Affiliate Marketing 101 – WordPress témák és beépülő modulok a siker megteremtéséhez

Ha profitálni szeretne az affiliate marketing területén, akkor számítania kell arra, hogy jutalékok keresésével reklámozza a termékeket vagy szolgáltatásokat. Az üzleti modell egyszerű: ha eladást kapnak az Ön kapcsolt linkjéből; kapsz jutalékot. Ezért szinte nélkülözhetetlen webhelye elkészítése a legjobb társult marketing eszközökkel, hogy minél több ügyfelet vonzzon.


De miért affiliate marketing? Nos, sok előnye van, amelyeket kaphat, amikor affiliate marketing vállalkozást indít. Eleinte nem kell saját termékeket és tartalmakat létrehoznia. Ez egyszerűen csak valaki más termékének ajánlása a meglévő tartalomra. És tagja lehet annyi társult programnak, amennyit csak akar.

Ha terveket tervez, vagy csak egy affiliate marketing vállalkozással kezd el. Íme néhány tipp:

 1. Döntse el, ki a célközönség. Tisztában kell lennie a célpiacával és annak igényeivel, hogy képes legyen népszerűsíteni a számukra megfelelő termékeket és szolgáltatásokat.
 2. Óvatosan válassza ki, melyik társult programhoz csatlakozik. Olvassa el a feltételeket. És kutatás arról, hogy mit szólnak más tagok ezekről a programokról.
 3. Telepítse a webhelyére az affiliate marketingre összpontosító eszközöket.
 4. Készítsen nagyon vonzó tartalmat.

Melyek a legjobb témák az affiliate marketinghez??

Most, amikor a megfelelő eszközökről beszélünk, itt vannak a legjobb témák, amelyeket az affiliate marketing vállalkozás szem előtt tartásával terveztek és fejlesztettek ki. Mielőtt továbblépnénk, nekünk is van a legjobb affiliate marketing WP plugins kevésbé kiterjedő verziója itt.

1. Astra

Amikor hallja az Astra szót, gondoljon rá, mint egy gyors, könnyű és nagyon testreszabható WordPress témára. És valóban az. Csak jó szavakkal mondhatjuk el: őszinte Astra téma áttekintés.

Moduláris megközelítés alapján tervezték, ahol a rendszert kisebb részekre vagy modulokra osztják fel, és ez lehetővé teszi, hogy csak azokat a funkciókat aktiválja, amelyekről úgy gondolja, hogy hasznosak lesznek webhelyén..

Kompatibilis továbbá az oldalépítőkkel, köztük az Elementor, a Beaver Builder, a Brizy, a Gutenberg és még sok más. A webhelyet gyorsan létrehozhat az Astra Starter Sites használatával is.

Az Astra téma ingyenes, de érdemes frissíteni a pro verzióra, ha további fejlesztésekre van szüksége a webhelyén. Az ára 59 dollártól kezdődik. Telepítheti a kívánt számú webhelyre.

Látogassa meg az Astra-t

2. Genesis keretrendszer

A Genesis Framework-t a StudioPress, a CopyBlogger Media által létrehozott és kezelt szoftvercég fejlesztette ki. Ez egy prémium minőségű témakeret, amely jól működik a WordPress-rel.

Ez egyben a WordPress egyik legnépszerűbb témája, de leginkább keretként működik. A laikus kifejezésben ez egy másik téma, amelyre gyermekek számára van szükség. Az egyik fő ok, amiért a Genesisnek kisebb témára van szüksége, általában a rugalmas testreszabás, például a menüterület, a háttér, a betűstílus, a szín stb. Megváltoztatása miatt..

A Genesis Framework nagyon könnyen használható. A teljesítmény szempontjából megbízható, mivel könnyű téma. Beépített SEO eszközöket is kínál. A Genesis annyira könnyű, hogy ezt nem kell tennie telepítsen további SEO bővítményeket.

Biztonsági és támogatási kérdésekben a legjobbat elvárhatja a Genesis alkalmazásával is. Ha élethosszig tagjává válik, szoftverük és biztonságuk egész életre szóló frissítéseit is kapja.

A Genesis egy egyszeri fizetés, melynek összege 60 dollár a keretben, és körülbelül 20–45 dollár minden gyermek témája esetén, ahol egy életen át lehet..

Látogasson el a Genesis Framework oldalra

3. KUPON

A Kupon egy WordPress téma, amely a legjobb a napi ajánlatokhoz és a kuponokhoz. Ez egy tökéletes témaszolgáltató a legtöbb kapcsolt marketingszakemberek és e-kereskedelem tulajdonosok számára. A Kupon nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, mivel drag-and-drop építőt használ, ahol jó sablont hozhat létre kódolás nélkül.

A Kupon használatával nincs szükség fizetett pluginra kupon-webhely, napi üzlet vagy csoportos bolt létrehozásához..

A Genesis-hez képest nincs szüksége gyermek témára. Ráadásul ezt könnyen integrálhatja más témákhoz, például a WooCommercehoz, és most a Facebook élő chat-marketing automatizálását kínálja.

A témát csak 39 dollárért vásárolhatja meg, amely 6 hónapos fejlesztői támogatást tartalmaz. Ez az ár nagyon ésszerűnek tűnik, főleg kezdőknek, figyelembe véve a témában elérhető szolgáltatásokat.

Látogasson el Kuponba

4. Simpli Pro

A Simpli Pro WP téma kifejezetten a női vállalkozók számára készült. Integrálva van a King Composer drag and drop builderrel és a WP FluentForm forma builder plugin-nal, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljon a weboldaluk felett anélkül, hogy egyetlen sort is kódolna.

Ezt a témát minden női vállalkozó, online marketingszakértő, életmentor, egészségügyi tanácsadó vagy blogger használhatja, mivel ez egy nagyon érzékeny e-kereskedelem WordPress téma egy teljes csomaggal.

A nagyszerű tématerveken kívül a Simpli Pro folyamatosan bővíti funkcionalitását, és mindent megtesz annak érdekében, hogy kényelmes használatot biztosítson a felhasználók számára. Ez a téma szintén hibátlan, mivel a megjelenése előtt különféle eszközökön tesztelték, annak biztosítása érdekében.

Lehet kapni a Simpli Pro-t 49 dollárért egyetlen licencért és 79 dollárért korlátlan licencért.

Látogasson el a Simpli Pro oldalra

5. Themify Ultra

A Themify az egyik leghatékonyabb és rugalmasabb WordPress-téma, amelyhez sok dizájnbőr és beépített bemutató webhely tartozik. Nagyon könnyen kezelhető és testreszabható a fejléctől a láblécig, mivel drag and drop építőt használ.

A Themify bőröket nem csak a weboldal tervezéséhez használják, hanem hasznos lehet egy valódi mintahely létrehozása néhány kattintással. A demobeállítást is importálhatja, amely tartalmazza a téma beállításait, tartalmát, menüit, widgetjeit stb.

A Themify használatával megragadhat olyan jó funkciókat is, mint a parallax görgetés, animációk, számlálók, csúszka, Google Maps és még sok más.

A Themify Ultra Theme 59 dollárba kerül a szokásos árképzési tervben, amely tartalmazza mind a 12 Builder kiegészítőt.

Látogasson el a Themify Ultra oldalra

6. Összesen

A Total Theme egy többcélú téma, mivel bármilyen webhelyet létrehozhat, például blogokat, üzleti webhelyeket, online portfóliót és e-kereskedelem üzleteket. Ez a WordPress egyik legnépszerűbb témája, elsősorban a sokoldalúság és az eszközökkel és demo-webhelyekkel való csomagolás miatt.

Nagyon sok olyan funkció van, amelyeket szeretnénk szeretni a Total iránt. Teljesen testreszabható és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Ezen kívül 41+ demót tartalmaz, és több mint 80 oldalválogató blokk választását. Ha online vállalkozással szeretne kezdeni, akkor a Total segítségével könnyen integrálhatja a WooCommerce webhelyét az online értékesítés megkezdéséhez..

A teljes témaköltség 59 USD-től kezdődik, amely hat hónapos támogatást és élethosszig tartó hozzáférést biztosít a témafrissítésekhez.

Látogasson el a Total oldalra

7. MagPlus

A MagPlus WP témát a „Theme Bubble” fejlesztette ki, amely minden részletre nagy figyelmet fordít annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók nagyszerű weboldalt készítsenek. A MagPlus egy modern, dinamikus és GDPR-kompatibilis WordPress magazin, amely bármilyen típusú webhelyet létrehozhat.

A teljesítmény miatt sem kell aggódnia, mivel beépített egyéni gyorsítótár-mechanizmusa rendelkezik, amely elősegíti a webhely sebességének közel 2,4-szoros felgyorsítását. Ezenkívül 40+ beépített egyéni sablonokat, 25+ egyedi tervezésű cikk elrendezést, testreszabható és egyedi fejléceket és könnyű navigációt kínál a csúszkákhoz, valamint 20 vagy több, kizárólag beépített egyedi eszközprimitíveket kínál a felhasználók érdekében.

A MagPlus 59 dollárba kerül, 6 hónapos ingyenes támogatással.

Látogasson el a MagPlus oldalra

8. Marketing Pro

A Marketing Pro-t egy, a Restaurált 316 Designs nevű fejlesztő fejlesztette ki, és a StudioPress támogatja. Ez a piacon elérhető egyik speciális téma, amely az online értékesítési üzletre összpontosít.

Ez a téma a HTML5 használatával folyamatosan frissül a modern szolgáltatásokkal, és segíti a fejlesztőket, hogy lépést tartsanak a weboldalak modern fejlesztésével. 9 különböző kütyü elfér egy weboldalon.

A Visual Composer oldal készítőjével egyszerűen készíthet weboldalt. Ezenkívül rendelkezik a Slider Revolution bővítménnyel, és támogatja a WPML (WordPress Multilingual) és a Google betűstílusokat.

Ha affiliate marketing szakember, aki érdekli a különféle webhelyek kialakítása, akkor a Marketing Pro-t 59 dollárért kaphatja meg.

Látogasson el a Marketing Pro oldalra

9. SteadyIncome

A SteadyIncome kifejezetten társult marketingszakemberek számára készült, mivel az itt található szolgáltatások biztosan segítenek pénzt keresni online az affiliate marketing révén. Ugyancsak támaszkodhat a téma gyors teljesítményére, amely növeli a konverziót és javítja webhelye rangsorát a keresőmotorokban.

100% -ban érzékeny, és olyan hatalmas funkciókkal rendelkezik, mint a hirdetések optimalizálása, az előfizetési eszközök, a kiemelkedő közösségi média ikonok és a kiemelt termékrészlet. Ezenkívül a granulált beállítási rendszerén keresztül megtervezheti a kezdőlap elrendezését az Ön üzleti igényei alapján vagy igényei alapján.

SteadyIncome témát csak 59 dollárért vásárolhat.

Látogasson el a SteadyIncome oldalra

10. Intelligens Passzív jövedelem Pro (Genesis Child Theme)

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro téma a Pat Flynn három sikeres online üzleti eleméből származik: a tervezés, a tartalom és a stratégia. Ez a Genesis gyermek témája, amely segít létrehozni egy hatékony affiliate marketing weboldalt.

A téma testreszabható néhány kattintással. Megváltoztathatja a beállításokat, a háttér színét, a képeket és a tartalmat. Ha online áruházat szeretne felállítani, annak előzetes stílusa a WooCommerce számára, így nem kell sokkal aggódnia az építés miatt. Ez is mobilra reagáló és minden böngészőre optimalizált.

A Smart Passive Income Pro téma, valamint a Genesis keretrendszer 99,95 USD-ért elkészítheti weboldalát és működhet..

Látogasson el a Smart Passive Income Pro webhelyre

Melyek a legjobb plugins és egyéb eszközök az affiliate marketinghez?

Tehát úgy döntött, hogy melyik témát használja webhelyén. Melyik bővítményeket kell beszereznie ahhoz, hogy megnyerje ezt a bevételi jutalékot?

1. Virágos építész

Az oldalépítőnél a Thrive Architect a jobb választás az affiliate marketingszakemberek számára. Ez a marketingre összpontosít, és széles választékát kínálja, például táblázatokat, csillagbesorolásokat és támogatást az inline szerkesztéshez.

Van egy átfogó sablonkönyvtár is. Még az egyes szakaszokat mentheti és újra felhasználhatja webhelye egyéb tartalmainak felhasználására.

Dióhéjban, mivel a Thrive Architect az átalakításra összpontosít, valóban segíthet felgyorsítani az affiliate marketing játékban.

Lehet kapni a Thrive Architect-t 67 USD-ért egyetlen licencért vagy 97 $ -ért 5 licencért.

Látogasson el a Thrive Architect oldalra

2. AzonPress

Ha Amazon társult vagy, vagy olyan szeretnél lenni, akkor az AzonPress a legjobb haverod. Felhasználóbarát felületével zökkenőmentesen és hatékonyan kezeli a társult vállalkozását.

Az AzonPress segítségével automatikus termékfrissítéseket, reagáló terméktáblákat, automatizált összehasonlító táblázatokat, leányvállalatok pontos nyomon követését, testreszabható elrendezéseket, földrajzi célzást és még sok minden mást kínál.

Egyetlen webhelyért az Azonpress 39 dollárért, 20 webhelyért 79 dollárért, korlátlan webhelyért 199 dollárért kaphat.

Látogasson el az AzonPress oldalra

3. Csinos linkek

Ha Ön egy webhely tulajdonosa, és társult jutalékokat szeretne keresni, egyszerűen hozzáadhat társult linkeket a tartalmához. És annak érdekében, hogy linkei tiszta legyenek, érdemes lerövidíteni őket. Ekkor jelenik meg a Pretty Links bővítmény.

Más linkeket lerövidítőktől, mint például a tinyurl.com és a bit.ly, a Pretty Links rövidíti a linkeket a saját domain nevével. Ezenkívül nyomon követi az összes kattintást az Ön URL-jén, valamint azt, hogy a böngészőből, az operációs rendszerből és a hostból származott-e.

A Pretty Links ingyenes, de van egy profi verziója, ahol hozzáférhet további eszközökhöz és átirányítási típusokhoz. Általában ára 118 USD / év, de gyakran promóciónként 59 $ / év egyetlen WordPress webhelyen.

Látogassa meg a Pretty Links oldalt

4. Nyelvtan

Ha rendszeresen tesz közzé tartalmat, akkor a Nyelvtan nagyon hasznos eszköz a helyesírás és a nyelvtan ellenőrzéséhez. Gépelési vagy nyelvtani hiba esetén a Nyelvtan értesíti Önt és javaslatokat tesz a helyes helyesírási vagy nyelvtani helyzetekre vonatkozóan. Egyszerűen rákattint a javításra, és ez automatikusan pótolja a hibát.

Ez egy ingyenes Chrome böngésző-bővítmény, amely szinte bárhol jól működik, akár a WordPress, az e-mailek, a hírnökök, a közösségi média és a projektalkalmazások területén..

Látogasson el a Grammarly oldalra

5. Google Analytics

A Google Analytics a legátfogóbb eszköz a ROI mérésére és az ügyfelek megértésére. Ha komolyan veszi a kapcsolt marketinggel, akkor tudnia kell, hogy hány látogató jön az Ön webhelyére, és mely termékeket vizsgálja.

A Google Analytics segítségével nyomon tudja követni a linkeket és a konverziókat, elemezheti a fogyasztói viselkedést és elvégezheti a megosztott tesztelést. A Google Analytics által nyújtott részletes elemzés segít különféle stratégiák megtervezésében és megvalósításában, így segítve társult marketing vállalkozásának a sikert.

Látogasson el a Google Analytics oldalra

6. SEMrush

Ahhoz, hogy a látogatók meglátogassák az Ön weboldalát, láthatónak kell lennie, nem? És ha a megfelelő kulcsszavakat és SEO stratégiákat helyezte el webhelyére, akkor valószínűleg több lesz a konverzió. Szüksége van tehát olyan eszközre, mint a SEMrush, amely lehetővé teszi kulcsszókereséseket, versenytársak elemzését, tartalomelemzést, webhely-ellenőrzést és a SEO hibák kijavítását..

Még a nagyvállalatok, mint például a PayPal, a Forbes és a Philips, a SEMrush segítségével kezelik web láthatóságát. Adatbázisában több mint 120 millió kulcsszó és 46 millió domain található, és ez megbízható all-in-one marketing eszközkészlet.

Kipróbálhatja a SEMrush-t ingyen. De ha frissíteni szeretne a Pro verzióra, akkor havonta 99,95 dollárért kaphatja meg, és az üzleti igényeitől függően havonta is meghaladhatja a 399,95 dollárt..

Látogasson el a SEMrush oldalára

7. Ahrefs

Az Ahrefs egy másik eszköz, amelyet nem szabad kihagyni a keresési forgalom növelésében, a rést megfigyelésében és a versenytársak stratégiáinak elemzésében. Ez az eszköz segít megérteni a versenytársait, és javaslatot tesz arra, hogy miként lehetne magasabb rangot szerezni.

Az Ahrefs segítségével megtalálhatja a pontos kulcsszavakat, amelyeket a versenytársak rangsorolnak, és megtalálja az ezekből a kulcsszavakból származó forgalom mennyiségét. Azt is megnézheti, mely oldalakat látogatják meg a legjobban. Ezenkívül visszalépéseket és egyéb hasznos SEO mutatókat talál, amelyek segítségével elemezheti a versenytársait, és összehasonlíthatja azokat a sajátjaival.

Ily módon képes lesz stratégizálni marketingjét. Az Ahrefs segít Önnek a SEO-barát webhely létrehozásában a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon, ezzel növelve a webhelyek látogatását és az átalakítást.

7 napig kipróbálhatja 7 dollárért, majd 99 havi előfizetéssel kezdheti meg.

Látogasson el Ahrefsbe

8. Élesztő SEO

A Yoast SEO több mint 5 millió aktív telepítéssel a WordPress legtöbb felhasználójának, ideértve az affiliate marketingszakembereket is, eszköze a keresőmotorok optimalizálásakor. Nagyméretű eszközkészlettel rendelkezik, amelynek célja, hogy segítse webhelyét abban, hogy az első, vagy akár az első helyen legyen a keresési eredmények között.

A Yoast SEO rendelkezik a legfejlettebb funkcionalitással az XML webhelytérképekhez, valamint a tartalom és a SEO elemzés az SEO-barát tartalom írásához. Egy kis darab kód hozzáadásával akár teljes mértékben irányíthatja webhelyének zsemlemorzsait. A konzisztencia és a márkaépítés érdekében sabloncímmel és metaleírásokkal sablonozhat.

A Yoast SEO egy ingyenes plugin, de ha ki akarja használni az egyéb fejlett funkciókat és funkciókat, akkor kap egy prémium verziót 89 USD-tól egy webhelyért.

Látogasson el a Yoast SEO webhelyre

9. Szerkesztői naptár

A választott réstől és a tartalom létrehozásának gyakoriságától függően a Szerkesztői naptár beépülő modulját használhatja a hozzászólások ütemezésére, amelyek időben elérhetők lesznek a célpiac szempontjából releváns eseményekhez.

A Szerkesztői naptár segítségével megtekintheti az összes hozzászólást, és amikor közzéteszi őket, áthúzhatja őket a dátum megváltoztatásához, a cím, a tartalom és az idő gyorsszerkesztéséhez, a több szerző által írt hozzászólások kezeléséhez, valamint a vázlatok kezeléséhez az új használatával huzatfiók.

Ne feledje, hogy a plugin összes szolgáltatásához csak rendszergazda és szerkesztő férhet hozzá. Ha közreműködői vannak a webhelyén, csak vázlat módban menthetnek hozzászólásokat, és a saját üzenetüket áthelyezhetik. Az előfizetők csak a naptárt tekinthetik meg, és nem változtathatnak abban.

Látogasson el a szerkesztői naptárba

10. MailChimp

Az e-mail marketing az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy több ügyfelet szerezzen társult marketing vállalkozásához. A MailChimp az egyik legerősebb eszköz, amelyre e-mailek küldéséhez lenne szükség, hogy elérje a célközönséget, reklámozza termékeit, és értékesítésre konvertálja őket..

Nem csak e-mailen keresztül kapcsolódhat a közönséghez, hanem a MailChimp segít a megfelelő üzenetküldés létrehozásában és közzétételében a nyitóoldalakon, közösségi médián, képeslapokon, digitális hirdetéseken és regisztrációs űrlapokon keresztül..

Hírleveleket hozhat létre márkajelzésével, kampányok ütemezésével, nyomon követheti a nyitott árakat, kezelheti előfizetői profiljait, elemzéseket végezhet, és jelentéseket készíthet előfizetői viselkedésének jobb megértése érdekében. Akár megosztott tesztelést, akár levelezőlistát szegmentálhat.

A MailChimp maximum 2000 névjegy, 10 000 havi küldés és 2000 napi küldés ingyenes. Ideális, ha éppen növeli a közönségét. Frissítheti azonban a fizetett tervre, amely havi 9,99 dollárra kezdődik.

Látogasson el a MailChimp oldalra

Következtetés

Kétségtelen, hogy az affiliate marketing valóban nagyon jövedelmező online üzlet. Sikere azonban továbbra is különféle aspektusoktól függ, például a célpiac beszivárogásának stratégiájától és az affiliate marketing eszközök használatának hatékonyságától..

Ha megtanulja ösztönözni a fent említett témákat és eszközöket, akkor elindíthatja és bővítheti saját társult marketing birodalmát. A hibák elhárítása tanulási tapasztalat, ám a szakértők által használt legjobb témákkal és eszközökkel felfegyverkezve készen állsz a színek repülésére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map