10 najboljih usluga i softvera za marketing putem e-pošte za 2019. godinu

Možete rastjerati bilo šta što naysayers e-mail marketinga ima o tome reći. Ne manje od Business.com otkrio da je “za svaki 1 USD potrošen na marketing putem e-pošte u Sjedinjenim Državama, prosječni povrat 44 USD”. Ako to za vas nije izuzetan ROI, tada morate smisliti kreativnije načine od stvaranja e-pošte kako biste komunicirali i dijelili vijesti sa svojim kupcima. Ne možete poreći da je STALO jedna od najučinkovitijih marketinških strategija svih vremena.


Ako želite da vaši klijenti osjećaju da su vrijedni i brinu o tome da dobiju informativni sadržaj, možda će vam trebati najbolji marketinški softver koji će učiniti vašu tvrtku uglednijom.

Kako odabrati najbolju uslugu marketinga putem e-pošte

Dozvolite nam da vas prođemo kroz faktore koje morate uzeti u obzir pri odabiru prave usluge marketinga putem e-pošte.

1. Cijena

Naravno, to je vrh popisa. Shvativši da je cijena najvažnija stvar koju treba razmotriti, pobrinite se da se pretplatite na plan dostojan njihove usluge i pogodnosti.

Pokušajte procijeniti svoj poslovni stav može li tvrtka izdržati pretplatu na ovu marketinšku uslugu i hoće li to biti korisno za rast tvrtke.

Uložite u ovu vrstu usluga nema ništa loše, ali ključno je istražiti pravi koji će vam zaista pomoći.

2. Jednostavnost upotrebe

Mnogi vlasnici web stranica nisu previše upućeni u tehnička pitanja. Dakle, pri odabiru prave marketinške usluge uvijek se potrudite da bude jednostavna i laka za upotrebu. Pogledajte ove dodatke za marketing putem e-pošte što vas može prevesti na sljedeću razinu u vašim eCommerce kampanjama.

3. Isporučivost

Isporučivost znači sposobnost marketinške službe da isporučuje mailove u zakazano vrijeme. Prioritet je odabrati uslugu koja osigurava maksimalne stope isporuke.

4. A / B Split alati za ispitivanje

A / B testiranje izračunava ponašanje vašeg kupca. Koristi se za određivanje koja varijacija je bolja za određeni cilj konverzije.

Imati ovu vrstu alata odličan je način da se utvrdi koja strategija djeluje, a koja ne. To bi moglo biti dobro zajedno s različitim razinama, kao što su:

 • A / B Testiranje naslova pošte
 • A / B Testiranje kopije za hvatanje pošte
 • A / B Testiranje otvorene stope pošta

5. Analitika i izvještavanje

Analitika i izvješćivanje pomažu vam da odredite kretanje svojih kupaca i koliko je učinkovita vaša marketinška strategija putem otvorene klikovne stope i kolika je stopa konverzije..

6. Alati za automatizaciju

Alati za automatizaciju nisu obavezni za sve trgovce putem e-pošte, ali mogu predstavljati način da imate pasivan prihod u vašem poslovanju.

Ako tek započinjete, trebali biste pronaći uslugu marketinga e-pošte koja nudi segmentaciju koja će vam pomoći da isporučite relevantniji sadržaj svojim pretplatnicima.

7. Graditelj obrasca

Prikladno je ako odaberete marketinški softver koji pruža izvrsnu izradu obrazaca. Alat za pravljenje obrazaca čini vašu strategiju privlačnijom upotrebom obrazaca za prijavu ovisno o vašim ponudama. Naveli smo najbolje dodatke za WP obrazac kako bih vam omogućio da odlučite koji vam najbolje odgovara.

8. Integracija

Ako vaše poduzeće koristi aplikacije poput WordPress, Shopify, WooCommerce i drugih, provjerite može li se softver vašeg marketinškog servisa slagati s njima. Uvjerite se da se svi bitni alati koji koristite neće srušiti ako koristite određeni softver za marketing putem e-pošte.

Vrhunske usluge marketinga putem e-pošte

Sada idemo na najbolji softver za marketing putem e-pošte koji se koristi za vaše poslovanje.

1. ConvertKit

ConvertKit je davatelj usluga e-pošte koji je koristan, posebno za blogere, podcastere i druge tvrtke koje grade publiku..

ConvertKit također ima značajku vizualne automatizacije koja će vam omogućiti da stvorite dizajn na bilo koji način koji želite. S ConvertKitom sve se odvija unutar samog uređivača automatizacije. Dakle, klik na korak s e-poštom omogućit će vam da ga uređujete inline.

Za razliku od ostalih pružatelja usluga e-pošte, ConverKit se uglavnom fokusira na tekstne poruke e-pošte, što je intimnije u komunikaciji s vašim pretplatnicima..

ConvertKit započinje s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom i 29 USD mjesečno.

Posjetite ConvertKit

2. Aweber

Aweber je jedan od najpoznatijih pružatelja usluga marketinga putem e-pošte. Posao je vodio od 90-ih, što ga čini pouzdanom marketinškom uslugom.

Aweber je najbolji za upotrebu u obrascima za prijavu. Jednostavan je za korisnike, posebno za ne-tehničke korisnike, jer ih je lako koristiti za personaliziranje obrazaca za prijavu. Aweber ima A / B testiranje funkcionalnosti na obrascima koji su poslani vašim primateljima, tako da možete lako provjeriti radi li vaša strategija ili ne.

Još jedna poznata značajka Aweber-a su njihove Aweber-ove mobilne aplikacije kojima možete jednostavno slati e-poštu koristeći svoje mobilne telefone..

Aweber nudi probno razdoblje od 30 dana i može se kupiti po cijeni od 19 dolara mjesečno.

Posjetite Aweber

3. Stalni kontakt

Stalni kontakt tijekom svojih godina puno je nadogradnji na posao. Njegova marketinška aplikacija putem e-pošte omogućuje tvrtkama da uvoze podatke o klijentima iz proračunskih tablica ili klijenata e-pošte, kao što su Gmail i Microsoft Outlook.

Također, jedno od njegovih najnovijih ažuriranja je to što se sada možete povezati na Facebook stranice kako biste postavili svoje oglase.

Konstantni kontakt jednostavan je za upotrebu jer ima alat za izradu drag-and-drop e-pošte na kojem možete dizajnirati i personalizirati strategije e-pošte počevši od nule. Ima i ovu fantastičnu značajku koja automatski ponovo šalje e-poštu primateljima koji nisu vidjeli prvu e-poštu kako bi bila uočljivija.

Ostale značajke Konstantnog kontakta kojima se možete veseliti:

 • Segmentacija e-pošte
 • Upravljanje kontaktima
 • Alat za marketing događaja
 • Integracije e-trgovine

Constant Contact nudi probno razdoblje od 30 dana, a možete ga kupiti za 20 USD mjesečno.

Posjetite stalni kontakt

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign omogućava vam biti kreativniji u svom marketingu e-pošte. Ima alat za povlačenje i ispuštanje koji olakšava dizajn željenih poruka e-pošte. Ako niste previše tehničar, možete upotrijebiti i njihove unaprijed pripremljene predloške i dodati svoj dodir. Možete transformirati svoje jednostavne tekstualne e-poruke u videozapise ili grafike da biste izrazili i više komunicirali sa svojim kontaktima.

ActiveCampaign kreće od 15 USD mjesečno s besplatnim probnim vremenom od 30 dana.

Posjetite ActiveCampaign

5. MailChimp

Najnovije ažuriranje MailChimpa-a je značajka automatizacije. To korisniku omogućuje stvaranje i slanje automatiziranih poruka e-pošte kada ih aktivira pretplatnička aktivnost.

MailChimp nudi besplatni premium račun, što je popularan izbor za vlasnike tvrtki s malo i nimalo budžeta. Iako se radi o besplatnoj pretplati, ne možete podcijeniti njezine ponude jer će oni zasigurno pomoći poslovnim potrebama.

MailChimp možete dobiti besplatno ili kupiti početnu cijenu od 10 USD mjesečno.

Posjetite MailChimp

6. GetResponse

GetResponse je vrlo produktivan davatelj marketinških usluga. Gotovo sve značajke su u ovoj usluzi, ne samo putem e-mail marketinga, već nudi i odredišne ​​stranice i webinare.

Neke od sjajnih značajki GetResponse su:

 • Ima značajku povlačenja i ispuštanja
 • Koristi automatske odgovore
 • Stvara automatizacije radnih tijekova
 • Značajka A / B testiranja za biltene i odredišne ​​stranice

GetResponse ima 30-dnevno besplatno probno razdoblje i započinje od 15 USD mjesečno.

Posjetite GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue je također popularan, osobito u industriji e-trgovine. Nudi tri usluge kao što su e-pošta, SMS i namjenski IP.

Ovo može biti sjajno ako imate internetsku trgovinu. Također nudi SMS, transakcijske poruke koje prate kretanje vašeg kupca.

Na primjer, tekst potvrde bit će poslan kupcu nakon što kupi vaš proizvod.

SendinBlue kao softver za marketing e-pošte ima alat za povlačenje i ispuštanje koji pomaže korisnicima da s lakoćom grade svoju e-poštu. Također mogu koristiti unaprijed pripremljene predloške koje su dostupne. Da biste pogledali SendinBlue, uz zabranu pogleda, nastavite na naša nedavna recenzija SendinBlue.

Unaprijed izrađena automatizacija dostupna je i na SendinBlue-u koji su spremni za prilagodbu. Tri navedene usluge SendinBlue imaju svoje cijene.

SendinBlue možete dobiti besplatno od $ 25 / month.

Posjetite SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite je jedan od najnovijih u industriji. Čak i ako su novi, ima jedinstvenu značajku za slanje vašeg marketinga putem e-pošte svojim pretplatnicima.

Njegova personalizirana značajka omogućuje vam da sakrijete ili prikažete neizbježni dio e-pošte svojim specifičnim pretplatnicima. Druga je stvar što možete dodati osobne podatke pretplatnika (koje su dali dobrovoljno) kako biste im mogli pristupiti na osobniji način.

MailerLite je izvrstan za skupnu e-poštu. To vam pomaže da pošaljete e-poštu na rastući popis kontakata bez gnjavaže.

Možete imati MailerLite za besplatni plan ili 10 USD mjesečno.

Posjetite MailerLite

9. E-adresa sa referentnom oznakom

Benchmark e-pošta izvrsna je za mala i početna poduzeća koja zahtijevaju stvaranje uspješnih marketinških kampanja putem e-pošte.

Omogućuje vam stvaranje kreativnih i jednostavnih profesionalnih kampanja za e-poštu pomoću njihovih jednostavnih alata kao što je uređivač e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem do alata za automatizaciju.

Benchmark Email ima vrlo jednostavne alate, od uređivača e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem do alata za automatizaciju.

Ostale značajke koje Benchmark e-pošta nudi:

 • A / B Split ispitivanje
 • Mobilna aplikacija koja olakšava pregled e-pošte putem mobilnih telefona
 • Integracija koju oni bez problema rade s 300 plus drugim aplikacijama
 • Popisi graditelji

Na Benchmark Email možete se pretplatiti počevši od besplatnog plana do 13,9 USD mjesečno.

Posjetite Benchmark Email

10. Kapati

Drip je jedan od najboljih softvera za marketing e-pošte za vlasnike internetskih trgovina i preporučuje se, posebno ako ste korisnik Shopifyja.

Drip ima ove jednostavne funkcije i unaprijed pripremljene značajke za koje je potrebno samo nekoliko izmjena, a vi ste spremni za rad. Oni također imaju ovaj Visual Builder, koji vašu kampanju za e-poštu čini upadljivijom.

Sve što se događa u vašoj Shopify trgovini, nakon što je integrirate u Drip, pretplatnicima će automatski poslati e-mail marketing promovirajući vaše poslovanje..

Na primjer, nudite proizvod koji će se prodavati određeno vrijeme, ova će obavijest biti poslana izravno na vaše cijenjene kontakte koji promoviraju prodaju vašeg proizvoda. Želite li još robota na Dripu? Možete se preseliti naš detaljni pregled Drip CRM ovdje.

Možete probati Drip 14 dana besplatno i na njih se pretplatiti po 49 USD mjesečno.

Posjetite Drip

FAQ o marketingu e-pošte

1. Trebam li još uvijek marketing putem e-pošte, čak i ako ne prodajem proizvod?

Definitivno! Ako ste bloger, izraditi popis e-pošte i poslati ga svojim pretplatnicima da imate novi post ili nadolazeći post pomoći će vam.

2. Kako mogu dobiti više pretplatnika?

Korištenje olovnih magneta izvrstan je način za zaradu pretplatnika. Olovni magnet besplatna je nagrada ili proizvod vašim pretplatnicima u zamjenu za njihove adrese e-pošte. Skupljanje njihovih adresa e-pošte omogućuje vam stvaranje popisa e-pošte koji će biti korisni za zaradu više pretplatnika.

3. Koliko često treba slati kampanje putem e-pošte?

To ovisi o industriji u kojoj ste. Slanje najmanje četiri e-maila tjedno dovoljno je da vas pretplatnici dobiju obavijesti.

Zaključak

Korištenje kampanje za e-poštu može biti veliki zadatak, ali odlična strategija biti jedan od poznatih poslova u vašoj industriji.

Uvijek zapamtite čimbenike koje treba razmotriti o odabiru davatelja usluge e-marketinga kako biste izbjegli nevolje i nerede o budućnosti i rastu vašeg poslovanja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector