En recension av Drip eCommerce CRM

Automatisering av e-postmarknadsföring har förvandlats till att bli ett oumbärligt verktyg för automatiska e-postkampanjer som är utlöses av alla användares åtgärder. Drip som ett e-automatiseringsverktyg har denna potential att öka ditt företag genom att automatisera tråkiga uppgifter för att skapa hyperrelevanta och snabba meddelanden till dina kunder.


Låt oss lära oss mer om Drip och identifiera om detta marknadsföringsverktyg är det bästa marknadsföringsautomatiseringsverktyget för din e-handel.

Vad är dropp?

Droppa är ett av de nyare marknadsföringsautomationsverktygen som kom ut 2003 och förvärvades av ägarna av LeadPages. Som tiden går, blev Drip mer populärt och går lätt över marknadsföringsautomatiseringsverktyg för olika typer av e-handelsföretag.

En av de bästa sakerna med Drip är att det enkelt kan integreras med tredjepartsverktyg för att få åtkomst till kunddata till handling. Du kan snabbt förvandla dina insikter till verklighet med användning av dropp. I kombination med WooCommerce kan du till exempel skicka relevant data eller filer till ditt Drip-konto. Vi har också listat andra lösningar för att öka dina e-postmarknadsföringskampanjer, se till att kolla in det.

Vad gör dropp unikt?

Drip har också samma koncept med andra e-postmarknadsföringsverktyg som att ställa in marknadsföringsmail som skickas ut automatiskt enligt ett schema. Kanske kommer ett e-postmeddelande att släppas så snart någon registrerar sig, en annan kommer att släppas tre dagar senare, med ytterligare ett ut nästa helg.

Eller, e-postmeddelanden kan varieras baserat på triggers, eller åtgärder som personen har utfört som att registrera sig för din tjänst eller göra ett köp, varför de ibland också kallas beteendemails.

Men vad gör Drip unikt?

Drip hjälper dig att förstå och utvärdera dina potentiella kunders aktiviteter genom att samla in alla användarens data från din webbplats. När du har vetat vilka föredragna alternativ för dina potentiella kunder är, kan du nu få dina insikter och enkelt förvandla det till verklighet genom att skicka personliga e-postmeddelanden med en känsla av engagemang som borde känna av dina kunder.

Funktioner

1. Spårning av evenemang

Istället för att ha taggar kan spårning av händelser användas i Drip. Den spårar abonnentens aktivitet och överförs till information. När uppgifterna har samlats in kan du granska uppgifterna och spåra vilken metod du vill skicka ett e-postmeddelande till dina kunder. Kom ihåg att en kortfattad och personlig e-post kan locka din läsares uppmärksamhet.

Istället för att ha taggar precis som de vanliga e-postmarknadsföringstjänsterna kan du nu använda händelsespårning på Drip eftersom det kan verka mer personligt så att dina kunder kommer att känna sig extra värdefulla.

2. Visuella arbetsflöden

Med Drips visuella arbetsflöden kan du enkelt designa ett avancerat e-postmeddelande och skicka det till dina kunder. Istället för att skicka en vanlig e-postkampanj, låter den visuella kampanjen ställa in regler och triggers baserat på dina tittares och kunders aktiviteter..

Visuella arbetsflöden kan enkelt spåra dina tittares aktiviteter. Att samla in de givna uppgifterna kan hjälpa dig skapa mer förfinade e-postmeddelanden som kan uppfylla dina standarder och leverera ett uppmärksamt e-postmeddelande till dina prenumeranter.

3. Anpassade fält

En av de unika egenskaperna hos Drip är dess anpassade fält. Du kan lägga till så många anpassade fält som du vill adressera dina kunder. Till skillnad från vanliga e-postmarknadsföringstjänster med kundens enda för- och andra namn. Drip kan lägga till plats, företagstyp eller annan information som samlas in från data som spåras av dropp.

Eftersom Drip tillåter anpassade fält som triggers som automatiseringsregel, är det din chans att skapa en unik e-postkampanj för din kund.

Prissättning och support

Drip erbjuder tre planer baserade på dina behov och antalet abonnenter.

 • Grundläggande plan – börjar på $ 49 per månad, för upp till 2500 personer och kan skicka obegränsade e-postmeddelanden.
 • Pro Plan – börjar på $ 122 per månad för 5000 prenumeranter som också kan skicka obegränsade e-postmeddelanden.
 • Enterprise Plan – prissättningen per månad kan bero på hur stora dina e-postlistor är. Det kan ha upp till 5000 prenumeranter. För prissättningen tillhandahåller de en online-kalkylator där du kan kontrollera dina månatliga avgifter för denna typ av plan.

Du kan välja mellan de tre erbjudna planen utifrån dina behov. Om du fortfarande har en liten e-postlista använder du bara den grundläggande planen och när din e-postlista växer kan du uppgradera dina planer om det behövs. De erbjuder också en 2-veckors rättegång gratis.

Som ni kanske vet är Drip ett av de dyraste automatiseringsverktygen för e-postmarknadsföring, men om du prenumererar på en av deras planer kan du få tillgång till alla Drips kraftfulla funktioner. När du har bestämt dig för att prenumerera på Drip kommer de aldrig misslyckas med att ge dig ett dygnet runt support när du behöver oavsett vad du prenumererar på.

Du kan också komma åt med Drips speciella support som med deras Drips certifierade konsulter. De hjälper dig att uppnå dina insikter och mål för ditt företag och se till att varje cent du betalar med Drip verkligen är värt det.

Bör du använda dropp?

Om du börjar i affärer är det bra att inte använda Drip ännu. Eftersom det finns många verktyg för e-postmarknadsföring som kommer att hjälpa dig med de mindre paketen och listan. Du kanske vill anser SendinBlue som ett alternativ. Men när tiden går och du redan har utökat din marknad är det dags att ändra ditt billiga e-postmarknadsföringsverktyg till Drip.

Även om dropp kan vara dyrt för vissa, erbjuder det användbara funktioner som hjälper ditt företag att bli känt. Drip erbjuder också två veckors gratis prov som du kan använda och kommer inte att debitera dig. Faktureringscykeln startar när din test på två veckor är klar. Denna rättegång hjälper dig att introducera Drip gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map