WordPress-plugins til at øge dig i affiliate marketing

Hvis vi tæller måderne til, hvordan du kan tjene penge på dit websted, overgår affiliate marketing stadig andre ‘tjen penge online’ metoder. Det er stadig en af ​​de blomstrende pengeautomater i dag, hvor du kan have en stabil strøm af passiv indkomst. Grundlæggende får du en provision, når nogen køber onlineforhandlerens produkt via dit henvisningslink.


Hvis du kører et WordPress-websted eller en blog, er det en god mulighed for at vokse din affiliate marketing-forretning. Du skal bare vælge det bedste plugin til dig.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er en slags henvisningsordning, hvor en online detailhandler eller annoncør giver provisiongebyrer til datterselskaber for hvert salg, de bringer til deres websted.

For eksempel besluttede du at arbejde med Amazon, da det er en velkendt online shopping-udbyder. Du skal gennemgå de produkter, de tilbyder, og læg Amazon-henvisningslinket på dit websted. Når kunden klikker på det og køber et produkt fra dit websted, vil du give dig en procentdel af salget.

En teknik er at skabe en række destinationssider, der kan lede dit publikum og promovere produkterne. Mange tilknyttede marketingfolk driver forretning på fuld tid og tjener et stort beløb på kontanter.

Så sammen med din markedsføringsstrategi kræver dit websted de bedste tilknyttede marketing-plugins for at tage din virksomhed til det næste niveau.

Bedste Affiliate Marketing-plugins til dit WordPress-websted

1. WPForms

WPForms hjælper dig med at gøre to vitale dele af succes for din affiliate marketing-forretning.

For det første at opbygge en kontaktformular, så du hurtigt kan komme i kontakt med dine kunder i tilfælde af, at de har brug for mere information eller afklaring om de produkter, som du reklamerer for.

Anden, at oprette en e-mail-liste ved at spørge web besøgende til at udfylde formularen og abonnere på dit nyhedsbrev. Så hvis du regelmæssigt offentliggør blogindlæg for at markedsføre dine produkter, vil du gerne fortælle dine kunder at vide om den seneste opdatering af disse produkter.

WP-formularer giver dig mulighed for nemt og hurtigt at oprette kontaktformularer med dens træk-og-slip-funktion. Du kan endda vælge fra flere forudbyggede formularskabeloner. Det er også 100% lydhør.

Du kan bruge det gratis, eller hvis du vil have mere avancerede funktioner, er det en premiumplan fra $ 79,00 pr. År.

Besøg WPForms

2. Smukke links

Som navnet antyder, får Pretty Links dine henvisningslink til at se bedre ud ved at afkorte og tilpasse dem for at få dem til at se rene, mindeværdige, delbare og talbare. Kortere links er langt bedre end længere, da lange links forvirrer dine kunder og måske synes, det er en fidus.

Du kan få Pretty Links der starter ved $ 59 pr. År for et enkelt WordPress-websted, $ 99 pr. År for op til 5 websteder og $ 199 pr. År for op til 25 websteder.

Besøg Pretty Links

3. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates-plugin hjælper dig med at administrere dine tilknyttede links. For eksempel er der en ændring på dine links, og du er nødt til at opdatere dem, du kan gå til kontrolpanelet med det samme, og du kan se alle tilknyttede links på dit websted. Du kan nemt rette linkene til de rigtige.

En anden god ting ved dette plugin er, at det bruger passende brugerdefinerede indlægstyper, så der ikke er nogen databaseopblæsning eller sammenstød med link. Du kan også tilføje billeder til dine tilknyttede links og spore hvert klik.

Det er også et gratis plugin. Men hvis du vil låse dens profunktioner op, herunder geolocations, CSV-import / eksport, automatisk link-sundhedscheck, automatisk link til nøgleord og meget mere, kan du få det til så lavt som $ 49 på et enkelt sted. Hvis du har flere tilknyttede websteder, kan du købe dens $ 79-plan for op til 5 websteder eller $ 149 for ubegrænsede websteder.

Besøg ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Hvis du er en Amazon-tilknyttet marketingmedarbejder og manuelt søger efter produkter og opretter linkene fra Amazonas websted, så vil jeg foreslå at bruge EasyAzon-plugin.

Med EasyAzon kan du automatisk oprette tilknyttede links til ethvert Amazon-produkt. Det hjælper dig endda med at finde produkter, der er inden for din valgte branche eller niche. For at gøre det lettere for dine kunder at købe fra dit websted kan du også tilføje Amazons knap ‘Køb det nu’.

EasyAzon er et andet gratis plugin. Men hvis du har flere websteder, og du vil have flere profunktioner, såsom ‘føj til indkøbskurv’-funktionalitet, billedtilknyttede links, produkt popups, automatisk tilknytning af tilknyttet link, kan du købe for kun $ 47. Hvis du er et agentur, der bygger tilknyttede websteder for klienter, kan du få det for $ 67.

Besøg EasyAzon

5. OptinMonster

Hvis du vil udvide din e-mail-liste gennem popups og andre højkonverterende optin-formularer, kan du stole på OptinMonster.

Ved første øjekast er det et uafhængigt program, hvilket betyder, at det kan integreres med alle webstedsplatforme bortset fra WordPress. Du skal oprette en OptinMonster-konto for at kunne drage fordel af funktionerne i dette plugin.

Med OptinMonster kan du oprette brugerdefinerede typer af kampagner såsom popup-formularer, popup-popups, slide-ins, flydende header- og sidefodsbjælker osv.

Det hjælper med at konvertere dine besøgende til abonnenter eller endda købere med det samme. Hvordan? For eksempel ser en besøgende på skønhedsprodukterne på dit websted; kan du tilføje en exit-intention-popup, der viser andre relaterede produkter, der kan fange hendes opmærksomhed, klikke på tilknyttet link og derefter købe.

OptinMonster er meget nem at bruge. Selv hvis du er ny inden for affiliate marketing-industrien eller endda med at oprette formularer, kommer det med en drag-and-drop-builder, som du nemt kan oprette formularer og popups og tilpasse dem efter din præference og type kampagne, du skal at lancere. Hvis du leder efter et alternativ, du er måske interesseret i at overveje SendinBlue.

Du kan få OptinMonster fra $ 9 per måned og kan gå op til $ 99 per måned.

Besøg OptinMonster

6. MonsterInsights

Så du har oprettet dine tilknyttede links og opbygget kampagner. Det slutter ikke der. Du skal holde styr på ydeevnen for hvert link for at vide, hvor mange salg du fik, eller hvor mange besluttede at klikke på et bestemt link. På denne måde kan du tænke på dit næste træk.

Hvis du ved nøjagtigt, hvem din kunde er, vil det være lettere at øge trafikken og salget. MonsterInsights hjælper med den analytiske del af din affiliate marketing-forretning. Det forbinder dit WordPress-websted med Google Analytics og viser analyserapporter inde i WordPress-betjeningspanelet.

MonsterInsights har en gratis og pro version. Den gratis version er faktisk nok til at dække dine analysebehov, men hvis du ønsker mere tilpasselig rapporteringsindsigt, kan du købe pro-versionen fra $ 99,50 pr. År for et enkelt sted, $ 199,50 pr. År for op til 5 sider og $ 399,50 pr. år for op til 25 steder.

Besøg MonsterInsights

7. AffiliateWP

AffiliateWP er en affiliate marketing-løsning, der holder styr på tilknyttede links, inklusive de produkter og priser, der er forbundet med dem. Med dette plugin installeret får du se en ny fane på dit WordPress-dashboard, og når du klikker på det, vil du se et dashboard, der indeholder dine tilknyttede virksomheder, indtjening, besøg og anden relateret information.

Det er let at installere og konfigurere. Det giver nøjagtig tilknyttet tracking og rapportering i realtid. Du kan endda eksportere rapporten til CSV med henblik på prognoser, bogføring eller regnskab.

Hvis du har et enkelt sted, kan du få AffiliateWP for $ 99 pr. År. Hvis du er en større virksomhed med flere websteder, skal du købe de højere betalte planer fra $ 149 pr. År, $ 249 pr. År eller $ 499 pr. År.

Besøg AffiliateWP

8. AdSanity

Hvis du ønsker yderligere indtægter, hvorfor ikke reklamere for dine tilknyttede links på sidebjælken og inden for indholdet? AdSanity hjælper med at administrere annoncer på dit websted og opbevare statistikken.

Selvom du er en helt nybegynder, kan du via AdSanity oprette professionelle annoncer. Det har en ren og brugervenlig grænseflade. Det er let og hurtigt. Hvis du vil have mere avancerede funktionaliteter, er plugin-udvidelsen, hvilket betyder, at du kan tilføje flere tilføjelser afhængigt af behovene i din affiliate marketing-virksomhed.

Hvis du er blogger og kun har et websted, kan du købe det for kun $ 49 pr. År. Hvis du har flere websteder og har brug for adgang til dets pro-tilføjelser, kan du enten få den $ 149 årlige plan eller $ 489 livstidsplanen.

Besøg AdSanity

Konklusion

Det er måske ikke let at starte en affiliate marketing-forretning i starten, men når du først får fat i det og begynder at tjene provision, vil du opdage, at det er en meget indbringende forretning. Du skal bare kende dit målmarked og give dem de rigtige produkter.

Det vidunderlige ved det er, at du ikke behøver at gøre det manuelt. Ved hjælp af ovennævnte plugins kan du hurtigt etablere din virksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map