Affiliate Marketing 101 – WordPress teme i dodaci za postizanje vašeg uspjeha

Kada tražite profit od affiliate marketinga, očekuje se da promovirate proizvode ili usluge zarađujući provizije. Poslovni model je jednostavan: kada prodaju od vaše pridružene veze; dobivate proviziju. Zato je gotovo neophodno izgraditi svoju web stranicu sa svim najboljim alatima za affiliate marketing kako biste privukli više kupaca.


Ali, zašto affiliate marketing? Dobro, postoje mnoge prednosti koje možete dobiti kada pokrenete affiliate marketing posao. U početku vam nije potrebno stvarati vlastite proizvode i sadržaje. To je jednostavno preporučivanje tuđeg proizvoda na vaš postojeći sadržaj. Možete biti član onoliko partnerskih programa koliko želite.

Ako planirate ili tek započinjete s affiliate marketingom. Evo nekoliko savjeta:

  1. Odlučite tko vam je ciljna publika. Budite jasni o svom ciljnom tržištu i njihovim potrebama kako biste mogli promovirati prave proizvode i usluge za njih.
  2. Pažljivo izaberite koji će se partnerski programi pridružiti. Pregledajte njihove uvjete i odredbe. I, istražite što drugi članovi kažu o ovim programima.
  3. Instalirajte alate na svoju web stranicu koji su usmjereni na affiliate marketing.
  4. Stvorite vrlo privlačan sadržaj.

Koje su najbolje teme za affiliate marketing?

Sada, govoreći o pravim alatima, evo najboljih tema koje su dizajnirane i razvijene s obzirom na affiliate marketing posao na umu. Prije nego što krenete naprijed, imamo i mi ovdje postoji manje opsežna verzija najboljih WP dodataka ovdje.

1. Astra

Kada čujete riječ Astra, razmislite o njoj kao o brzoj, laganoj i vrlo prilagodljivoj WordPress temi. I doista jest. Ne možemo reći samo dobre riječi: naš iskren pregled teme Astra.

Dizajniran je na temelju modularnog pristupa, gdje je sustav podijeljen na manje dijelove ili module koji vam omogućuju samo aktiviranje značajki za koje mislite da će biti korisne za vaše web mjesto.

Također, kompatibilan je s proizvođačima stranica, uključujući Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg i još mnogo toga. Možete čak i brzo izgraditi web mjesto pomoću Astra Starter Sites.

Tema Astre je besplatna, no možda biste trebali nadograditi na njenu pro verziju ako vam trebaju još neka poboljšanja na vašoj web stranici. Cijena mu počinje od 59 USD. Možete ga instalirati na onoliko mjesta koliko želite.

Posjetite Astru

2. Okvir geneze

Genesis Framework razvio je StudioPress, softverska tvrtka koju je stvorio i upravljao CopyBlogger Media. To je premium tematski okvir koji dobro funkcionira s WordPressom.

To je također jedna od najpopularnijih WordPress tema, ali uglavnom djeluje kao okvir. U laičkom izrazu, to je druga tema kojoj je potrebna dječja tema. Jedan od glavnih razloga što je Genesisu potrebna manja tema obično je fleksibilno prilagođavanje, poput izmjena područja izbornika, pozadine, stila fonta, boje itd..

Genesis Framework je vrlo jednostavan za upotrebu. Pouzdan je kada je u pitanju izvedba, jer je lagana tema. Također nudi ugrađene SEO alate. Postanak je toliko lagan da ne morate instalirajte dodatne SEO dodatke.

Kada je riječ o sigurnosti i podršci, sa Genesisom možete očekivati ​​i najbolje. Kada postanete doživotni član, dobit ćete i doživotna ažuriranja njihovog softvera i sigurnosti.

Genesis je jednokratno plaćanje koje započinje od 60 USD za okvir i oko 20 do 45 USD za svaku podređenu temu gdje možete za cijeli život.

Posjetite Genesis Framework

3. KUPON

Kupon je WordPress tema koja je najbolja za dnevne ponude i kupone. To je savršen davatelj tema za većinu podružnica trgovaca i vlasnika e-trgovine. Kupon ima vrlo korisničko sučelje jer koristi alat za izradu drag-and-drop gdje možete stvoriti dobar predložak bez kodiranja.

S Kuponom vam neće trebati plaćeni dodatak za izradu kupona, web-mjesta za dnevne ponude ili grupne trgovine.

Ne treba dječja tema u odnosu na Postanak. Osim toga, ovo možete lako integrirati s drugim temama poput WooCommercea, a on sada nudi automatsku marketinšku automatizaciju Facebooka uživo.

Temu možete kupiti za samo 39 dolara, što uključuje podršku za programere za 6 mjeseci. Ova cijena izgleda vrlo razumno, posebno početnicima s obzirom na značajke dostupne u ovoj temi.

Posjetite Kupon

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP tema posvećena je posebno poduzetnicama. Integriran je s King Composer graditeljem drag and drop i WP FluentForm graditelja dodataka koji vam omogućuju potpunu kontrolu nad njihovom web stranicom bez šifriranja ni jednog retka.

Ovu temu može koristiti svaka poduzetnica, internetska prodavačica, životna mentorica, zdravstveni trener ili bloger jer je riječ o vrlo responzivnoj temi e-trgovine WordPress s kompletnim paketom.

Osim svojih sjajnih tematskih dizajna, Simpli Pro kontinuirano proširuje svoju funkcionalnost i trudi se sve što je moguće da korisnicima pruži praktičnu upotrebu. Ova je tema također bez problema jer je testirana na različitim uređajima prije objavljivanja kako bi se osigurala njezina izvedba.

Simpli Pro možete dobiti za 49 USD za pojedinačnu licencu i 79 USD za neograničenu licencu.

Posjetite Simpli Pro

5. Temify Ultra

Themify je jedna od najučinkovitijih i najfleksibilnijih WordPress tema koja dolazi s puno dizajnerskih koža i ugrađenim demo web lokacijama za izbor. Vrlo je jednostavan za korištenje i prilagodljiv od zaglavlja do podnožja s obzirom da koristi program za pravljenje i povlačenje.

Themify kože se ne upotrebljavaju samo za dizajn web mjesta, već mogu biti korisne za postavljanje pravog uzorka web mjesta sa samo nekoliko klikova. Također možete uvesti demo postavku koja uključuje postavke teme, sadržaj, izbornike, widgete itd.

Pomoću Themifyja također možete uhvatiti cool značajke poput pomicanja paralaksom, animacije, brojila, klizača, Google karata i mnogih drugih.

Themify Ultra Theme košta 59 USD u Standardnom cjenovnom planu koji također uključuje svih 12 dodataka za Builder.

Posjetite Themify Ultra

6. Ukupno

Total Theme je višenamjenska tema jer možete kreirati bilo koju vrstu web mjesta, poput blogova, poslovnih web mjesta, internetskog portfelja i e-trgovine. Jedna je od najpopularnijih tema u programu WordPress, najviše zbog svoje svestranosti i paketa s alatima i demo web stranicama.

Postoji puno značajki koje bismo trebali voljeti s Totalom. To je potpuno prilagodljiv i ima korisničko sučelje. Također ima 41+ demonstracija za pomoć i 80+ izbora blokova za pravljenje stranica. Ako želite započeti s internetskim poslom, pomoću Total-a možete lako integrirati WooCommerce sa svojom web stranicom i započeti svoju internetsku prodaju.

Ukupna tema košta od 59 USD, što uključuje šest mjeseci podrške i doživotni pristup ažuriranjima tema.

Posjeti ukupno

7. MagPlus

MagPlus WP Theme razvio je “Theme Bubble” koji se jako brine za svaki detalj kako bi bio siguran da njihovi korisnici izrade sjajnu web stranicu. MagPlus je moderan, dinamičan i GDPR temeljen časopis WordPress tema koji može stvoriti bilo koju vrstu web stranica.

Također se ne treba brinuti o njegovoj izvedbi jer ima ugrađeni prilagođeni mehanizam predmemorije koji pomaže ubrzati brzinu vaše web stranice gotovo 2,4 puta. Također nudi 40+ ugrađenih prilagođenih predložaka, 25+ prilagođenih dizajna članaka, prilagodljiv i jedinstven dizajn zaglavlja i jednostavnu navigaciju klizača i 20+ isključivo ugrađenih prilagođenih widgeta, sve za dobrobit njihovih korisnika.

MagPlus košta 59 dolara uz besplatnu podršku od 6 mjeseci.

Posjetite MagPlus

8. Marketing Pro

Marketing Pro razvio je treći programer pod nazivom Restore 316 Designs, a podržava ga StudioPress. To je jedna od specifičnih tema koja je dostupna tržištu, a usredotočena je na poslovanje putem interneta.

Ova tema koristi HTML5 kako bi bio u toku s modernim značajkama i pomogao programerima da budu u toku s modernim razvojem web stranica. Na jednu početnu stranicu može stati 9 različitih widgeta.

Koristi program za izradu stranica Visual Composer za jednostavno stvaranje web stranice. Također sadrži dodatak Slider Revolution i podržava WPML (WordPress Multilingual) i Googleove stilove fontova.

Ako ste pridruženi trgovac koji je zainteresiran za izgradnju različitih nišnih web stranica, možete dobiti Marketing Pro za 59 dolara.

Posjetite Marketing Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome je stvoren posebno za pridružene trgovce, jer ovdje navedene značajke definitivno mogu pomoći u zarađivanju novca putem affiliate marketinga. Također se možete pouzdati u brze performanse teme što povećava konverziju i poboljšava rangiranje vaše web stranice u tražilicama.

Stopostotan je odziv i napunjen je snažnim značajkama kao što su optimizacija oglasa, alati za pretplatu, istaknute ikone na društvenim mrežama i istaknuti odjeljak o proizvodima. Također, putem sustava za detaljne postavke možete dizajnirati izgled početne stranice na temelju svojih preferencija ili potreba vašeg poslovanja.

SteadyIncome Theme možete kupiti za samo 59 USD.

Posjetite SteadyIncome

10. Pametni pasivni prihod pro (geneza dijete tema)

Programska pametna pasivna zarada proizašla je iz tri ključna elementa uspješnog internetskog poslovanja Pat Flynna: dizajn, sadržaj i strategija. To je podređena tematika Genesis koja vam pomaže u izgradnji učinkovite web stranice udruženog marketinga.

Tema je vrlo prilagodljiva s samo nekoliko klikova mišem. Možete prilagoditi postavke, boje pozadine, slike i sadržaj. Ako planirate uspostaviti internetsku trgovinu, ona je već dizajnirana za WooCommerce, tako da se ne morate puno brinuti oko njene izgradnje. Također je prilagodljiv za mobilne uređaje i optimiziran je za svaki preglednik.

Svoju web stranicu možete nadograditi i koristiti Smart Pasive Pro Theme Pro zajedno s Genesis Frameworkom za 99,95 USD.

Posjetite Smart Pasive Income Pro

Koji su najbolji dodaci i drugi alati za afilijacijski marketing?

Dakle, odlučili ste se koju ćete temu koristiti za svoju web stranicu. E sad, koji dodaci bi trebali dobiti da biste pobijedili u ovoj igri provizije prihoda?

1. Napredovati arhitekt

Kada je u pitanju graditelj stranica, Thrive Architect je bolja opcija za pridružene trgovce. Marketinški je fokusiran i ima veliki izbor elemenata kao što su tablice, ocjene zvjezdica i podrška za uređivanje u tekstu.

Također posjeduje opsežnu biblioteku predložaka. Možete čak i spremiti i ponovo upotrijebiti svaki odjeljak za ostali sadržaj na vašoj web lokaciji.

Ukratko, budući da je Thrive Architect usmjeren na konverziju, on vam zaista može pomoći u ubrzanju u partnerskoj marketinškoj igri.

Možete ga dobiti Thrive Architect za 67 dolara za jednu licencu ili 97 dolara za 5 licenci.

Posjetite Thrive Architect

2. AzonPress

Ako ste Amazonov suradnik ili planirate biti jedan, onda vam je AzonPress najbolji prijatelj. S korisničkim sučeljem, glatko i učinkovito upravlja svojim povezanim poslovanjem.

S AzonPressom dobit ćete automatska ažuriranja proizvoda, responzivne tablice proizvoda, automatizirane tablice usporedbi, točno praćenje podružnica, prilagodljivi izgled, geografsko ciljanje i još mnogo toga.

Azonpress možete dobiti za 39 dolara za jednu web stranicu, 79 dolara za 20 web stranica i 199 dolara za neograničene web stranice.

Posjetite AzonPress

3. Prilične veze

Ako ste vlasnik web stranice bloga i želite zaraditi partnerske provizije, svom sadržaju možete jednostavno dodati partnerske veze. A kako bi vaše veze izgledale čiste, možda biste ih htjeli skratiti. Tada dolazi na sliku dodatak Pretty Links.

Za razliku od ostalih skraćivača veza, kao što su tinyurl.com i bit.ly, Pretty Links skraćuju veze koristeći vlastito ime domene. Uz to, prati svaki klik vašeg URL-a i dolazi li on iz preglednika, OS-a i domaćina.

Pretty Links je besplatan, ali ima i pro verziju u kojoj možete imati pristup više alata i vrsta preusmjeravanja. Obično se naplaćuje 118 USD godišnje, ali često se promovira za 59 dolara godišnje za jednu WordPress web stranicu.

Posjetite lijepe veze

4. Gramatički

Ako redovno objavljujete sadržaj, Gramatika je vrlo koristan alat za provjeru pravopisa i gramatike. Ako postoji pogreška u pisanju ili gramatičkoj gramatiki, Grammarly vas obavještava o tome i daje prijedloge koji su pravilan pravopis ili gramatika. Možete jednostavno kliknuti na ispravak i on automatski zamjenjuje pogrešku.

To je besplatno proširenje preglednika Chrome i dobro funkcionira gotovo s bilo kojeg mjesta, bilo u WordPressu, porukama e-pošte, glasnicima, društvenim medijima i projektnim aplikacijama.

Posjetite Grammarly

5. Google Analytics

Google Analytics najcjelovitiji je alat za mjerenje ROI-a i razumijevanje vaših kupaca. Ako se ozbiljno bavite affiliate marketingom, morate znati koliko posjetitelja dolazi na vašu web stranicu i koje proizvode oni gledaju.

Pomoću Google Analyticsa možete pratiti veze i konverzije, analizirati ponašanje potrošača i provoditi podijeljeno testiranje. Detaljna analiza koju pruža Google Analytics pomoći će vam da isplanirate i provedete različite strategije kako biste pomogli da vaše pridruženo marketinško poslovanje uspije.

Posjetite Google Analytics

6. SEMrush

Da bi posjetitelji mogli posjetiti vašu web stranicu, ona mora biti vidljiva, zar ne? S pravim ključnim riječima i SEO strategijama postavljenim na vašoj web stranici vjerojatno ćete ostvariti više konverzija. Dakle, potreban vam je alat poput SEMrush koji vam omogućuje da izvršite pretraživanje po ključnim riječima, analizu konkurencije, analizu sadržaja, reviziju web mjesta i ispravljanje SEO grešaka..

Čak i velike tvrtke poput PayPal, Forbes i Philips koriste SEMrush za upravljanje web vidljivošću. Njegova baza podataka sadrži više od 120 milijuna ključnih riječi i 46 milijuna domena, što je čini pouzdanom marketinškim alatima sve u jednom.

Možete isprobati SEMrush besplatno. No, ako želite nadograditi na njegovu verziju Pro, možete je dobiti za 99,95 USD mjesečno, a može ići i do više od 399,95 USD mjesečno, ovisno o poslovnim potrebama.

Posjetite SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs je još jedan alat koji ne želite propustiti zbog povećanja prometa pretraživanja, praćenja svoje niše i analiziranja vaših konkurencijskih strategija. Ovaj vam alat pomaže da razumijete svoje konkurente i predlaže načine kako imati viši rang od njih.

Pomoću Ahrefsa možete pronaći točne ključne riječi po kojima se vaši konkurenti rangiraju i količinu prometa usmjerenog na te ključne riječi. Također možete vidjeti koje su stranice najviše posjećene. Naći ćete i povratne veze i ostale korisne SEO mjerne podatke kako biste mogli analizirati svoje konkurente i usporediti ih s vašim.

Na ovaj ćete način biti u mogućnosti strategizirati marketing. Ahrefs vam pomaže da imate najbržu i najučinkovitiju moguću upotrebu web mjesta prilagođenog SEO, što povećava posjete i pretvorbu web stranica.

Možete ga isprobati za 7 dolara 7 dana, a zatim započeti s mjesečnom pretplatom od 99 dolara.

Posjetite Ahrefs

8. Yoast SEO

S više od 5 milijuna aktivnih instalacija, Yoast SEO alat je za pristup većini WordPress korisnika, uključujući pridružene trgovce, kada je u pitanju optimizacija za tražilice. Ima veliki skup alata koji ima za cilj pomoći vašoj web stranici da bude na jednoj ili čak prvoj stranici u rezultatima pretraživanja.

Yoast SEO ima najnapredniju funkcionalnost za XML Sitemapove, te sadržaj i SEO analizu za pisanje SEO-prilagođenog sadržaja. Možete čak i imati potpunu kontrolu nad nadjevom svoje web stranice jednostavnim dodavanjem malog dijela koda. Možete predložiti naslov i meta opise za dosljednost i marke.

Yoast SEO besplatan je dodatak, ali ako želite iskoristiti ostale napredne značajke i funkcionalnosti, nabavite premium verziju koja počinje za 89 USD za jednu web lokaciju.

Posjetite Yoast SEO

9. Urednički kalendar

Ovisno o odabranoj niši i koliko često stvarate sadržaj, možete koristiti dodatak Redakcijski kalendar za zakazivanje postova koji će biti na vrijeme za određeni događaj relevantan za vaše ciljno tržište.

Pomoću uredničkog kalendara možete pregledati sve postove i kada ih je zakazano objaviti, povucite ih i ispustite kako biste promijenili datume, brzo uredili naslov, sadržaj i vrijeme, upravljali postovima koje je napisao više autora, kao i upravljajte skicama koristeći novi ladica za nacrte.

Imajte na umu da svim značajkama ovog dodatka mogu pristupiti samo administrator i urednik. Ako imate suradnike na vašoj web stranici, oni mogu spremati komentare samo u nacrtu i premještati vlastite postove. Pretplatnici mogu vidjeti samo kalendar i ne mogu u njemu mijenjati promjene.

Posjetite urednički kalendar

10. MailChimp

Marketing putem e-pošte jedan je od najučinkovitijih načina za pridobijanje više kupaca za vaše pridruženo marketinško poslovanje. A MailChimp je jedan od najmoćnijih alata koji će vam trebati za slanje e-poruka kako biste dosegli ciljnu publiku, promovirali svoje proizvode i pretvorili ih u prodaju.

Ne samo da se možete povezati sa svojom publikom putem e-pošte, već vam i MailChimp pomaže da stvorite pravu poruku i objavite je putem odredišnih stranica, društvenih medija, razglednica, digitalnih oglasa i obrazaca za prijavu.

Možete stvoriti biltene s dodirom vašeg brandinga, zakazati kampanje, pratiti otvorene cijene, upravljati profilima svojih pretplatnika, obavljati analitiku i generirati izvještaje za bolje razumijevanje ponašanja vaših pretplatnika. Možete čak izvršiti podijeljeno testiranje i segmentaciju popisa za slanje.

MailChimp je besplatan za maksimalni broj 2.000 kontakata, 10.000 mjesečnih slanja i 2.000 dnevnih slanja. Idealno je ako tek počnete rasti svoju publiku. Međutim, možete nadograditi na njegov plaćeni plan počevši od 9,99 USD mjesečno.

Posjetite MailChimp

Zaključak

Izvan svake sumnje, affiliate marketing je doista vrlo profitabilan online poslovanje. Njezin uspjeh, međutim, i dalje ovisi o različitim aspektima, poput vaše strategije za infiltriranje na vaše ciljno tržište i učinkovitosti u korištenju alata za afilijacijski marketing..

Ako naučite utjecati na teme i alate koje sam spomenula, moći ćete pokrenuti i rasti svoje vlastito carstvo. Počinjanje grešaka je iskustvo učenja, ali naoružani najboljim temama i alatima koje stručnjaci koriste, vi ste na putu za leteće boje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector