Legjobb alternatív ClickFunnels – évente több mint 2500 dollárt takaríthat meg

Szeretne csatornákat alkalmazni vállalkozásában?


És elvégzett néhány kutatást, találkozott a ClickFunnels-kel, és azt gondolta: Szent tehén, havonta 300 dollárt. Ez sok pénz! Szükségem van egy ClickFunnels alternatívára.

Nos, ha elgondolkozott már erről a gondolatról, ebben a videóban egy tökéletes anyagot fogok összerakni, és azt hiszem, hogy egy erősebb ClickFunnels alternatíva.

Különleges bónuszként pedig valójában ezt követően készítek egy videót, ahol mindent összerakok, és megmutatom, hogyan kell összerakni az összes darabot, hogy a tökéletes ClickFunnels alternatíva legyen. Tehát ha ez érdekli, folytassa az olvasást.

Tehát először nézzük meg, mi a ClickFunnels, így pontosan megnézhetjük, mit kínál a ClickFunnels. Tehát a ClickFunnels lényegében hat különböző dolog. Ez házigazda. Ez egy oldal készítő. Ez egy e-mail marketing automatizálási platform.

Ez egy űrlapkészítő, ahol összegyűjtheti a leadokat, és információkat gyűjthet egy alkalmazásból, és egyben fizetési feldolgozó eszköz vagy pénztárrendszer is, ahol nagyjából bármit eladhat. Most beszéljünk arról, amit az emberek szeretnek a ClickFunnels kapcsán. Az első dolog, amit szeretnek, az.

Egy házigazda megoldás a felhőben, egy mindent egyben készített eszköz az Ön számára. Tehát az emberek gondolataiban az lehet az ötlet, hogy könnyebb lesz, mert mind együtt vannak integrálva. Ez az észlelés, hogy lehet, hogy kevesebb van egy tanulási görbe. A következő dolog, amit az emberek szeretnek a ClickFunnels iránt, az alapító, Russell Brunson, aki szakember, tanár, szakértő marketingszakértő.

Russell elképesztő abban, hogy ezt a tölcsér fogalmát, amelyet a valós világban mindenütt lát, elviszi, és digitálisvá hozza. Világ. Az emberek szeretik a szerzője könyveket, és a tölcsérekről tanít. Azt tanítja, hogy hogyan válhat szakértővé a saját területén. És végül, ő miatt, ő készített a leghasznosabb és legáttekintőbb képzéseket a tölcsérekről.

Most beszéljünk arról, amit az emberek nem szeretnek a ClickFunnels kapcsán. És messze az első számú panasz, amelyet újra és újra elolvastam, az, hogy hibás. Sokszor a dolgok nem úgy működnek, ahogy kellene, és nagyon frusztráló lehet. A ClickFunnels kapcsán következő nagy panasz az, hogy a sablonok itt csúnyaak.

Lehet, hogy bíró lenne mindegyikük számára. Egyesek jobban válaszolhatnak egy adott sablonra vagy mintára, mint valaki más. Hagyom, hogy bíró lehessen. Egy másik nagy dolog, ami az embereknek nem tetszik a ClickFunnels kapcsán, az, hogy annak funkciói korlátozottak. Lényegében azt értem, ha úgy akarom, hogy a ClickFunnels elvégezzen valamit, amit jelenleg nem tesz, soha nem fogják hozzáadni ezt a funkciót.

Csak szerencsétlen leszel. Csak azt kell megtanulnia, hogy anélkül élhessen, amit vállalkozása irányításához szeretne, ha jelenleg nem kínálja. A következő dolog, amelyet az emberek nem szeretnek a ClickFunnels kapcsán, az az, hogy egy nagyon védett rendszer. Az Ön adatai ott vannak bezárva. Teljes ellenőrzés alatt állnak.

Ők birtokolják az Ön adatait. Ha el kellene hagyniuk az üzleti tevékenységet, nézzünk szembe azzal, hogy nem fognak elmenni az üzletből, de ha így állnak, akkor az Ön adataival eltávolítják őket a rendszerükből és egy másik rendszerbe, és áttelepítik azokat. legyen egy kis fájdalom. Ez kapcsolódik ehhez az utolsó ponthoz is, mivel zárt zárrendszerről van szó, ahol ha a ClickFunnels-hez szüksége van valami elvégzésére, amit jelenleg nem tesz, akkor semmit sem tehetne vele..

És az utolsó dolog, ami az embereknek nem tetszik a ClickFunnels kapcsán, egy nagy, és ez a költség. Két tervük van, és az indulási terv havi 97 dollár, de a terv, amelyre igazán be kell tartania, ha ClickFunnels ügyfél, havonta 297 dollár..

Szent tehén!

Ez nagyon gyorsan összeadódik, különösen, ha csak most kezd el.

Tehát mindezek mellett keressünk egy tökéletes alternatívát, hogy megfeleljen a ClickFunnels-ben található összes szolgáltatásnak, de egy olyan alternatíva, amely méretezhetőbb és sokkal jobb lesz Önnek, mint felhasználónak. Tehát a megoldás a WordPress, a WordPress képességein, az internet egyharmadán alapul.

Ez egy nyitott platform, ami lényegében azt jelenti. Te birtoklod. Ez tényleg bérleti díj, szemben a saját forgatókönyvvel. A ClickFunnels segítségével kölcsönözheti digitális otthonát. A WordPress használatával Ön a saját digitális otthonát birtokolja. Tehát valójában ez a bérleti díj vagy a saját forgatókönyv. Számomra inkább mindig a birtoklási helyzetben vagyok, így maga a WordPress ingyen lesz.

A következő dolog, amire szüksége lesz, a webtárhely. Tehát itt van egy SiteGround, és azért választottam ezt a helyet, mert fenomenális támogatást kapnak, és hostolásuk kiváló minőségű, legfelső szintű.

Most már lehet, hogy van tárhely-fiókja, de hogy igazságos legyen, ebben a alternatív ClickFunnels alternatívaban.

Minden szempont, amire szüksége lesz. A SiteGround használatával a tervek nagyon megfizethetőek. Ajánlom ezt a középtávot, amely havonta 6 dollár. Csak megyünk előre és körbemegyük. Havonta 6 dollárt keresünk, és ezzel a vállalkozás webhelyét is megadhatja, amennyit csak akar, a blogját, de a csatornáit is..

A következő dolog, amire szüksége van egy WordPress webhelyre, a WordPress téma, és használhatjuk az Astro témát. Ez. A WordPress egyik legfontosabb témája. Előfordul, hogy ingyen is van. Fizetős verziójuk van, de nincs rá szükség. Annak érdekében, hogy ClickFunnels alternatíva legyen, az Astro téma ingyenes verziója tökéletes.

Hogy van, akkor korlátlan webhelyeken is felhasználhatja. Jön majdnem száz. Teljesen elkészült Önnek a weboldal tervezésével, ingyen, és tökéletesen integrálódik a tanuláskezelő rendszerekkel, az oldalkészítőkkel és az e-kereskedelmi rendszerekkel. Most, a következő eszközre, amelyre szükségünk lesz, megtesszük a nehéz emelőeszközök nagy részét, és ez egy oldalkészítő eszköz, amelyet használni fogunk.

Elementor. Van egy ingyenes Elementor verzió, de az Elementor fizetett változatát fogjuk használni, mert néhány nagyon hatékony funkcióval együtt jár, amelyekre szükségünk lesz, beleértve az űrlapkészítőt, a felbukkanó építőt és a tucatnyi marketing elemet, például visszaszámláló időzítőként. Hihetetlenül egyszerűen használható, hihetetlenül megfizethető, és jelenleg közel 3 millió webhelyen használják.

Tehát hozzáadunk egy elemet, vagy csak havonta 4 dollárba kerül. Tudom, hogy itt látod havi 5 dollárt. Ez egyetlen telephely licencére vonatkozik. 49 dollár lesz, de ha lent látja, akkor az azt mondja, hogy az 5 dollárt valójában felfelé kerekítik, tehát valóban alacsony. Négy olyan, mint talán 4 dollár és 8 cent.

Felkerekítik, hogy szuper tisztességes legyen, és ez csak költségekkel jár, mondjuk csak havonta 4 dollárt, hogy az oldalépítési funkcionalitást űrlapokkal, marketing elemekkel egészítsük ki, és rengeteg fejlett dolgot is elvégzünk, például webhely testreszabása. Sablonok is benne vannak.

Ez egy csinos. Csodálatos oldalkészítő és marketing eszköz. A következő dolog, amire szükségünk van, egy tölcsérkészítő eszköz, valamint egy pénztárrendszer. És ehhez a kocsiáramlást fogjuk használni, a kocsiáramlást teljes funkcióként a tölcsérépítő rendszerhez a pénztárral. Az tartalmazza. Sablonok. Tehát ha egy csatornát hozzá szeretne adni a webhelyéhez mindössze két egérkattintással, akkor van egy teljesen kiépített csatornája az Ön számára az Elementorban szerkeszthető tervezéssel, fejlett marketing funkciókkal rendelkezik, mint például a kosárról szóló elhagyási e-mailek, két -lépéses fizetés.

Azt is megosztott tesztelés, hogy ők. Épületünk és hamarosan megérkezik. Ez magában foglalja az összes olyan szolgáltatást, amelyet elvárhat a bevásárlókosárból, például egy kattintással történő eladást, megrendelési pontokat, amelyeket több helyre el lehet helyezni, és rendkívül bővíthető, így. A példa, amelyet korábban adtam a ClickFunnelsről, nem a kívánt dolgok elvégzésével kapcsolatban.

Csak annyit kell tanulnod, hogy anélkül élnél. Nem ez a helyzet akkor, ha ezt a megoldást kosárfolyamokkal használja. Tehát, amint mondtam, itt vannak pénztár sablonok, és láthatja, hogy ez komolyan egy tervezési fejlesztés, ha összehasonlítjuk ezt a ClickFunnels-ből és azok terveiről, de a valóság az, hogy.

A ClickFunnels alternatívájának bármilyen formája, amelyet most részletesebben kidolgozok, maga a kártyaáramlás évente kettővel jár, ami havi 25 dollárköltséget ad ehhez a ClickFunnels alternatív statához, amelyet összeállítunk. Egy másik dolog, amelyet a kocsi áramlik, és hozzáteszi a keverékhez, a saját edzési platformjuk, amelyet azt mondják, hogy hamarosan elindítanak, ezt képzett jetnek hívják.

Most a. A Gil Jet az, hogy ha kártyáinak áramlása van, hozzáférhet képzett jet-hez, ahol általában évente három 99-et fognak eladni. Ingyenesen kapja meg ezt, és vannak olyan képzési tanfolyamok is, amelyek segítenek majd minden olyan területen, ahol online üzleti vállalkozás van, és online vállalkozóként lenni, és amely túlmutat a tölcsérek megértésén..

Tanfolyamok lesznek. Reklámkampányok. Tanfolyamok lesznek a videotartalom létrehozásáról. Természetesen lesz csatorna tanfolyamok. Célja, hogy olyan tanulási platform legyen, amely segít az online üzleti tevékenység minden területén. Most a következő néhány elemről fogok átmenni.

Opcionálisak. Lehet, hogy nincs szüksége rájuk. A ClickFunnels csomagban vannak. Ha havonta két 99-et fizet, ez opcionális vásárlás lesz az Ön számára. Tehát az első előfizetések lesz. Tehát ha eladni fogsz Termék vagy szolgáltatás, ahol havonta el kell készítenie a vevőt, előfizetést, meg kell vásárolnia a WooCommerce előfizetéseket, és ez havonta körülbelül 17 dollárral fog megjelenni..

Mint mondtam, ez valószínűleg választható az Ön számára, ha az összes eladott termék – akár fizikai, akár digitális – egyszer vásárol majd, és valószínűleg nincs rá szüksége. A következő eszköz elég lesz. Csatlakozási menedzsment platform, amelybe integrálódhat. Tehát, ha affiliate programja lesz a csatorna körüli termékek vagy szolgáltatások körül, akkor erre is szüksége lehet.

Azt fogom mondani, hogy ez az iparágban vezető affiliate management platform. Ez egy teljes funkcionalitású. Most, ennek költsége, több terv is van. Az egyetlen, amire szükséged lesz, a legolcsóbb, ami évi 99 dollár, ami havonta 8 dollár és 25 cent jövedelme. Kerekítsük ezt havonta akár 9 dollárra.

Természetesen ez nem kötelező. Ha nincs szüksége társult programra, akkor erre nincs szüksége. És vannak olyan alternatívák is, amelyek olcsóbbak lehetnek. Most az utolsó dolog, amire szüksége lesz, egy e-mail marketing automatizálási platform. Most azzal fogom mondani, hogy annak ellenére, hogy a ClickFunnels tartalmaz egy e-mail marketing automatizálási platformot, a legtöbb ember, aki feliratkozik a.

A ClickFunnels havonta kettő 99 csomag nem használja az e-mail marketing automatizálási platformját, és a szavaimat fogom használni, nem az enyém. Alapvetően a konszenzus az, hogy szar. Tehát ebben van valami, amiért fizetni kell a ClickFunnels segítségével. Nincs lehetősége arra, hogy nem fizet érte. Ez szerepel a tervében, de valójában senki sem használja.

Ehelyett használják. A platform, amelyben előfordulhat, hogy az összes adata megbízható, és pontosan úgy működik, ahogyan szükséges. És akkor csak integrálják a kettőt. Tehát, bár ehhez a ClickFunnels alternatív videóhoz ehhez beletartozik a marketing automatizálási platform havi költségei.

Az emberek túlnyomó többsége, akik ezt megkapják a ClickFunnels használatával, nem fogják használni a marketing-automatizálási platformot. Tehát rengeteg alternatíva van ehhez. És ez a legjobb dolog. Ha nem kap mindent a ClickFunnels-ből, az az, hogy a legjobbat választja ki. Így tehát mindenkinek megvan az a véleménye, hogy mi lehet a legjobb az aktív kampánytól a Chimp levélig Weberig, de ennek a videónak a céljára kék színű küldést fogunk használni, és nézzük meg, mi ez A küldés költsége, itt másképp építnek, és ez az, amit szeretek.

A számlázás az Ön által hány e-mailt küld, nem pedig az alapján, hogy hány névjegyed van valójában. Tehát itt a terv havi 25 dollár, és ez lehetővé teszi, hogy havonta 40 000 e-mailt küldjön. A legtöbb más e-mail marketing automatizálási platformot havonta számítják fel, attól függően, hogy hány előfizetője van.

Küldjük nekik, a kék nem épít ilyen módon. Ezért ajánlom. Ebben a ClickFunnels alternatív videóban egy alternatívát adok neked, és ezt az eszközt mal költőnek hívják. Dugja be közvetlenül a WordPress alapú webhelyére. Nagyon megfizethető is. Ez évente 99 dollárba kerül, de az a jó, ha csak most kezd el a tölcsérrel.

Van egy ingyenes verzió, amely 2000 előfizetőre korlátozódik. Tehát az egyetlen alkalom, amikor elkezdi fizetni, amikor a listája meghaladja a 2000-et, akkor évente 99 dollárt keres, amely ismét 8 dollár és 25 cent havonta. És ezt lényegében összekapcsolná az e-mailt küldő szolgáltatóval.

Személy szerint én használom az Amazon SES-t, mert ez semmihez sem tartozik. E-mailek küldése e szolgáltatáson keresztül, és ez nagyjából ennyit jelent. Tehát menjünk előre, és tegyük össze mindent, amit itt összerakottunk. A WordPress-t fogjuk használni, amely ingyenes. Hozzunk létre egy web hosting fiókot a SiteGround-nál.

Sok más webtárhely-szolgáltató létezik. Azt fogjuk mondani, hogy a SiteGround, és ez havi öt 95 volt. Az ingyenes Astro témát fogjuk használni. Opcionálisan megvásárolhatja. 59 dollárba kerül, de megszabadulhatunk az ingyenes Astro téma használatával. Akkor megvásároljuk az Elementort, és ez költségekbe kerül.

Havonta 4 dollár és 8 cent a szükséges webhelylicencért. Ez lesz az oldal készítője. Popupokat fog adni nekünk. Nagyon rugalmas kapcsolatfelvételi űrlapokat fog adni nekünk. Ez egy csodálatos eszköz, és én csak imádom. Személyesen használom az összes webhelyemre. Fogunk kapni a kocsi áramlását, és ez lesz, uh, a pénztárrendszerünk is.

Csatornaépítő, mindez. Gyönyörű értékesítési tölcsérsablonokat fog adni nekünk, és be fog adni nekünk egy kocsi elhagyását, az AB megosztott tesztelését. Ez magában foglalja a képzett repülőgépek akadémia tanulási platformját is, amely havonta 25 dollárba kerül. Ezután opcionálisan, ha olyan termékeket és szolgáltatásokat fog értékesíteni, amelyek előfizetési alapja újra megismétlődik, akkor szüksége van a WooCommerce előfizetésre, amely havonta 17 dollárt fog fizetni..

A következő opció egy kapcsolt program. A kapcsolt WP-t fogjuk használni. Ez havonta 8 dollár és 25 cent lesz, majd egy e-mail marketing automatizálási platformon csapkodtunk, kék színű küldéssel, amely havonta 25 dollárral jár, mindezt havonta összesen 85 dollár körül, ami nagyon sok olcsóbb, mint két 99 havonta.

De tudod mit? Nem számít a pénz összege számomra. A fontos az a megszerzett funkcionalitás. Tehát ezzel a ClickFunnels, az alternatív tech veremmel, erre számíthat. Sokkal jobb eredmények. Várhat egy sokkal rugalmasabb és hatékonyabb megoldástól, amelyet meghosszabbíthat, de meg kell terjesztenie.

Ez mind a saját képzeletétől függ. Könnyű megtenni. Bővítettük azért is, mert a WordPress-ről beszélünk, és annyi WordPress-fejlesztő van odakint abban a bérleti díjban, mint a saját forgatókönyv, és tulajdonossá válik a ClickFunnels ellen. Ha Ön csak bérlő, akkor nulla zárolású. Senki nem kezeli az Ön adatait.

Nem vagy bekapcsolva egyetlen platformon sem. Kapsz egy teljes edzőplatformot. Mindezt a havi 85 dolláros olcsó költségért. Természetesen ez nem is havi 85 dollár, ha nincs szüksége ezekre az alkatrészekre, vagy ha már rendelkezik ezekkel az alkatrészekkel. Ha már van üzleti weboldala, akkor oda helyezheti a csatornákat.

Ha már van e-mail marketing-automatizálási platformja, akkor ezt csak használhatja. De tisztességesnek kell lennem a ClickFunnels ellen. Ez 85 dollárral érkezik, ami szerintem sokkal jobb és sokkal hatékonyabb megoldás. Most, az összes termék és szolgáltatás, amelyről a videóban beszélt, linkeket fogok találni az alábbiakban található videóleíró mezőbe, és miközben nézed a videót, megmutatta a hivatkozásokat a különféle termékekre és szolgáltatásokra, hogy megkönnyítse. mert.

Ön és néhány ilyen link, esetleg hivatkozási linkek is, ha meglátogatott, vásárolt, ennek egy része hozzám jött. Ez nem számít fel semmilyen többletköltséggel, és ez a csatornát támogatja. Most, a jó hír, hogy nekem van, győződjön meg arról, hogy feliratkozott. Kattintson az értesítési harangra, mert videót készítek.

Megmutatja lépésről lépésre, hogyan lehet ezt összeállítani, és az alábbiakban a videó leíró mezőjében megtalálom a linkre ehhez a videóhoz. Szóval köszönöm, hogy megnézte. Ha bármilyen kérdése van nekem a technológiai verem kapcsán, amelyet összetettem, kérjük, bátran kérdezzen az alábbi megjegyzés szakaszban. Ezen kívül köszönöm, hogy megnézte ezt a videót.

Remélem, hogy továbbadja a telepítő videónak. Köszönöm a megtekintést. Találkozunk a következőben.

Ha Ön a termékek és szolgáltatások internetes értékesítésének tökéletes módját kereste, akkor biztos vagyok benne, hogy a ClickFunnels-en keresztül találkozott, vagy valaki a ClickFunnels-et ajánlotta Önnek..

Aztán, miután meglátogatta a ClickFunnels webhelyet, valószínűleg kissé sokkolta a matricát, amikor meglátta a ClickFunnels árazását..

Ne aggódj! Nem vagy egyedül.

Sokan arra kérték, hogy összerakjam a legjobb alternatíva a ClickFunnels-hez és itt van neked.

Mi a ClickFunnels dióhéjban??

Mielőtt belekezdenénk, fontos, hogy világosan megértsük, mi a ClickFunnels, tehát ne vágja le semmilyen sarkot az alternatív tech verembe..

Két ClickFunnels árképzési terv létezik, az egyik havonta 97 dollár, a másik pedig havonta 297 dollár. A 97 dolláros pm terv azonban jellemzői között nagyon korlátozott, és nem adja meg a teljes ClickFunnels termékcsaládot, ezért alternatívát fogunk készíteni a havi 297 USD tervre..

A ClickFunnels havi 297 USD-os terv alapvetően a következő 6 dolog:

 • Tárhely
 • Oldalkészítő
 • Űrlapkészítő
 • E-kereskedelem pénztár
 • Affiliate Management System
 • E-mail marketing automatizálás

Amit az emberek szeretnek a ClickFunnelsről

 • Ez házigazda.
 • Kevesebb tanulási görbe
 • Russel Brunson
 • & övé _ titkosítja a könyveket
 • Képzés: ott van a legjobb érték

Amit az emberek nem szeretnek a ClickFunnelsről

 • Hibás lehet
 • A sablonok csúnya csúnya, és megkönnyebbült marketing szakembertől érzik magukat
 • Ez a funkciókra korlátozódik
 • Ez nem méretezhető, mert megtérítő platform
 • És ez drága. Freaking 300 dollár havonta

Itt van a ClickFunnels legjobb alternatívája

Az összes weboldal egyharmadát ellátó WordPress a tökéletes önálló üzemeltető platform a ClickFunnels alternatívájának felépítéséhez.

A legjobb webtárhely a csatornákhoz: Webhely

A webhely felső WooCommerce terve
4 $ / hó

A legjobb WordPress téma a tölcsérekhez: Astra

Ingyenes
Korlátlan használat
Készen áll a webhelyek importálására
Alapítvány a WordPress webhelyéhez
Integrálható az összes oldalépítővel, LMS-vel stb

A legjobb oldalkészítő tölcsérekhez: Elementor Pro

4 USD / hónap (egy weboldal)
Oldalkészítő
Felugró ablakok
Forms

A legjobb WordPress tölcsérkészítő: CartFlows

 • 25 USD / hó
 • Gyönyörű sablonok
 • Fizetés-feldolgozási szolgáltatások a WooCommerce használatával
 • Kosár elhagyása
 • A / B tesztelés

SkillJet

Az összes szükséges képzés
Ingyenes a CartFlow megvásárlásával

WooCommerce előfizetési plugin

17 dollár / hónap
Egy weboldal

AffiliateWP bővítmény

9 dollár / hónap
Egy weboldal

iThemes biztonság és UPDraft Plus:

Ingyenes
A biztonsági másolatok és a biztonság gondozása
Korlátlan számú webhely

SendinBlue

25 000 dollár havonta 40 000 e-mailen.
Korlátlan névjegyek

SEO

Yoast / SEO keretrendszer
Ingyenes

Végső eredmények erre a ClickFunnels alternatívára

 • Sokkal jobb eredmények
 • Rugalmas
 • Meghosszabbítható a saját képzeletéhez
 • Könnyen megtalálja a fejlesztőket
 • Ön a saját platformon van – nincs bekapcsolás
 • A biztonság és a biztonsági mentések gondoskodik
 • Képzést kap a SkillJet segítségével
 • Végső költség: 85 USD / hó

SiteGround

A SiteGround egy erősen ajánlott internetes fogadó, mivel kiszolgálták a WordPress felhasználókat, és mégis megfizethető árakat kínálnak. Leginkább a gyors teljesítményükről és ugyanolyan gyors támogatásáról ismertek.

Főbb SiteGround szolgáltatások:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • FAST knowledgable támogatás
 • WordPress Staging Enviroment
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Napi mentések

A SiteGround egy szilárd választás az Ön web hosting igényeihez. Ezek kiszolgálják a WordPress webhelyeket, és kevesebb erőforrást kínálnak, mint versenytársaik, de nagyobb megbízhatóságot nyújtanak.

Nézze meg a SiteGround szolgáltatást

Astra téma

Az Astra egy ingyenes WordPress téma, amely a sebességre összpontosít. Opcionálisan megvásárolhatja a Pro verziót 59 dollárért, amely néhány további beállítást és opciót felvesz.

Astra főbb jellemzői:

 • Nem a gyorsaságok témája, de ez nem egy zuhanás
 • Rengeteg ingyenes bemutató webhely
 • Rugalmas Mega menü funkció
 • Egyedi elrendezések beállításai
 • WooCommerce támogatás
 • LearnDash támogatás

Az Astra téma méltányos választás bármely WordPress webdizájn számára. Azt hiszem, a legnagyobb kérdés az, ha manapság még egy témát is meg kell vásárolnia, mivel az oldalépítők ugyanazokat a dolgokat csinálják, amire szüksége lenne egy témára. Például az Elementor rendelkezik egy ingyenes Hello témával, amely lehetővé teszi az oldal készítőjének az összes munka elvégzését.

Még mindig vannak jó indokok egy profi téma megvásárlására, de a legtöbb ember számára valószínűleg jól fognak menni egy ingyenes témával.

Számomra azonban azt hiszem, hogy az Astra téma nem tartott lépést a jelenlegi tendenciákkal, és már nem ajánlom.

Sokkal jobb modern témák érhetők el, amelyek beépített fejléc- és lábléc-készítőket kínálnak, szemben a 3 elrendezéssel, valamint rugalmasabb oldal- és utóelrendezéssel..

Nézze meg az Astra témát

Elementor

Az Elementor egy WordPress oldal-készítő, amely vihar által átvette a WordPress webdesignját. Megvan a legmélyebb szolgáltatáskészlete, mégis nagyon könnyen kezelhető és kezelhető. Az Elementor a legteljesebb szabad oldalak készítője. Van még egy Pro-kiegészítő, amely további fejlesztői funkciókat kínál.

Fő elem jellemzői:

 • Élő kezelőfelület-szerkesztő
 • A webhely személyre szabásának jellemzői
 • Sablon és blokk könyvtár
 • Széles körű mobil érzékeny lehetőségek
 • A legerősebb popup építő
 • PRO Egyéni fejlécek / láblécek létrehozása
 • PRO Feladás-típusú elrendezések létrehozása

Az Elementor a jelenleg elérhető legerősebb oldalkészítő. Folyamatosan új funkciókat bocsátanak ki, amelyek összhangban vannak a jelenlegi tervezési trendekkel. Ez azt jelenti, hogy képes lesz megőrizni webhelyét.

Az Elementor Pro hihetetlen érték, figyelembe véve az összes kiegészítő modult és tápellátási funkciót.

Ha ma új weboldal-projektet indítanék, akkor az Elementor lenne az oldalépítő, amelyet választanék. Úgy gondolom, hogy rendelkeznie kell WordPress oldalkészítővel, amelyet öröm használni.

Check out Elementor

CartFlows

A CartFlows értékesítési tölcsérkészítő a WordPress számára. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen készítsen értékesítési csatornákat a választott oldalkészítő segítségével.

Főbb CartFlow jellemzők:

 • Professzionálisan tervezett sablonok
 • 5 Helymegrendelési pontok
 • Egy kattintással értékesíti
 • Használja a Preferált oldalkészítőt
 • Bővíthető, eltérően a kattintási csatornáktól
 • Visszaszámlálók és osztott tesztelés

Ha eladási tölcsér-készítőt szeretne a WordPress-hez, és jól tud önmaga tárolásával, vagy menedzselt WordPress-tárhely használatával, akkor a CartFlows kiváló lehetőség, mert szuperkönnyen használható, de nagyon erős.

Nézze meg a CartFlow-okat

WPFusion

A WPFusion lehetővé teszi a WordPress webhely összekapcsolását a CRM-rel vagy a marketing automatizálási platformon a tartalom biztosítása, a dinamikus engedmény, a webhely testreszabása és automatikusan címkékkel történő hozzáadása érdekében..

Főbb WPFusion szolgáltatások:

 • Számos CRM-integráció érhető el
 • Integrálódik a legtöbb WordPress beépülő modullal
 • Tagsági biztonság
 • Webhely testreszabása
 • Mély integráció az Elementorral
 • Túl sok profit kell felsorolni

Nézze meg a WPFusion szolgáltatást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map