Olcsó Shopify alternatívák e-kereskedelmi áruházának elindításához

A megfelelő e-kereskedelmi platform megválasztásakor a Shopify mindig a legfontosabb helyre kerül. Ez az egyik leggyakoribb e-kereskedelem-építő. A népszerűségnek megvan az az előnye, hogy az emberek általában azt ajánlják az e-kereskedelemben részt vevő újoncoknak, még anélkül, hogy megértenék a hátrányait..


De tudod mit? A Shopify nem mindenki számára megfelelő megoldás.

Először felsoroljuk, miért népszerű a Shopify:

 • Felhasználóbarát – A Shopify könnyen használható, még a nem technikai felhasználók számára is.
 • Gyönyörű felülettel rendelkezik – A Shopify olyan vonzó témákat kínál, amelyek ingyenesen felhasználhatók.
 • Kezeli az összes technikát – ahol a felhasználóknak nem is kell attól tartaniuk, hogy feltörtek és kiszolgálókat állítanak le. Mindent az előfizetők számára kezelnek.
 • 24/7 támogatás – Támogató csapata mindig készen áll a mentésre a nap 24 órájában. Harmadik fél tanácsadói szintén hajlandóak segíteni Önnek.

Minden kiemelkedő tulajdonság azonban ára van.

A Shopify néhány hátránya a következő:

 • Drága a használata – amikor a Shopify-t először vásárolja meg, észreveszi, hogy alapvásárlókosárának gyakorlatilag nincs funkciója. Ennek eredményeként harmadik féltől származó alkalmazásokat fog vásárolni, hogy fedezze az e-kereskedelem építését.
 • Díjakat tranzakciós díj – Ha úgy dönt, hogy fizetési rendszere van, akkor a Shopify magas tranzakciós díjat számít fel Önnek, tranzakciónkénti 2% -otól kezdve, amely meredek lehet. Erőszakkal ösztönzi Önt, hogy vásárolja meg a Shopify Payments nevű tranzakciós rendszerét.
 • Szegény nemzetközi támogatás – Ha egy e-kereskedelemmel foglalkozó üzlet létrehozását tervezi, amely nemzetközileg támogatja, akkor a Shopify bizonyára nem megfelelő az Ön számára. A Shopify Payment csak néhány országot támogat, amelyek az alábbi listában láthatók. Ha az Ön által megcélzott ország nem szerepel a listán, a Shopify magasabb tranzakciós díjat számít fel Önnek.
  • Egyesült Államok
  • Kanada
  • Egyesült Királyság
  • Írország
  • Ausztrália
  • Új Zéland
  • Singapore
 • Termék korlátozások – sok olyan termék van, amelyet nem szabad a Shopify-n értékesíteni. Példa szexuális játékszerekre / felnőtt játékokra, vapákra és egyéb folyékony termékekre stb. Tilos a tiltott termékek hosszú listája, amelyeket időről időre ellenőriznie kell, hogy elkerülje üzlete tiltását..
 • Termékre 3 variánskészletre korlátozva – A Shopify korlátozza a termékek változatosságát. Ha sok különféle lehetőséget választ el, amelyek közül választhat, a Shopify nem az Ön számára. Például egy widgetet ad el; csak háromféle választást kínálhat, például méretet, színt és anyagot.

A Shopify legjobb tulajdonságai csak magasabb szintű terveiknél érhetők el. Mi van, ha egy új eladó nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja prémium terveit? Emellett szűk funkciókat is kínál rajtuk alacsonyabb áron tervek.

A Shopify normál tervként havonta 79 dollárral kezdődik. Ha egynél több országban szeretne online áruházat üzemeltetni, akkor regisztrálnia kell a Shopify Plus-ra, amely havonta 2000 dollárba kerül, vagy magasabb összeget fizet egy nyelvi pluginért.

Mára meggyőztük Önt, hogy a Shopify miért valahogy túlértékelt platform? Emlékeztetni kell arra, hogy beolvashatja a video bemutató egy egyszerű, gyors és ingyenes e-kereskedelem üzlet felépítéséhez és mi átfogó útmutató az e-kereskedelmi áruház létrehozásáról a WordPress-ben. Ezzel öntötték meg a szerszámot, és most folytatjuk a legjobb olcsó Shopify alternatívák megvitatását.

1. BigCommerce

A BigCommerce az első legjobb alternatíva a Shopify számára. Bár a BigCommerce ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Shopify, sokkal kevesebb árat kínál, mint a Shopify.

Itt vannak ugyanazok a jellemzők, amelyeket a BigCommerce megoszt a Shopify-val:

 • Felhasználóbarát
 • Ingyenes jó megjelenésű sablonok
 • 24/7 támogatás
 • Kezel minden technikát

A BigCommerce előnyei

1. Teljes funkcionalitást kínál a dobozból

A BigCommerce ellentétes a Shopify-val, amikor az alap kosárba kerül. Mint már korábban említettem, a Shopify alapkosár általában semmi. Másrészt a BigCommerce vonzóbb funkciókat kínál, amelyeket megvásárolhat ugyanolyan áron, mint a Shopify.

A BigCommerce kiváló kedvezményes szolgáltatásokat kínál, még a legolcsóbb terveknél is. Néhány ajánlat a következő:

 • Vásárolj egy ingyenes promót
 • Rendszeres kedvezmények
 • Mennyiségi alapú alapkedvezmények
 • Kedvezmények megbízható ügyfelekre

A BigCommerce alapkedvezményes ajánlata jobb, mint a Shopify harmadik fél által gyártott pluginjei, és ingyen kaphatja meg a dobozból..

2. A BigCommerce nem számít fel tranzakciós díjat

A BigCommerce segítségével bármilyen fizetési rendszert kiválaszthat, amelyet a boltjában telepíteni kíván, anélkül, hogy aggódnia kellene a tranzakciós díj miatt. Még akkor is, ha nem tartózkodik az említett országok listáján, a BigCommerce továbbra sem számít fel tranzakciós díjakat.

3. A BigCommerce többcsatornás eladást kínál a dobozból

A BigCommerce segítségével üzletét az Amazon, az eBay, a Facebook és a Pinterest segítségével kezelheti. Akár szinkronizálhatja a készletét minden piacon, ami nagyszerű megtakarítást jelent a harmadik féltől származó eszközök vásárlásánál.

4. A BigCommerce olcsóbb

A BigCommerce összes dobozban lévő funkciójával sok pénzt takaríthat meg a Shopify külső gyártmányú alkalmazásának megvásárlásával. Ráadásul a BigCommerce nem korlátozza azokat az eltéréseket is, amelyeket ügyfelei számára kíván ajánlani. Nézze meg, hogyan teljesített a BigCommerce a WooCommerce ellen, így további betekintést kaphat.

Látogasson el a BigCommerce oldalra

2. WooCommerce

A WooCommerce egy ingyenes WordPress beépülő modul, amely lehetővé teszi az e-kereskedelem tranzakcióinak átvételét a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerében. A Woocommerce egyik hatalmas előnye a Shopify számára, hogy teljesen ingyenes, és jelentős külső ökoszisztémával rendelkezik. Még ezt is megvan legfrissebb, all-in és nem technikai útmutató a WooCommerce beállításához a WordPress-ben.

A WooCommerce előnyei

1. Könnyen beállítható

A WooCommerce teljes ellenőrzést nyújt webhelye felett. A bevásárlókosarat szerkesztheti és módosíthatja a saját szabályai szerint, és saját döntése alapján meghatározhatja a termék árait.

2. Ingyenesen használható

A WooCommerce 100% -ban ingyenes. Kiválaszthatja a fizetési feltételeket is. A WooCommerce legnépszerűbb fizetési rendszere a PayPal és a Stripe. Ha nem tetszik neked a kettő, akkor telepíthet egy másik fizetési rendszert tranzakciós díjak nélkül.

3. A jobb blogkészítés

Mivel a WooCommerce egy beépülő modul a WordPress-hez, könnyen létrehozhatja blogját a WordPress-en, mivel ez minden idők legnépszerűbb blogplatformja. Amellett, hogy folyamatosan fut a blogjaival, a WooCommerce együtt létezhet ugyanabban a domainben, ami elősegíti az Ön SEO-ját.

Vannak azonban olyan hátrányok is, amelyeket figyelembe kell vennie. A WooCommerce lassan kívül esik a dobozból, ellentétben a Shopify-val. További testreszabási ismeretekre van szükség a testreszabáshoz, mivel teljes ellenőrzést gyakorol az oldalad felett.

Ezenkívül a tárhelyszolgáltató megvásárlásához is szükség van, hogy felgyorsítsák a dobozból szolgáltatást, és esélye van konfliktusra más pluginekkel..

Látogasson el a WooCommerce oldalra

3. Nyissa meg a kosarat

Az OpenCart sok hasonlóságot mutat a WooCommerce-lal. Az első az, hogy 100% -ban ingyenesen használható. Az OpenCart egy dobozban elõre kifejlesztett bevásárlókosár-megoldás, amely felhasználható egy teljesen müködtetett e-kereskedelem üzletként.

A szabad felhasználás mellett az Open Cart néhány jó tulajdonsága:

 • Könnyen kezelhető – A nyitott kosár használata könnyen kezelhető, és könnyedén testreszabhatja a bevásárlókocsi az ön kezéből.
 • Lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a domainmel rendelkező blogja legyen
 • Gyors és könnyű
 • Lehetővé teszi a webhely forráskódjának ellenőrzését

Ha technikailag hozzáértő, akkor egyszerűen módosíthatja az Open Cart-ot, hogy bármit megtehessen.

Az OpenCart kétségtelen hátránya azonban, hogy nincs sok harmadik féltől származó támogatás más platformokhoz képest, és valamilyen módon technikai ismeretekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy átvegye az oldal irányítását..

Látogassa meg az Open Cart-ot

4. Magento

A Magento a legjobb e-kereskedelem platformja a Shopify és a WooCommerce mellett. A Magento szintén 100% -ban ingyenes platform, és ez az egyetlen hasonlósága a WooCommerce és az OpenCart között..

A Magento legjobb tulajdonságai a következők:

 • A leggazdagabb e-kereskedelem platformjaként jelenik meg – a Magento volt a szokásos a csúcskategóriás üzletekben. Ez a piac legdrágább termékeinek alapja. Ez egy rugalmasabb és méretezhető e-kereskedelmi platform a piacon.
 • Harmadik féltől származó támogatás – A Magento számos harmadik féltől támogat, több ezer kiterjesztéssel és testreszabott bővítménnyel, amelyek közül választhat.

A Magento használatának hátránya, hogy csúcskategóriás webtárhelyet igényel, amely szintén sok pénzt jelent. Szükség van technikai képességre a kívánt e-kereskedelmi webhely teljes integrálása érdekében, és egy kicsit bonyolult a használata, főleg ha újszülött vagy..

Látogasson el a Magento-ba

5. Wix

Bár nem nagyon ajánlom a Wix használatát, ez egy nagyszerű platform vonzó megjelenésű e-kereskedelem üzlet létrehozására. Gyönyörű sablonok, alkalmazások és testreszabható lehetőségek széles választékát kínálja.

A Wix-nek hiányoznak a főbb funkciók, amelyeket más platformok kínálhatnak. Nem rendelkezik FBA-támogatással, SEO-támogatással, elhagyott kosár-helyreállítással és egyéb alapvető fontosságú elemekkel, amelyeknek a bevásárlókosár rendelkeznie kell.

De ha egy hobbi-üzlet vagy, a Wix az Ön számára dolgozhat.

Látogasson el a Wix-be

Következtetés

A Shopify-nak számos előnye és hátránya van, és a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása mind az egyéni igényekhez igazodik.

Azt mondanám, hogy a BigCommerce méltó alternatíva a Shopify számára. Nem foglalkozik a termékekkel kapcsolatos sok korlátozással, és nincsenek tranzakciós díjak. Végül a BigCommerce kiemelkedik, ha:

 1. Szükség van a termékek több változatára
 2. Korlátozott költségvetéssel rendelkezik az úthoz

Tessék, itt van. Csatlakozzon az e-kereskedelem játékához, amely jobban megragadja az e-kereskedelem platformokat, amelyek felhatalmazhatják Önt a Shopify elleni választás szabadságára..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map