En gennemgang af Drip eCommerce CRM

Automatisering af e-mail-marketing er blevet til et uundværligt værktøj til automatiske e-mail-kampagner, der er udløst af enhver brugers handlinger. Drip som e-mail-automatiseringsværktøj har dette potentiale til at øge din virksomhed ved at automatisere kedelige opgaver med at oprette hyperrelevante og rettidige meddelelser til dine kunder.


Lad os lære mere om dryp og identificere, om dette marketingværktøj er det bedste marketingautomatiseringsværktøj til din e-handelsvirksomhed.

Hvad er dryp?

Dryppe er et af de nyere marketingautomatiseringsværktøjer, der kom ud sidste år 2003 og blev erhvervet af ejerne af LeadPages. Efterhånden som Drip blev, blev Drip mere populært og går let oven på marketingautomatiseringsværktøjer til forskellige former for e-handelsvirksomheder.

En af de bedste ting med Drip er, at det let kan integreres med tredjepartsværktøjer for at få adgang til kundedata til handling. Du kan hurtigt omdanne din indsigt til virkelighed med brug af Drip. I kombination med WooCommerce kan du f.eks. Sende relevante data eller filer til din Drip-konto. Vi har også opført andre løsninger til at styrke dine e-mail-marketingkampagner, Sørg for at tjekke det ud.

Hvad gør drypp unikt?

Drip har også det samme koncept med andre e-mail-marketingværktøjer, såsom opsætning af marketing-e-mails, der automatisk sendes ud efter en tidsplan. Måske en e-mail vil gå ud, så snart nogen tilmelder sig, en anden vil gå ud tre dage senere, med en mere ud den næste weekend.

Eller e-mails kan varieres baseret på triggere eller handlinger, som personen har udført, som at tilmelde dig din tjeneste eller foretage et køb, hvorfor de også nogle gange kaldes adfærds-e-mails.

Men hvad gør Drip unikt?

Drip hjælper dig med at forstå og evaluere din potentielle kundes aktiviteter ved at indsamle alle brugerens data fra dit websted. Når du har vidst, hvad dine potentielle kunders foretrukne muligheder er, kan du nu modtage din indsigt og let gøre det til virkelighed ved at sende personlige e-mails med en følelse af engagement, som dine klienter skal mærke.

Funktioner

1. Begivenhedssporing

I stedet for at have tags, kan begivenhedssporing bruges i Drip. Det sporer abonnentens aktivitet og overføres til information. Når dataene er samlet, kan du gennemgå dataene og spore, hvilken fremgangsmåde du ønsker at sende en e-mail til dine kunder. Husk, at en kort og personlig e-mail kan tiltrække din læsers opmærksomhed.

I stedet for at have tags ligesom de sædvanlige e-mail-marketingtjenester, er du nu i stand til at bruge begivenhedssporing på Drip, da det kan virke mere personlig, så dine kunder vil føle sig ekstra værdifulde.

2. Visuelle arbejdsgange

Med Drip’s visuelle arbejdsgange kan du nemt designe en avanceret e-mail og sende den til dine kunder. I stedet for at sende den almindelige e-mail-kampagne, giver den visuelle kampagne dig mulighed for at indstille regler og triggere baseret på dine seers og kunders aktiviteter..

Visuelle arbejdsgange kan nemt spore aktiviteterne for dine seere. Indsamling af de givne data kan hjælpe dig med at oprette mere raffinerede e-mails, der kan opfylde dine standarder og levere en opmærksomhedsfangende e-mail til dine abonnenter.

3. Brugerdefinerede felter

En af de unikke egenskaber ved Drip er dens brugerdefinerede felter. Du kan tilføje så mange brugerdefinerede felter, som du vil henvende dig til dine kunder. I modsætning til de sædvanlige e-mail-marketingtjenester med kundens eneste for- og andet navn. Drip kan tilføje placering, forretningstype eller enhver anden information indsamlet fra de data, der spores op med drypp.

Da Drip tillader brugerdefinerede felter som triggere som automatiseringsregel, er det din chance for at oprette en unik e-mail-kampagne for din kunde.

Priser og support

Drip tilbyder tre planer baseret på dine behov og antallet af abonnenter.

 • Grundlæggende plan – starter ved $ 49 pr. Måned for op til 2500 personer og kan sende ubegrænset e-mails.
 • Pro Plan – starter ved $ 122 pr. Måned for 5000 abonnenter, der også kan sende ubegrænset e-mails.
 • Enterprise Plan – prissætningen pr. Måned afhænger af, hvor store dine e-mail-lister er. Det kan medføre op til 5000 abonnenter. Til prissætning leverer de en online regnemaskine, hvor du kan kontrollere dine månedlige gebyrer for denne type plan.

Du kan vælge mellem de tre tilbudte plan baseret på dine behov. Hvis du stadig har en lille e-mail-liste, skal du bare bruge den grundlæggende plan, og når din e-mail-liste vokser, kan du om nødvendigt opgradere dine planer. De tilbyder også en 2-ugers prøveperiode gratis.

Som du måske ved, er Drip et af de dyreste e-mail-marketingautomatiseringsværktøjer, men hvis du abonnerer på en af ​​deres planer, kan du få adgang til alle Drips kraftfulde funktioner. Når du er besluttet på at abonnere på Drip, vil de aldrig undlade at give dig en support 24/7 hver gang du har brug for uanset hvad du abonnerer på.

Du kan også få adgang til med Drips specielle support som med deres Drips certificerede konsulenter. De vil hjælpe dig med at nå dine indsigter og mål for din virksomhed og for at sikre dig, at hvert cent, du betaler med Drip, virkelig er det værd.

Skal du bruge dryp?

Hvis du begynder i branchen, er det godt at ikke bruge Drip endnu. Da der er en masse e-mail-marketingværktøjer, som e-mail hjælper dig med de mindre pakker og liste. Det ønsker du måske betragt SendinBlue som alternativet. Men når tiden går, og du allerede har udvidet dit marked, er det tid til at ændre dit billige e-mail-marketingværktøj til Drip.

Selvom dryp kan være dyr for nogle, tilbyder det nyttige funktioner, der hjælper din virksomhed med at blive kendt. Drip tilbyder også 2-ugers gratis prøveversion, som du kan bruge og vil ikke debitere dig. Faktureringscyklussen starter, når din 2-ugers prøveperiode er afsluttet. Denne prøve vil hjælpe dig med at introducere til Drip gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map