WordPress-plugins för att öka dig i affiliate-marknadsföring

Om vi ​​räknar hur du kan tjäna pengar på din webbplats, är affiliate-marknadsföring fortfarande överträffar andra “tjäna pengar online” metoder. Det är fortfarande en av de blomstrande kontantmaskinerna för närvarande där du kan ha en stadig ström av passiva inkomster. I grund och botten får du en provision när någon köper onlinehandlarens produkt via din remisslänk.


Om du driver en WordPress-webbplats eller en blogg är det en bra väg för att växa ditt affiliate-marknadsföringsföretag. Du måste bara välja det bästa plugin för dig.

Vad är filialmarknadsföring?

Affiliate-marknadsföring är ett slags remissarrangemang där en online-återförsäljare eller annonsör ger provisionskostnader till dotterbolag för varje försäljning som de tar med till sin webbplats.

Till exempel bestämde du dig för att arbeta med Amazon eftersom det är en välkänd webbshopföretag. Du måste granska produkterna som de erbjuder och lägga Amazon-länk till din webbplats. När kunden klickar på den och köper en produkt från din webbplats kommer en procentandel av försäljningen att ges till dig.

En teknik är att skapa en serie målsidor för att driva din publik och marknadsföra produkterna. Många anslutna marknadsförare gör affärer på heltid och tjänar en allvarlig summa kontanter.

Så, tillsammans med din marknadsföringsstrategi, kräver din webbplats de bästa anslutna marknadsföringsplugins för att ta ditt företag till nästa nivå.

Bästa pluginprogram för affiliate-marknadsföring för din WordPress-webbplats

1. WPForms

WPForms hjälper dig att göra två viktiga delar av framgången för din affiliate-marknadsföringsverksamhet.

Först att bygga ett kontaktformulär så att du snabbt kan komma i kontakt med dina kunder i fall de behöver mer information eller förtydligande om de produkter du promoterar.

Andra, för att skapa en e-postlista genom att fråga webb besökare att fylla i formuläret och prenumerera på ditt nyhetsbrev. Så om du regelbundet publicerar blogginlägg för att marknadsföra dina produkter, skulle du vilja informera dina kunder om den senaste uppdateringen av dessa produkter.

Med WP-formulär kan du enkelt och snabbt bygga kontaktformulär med dess drag-and-drop-funktion. Du kan till och med välja mellan flera förbyggda formmallar. Det är också 100% lyhört.

Du kan använda den gratis, eller om du vill ha mer avancerade funktioner, är det premiumplanet från $ 79,00 per år.

Besök WPForms

2. Pretty Links

Som namnet antyder gör Pretty Links att dina remisslänkar ser bättre ut genom att förkorta och anpassa dem så att de ser rena, minnesvärda, delbara och talbara. Kortera länkar är mycket bättre än längre eftersom långa länkar förvirrar dina kunder och kanske tror att det är en bluff.

Du kan få Pretty Links från $ 59 per år för en enda WordPress-webbplats, $ 99 per år för upp till 5 webbplatser och $ 199 per år för upp till 25 webbplatser.

Besök Pretty Links

3. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates-plugin hjälper dig att hantera dina affiliate-länkar. Till exempel finns det en förändring på dina länkar, och du måste uppdatera dem, du kan gå till kontrollpanelen direkt och du kan se alla anknutna länkar på din webbplats. Du kan enkelt fixa länkarna till rätt.

En annan bra sak med det här insticksprogrammet är att det använder lämpliga anpassade inläggstyper så att det inte finns någon databasuppblåsning eller länkkollisioner. Du kan också lägga till bilder i dina affiliate-länkar och spåra varje klick.

Det är också ett gratis plugin. Men om du vill låsa upp dess profunktioner, inklusive geolokaliseringar, import / export av CSV, automatisk länkhälsokontroll, automatisk sökordslänk och mycket mer, kan du få det för så lågt som $ 49 på en enda webbplats. Om du har flera anslutna webbplatser kan du köpa dess $ 79-plan för upp till 5 webbplatser eller $ 149 för obegränsade webbplatser.

Besök ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Om du är en affiliate-marknadsförare hos Amazon och manuellt söker efter produkter och skapar länkar från Amazon-webbplatsen, skulle jag föreslå att du använder EasyAzon-plugin.

Med EasyAzon kan du automatiskt skapa affiliate-länkar till alla Amazon-produkter. Det hjälper dig till och med att hitta produkter inom din valda bransch eller nisch. För att göra det lättare för dina kunder att köpa från din webbplats kan du också lägga till Amazons knapp “Köp det nu”.

EasyAzon är ett annat gratis plugin. Men om du har flera webbplatser och du vill ha fler profunktioner, till exempel ‘lägg till i kundvagnens’ funktionalitet, bildpartnilänkar, produkt popups, automatiskt klädning av automatiserad filiallänk, kan du köpa för endast $ 47. Om du är en byrå som bygger anslutna webbplatser för kunder kan du få den för 67 $.

Besök EasyAzon

5. OptinMonster

Om du vill växa din e-postlista genom popup och andra högkonverterande optinformulär kan du räkna med OptinMonster.

Vid första anblicken är det en fristående applikation, vilket innebär att den kan integreras med alla webbplatsplattformar bortsett från WordPress. Du måste skapa ett OptinMonster-konto för att kunna dra nytta av funktionerna i detta plugin.

Med OptinMonster kan du skapa anpassade typer av kampanjer som popup-formulär, popup-avsnitt med avsikt för utgångar, diabilder, flytande sidhuvud och sidfot, etc..

Det hjälper till att konvertera dina besökare till prenumeranter eller till och med köpare direkt. På vilket sätt? Till exempel tittar en besökare på skönhetsprodukterna på din webbplats; du kan lägga till en popup-avsedd popup som visar andra relaterade produkter som kan fånga hennes uppmärksamhet, klicka på affiliate-länken och sedan köpa.

OptinMonster är mycket lätt att använda. Även om du är ny inom affiliate-marknadsföringsbranschen eller till och med att skapa formulär kommer det med en dra-och-släpp-byggare för att du enkelt kan skapa formulär och popup-fönster och anpassa dem efter dina önskemål och typ av kampanj du ska att avfyra. Om du letar efter ett alternativ, du kanske är intresserad att överväga SendinBlue.

Du kan få OptinMonster från $ 9 per månad och kan gå upp till $ 99 per månad.

Besök OptinMonster

6. MonsterInsights

Så du har skapat dina affiliate-länkar och byggt kampanjer. Det slutar inte där. Du måste hålla reda på resultatet för varje länk för att veta hur många försäljningar du fick eller hur många som bestämde sig för att klicka på en viss länk. På detta sätt kan du tänka på ditt nästa drag.

Om du vet exakt vem din kund är, blir det lättare att öka trafiken och försäljningen. MonsterInsights hjälper dig med den analytiska delen av din affiliate-marknadsföringsverksamhet. Den ansluter din WordPress-webbplats med Google Analytics och visar analysrapporter i WordPress-instrumentpanelen.

MonsterInsights har en gratis och proversion. Den kostnadsfria versionen räcker faktiskt för att täcka dina analysbehov, men om du vill ha mer anpassningsbara rapporteringsinsikter kan du köpa pro-versionen från $ 99,50 per år för en enda webbplats, $ 199,50 per år för upp till 5 webbplatser och $ 399,50 per år år för upp till 25 platser.

Besök MonsterInsights

7. AffiliateWP

AffiliateWP är en affiliate-marknadsföringslösning som håller reda på affiliate-länkar, inklusive de produkter och priser som är associerade med dem. När detta plugin är installerat får du se en ny flik på din WordPress-instrumentpanel, och när du klickar på den ser du en instrumentpanel som innehåller dina dotterbolag, intäkter, besök och annan relaterad information.

Det är enkelt att installera och konfigurera. Det ger exakt spårning av affiliate och rapportering i realtid. Du kan till och med exportera rapporten till CSV för prognoser, bokföring eller bokföringsändamål.

Om du har en enda webbplats kan du få AffiliateWP för $ 99 per år. Om du är ett större företag med flera webbplatser kan du köpa de högre betalda planerna med $ 149 per år, $ 249 per år eller $ 499 per år..

Besök AffiliateWP

8. AdSanity

Om du vill ha ytterligare intäkter, varför inte reklamera dina affiliate-länkar på sidofältet och inom innehållet? AdSanity hjälper dig med att hantera annonser på din webbplats och hålla statistiken.

Även om du är en nybörjare kan du genom AdSanity skapa professionella annonser. Det har ett rent och användarvänligt gränssnitt. Det är lätt och snabbt. Om du vill ha mer avancerade funktionaliteter är plugin-applikationen utdragbar, vilket innebär att du kan lägga till flera tillägg beroende på behoven i ditt affiliate-marknadsföringsföretag.

Om du är bloggare och bara har en webbplats kan du köpa den för endast $ 49 per år. Om du har flera webbplatser och behöver tillgång till dess pro-tillägg kan du antingen få en $ 149 årsplan eller livslängdsplanen $ 489.

Besök AdSanity

Slutsats

Att starta ett affiliate-marknadsföringsföretag kanske inte är lätt till en början, men när du väl har tagit hand om det och börjat tjäna provisioner kommer du att upptäcka att det är en mycket lukrativ verksamhet. Du behöver bara känna till din målmarknad och ge dem rätt produkter.

Det fantastiska med det är att du inte behöver göra det manuellt. Med hjälp av ovannämnda plugins kan du snabbt etablera ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector