sami ali z upravljanim gostovanjem WordPressa, potem je CartFlows odlična možnost, saj je uporaba zelo enostavna in hkrati zelo zmogljiva.

Oglejte si CartFlow

WPFusion

WPFusion vam omogoča, da spletno mesto WordPress povežete s svojo CRM ali platformo za avtomatizacijo trženja in tako zagotovite vsebino, dinamično popusti, dodate personalizacijo spletnega mesta in še več samodejno prek oznak.

Ključne funkcije WPFusion:

 • Na voljo je veliko CRM integracij
 • Integrira se z večino vtičnikov WordPress
 • Varnost članstva
 • Prilagoditev spletnega mesta
 • Globoka integracija z Elementorjem
 • Našteti jih je lahko preveč

Oglejte si WPFusion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map