A Drip eCommerce CRM áttekintése

Az e-mail marketing automatizálása nélkülözhetetlen eszközévé vált az automatikus e-mail kampányok számára jelentése bármely felhasználói intézkedés által kiváltott. A csepegés e-mail automatizálási eszközként e potenciállal bírja vállalkozása fellendítését azáltal, hogy olyan fárasztó feladatokat automatizál, amelyek hiperreleváns és időszerű üzeneteket hoznak létre ügyfeleiknek.


Tanuljunk többet a Drip-ről, és derítsük ki, hogy ez a marketing eszköz a legjobb marketing-automatizálási eszköz az e-kereskedelem üzleti vállalkozásának.

Mi az a csepp??

Csöpög az egyik újabb marketing automatizálási eszköz, amely tavaly jelent meg, és amelyet a LeadPages tulajdonosai vásároltak meg. Az idő múlásával a Drip egyre népszerűbbé vált, és könnyen eljuthat a marketing automatizálási eszközök tetejére a különféle e-kereskedelmi vállalkozások számára.

A Drip egyik legjobb dolga az, hogy könnyen integrálható harmadik fél által készített eszközökkel az ügyféladatokhoz való hozzáféréshez. A csepegtető eszköz segítségével gyorsan átvilágíthatja betekintését valóságába. Például a WooCommerce-lel kombinálva releváns adatokat vagy fájlokat küldhet a Drip-fiókjára. Mi is felsoroltuk egyéb megoldások az e-mail marketing kampányok fellendítéséhez, feltétlenül nézd meg.

Mi teszi egyedivé a csepegtetőt??

A Drip ugyanazt a koncepciót képviseli más e-mail marketing eszközökkel, például olyan marketing e-mailek beállításával, amelyeket automatikusan, az ütemezés szerint küld ki. Lehet, hogy az egyik e-mail kialszik, amint valaki feliratkozik, egy másik három nappal később kialszik, egy újabb kimenő a következő hétvégén..

Vagy az e-mailek változók lehetnek a kiváltó tényezők alapján, vagy a személy által elvégzett tevékenységek, például feliratkozás a szolgáltatásodra vagy vásárlás, ezért emiatt ezeket gyakran viselkedési magatartási e-maileknek is nevezik.

De mi teszi a Drip-t egyedivé?

A Drip segít megérteni és értékelni a potenciális ügyfél tevékenységeit azáltal, hogy összegyűjti az összes felhasználói adatot az Ön webhelyéről. Miután megismerte a potenciális ügyfelek preferált lehetőségeit, most megkaphatja betekintését, és könnyen valósággá változtathatja azáltal, hogy személyre szabott e-maileket küld el, olyan elkötelezettséggel, amelyet az ügyfeleknek érezniük kellene..

Jellemzők

1. Eseménykövetés

Címkék helyett az eseménykövetés használható a Drip-ben. Követi az előfizető tevékenységét és továbbítja az információkat. Az adatok összegyűjtése után áttekintheti az adatokat, és felfedezheti, hogy milyen módon szeretne e-mailt küldeni az ügyfeleknek. Ne feledje, hogy a tömör és személyre szabott e-mail felhívhatja az olvasó figyelmét.

Ahelyett, hogy címkékkel rendelkezne, mint a szokásos e-mail marketing szolgáltatásokkal, most már használhatja az eseménykövetést a Drip-en, mivel ez személyre szabottabbnak tűnik, így az ügyfelek extra értékesnek érzik magukat..

2. Vizuális munkafolyamatok

A Drip vizuális munkafolyamatainak segítségével egyszerűen megtervezhet egy speciális e-mailt, és elküldheti ügyfeleinek. Az egyszerű szöveges e-mail kampány elküldése helyett a vizuális kampány lehetővé teszi a szabályok és eseményindítók beállítását a nézők és az ügyfelek tevékenységei alapján.

A vizuális munkafolyamatok könnyen nyomon követhetik a nézők tevékenységeit. A megadott adatok összegyűjtése révén finomabb e-maileket hozhat létre, amelyek megfelelnek a szabványoknak, és figyelmeztető e-mailt küldhet előfizetőinek..

3. Egyéni mezők

A Drip egyik sajátossága az egyedi mezők. Annyi egyedi mezőt adhat hozzá, amennyit csak ügyfeleihez szeretne címezni. A szokásos e-mail marketing szolgáltatásokkal ellentétben, az ügyfelek egyetlen és utónevével. A Drip hozzáadhatja a helyet, a vállalkozástípust vagy a csepegő módon lekötött adatokból összegyűjtött bármilyen egyéb információt.

Mivel a Csepp lehetővé teszi az egyedi mezők aktiválását az automatizálási szabályként, akkor az a lehetőség, hogy egyedi e-mail kampányt hozzon létre az ügyfelének.

Árképzés és támogatás

A Drip három tervet kínál az Ön igényei és az előfizető száma alapján.

  • Alapterv – havonta 49 dollárral kezdődik, akár 2500 ember számára, és korlátlan e-maileket küldhet.
  • Pro Plan – havonta 122 dollárral kezdődik 5000 előfizető számára, akik korlátlan e-maileket is küldhetnek.
  • Vállalati terv – a havi árazás attól függ, hogy milyen nagy az e-mail listáid. Legfeljebb 5000 előfizetőt képes elviselni. Az árképzéshez online számológépet biztosítanak, ahol ellenőrizheti a havi díjait az ilyen típusú tervre vonatkozóan.

Az igényei alapján választhat a három felkínált terv közül. Ha továbbra is van egy kis e-mail lista, csak használja az alapcsomagot, és az e-mail lista növekedésével szükség esetén frissítheti a terveket. 2 hetes próbaverziót is kínálnak ingyenesen.

Mint talán már tudod, a Drip az egyik legdrágább e-mail marketing-automatizálási eszköz, de ha feliratkozik valamelyik tervükre, elérheti a Drip összes hatékony szolgáltatását. Amikor eldöntötték, hogy feliratkozik-e a Drip-re, soha nem fognak elbukni azzal, hogy bármikor 24 órás támogatást nyújtanak, függetlenül attól, mit feliratkozol.

A Drip speciális támogatásával is elérheti, akárcsak a Drip tanúsított tanácsadóival. Segítenek abban, hogy megvalósítsák vállalkozásodra vonatkozó betekintést és célokat, és megbizonyosodnak arról, hogy minden cent, amit a Drippel fizet, valóban megéri.

Ha csepegtet??

Ha üzleti vállalkozást indít, akkor jó, ha még nem használja a Drip alkalmazást. Mivel sok e-mail marketing eszköz létezik, amelyek segítenek a kisebb csomagok és a lista elkészítésében. Érdemes lehet fontolja meg a SendinBlue alternatíváját. De az idő múlásával, és már kibővítette a piacát, itt az ideje, hogy az olcsó e-mail marketing eszközt Drip-re változtassa.

Bár a Drip némelyiknek drága lehet, hasznos funkciókat kínál, amelyek elősegítik vállalkozásának ismertségét. A Drip 2 hetes ingyenes próbaverziót is kínál, amelyet használhat, és nem számít fel díjat. A számlázási ciklus akkor kezdődik, amikor a 2 hetes próba befejeződött. Ez a próba segít bevezetni a Drip alkalmazást ingyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector