WordPress-plugins for å øke deg i tilknyttet markedsføring

Hvis vi teller måtene for hvordan du kan tjene penger på nettstedet ditt, overgår allikevel markedsføring av andre ‘tjene penger online’ metoder. Det er fortsatt en av de blomstrende pengeautomatene i dag hvor du kan ha en jevn strøm av passiv inntekt. I utgangspunktet får du en provisjon når noen kjøper online forhandlerens produkt via henvisningskoblingen din.


Hvis du driver et WordPress-nettsted eller en blogg, er det en god mulighet for å utvide tilknyttet markedsføringsvirksomhet. Du må bare velge den beste plugin-en for deg.

Hva er tilknyttet markedsføring?

Affiliate markedsføring er en slags henvisningsordning der en online forhandler eller annonsør gir provisjonsgebyr til tilknyttede selskaper for hvert salg de bringer til nettstedet sitt.

For eksempel bestemte du deg for å samarbeide med Amazon, ettersom det er en kjent online shopping-operatør. Du må gjennomgå produktene som de tilbyr og legge Amazon-henvisningslenken på nettstedet ditt. Når kunden klikker på det og kjøper et produkt fra nettstedet ditt, vil en prosentandel av salget bli gitt til deg.

En teknikk er å lage en serie landingssider for å drive publikum og markedsføre produktene. Mange tilknyttede markedsførere driver virksomhet på heltid og tjener en betydelig sum penger.

Så ved siden av markedsføringsstrategien din krever nettstedet ditt de beste tilknyttede markedsføringspluginene for å ta virksomheten din til neste nivå.

De beste pluginprogrammer for tilknyttet markedsføring for ditt WordPress nettsted

1. WPForms

WPForms hjelper deg med å gjøre to viktige deler av suksessen til din tilknyttede markedsføringsvirksomhet.

For det første å lage et kontaktskjema slik at du raskt kan komme i kontakt med kundene dine i tilfelle de trenger mer informasjon eller avklaring om produktene du markedsfører..

Sekund, å lage en e-postliste ved å spørre web besøkende for å fylle ut skjemaet og abonnere på nyhetsbrevet ditt. Så hvis du regelmessig publiserer blogginnlegg for å markedsføre produktene dine, vil du gi beskjed til kundene dine om den siste oppdateringen av disse produktene.

WP Forms lar deg enkelt og raskt bygge kontaktskjemaer med dra-og-slipp-funksjonen. Du kan til og med velge mellom flere forhåndsbygde formmaler. Det er også 100% responsivt.

Du kan bruke den gratis, eller hvis du vil ha mer avanserte funksjoner, starter premiumprisen fra $ 79,00 per år.

Besøk WPForms

2. Pene lenker

Som navnet antyder, gjør Pretty Links at henvisningskoblingene dine ser bedre ut ved å forkorte og tilpasse dem slik at de ser rene, minneverdige, delbare og snakkesalige ut. Kortere lenker er mye bedre enn lengre, siden lange lenker forvirrer kundene dine og kanskje tror det er en svindel.

Du kan få Pretty Links fra $ 59 per år for et enkelt WordPress-nettsted, $ 99 per år for opptil 5 nettsteder og $ 199 per år for opptil 25 nettsteder.

Besøk Pretty Links

3. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates-plugin hjelper deg med å administrere tilknyttede koblinger. For eksempel er det en endring i koblingene dine, og du må oppdatere dem, du kan gå til kontrollpanelet med en gang, og du vil se alle tilknyttede lenker på nettstedet ditt. Du kan enkelt fikse koblingene til de riktige.

En annen god ting med denne plugin-en er at den bruker riktige tilpassede innleggstyper, slik at det ikke blir noen databaseoppblåsing eller koblingsstøt. Du kan også legge til bilder i tilknyttede koblinger og spore hvert klikk.

Det er også en gratis plugin. Men hvis du ønsker å låse opp proffunksjonene, inkludert geolokaliseringer, CSV-import / eksport, automatisk lenkehelseskontroll, automatisk nøkkelordkobling og mye mer, kan du få det for så lite som $ 49 på et enkelt nettsted. Hvis du har flere tilknyttede nettsteder, kan du kjøpe en $ 79-plan for opptil 5 nettsteder eller $ 149 for ubegrensede nettsteder.

Besøk ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Hvis du er en Amazon-tilknyttet markedsfører og manuelt søker etter produkter og lager koblingene fra Amazonas nettsted, så vil jeg foreslå at du bruker EasyAzon-plugin.

Med EasyAzon kan du automatisk opprette tilknyttede lenker til ethvert Amazon-produkt. Det hjelper deg til og med å finne produkter som er innenfor din valgte bransje eller nisje. For å gjøre det enklere for kundene dine å kjøpe fra nettstedet ditt, kan du også legge til Amazons knapp “Kjøp det nå”.

EasyAzon er en annen gratis plugin. Men hvis du har flere nettsteder og ønsker flere profffunksjoner, for eksempel funksjonalitet “legg til i handlekurven”, koblinger til tilknytning til bilder, popup-produkt, automatisert tilknytning av tilknyttede lenker, kan du kjøpe for bare $ 47. Hvis du er et byrå som bygger tilknyttede nettsteder for kunder, kan du få det for 67 dollar.

Besøk EasyAzon

5. OptinMonster

Hvis du vil utvide e-postlisten din gjennom popups og andre høykonverterende optin-skjemaer, kan du stole på OptinMonster.

Ved første øyekast er det et frittstående program, noe som betyr at det kan integreres med alle nettstedplattformer bortsett fra WordPress. Du må opprette en OptinMonster-konto for å kunne dra nytte av funksjonene i denne plugin-modulen.

Med OptinMonster kan du det opprette tilpassede typer kampanjer, for eksempel popup-skjemaer, popup-popup-vinduer, lysbildeinnstillinger, flytende topp- og bunntekstlinjer osv.

Det hjelper å konvertere besøkende til abonnenter eller kjøpere med en gang. Hvordan? For eksempel ser en besøkende på skjønnhetsproduktene på nettstedet ditt; kan du legge til en popup-hensikt-popup som viser frem andre relaterte produkter som kan fange oppmerksomheten hennes, klikke på tilknyttet lenke og deretter kjøpe.

OptinMonster er veldig enkel å bruke. Selv om du er ukjent med tilknyttet markedsføringsindustri eller til og med å lage skjemaer, kommer det med en dra-og-slipp-byggherre for deg å enkelt lage skjemaer og popups, og tilpasse dem i henhold til dine preferanser og type kampanje du skal til lansering. Hvis du leter etter et alternativ, Du kan være interessert i å vurdere SendinBlue.

Du kan få OptinMonster fra $ 9 per måned og kan gå opp til $ 99 per måned.

Besøk OptinMonster

6. MonsterInsights

Så, du har satt opp tilknytningskoblinger og bygd kampanjer. Det ender ikke der. Du må følge med på resultatene til hver lenke for å vite hvor mange salg du har fått, eller hvor mange som bestemte seg for å klikke på en bestemt lenke. På denne måten kan du tenke på neste trekk.

Hvis du vet nøyaktig hvem kunden din er, vil det være lettere å øke trafikken og salget. MonsterInsights hjelper deg med den analytiske delen av din tilknyttede markedsføringsvirksomhet. Den kobler WordPress-nettstedet ditt med Google Analytics og viser analyserapporter inne i WordPress-oversikten.

MonsterInsights har en gratis og pro-versjon. Gratisversjonen er faktisk nok til å dekke analysebehovene dine, men hvis du ønsker mer tilpassbar rapporteringsinnsikt, kan du kjøpe pro-versjonen som starter på $ 99,50 per år for et enkelt nettsted, 199,50 dollar per år for opptil 5 nettsteder og 399,50 dollar per år år for opptil 25 nettsteder.

Besøk MonsterInsights

7. AffiliateWP

AffiliateWP er en markedsføringsløsning for tilknyttet selskap som holder oversikt over tilknyttede lenker, inkludert produktene og prisene som er knyttet til dem. Når denne pluginen er installert, får du se en ny fane på WordPress-dashbordet, og når du klikker på det, vil du se et dashbord som inneholder tilknyttede selskaper, inntekter, besøk og annen relatert informasjon..

Det er enkelt å installere og sette opp. Det gir nøyaktig sporing av tilknytning og rapportering i sanntid. Du kan til og med eksportere rapporten til CSV for prognoser, bokføring eller regnskap.

Hvis du har et enkelt nettsted, kan du få AffiliateWP for $ 99 per år. Hvis du er en større bedrift med flere nettsteder, kan du kjøpe de høyere betalte planene fra $ 149 per år, $ 249 per år eller $ 499 per år.

Besøk AffiliateWP

8. AdSanity

Hvis du vil ha mer inntekt, hvorfor ikke annonsere tilknyttede lenker på sidefeltet og innenfor innholdet? AdSanity hjelper deg med å administrere annonser på nettstedet ditt og oppbevare statistikken.

Selv om du er en nybegynner, kan du gjennom AdSanity lage profesjonelle annonser. Det har et rent og brukervennlig grensesnitt. Den er lett og rask. Hvis du vil ha mer avanserte funksjoner, er plugin-en utvidbar, noe som betyr at du kan legge til flere tillegg, avhengig av behovene til din tilknyttede markedsføringsvirksomhet..

Hvis du er blogger og bare har ett nettsted, kan du kjøpe det for bare $ 49 per år. Hvis du har flere nettsteder og trenger tilgang til pro-tilleggene, kan du enten få en $ 149 årsplan eller en livstidsplan på $ 489.

Besøk AdSanity

Konklusjon

Å starte en tilknyttet markedsføringsvirksomhet er kanskje ikke lett til å begynne med, men når du først får tak i den og begynner å tjene provisjoner, vil du oppdage at det er en veldig lukrativ virksomhet. Du trenger bare å kjenne ditt målmarked og gi dem de riktige produktene.

Det fantastiske med det er at du ikke trenger å gjøre det manuelt. Ved hjelp av ovennevnte plugins kan du raskt etablere virksomheten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector