De 10 beste e-postmarkedsføringstjenester og programvare for 2019

Du kan fjerne hva som helst e-postmarkedsføring naysayers har å si om det. Ikke mindre enn Business.com avslørt at “for hver $ 1 brukt på e-postmarkedsføring i USA, er gjennomsnittlig avkastning $ 44.” Hvis det ikke er en bemerkelsesverdig ROI for deg, må du finne på mer kreative måter enn å sende e-post for å kommunisere og dele nyhetene med kundene dine. Det er ingen som benekter at det fortsatt er en av de mest effektive markedsføringsstrategiene gjennom tidene.


Hvis du vil at kundene skal føle at de er verdige og sørge for at de får informativt innhold, kan det hende du trenger den beste markedsføringsprogramvaren for å gjøre virksomheten din ansett.

Hvordan velge den beste e-postmarkedsføringstjenesten

La oss lede deg gjennom faktorene du må ta hensyn til når du skal velge riktig e-postmarkedsføringstjeneste.

1. Pris

Selvfølgelig er det toppen av listen. Når du innser at prisen er den mest avgjørende saken du må ta i betraktning, må du forsikre deg om at du abonnerer på planen som er verdig deres service og bekvemmelighet.

Prøv å vurdere virksomhetsstanden din om virksomheten kan fortsette med å abonnere på denne markedsføringstjenesten, og om det vil være gunstig for bedriften å vokse.

Det er ingenting galt i å investere i denne typen tjenester, men det er avgjørende å forske etter den rette som virkelig vil hjelpe deg.

2. Brukervennlighet

Mange av nettstedseierne er ikke så kunnskapsrike om tekniske problemer. Når du velger riktig markedsføringstjeneste, må du alltid sørge for at den er enkel og enkel å bruke. Ta en titt på disse programmene for e-postmarkedsføring som kan ta deg til neste nivå på e-handelskampanjene dine.

3. Leverbarhet

Leverbarhet betyr markedsføringstjenestens evne til å levere post på planlagt tidspunkt. Det er en prioritering å velge en tjeneste som sikrer maksimal leveringsgrad.

4. Verktøy for delt testing av A / B

A / B-testing beregner din kundeatferd. Det brukes til å bestemme hvilken variasjon som gir bedre resultater for et gitt konverteringsmål.

Å ha denne typen verktøy er en fin måte å finne ut hvilken strategi som fungerer og som ikke fungerer. Dette kan være bra sammen med forskjellige nivåer som:

 • A / B Testing av postoverskrift
 • A / B Testing av kopiering av post
 • A / B Testing av open rate for post

5. Analytics og rapportering

Analytics og rapportering hjelper deg med å bestemme bevegelsen til kundene dine og hvor effektiv din e-markedsføringsstrategi er gjennom åpen og klikkfrekvens, og hvor mye konverteringsfrekvensen er.

6. Automatiseringsverktøy

Automatiseringsverktøy er ikke et must for alle e-postmarkedsførere, men de kan være en måte å ha en passiv inntekt til bedriften din.

Hvis du bare begynner, bør du finne en e-postmarkedsføringstjeneste som tilbyr segmentering for å hjelpe deg med å levere mer relevant innhold til abonnentene dine.

7. Form Builder

Det er praktisk hvis du velger en markedsføringsprogramvare som gir en flott skjermbygger. Skjemabygger gjør at strategien din skal bli mer fengende ved å bruke påmeldingsskjemaer avhengig av tilbudene dine. Vi listet opp de beste WP-skjemaet plugins for å la deg bestemme hva som passer deg best.

8. Integrering

Hvis bedriften din bruker apper som WordPress, Shopify, WooCommerce og andre, må du forsikre deg om at programvaren for markedsføringstjeneste kan komme sammen med dem. Forsikre deg også om at alle essensielle verktøyene du bruker ikke krasjer når du bruker en spesifikk e-postmarkedsføringsprogramvare.

Topp markedsføringstjenester for e-post

La oss nå gå til den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren du kan bruke for bedriften din.

1. ConvertKit

ConvertKit er en e-posttjenesteleverandør som er nyttig, spesielt for bloggere, podcastere og andre selskaper som bygger målgrupper.

ConvertKit har også visuell automatiseringsfunksjon som lar deg lage et design på hvilken som helst måte du ønsker. Med ConvertKit gjøres alt inne i selve automatiseringsredigereren. Så hvis du klikker på et e-posttrinn, kan du redigere det inline.

I motsetning til andre e-posttjenesteleverandører, fokuserer ConverKit hovedsakelig på bare tekst-e-poster, som er mer intim på å kommunisere med abonnentene dine..

ConvertKit starter med en 14-dagers gratis prøveversjon og $ 29 / måned.

Besøk ConvertKit

2. Aweber

Aweber er en av de mest etablerte leverandørene av e-postmarkedsføringstjenester. Virksomheten pågikk siden 90-tallet, noe som gjør den til en pålitelig markedsføringstjeneste.

Aweber er det beste som brukes i maler for påmelding. Det er brukervennlig, spesielt for ikke-tekniske brukere, da det er enkelt å bruke til å tilpasse påmeldingsskjemaene dine. Aweber har A / B Testing-funksjonalitet på skjemaene som ble sendt til mottakerne, slik at du enkelt kan sjekke om strategien din fungerer eller ikke.

En annen kjent funksjon ved Aweber er deres Aweber-mobilapper som du enkelt kan sende e-post via bruk av mobiltelefoner..

Aweber tilbyr en 30-dagers prøveperiode og kan kjøpes til $ 19 / måned.

Besøk Aweber

3. Konstant kontakt

Constant Contact har mange oppgraderinger gjennom sine år på virksomheten. Dets e-postmarkedsføringsapplikasjon lar bedrifter importere kundedata fra regneark eller e-postklienter, for eksempel Gmail og Microsoft Outlook.

En av de siste oppdateringene er også at du nå kan koble deg til Facebook-sider for å plassere annonsene dine.

Constant Contact er enkelt å bruke siden den har en dra-og-slipp-e-postbygger der du kan designe og tilpasse e-poststrategiene dine fra bunnen av. Den har også denne fantastiske funksjonen som automatisk sender e-posten videre til mottakerne som ikke har sett den første e-posten for å gjøre den mer merkbar.

Andre funksjoner i Constant Contact som du kan se frem til:

 • E-post segmentering
 • Kontaktledelse
 • Verktøy for markedsføring av arrangementer
 • E-handelsintegrasjoner

Constant Contact tilbyr en 30-dagers prøveperiode, og du kan kjøpe den for $ 20 / måned.

Besøk Constant Contact

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign lar deg være mer kreativ i din e-postmarkedsføring. Den har et dra-og-slipp-verktøy som gjør det enklere å designe ønskede e-postmeldinger. Hvis du ikke er for teknisk, kan du også bruke de ferdige malene deres og legge til ditt eget preg. Du kan transformere dine enkle tekstemails til videoer eller grafikk for å uttrykke og kommunisere mer til kontaktene dine.

ActiveCampaign starter på $ 15 / month med en gratis 30-dagers prøveperiode.

Besøk ActiveCampaign

5. MailChimp

MailChimp sin siste oppdatering er automatiseringsfunksjonen. Dette lar brukeren opprette og sende automatiserte e-postmeldinger når de utløses av en abonnents aktivitet.

MailChimp tilbyr en gratis premiumkonto, som er et populært valg for bedriftseiere uten lite eller ingen budsjett. Selv om det er et gratis abonnement, kan du ikke undervurdere tilbudene sine, da de sikkert vil hjelpe med forretningsbehov.

Du kan få MailChimp gratis eller kjøpe en startpris på $ 10 / måned.

Besøk MailChimp

6. GetResponse

GetResponse er en veldig produktiv leverandør av markedsføringstjenester. Nesten alle funksjonene er i denne tjenesten, ikke bare e-postmarkedsføring, men den gir også destinasjonssider og webinarer.

Noen av de flotte funksjonene i GetResponse er:

 • Har dra-og-slipp-funksjon
 • Bruker autosvar
 • Lager automatiseringsarbeidsflyter
 • A / B-testfunksjon for nyhetsbrev og destinasjonssider

GetResponse har en 30-dagers gratis prøveperiode og starter på $ 15 / måned.

Besøk GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue er også populær, spesielt innen e-handelsbransjen. Det tilbyr tre tjenester som e-post, SMS og dedikert IP.

Dette kan være en god passform hvis du har en nettbutikk. Det tilbyr også SMS, transaksjonsmeldinger som sporer bevegelsen til kunden din.

For eksempel vil en bekreftelsestekst bli sendt til kunden din når de er ferdig med å kjøpe produktet.

SendinBlue som e-postmarkedsføringsprogramvare har et dra-og-slipp-verktøy for å hjelpe brukerne med å bygge e-postene sine på en enkel måte. De kan også bruke de ferdiglagde malene som er tilgjengelige. For å få et blikk uten sperre på SendinBlue, fortsett til vår siste SendinBlue-anmeldelse.

Pre-made automatisering er også tilgjengelig på SendinBlue som er klar for tilpasning. De tre nevnte tilbudte tjenester til SendinBlue har sin egen pris.

Du kan ha SendinBlue fra gratis til $ 25 / måned.

Besøk SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite er en av de nyeste i bransjen. Selv om de er nye, har den denne unike funksjonen å sende e-postmarkedsføring til abonnentene dine.

Den personaliserte funksjonen lar deg skjule eller vise en uunngåelig del av e-posten din til dine spesifikke abonnenter. En annen ting er at du kan legge til abonnentens personlige informasjon (som de ga frivillig), slik at du kan henvende deg til dem på en mer personlig måte.

MailerLite er utmerket for bulk e-post. Det hjelper deg å sende e-post til din voksende kontaktliste uten problemer.

Du kan ha MailerLite for en gratis plan eller $ 10 / måned.

Besøk MailerLite

9. Referanse e-post

Benchmark Email er bra for små og nystartede bedrifter som krever å lage vellykkede e-postmarkedsføringskampanjer.

Det lar deg lage kreative og greie profesjonelle e-postkampanjer med deres brukervennlige verktøy som dra-og-slipp-e-postredigerer til automatiseringsverktøy..

Benchmark Email har verktøy som er enkle å bruke, fra dra-og-slipp-e-postredigeringsprogram til automatiseringsverktøy.

Andre funksjoner som Benchmark Email tilbyr:

 • A / B-delingstesting
 • En mobilapplikasjon som gjør det enkelt å se e-post via mobiltelefoner
 • Integrasjon som de fungerer jevnt med 300 pluss andre applikasjoner
 • List Builders

Du kan abonnere på Benchmark Email fra gratisplanen til $ 13.9 per måned.

Besøk e-post for benchmark

10. Drypp

Drip er en av de beste e-postmarkedsføringsprogramvarene til online butikkeiere og anbefales, spesielt hvis du er en Shopify-bruker.

Drip har disse enkle å bruke og ferdiglagde funksjoner som bare trenger noen få endringer, og du er klar til å gå. De har også denne Visual Builder, som gjør e-postkampanjen din mer merkbar.

Alt som skjer i Shopify-butikken din, når du først har integrert det i Drip, vil automatisk sende en e-postmarkedsføring til abonnentene dine som markedsfører virksomheten din..

For eksempel tilbyr du et produkt som vil være i salg i en viss periode, denne varselet vil sendes direkte til dine verdsatte kontakter som promoterer produktsalget. Vil du ha flere dibs på drypp? Du kan flytte til vår detaljerte Drip CRM-gjennomgang her.

Du kan prøve Drip i 14 dager gratis og abonnere på dem til $ 49 / month.

Besøk Drip

Vanlige spørsmål om markedsføring via e-post

1. Trenger jeg fortsatt markedsføring via e-post selv om jeg ikke selger et produkt?

Helt sikkert! Hvis du er en blogger, vil du opprette en e-postliste og sende den til abonnentene dine at du har et nytt innlegg eller et kommende innlegg..

2. Hvordan får jeg flere abonnenter?

Å bruke blymagneter er en flott måte å tjene abonnenter på. En blymagnet er en gratis belønning eller produkt til abonnentene dine i bytte mot e-postadressene deres. Å samle e-postadressene deres lar deg lage en e-postliste som er nyttig for å tjene flere abonnenter.

3. Hvor ofte skal jeg sende e-postkampanjer?

Dette avhenger av bransjen du er i. Å sende minst fire e-poster i uken er nok til at abonnentene dine får beskjed.

Konklusjon

Å bruke en e-postkampanje kan være en stor oppgave, men en flott strategi for å være en av de velkjente virksomhetene i bransjen din.

Husk alltid faktorene du må ta i betraktning ved å velge en leverandør av e-postmarkedsføringstjeneste for å unngå støt og problem ved fremtiden og veksten i virksomheten..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map