A WordPress bővítmények elősegítik az affiliate marketing alkalmazását

Ha számoljuk annak a módját, hogy miként lehet pénzt keresni a webhelyén, akkor az affiliate marketing továbbra is felülmúlja a „pénzt online” módszereket. Manapság továbbra is az egyik virágzó pénzgép, ahol folyamatosan passzív jövedelme lehet. Alapvetően jutalékot kap, ha valaki az Ön hivatkozási linkjén keresztül megvásárolja az online kiskereskedő terméket.


Ha WordPress webhelyet vagy blogot üzemeltet, ez jó út a társult marketing vállalkozásának növekedéséhez. Csak ki kell választania az Ön számára a legjobb bővítményt.

Mi az Affiliate Marketing??

Az affiliate marketing egyfajta átirányítási megállapodás, amikor egy online kiskereskedő vagy hirdető jutalékot fizet a leányvállalatoknak minden egyes eladásért, amelyet a webhelyükre hoznak..

Például úgy döntött, hogy együttműködik az Amazon-szal, mivel ez egy ismert online vásárlási szolgáltató. Felül kell vizsgálnia az általuk kínált termékeket, és el kell helyeznie az Amazon hivatkozási linket a webhelyére. Amint az ügyfél rákattint és megvásárol egy terméket az Ön webhelyén, az eladás egy százalékát kapja meg Önnek.

Az egyik módszer a nyitóoldalak sorozatának létrehozása a közönség felkeltése és a termékek népszerűsítése érdekében. Sok kapcsolt marketingszakértő teljes munkaidőben vállalkozik, és komoly összeget keres be.

Tehát a marketingstratégián túl az Ön webhelyéhez a legjobb társult marketing pluginekre van szükség, hogy vállalkozása a következő szintre kerüljön.

Legjobb Affiliate Marketing bővítmények a WordPress webhelyéhez

1. WPForms

A WPForms segít az affiliate marketing üzleti sikerének két alapvető részében.

Először is, hogy felépítsen egy kapcsolatfelvételi űrlapot, így gyorsan kapcsolatba léphet az ügyfelekkel abban az esetben, ha további információkra vagy magyarázatra lenne szükségük a promóciós termékekkel kapcsolatban..

Második, e-mail lista létrehozásához megkérdezésével háló A látogatók kitölthetik az űrlapot és feliratkozhatnak hírlevelére. Tehát, ha rendszeresen tesz közzé blogbejegyzéseket a termékek reklámozása érdekében, akkor tudatnia kell vevőivel a termékek legújabb frissítéséről.

A WP Forms lehetővé teszi a kapcsolati űrlapok egyszerű és gyors elkészítését a drag and drop funkcióval. Több előre elkészített űrlapsablon közül is választhat. Ez is 100% -ban érzékeny.

Ingyenesen használhatja, vagy ha fejlettebb funkciókat szeretne, akkor a prémium terv évi 79,00 USD-tól kezdődik.

Látogasson el a WPForms oldalra

2. Csinos linkek

Ahogy a neve is sugallja, a Pretty Links jobbá teszi az áttételi linkeket rövidebbé és testreszabottabbá, hogy tiszta, emlékezetes, megosztható és megszólalható legyen. A rövidebb linkek sokkal jobbak, mint a hosszabbak, mivel a hosszú linkek megzavarják az ügyfeleket, és azt gondolhatják, hogy ez egy átverés.

Lehet kapni a Pretty Links-t, az éves Word 59-ös forrásból egyetlen WordPress-webhelyen, 99 $ -onként legfeljebb 5 webhelyen, és 199 $ -on keresztül akár 25 webhelyen..

Látogassa meg a Pretty Links oldalt

3. Szomjas társult vállalkozások

A ThirstyAffiliates beépülő modul segíti az affiliate linkek kezelésében. Például, megváltozik a linkjeid, és frissítenie kell őket, azonnal léphet a vezérlőpultra, és meglátogatja az összes társult linket a webhelyén. Könnyen javíthatja a hivatkozásokat a helyesekhez.

Egy másik jó dolog a beépülő modulban az, hogy megfelelő egyéni hozzászólástípusokat használ, így nem lesznek adatbázis-felfúvódás vagy hivatkozás-összecsapások. Felvehet képeket a társult linkeire is, és nyomon követheti minden kattintást.

Ez is egy ingyenes plugin. De ha ki akarja nyitni a pro-funkciókat, ideértve a földrajzi helymeghatározásokat, a CSV importját / exportálását, az automatikus hivatkozás-ellenőrzőt, az automatikus kulcsszó-összekapcsolást és még sok minden mást, akkor egyetlen webhelyen 49 USD-ért kaphatja meg. Ha több kapcsolt webhelye van, akkor megvásárolhatja a 79 dolláros tervét legfeljebb 5 webhelyre vagy 149 dollárt a korlátlan webhelyekre.

Látogasson el a ThirstyAffiliates oldalra

4. EasyAzon

Ha egy Amazon leányvállalati marketingszakember, és manuálisan keresi a termékeket és létrehozza a linkeket az Amazon webhelyén, akkor javaslom az EasyAzon bővítmény használatát..

Az EasyAzon segítségével automatikusan társított linkeket hozhat létre bármely Amazon termékhez. Még az is segít, hogy olyan termékeket találjon, amelyek az Ön által választott iparágban vagy résen belül vannak. Annak érdekében, hogy az ügyfelek könnyebben megvásárolhassák az Ön webhelyét, hozzá is adhatja az Amazon „Most vásárol” gombját.

Az EasyAzon egy másik ingyenes bővítmény. De ha több webhelyed van, és több profi funkciót szeretne, például „kosárba adás” funkciót, képgal társított linkeket, termékbukkanókat, automatikus társult link-elrejtést, csak 47 dollárért vásárolhat. Ha ügynökséget építő leányvállalati webhelyet kínál ügyfeleinek, 67 dollárért szerezheti be.

Látogasson el az EasyAzon oldalra

5. OptinMonster

Ha növeli az e-mail listáját felbukkanó ablakokkal és más magas konvertáló optin űrlapokkal, akkor számíthat az OptinMonster-re.

Első pillantásra ez egy önálló alkalmazás, azaz a WordPress-től eltekintve integrálható az összes webhely-platformhoz. Hozzon létre egy OptinMonster fiókot, hogy kihasználhassa ennek a bővítménynek a lehetőségeit.

Az OptinMonster segítségével megteheti hozzon létre egyedi kampánytípusokat, például felugró űrlapokat, kilépési szándékkal felugró ablakok, beépülő modulok, lebegő fejléc és lábléc sávok stb.

Segít abban, hogy a látogatók azonnal előfizetőkké vagy akár vásárlókká váljanak. Hogyan? Például egy látogató az Ön weboldalán található szépségápolási termékeket keresi; felvehet egy kilépési szándékkal felugró ablakot, amely bemutatja az egyéb kapcsolódó termékeket, amelyek felhívhatják a figyelmét, kattintson a partner linkre, majd vásárol.

Az OptinMonster nagyon egyszerűen használható. Még akkor is, ha még nem ismeri az affiliate marketing iparágot, vagy még az űrlapok létrehozását sem, ehhez tartozik egy drag-and-drop-készítő is, amely lehetővé teszi űrlapok és pop-upok könnyű létrehozását és testreszabását az Ön preferenciája és a megkezdett kampány típusa szerint. elindítani. Ha alternatívát keres, érdemes lehet fontolóra venni a SendinBlue alkalmazást.

Lehet kapni az OptinMonster havi 9 dollártól kezdve, és havonta akár 99 dollárt is elérhet.

Látogasson el az OptinMonster oldalra

6. MonsterInsights

Tehát létrehozta a társult linkeket és kampányokat készít. Nem ér véget ezzel. Nyomon kell követnie az egyes linkek teljesítményét, hogy megtudja, hány eladást kapott, vagy hány úgy döntött, hogy egy adott linkre kattint. Ilyen módon képes lesz gondolkodni a következő lépésedről.

Ha pontosan tudja, ki az ügyfele, könnyebb lesz növelni a forgalmat és az értékesítést. A MonsterInsights segíti az affiliate marketing vállalkozásának elemzési részét. Összekapcsolja a WordPress webhelyet a Google Analytics és a elemzési jelentéseket jelenít meg a WordPress irányítópulton.

A MonsterInsights ingyenes és profi verzióval rendelkezik. Az ingyenes verzió valóban elegendő az elemzési igények kielégítéséhez, de ha még testreszabhatóbb jelentési betekintést szeretne, akkor megvásárolhatja a pro verziót, amely évente 99,50 dollár egy webhelyen, 199,50 dollár évente akár 5 webhelyen és 399,50 dolláronként. évben akár 25 helyszínen.

Látogasson el a MonsterInsights oldalra

7. AffiliateWP

Az AffiliateWP egy affiliate marketing megoldás, amely nyomon követi az affiliate linkeket, beleértve a hozzájuk kapcsolódó termékeket és árakat. A beépített plugin telepítésével új lapot láthat a WordPress irányítópultján, és rákattintva megjelenik egy irányítópult, amely tartalmazza a társult vállalkozásokat, a bevételeket, a látogatásokat és az egyéb kapcsolódó információkat..

Könnyen telepíthető és beállítható. Pontos affiliate követést és valós idejű jelentéstételt biztosít. A jelentést akár exportálhatja is a CSV-be előrejelzés, könyvelés vagy számvitel céljából.

Ha egyetlen webhelyed van, évente 99 dollárért kaphat az AffiliateWP-t. Ha nagyobb vállalkozás vagy, több webhellyel, akkor vásárolja meg a magasabb fizetésű programokat, évi 149 dollárról, évente 249 dollárról vagy 499 dollárról.

Látogasson el az AffiliateWP oldalra

8. AdSanity

Ha további bevételt szeretne, akkor miért nem hirdeti társult linkeit az oldalsávban és a tartalomban? Az AdSanity segít a webhelyén található hirdetések kezelésében és a statisztikák megőrzésében.

Még akkor is, ha teljes kezdő vagy, az AdSanity révén professzionális megjelenésű hirdetéseket hozhat létre. Tiszta és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Könnyű és gyors. Ha fejlettebb funkciókat szeretne, akkor a bővítmény kibővíthető, ami azt jelenti, hogy több kiegészítőt is hozzáadhat az affiliate marketing vállalkozás igényeitől függően..

Ha blogoló vagy, és csak egy webhelye van, akkor csak 49 dollárért vásárolhatja meg évente. Ha több webhely rendelkezik, és hozzáférésre van szüksége a hozzá tartozó kiegészítőkhöz, akkor megszerezheti a 149 dolláros éves tervet vagy a 489 dolláros élettartam tervet..

Látogasson el az AdSanity oldalra

Következtetés

Lehet, hogy affiliate marketing vállalkozás indítása először nem lesz könnyű, ám ha megkapja a dolgot, és elkezdi keresni jutalékokat, rájön, hogy ez nagyon jövedelmező üzlet. Csak meg kell ismernie a célpiacot, és meg kell adnia a megfelelő termékeket.

A csodálatos dolog az, hogy nem kell manuálisan tennie. A fent említett pluginek segítségével gyorsan létrehozhatja vállalkozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map