10 legjobb e-mail marketing szolgáltatás és szoftver 2019-re

Eloszlathat bármit, amit az e-mail marketing szakemberek mondanak róla. Nem kevesebb mint A Business.com felfedte hogy „az Egyesült Államokban az e-mail marketingre költött minden 1 dollár átlagos hozam 44 dollár”. Ha ez nem számottevõ megtérülést jelent neked, akkor kreatívabb módszerekkel kell találkoznia, mint e-mailek készítésével, hogy kommunikáljon és megossza a híreket az ügyfelekkel. Nem tagadhatatlan, hogy ez minden idők egyik leghatékonyabb marketing stratégiája.


Ha azt akarja, hogy az ügyfelek úgy érzzék, hogy méltóak, és ügyeljen arra, hogy informatív tartalmat kapjanak, akkor szüksége lehet a legjobb marketing szoftverre, amely segítséget nyújt üzleti vállalkozásának jó hírnevéhez.

Hogyan válasszuk ki a legjobb e-mail marketing szolgáltatást

Bemutatjuk azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennie a megfelelő e-mail marketing szolgáltatás kiválasztásakor.

1. Ár

Természetesen ez a lista tetején. Miután rájött, hogy az ár a legfontosabb szempont, figyelembe kell venni, hogy feliratkozik a szolgáltatásra és kényelemre méltó tervre..

Próbáld ki értékelni az üzleti állást, ha a vállalkozás képes-e fenntartani a marketing szolgáltatás előfizetését, és ha az hasznos lesz-e a vállalkozás növekedéséhez.

Nincs semmi baj az ilyen szolgáltatásokba történő befektetésnél, de alapvető fontosságú a megfelelő kutatás, amely valóban segíteni fog neked.

2. Könnyű használat

Számos weboldaltulajdonos nem túl jól ismeri a műszaki kérdéseket. Tehát a megfelelő marketingszolgáltatás kiválasztásakor mindig ügyeljen arra, hogy egyszerű és könnyen használható. Vessen egy pillantást ezekre az e-mail marketing bővítményekre amely eljuthat az e-kereskedelmi kampányok következő szintjére.

3. Teljesítés

A kézbesítés azt jelenti, hogy a marketingszolgáltatás képes leveleket kézbesíteni a tervezett időben. Kiemelten fontos olyan szolgáltatást választani, amely biztosítja a maximális kézbesíthetőséget.

4. A / B osztott tesztelő eszközök

Az A / B tesztelés kiszámítja az ügyfelek viselkedését. Annak meghatározására szolgál, hogy melyik variáció teljesít jobban egy adott konverziós célhoz.

Az ilyen típusú eszköz nagyszerű módja annak meghatározására, hogy mely stratégia működik, és melyik nem működik. Ez jó lehet a különböző szinteken, például:

 • A / B E-mail címsorának tesztelése
 • A / B E-mail levél másolás tesztelése
 • A / B levél nyitott arányának tesztelése

5. Elemzés és jelentéstétel

Az Analytics és a jelentéskészítés segít meghatározni az ügyfelek mozgását és azt, hogy az e-mail marketing stratégiája mennyire hatékony a nyitott és kattintási arányon keresztül, és hogy mennyi az átváltási arány..

6. Automatizálási eszközök

Az automatizálási eszközök nem feltétlenül szükségesek minden e-mail forgalmazó számára, ám ezek lehetnek passzív jövedelemszerzési módjai a vállalkozásod számára..

Ha csak most kezdődik, akkor keressen egy e-mail marketing szolgáltatást, amely szegmentálást kínál, hogy segítsen relevánsabb tartalmat szolgáltatni előfizetőinek.

7. Űrlapkészítő

Kényelmes, ha olyan marketing szoftvert választ, amely kiváló űrlapkészítőt nyújt. Az űrlapkészítő az Ön ajánlatától függően feliratkozási űrlapok használatával vonzóbbá teszi stratégiáját. Felsoroltuk a legjobb WP formátumú bővítményeket hogy eldöntse, melyik a legmegfelelőbb.

8. Integráció

Ha vállalkozása olyan alkalmazásokat használ, mint a WordPress, a Shopify, a WooCommerce és mások, akkor ellenőrizze, hogy marketingszolgáltatási szoftverei képesek-e megbirkózni velük. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az összes alapvető eszköz, amelyet használ, nem összeomlik, amikor egy adott e-mail marketing szoftvert használ.

Legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatások

Most menjünk a legjobb e-mail marketing szoftverhez, amelyet vállalkozása számára használhatunk.

1. ConvertKit

A ConvertKit e-mail szolgáltató, amely hasznos, különösen a bloggerek, a podcasterek és más közönséget építő cégek számára..

A ConvertKit rendelkezik vizuális automatizálási funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen módon elkészítse a mintát. A ConvertKit segítségével mindent megtesznek az automatizálási szerkesztőben. Tehát ha egy e-mail lépésre kattint, szerkesztheti azt inline-en.

Más e-mail szolgáltatókkal ellentétben a ConverKit elsősorban a csak szöveges e-mailekre összpontosít, ami közelebb áll az előfizetőivel való kommunikációhoz..

A ConvertKit 14 napos ingyenes próbaverzióval kezdődik és havonta 29 dollárral kezdődik.

Látogasson el a ConvertKit oldalra

2. Aweber

Az Aweber az egyik legelterjedtebb e-mail marketing szolgáltató. A vállalkozás a 90-es évek óta működik, ami megbízható marketing szolgáltatássá teszi.

Az Aweber a legjobb, ha feliratkozási űrlapsablonokban használjuk. Felhasználóbarát, különösen a nem technikai felhasználók számára, mivel könnyű használni a regisztrációs űrlapokat. Az Aweber rendelkezik A / B tesztelési funkcióval az űrlapokon, amelyeket a címzetteknek elküldtek, így könnyen ellenőrizheti, hogy a stratégiája működik-e vagy sem..

Az Aweber másik jól ismert tulajdonsága az Aweber mobilalkalmazásaik, amelyekkel kényelmesen e-maileket küldhet mobiltelefonja segítségével..

Az Aweber 30 napos próbaverziót kínál, és havonta 19 dollárral vásárolható meg.

Látogasson el az Aweberbe

3. Állandó kapcsolat

A Constant Contact az üzleti év során sok frissítést végzett. E-mail marketing alkalmazásával a vállalkozások ügyféladatokat importálhatnak táblázatokból vagy e-mail kliensekből, például a Gmailből és a Microsoft Outlookból.

Ugyanakkor az egyik legújabb frissítése az, hogy most már csatlakozhat a Facebook oldalakhoz hirdetései elhelyezéséhez.

Az állandó kapcsolat egyszerűen használható, mivel rendelkezik egy drag-and-drop e-mail készítővel, ahol az e-mail stratégiákat a nulláról kezdve megtervezheti és személyre szabhatja. Megtalálja ezt a fantasztikus funkciót is, amely automatikusan továbbadja az e-mailt azoknak a címzetteknek, akik még nem látták az első e-mailt, hogy ez jobban észrevehető legyen.

A Constant Contact további funkciói, amelyekre számíthat:

 • E-mail szegmentálás
 • Kapcsolatkezelés
 • Eseménymarketing eszközök
 • E-kereskedelem integrációi

A Constant Contact 30 napos próbaverziót kínál, és havonta 20 dollárért vásárolhatja meg.

Látogassa meg az állandó kapcsolatot

4. ActiveCampaign

Az ActiveCampaign lehetővé teszi, hogy kreatívabb legyen az e-mail marketingben. Van egy drag-and-drop eszköz, amely megkönnyíti a kívánt e-mailek megtervezését. Ha nem vagy túl elegáns, használhatja az előre elkészített sablonokat is, és hozzáadhatja saját érzékét. Átalakíthatja az egyszerű szöveges e-maileket videókkal vagy grafikákkal, hogy kifejezze és tovább kommunikálja a kapcsolatokkal.

Az ActiveCampaign havi 15 dollárból indul, egy ingyenes 30 napos próbaverzióval.

Látogasson el az ActiveCampaign oldalra

5. MailChimp

A MailChimp legújabb frissítése az automatizálási funkció. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy automatikus e-maileket hozzon létre és küldjön, ha egy előfizető tevékenysége kiváltja.

A MailChimp ingyenes prémium fiókot kínál, amely népszerű választás az üzleti tulajdonosok számára, kevés költségvetéssel vagy egyáltalán nem. Bár ez egy ingyenes előfizetés, nem szabad alábecsülni a kínálatát, mivel ezek biztosan segítenek az üzleti igények kielégítésében.

Ingyenesen kaphat a MailChimp programot, vagy csak havi 10 dollár kikiáltási árat vásárolhat.

Látogasson el a MailChimp oldalra

6. GetResponse

A GetResponse nagyon produktív marketing szolgáltató. Szinte az összes szolgáltatás ebben a szolgáltatásban található, nem csak az e-mail marketing, hanem céloldalakat és webinarokat is biztosít.

A GetResponse néhány nagyszerű tulajdonsága a következő:

 • Húzza és vidd funkcióval
 • Automatikus válaszokat használ
 • Automatizálási munkafolyamatokat hoz létre
 • A / B tesztelési szolgáltatás a hírlevelekhez és a nyitóoldalakhoz

A GetResponse 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, és havonta 15 dollárral kezdődik.

Látogasson el a GetResponse oldalra

7. SendinBlue

A SendinBlue szintén népszerű, különösen az e-kereskedelem területén. Három szolgáltatást kínál, mint például e-mail, SMS és dedikált IP.

Ez nagyszerű lehet, ha van online áruház. SMS, tranzakciós üzeneteket is kínál, amelyek nyomon követik az ügyfél mozgását.

Például egy visszaigazoló szöveget küldünk az ügyfelének, miután megtették az Ön termékét.

A SendinBlue e-mail marketing szoftverként rendelkezik egy drag and drop eszközzel, amely segíti a felhasználókat e-mailek készítésében. Használhatják a rendelkezésre álló előre elkészített sablonokat. Ha nincs akadálya a SendinBlue-nak, folytassa a következővel a legutóbbi SendinBlue beszámolónk.

Előre készített automatizálás a SendinBlue-nál is elérhető, amelyek készen állnak a testreszabásra. A SendinBlue három említett, felkínált szolgáltatásának saját ára van.

A SendinBlue-t ingyen kaphatja havonta 25 dollárra.

Látogassa meg a SendinBlue oldalt

8. MailerLite

A MailerLite az egyik legújabb az iparban. Még ha új is, ez az egyedülálló szolgáltatás lehetővé teszi az e-mail marketing elküldését előfizetőire.

Személyre szabott funkciója lehetővé teszi az e-mail elkerülhetetlen részének elrejtését vagy megjelenítését az előfizetők számára. Egy másik dolog az, hogy felveheti az előfizető személyes adatait (amelyeket önként adtak), így személyesebb módon megkeresheti őket..

A MailerLite kiválóan alkalmas tömeges e-mailek küldésére. Segít probléma nélkül e-mailek küldésében a növekvő névjegyzékhez.

Lehet, hogy a MailerLite ingyenes díjcsomagért vagy 10 dollárért havonta igényelhető.

Látogasson el a MailerLite oldalra

9. Benchmark e-mail

A Benchmark Email kiválóan alkalmas kis- és kezdő vállalkozások számára, amelyek sikeres e-mail marketing kampányokat igényelnek.

Ez lehetővé teszi kreatív és egyszerű professzionális e-mail kampányok létrehozását az egyszerűen használható eszközökkel, például a drag and drop e-mail szerkesztővel az automatizálási eszközökhöz..

A Benchmark Email nagyon egyszerűen használható eszközökkel rendelkezik, a drag-and-drop e-mail szerkesztőtől az automatizálási eszközökig.

Egyéb szolgáltatások, amelyeket a Benchmark Email kínál:

 • A / B osztott tesztelése
 • Egy mobil alkalmazás, amely megkönnyíti az e-mailek megtekintését mobiltelefonokon keresztül
 • Integráció, amely simán működik a 300 plusz más alkalmazásokkal
 • Lista építők

Feliratkozhat a Benchmark e-mailre, az ingyenes tervtől kezdve, havonta 13,9 dollárig.

Látogasson el a Benchmark e-mailbe

10. Csepp

A Drip az egyik legjobb e-mail marketing szoftver az online áruháztulajdonosok számára, és ajánlott, különösen, ha Ön Shopify felhasználó.

A Drip rendelkezik ezzel a könnyen kezelhető és előre elkészített funkcióval, amelyhez csak néhány módosítás szükséges, és készen áll a használatra. Megvan ez a Visual Builder is, amely e-mail kampányát még jobban észrevehetővé teszi.

Minden, ami a Shopify áruházban történik, miután integrálta azt a Drip-hez, automatikusan e-mailes marketingt küld az előfizetőinek, akik hirdetik vállalkozását.

Például olyan terméket kínál, amely egy bizonyos ideig eladásra kerül, ez az értesítés közvetlenül eljuttatja az Ön értékes értékesítését népszerűsítő kapcsolattartókhoz. Szeretne több dibet a Drip-en? Tudod mozogni részletes csepegtető CRM áttekintés itt.

Kipróbálhatja a Drip alkalmazását 14 napig ingyen, és előfizethet havonta 49 dollárra.

Látogasson el a Drip oldalra

GYIK az e-mail marketingről

1. Szükségem van e-mail marketingre akkor is, ha nem adok el terméket?

Egyértelműen! Ha blogger vagy, akkor e-mail lista létrehozása és az előfizetőknek történő elküldése, hogy új vagy közelgő üzenet van, segít.

2. Hogyan szerezhetek több előfizetőt??

Az ólommágnesek használata kiváló módszer az előfizetők keresésére. Az ólommágnes egy ingyenes jutalom vagy termék előfizetőknek e-mail címükért cserébe. Az e-mail címek összegyűjtésével létrehozhat egy e-mail listát, amely hasznos, ha több előfizetőt keres.

3. Milyen gyakran küldje el az e-mail kampányokat?

Ez attól függ, hogy milyen iparágban működik. A hetente legalább négy e-mail küldése elegendő ahhoz, hogy előfizetői értesítést kapjanak..

Következtetés

Az e-mail kampány használata nagy feladat lehet, de remek stratégia az iparág egyik legismertebb vállalkozásaként.

Mindig emlékezzen az e-mail marketing szolgáltató kiválasztásakor figyelembe veendő tényezőkre, hogy elkerülje a vállalkozás jövőjének és növekedésének esetleges akadályait és zavarásait..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector