10 najboljših email storitev in programske opreme za leto 2019

Lahko opustite karkoli, kar najsayerji po e-pošti trdijo o tem. Nič manj kot Business.com je razkril da je “za vsak 1 dolar, porabljen za trženje e-pošte v ZDA, povprečna donosnost 44 USD.” Če to za vas ni donosna donosnost naložbe, morate izbrati bolj kreativne načine kot ustvarjanje e-poštnih sporočil za komunikacijo in deljenje novic s strankami. Ni zanikati, da je STILL ena najbolj učinkovitih marketinških strategij vseh časov.


Če želite, da vaše stranke menijo, da so vredne in poskrbijo, da bodo prejele informativne vsebine, boste morda potrebovali najboljšo tržno programsko opremo, ki bo pripomogla k temu, da bo vaše podjetje ugledno.

Kako izbrati najboljšo storitev trženja e-pošte

Naj vas predstavimo med dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri prave storitve e-poštnega trženja.

1. Cena

Seveda je na vrhu seznama. Ko se zavedate, da je cena najpomembnejša stvar, se prepričajte, da se naročite na načrt, ki je vreden njihove storitve in ugodnosti.

Poskusite oceniti svoje poslovno stanje, ali lahko podjetje vzdržuje naročnino na to storitev trženja in ali bo koristno, da podjetje raste.

Vložiti v tovrstne storitve ni nič narobe, vendar je ključnega pomena raziskovanje pravega, ki vam bo resnično pomagal.

2. Enostavnost uporabe

Mnogi lastniki spletnih strani niso preveč seznanjeni s tehničnimi težavami. Pri izbiri prave marketinške storitve se torej vedno prepričajte, da je enostavna in enostavna za uporabo. Oglejte si te vtičnike za trženje po e-pošti to vas bo lahko pripeljalo na naslednjo raven v vaših e-trgovinah.

3. Izvedljivost

Izvedljivost pomeni zmožnost tržne službe za dostavo pošte v predvidenem času. Prednostna naloga je izbrati storitev, ki zagotavlja najvišje stopnje dobavljivosti.

4. Orodja za testiranje A / B Split

A / B testiranje izračuna vaše vedenje kupcev. Uporablja se za določitev, katera različica je za določen cilj konverzije boljša.

Ima tovrstno orodje odličen način za določitev, katera strategija deluje in katera ne deluje. To bi lahko bilo dobro skupaj z različnimi stopnjami, kot so:

 • A / B Testiranje naslova pošte
 • A / B Testiranje kopije zajemanja pošte
 • A / B Testiranje odprte hitrosti pošte

5. Analitika in poročanje

Google Analytics in poročanje vam pomagata določiti gibanje strank in učinkovitost vaše strategije trženja e-pošte s stopnjo odprtosti in klikov ter kolikšen je stopnja konverzije..

6. Orodja za avtomatizacijo

Orodja za avtomatizacijo niso nujno potrebna za vse prodajalce e-pošte, vendar bi lahko bila pot do vašega prihodka pasivni dohodek.

Če šele začenjate, bi morali poiskati storitev e-poštnega trženja, ki ponuja segmentacijo, s katero boste svojim naročnikom pomagali dostaviti ustreznejšo vsebino.

7. Oblikovalec obrazcev

Prikladno je, če izberete marketinško programsko opremo, ki ponuja odličen oblikovalec obrazcev. Izdelovalec obrazcev naredi vašo strategijo bolj privlačno z uporabo obrazcev za prijavo, odvisno od vaših ponudb. Našteli smo najboljše vtičnike obrazca WP da se odločite, kateri vam najbolj ustreza.

8. Integracija

Če vaše podjetje uporablja aplikacije, kot so WordPress, Shopify, WooCommerce in druge, se prepričajte, da se programska oprema za trženje lahko ujema z njimi. Prepričajte se tudi, da se vsa osnovna orodja, ki jih uporabljate, ne bodo zrušila, če uporabljate določeno programsko opremo za trženje e-pošte.

Vrhunske storitve trženja e-pošte

Zdaj pa pojdimo na najboljšo programsko opremo za trženje e-pošte, ki jo lahko uporabimo za svoje podjetje.

1. PretvoriKit

ConvertKit je ponudnik e-poštnih storitev, ki je koristen, zlasti za blogerje, podcastere in druga podjetja, ki gradijo ciljne skupine.

ConvertKit ima tudi funkcijo vizualne avtomatizacije, s katero boste lahko ustvarili dizajn na poljuben način. S ConvertKitom se vse naredi znotraj samega urejevalnika avtomatizacije. Klik na korak po e-pošti vam bo omogočil, da ga urejate v liniji.

Za razliko od drugih ponudnikov e-poštnih storitev se ConverKit osredotoča na e-poštna sporočila samo z besedilom, kar je bolj intimno pri komunikaciji s svojimi naročniki..

ConvertKit se začne z 14-dnevno brezplačno preskusno različico in 29 USD na mesec.

Obiščite ConvertKit

2. Aweber

Aweber je eden najbolj uveljavljenih ponudnikov storitev e-poštnega trženja. Posel je vodil od 90-ih, zaradi česar je trženjska storitev zaupanja vredna.

Aweber je najbolje uporabiti pri predlogih obrazcev za prijavo. Je uporabniku prijazen, zlasti za uporabnike, ki niso tehnološki, saj ga je enostavno uporabiti pri prilagajanju obrazcev za prijavo. Aweber ima A / B Testing funkcionalnost na obrazcih, ki so bili poslani prejemnikom, tako da lahko takoj preverite, ali vaša strategija deluje ali ne.

Druga znana lastnost Aweber so njihove mobilne aplikacije Aweber, ki jim lahko po pošti pošljete e-pošto z uporabo svojih mobilnih telefonov.

Aweber ponuja 30-dnevno preizkusno različico in jo je mogoče kupiti po ceni 19 USD / mesec.

Obiščite Aweber

3. Stalni stik

Stalni stik je skozi leta v podjetju veliko nadgradil. Njegova aplikacija za trženje e-pošte omogoča podjetjem, da uvažajo podatke o strankah iz preglednic ali e-poštnih odjemalcev, kot sta Gmail in Microsoft Outlook.

Ena izmed njegovih najnovejših posodobitev je tudi ta, da se zdaj lahko povežete s Facebook stranmi, da postavite svoje oglase.

Stalni stik je enostaven za uporabo, saj ima ustvarjalnik e-pošte s povleci in spusti, kjer lahko oblikujete in prilagajate svoje e-poštne strategije od začetka. Ima tudi to fantastično funkcijo, ki samodejno pošlje e-poštno sporočilo prejemnikom, ki niso videli prvega e-poštnega sporočila, da bi bilo bolj opazno.

Druge funkcije stalnega stika, ki se jih lahko veselite:

 • Segmentacija e-pošte
 • Upravljanje stikov
 • Orodja za trženje dogodkov
 • Integracije e-trgovine

Constant Contact ponuja 30-dnevno preizkusno različico, kupite pa jo lahko za 20 USD / mesec.

Obiščite stalni stik

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign vam omogoča, da ste bolj kreativni v svojem email marketingu. Ima orodje za povleci in spusti, kar olajša oblikovanje želenih e-poštnih sporočil. Če niste preveč spretni, lahko uporabite tudi njihove vnaprej izdelane predloge in dodate svoj dotik. Preprosta besedilna e-poštna sporočila lahko spremenite v videoposnetke ali grafike, če želite izraziti več stikov in jih sporočiti svojim stikom.

ActiveCampaign se začne s 15 USD / mesec z brezplačnim 30-dnevnim preskusom.

Obiščite ActiveCampaign

5. MailChimp

Najnovejša posodobitev MailChimpa je njegova funkcija za avtomatizacijo. To uporabniku omogoča ustvarjanje in pošiljanje samodejnih e-poštnih sporočil, ko jih sproži naročnikova dejavnost.

MailChimp ponuja brezplačni premijski račun, ki je priljubljena izbira za lastnike podjetij z malo in brez proračuna. Čeprav gre za brezplačno naročnino, ne morete podcenjevati njegovih ponudb, saj bodo zagotovo pomagale pri poslovnih potrebah.

MailChimp lahko dobite brezplačno ali kupite samo izhodiščno ceno 10 USD na mesec.

Obiščite MailChimp

6. GetResponse

GetResponse je zelo produktiven ponudnik marketinških storitev. Skoraj vse funkcije so v tej storitvi, ne le pri trženju po e-pošti, ampak ponuja tudi ciljne strani in webinarje.

Nekatere odlične lastnosti GetResponse so:

 • Ima funkcijo povleci in spusti
 • Uporablja samodejne odzivalce
 • Ustvari potek dela za avtomatizacijo
 • Funkcija A / B za testiranje glasila in ciljnih strani

GetResponse ima 30-dnevno brezplačno preskusno različico in se začne pri 15 USD na mesec.

Obiščite GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue je priljubljen tudi v industriji e-trgovine. Ponuja tri storitve, kot so e-pošta, SMS in namenski IP.

To je lahko zelo primeren, če imate spletno trgovino. Ponuja tudi SMS, transakcijska sporočila, ki spremljajo gibanje vaše stranke.

Na primer, potrditveno besedilo bo kupcu poslano po nakupu izdelka.

SendinBlue kot programska oprema za trženje e-pošte ima orodje za povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko uporabniki lažje oblikujejo svoja e-poštna sporočila. Uporabljajo lahko tudi že izdelane predloge, ki so na voljo. Če si želite ogledati SendinBlue brez omejitev, nadaljujte naš nedavni pregled SendinBlue.

Na SendinBlue je na voljo tudi že izdelana avtomatizacija, ki je pripravljena za prilagoditev. Tri omenjene ponujene storitve SendinBlue imajo svoje cene.

SendinBlue lahko imate od brezplačnega do 25 USD / mesec.

Obiščite SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite je eden najnovejših v industriji. Tudi če so nove, ima to edinstveno funkcijo, da pošlje vaš e-poštni marketing svojim naročnikom.

Njegova prilagojena funkcija vam omogoča, da skrijete ali prikažete neizogiben del e-pošte svojim naročnikom. Druga stvar je, da lahko dodate naročnikove osebne podatke (ki so jih dali prostovoljno), tako da lahko do njih pristopite na bolj oseben način.

MailerLite je odličen za množično pošiljanje e-pošte. Pomaga vam brez pošiljanja e-poštnih sporočil na rastoči seznam stikov.

Imate lahko MailerLite za brezplačen načrt ali 10 USD na mesec.

Obiščite MailerLite

9. E-pošta s primerjalnimi podatki

Benchmark Email je odličen za mala in zagonska podjetja, ki zahtevajo ustvarjanje uspešnih oglaševalskih akcij po e-pošti.

Omogoča vam ustvarjanje kreativnih in preprostih profesionalnih e-poštnih oglaševalskih akcij s preprostimi orodji, kot je urejevalnik e-pošte, povleci in spusti, do orodij za avtomatizacijo.

Benchmark Email ima zelo preprosta orodja za uporabo, od urejevalnika e-pošte z vlečenjem in spuščanjem do orodij za avtomatizacijo.

Druge funkcije, ki jih Benchmark Email ponuja:

 • A / B Split testiranje
 • Mobilna aplikacija, ki olajša ogled e-poštnih sporočil prek mobilnih telefonov
 • Integracija, ki jo brez težav delujejo s 300 in drugimi aplikacijami
 • Seznam gradbenikov

Na Benchmark Email se lahko naročite od brezplačnega načrta do 13,9 USD na mesec.

Obiščite Benchmark Email

10. Kapljanje

Drip je ena najboljših programov za trženje e-pošte za lastnike spletnih trgovin in jo priporočajo, še posebej, če ste uporabnik Shopifyja.

Drip ima to enostavno uporabo in vnaprej izdelane funkcije, ki potrebujejo le nekaj sprememb, in že ste pripravljeni na to. Imajo tudi Visual Builder, zaradi česar je vaša e-poštna akcija bolj opazna.

Vse, kar se dogaja v vaši trgovini Shopify, ko jo integrirate v Drip, bo naročnikom samodejno poslalo e-poštno trženje, ki promovira vaše podjetje.

Na primer, ponujate izdelek, ki bo naprodaj v določenem obdobju, to obvestilo bo poslano neposredno na vaše cenjene stike, ki spodbujajo prodajo vašega izdelka. Želite več drobov na Dripu? Lahko se premaknete naprej naš podroben pregled Drip CRM tukaj.

Drip lahko preizkusite 14 dni brezplačno in se na njih naročite po ceni 49 USD / mesec.

Obiščite Drip

Pogosta vprašanja o e-poštnem marketingu

1. Ali še vedno potrebujem trženje po e-pošti, čeprav ne prodajam izdelka?

Definitivno! Če ste bloger, vam bo ustvaril seznam e-poštnih sporočil in ga poslal svojim naročnikom, da imate novo ali prihajajočo objavo..

2. Kako pridobim več naročnikov?

Uporaba svinčenih magnetov je odličen način za pridobitev naročnikov. Svinčeni magnet je brezplačna nagrada ali izdelek za vaše naročnike v zameno za njihove e-poštne naslove. Zbiranje njihovih e-poštnih naslovov vam omogoča, da ustvarite seznam e-poštnih sporočil, ki je koristen za zaslužek več naročnikov.

3. Kako pogosto naj pošljem e-poštne kampanje?

To je odvisno od panoge, v kateri sodelujete. Pošiljanje vsaj štirih e-poštnih sporočil na teden je dovolj, da vas lahko naročniki obvestijo.

Zaključek

Uporaba e-poštne kampanje je lahko velika naloga, vendar odlična strategija, da postanete eno izmed najbolj znanih poslov v vaši panogi.

Vedno si zapomnite dejavnike, ki jih morate upoštevati pri izbiri ponudnika storitev e-poštnega trženja, da se izognete morebitnim težavam glede prihodnosti in rasti vašega podjetja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map