BigCommerce vs. WooCommerce: Hvem har overtaket?

Er det din tid å gå inn i en e-handelsvirksomhet? Har du i så fall allerede bestemt deg for hvilken e-handelsplattform du vil bruke og hvilken som passer for funksjonene og funksjonene du har i tankene?


BigCommerce og WooCommerce er to store aktører når det kommer til eCommerce-plattformer. Vi oppfordrer deg til å danne deg en mening om hvilken du skal bruke ved å oppgi sammenligningen av de to, fra deres funksjoner, til priser, til støtte, for brukervennlighet og mer.

Generell oversikt: BigCommerce vs. WooCommerce

Stor handel

La oss starte med BigCommerce.

Det er en e-handelsplattform som er fullt vertskap som har mye å gjøre, spesielt for de nye bedriftseierne fordi du kan få alt du trenger som start.

Når du starter et nytt nettsted, må du ha hosting (der nettstedet ditt bor på internett), design, innhold, betalinger, handlekurv, markedsføringsfunksjoner, support og mer. I BigCommerce dekker de det hele i en pakkepris.

En faktor som du må vurdere før du registrerer deg med BigCommerce, er at når du registrerer deg hos dem og begynner å opprette eCommerce-nettstedet ditt, vil du bli holdt som gissel fordi det ikke er noen alternativer for å flytte nettstedet ditt med noe annet. vertsleverandører.

En annen ting er at dataene dine blir delt med andre BigCommerce-butikker.

BigCommerce tilbyr imidlertid et alternativ for å integrere sin plattform gjennom WordPress. Med denne typen oppsett kan du administrere innholdet ditt i front-end med WordPress og backend vil være med BigCommerce

WooCommerce

WooCommerce er en populær gratis eCommerce-plugin for WordPress og gir 30% av alle nettbutikker. Så hvis du vil bruke WooCommerce, bør nettstedet ditt være på WordPress.org. Hvis du allerede har en WordPress-blogg eller -nettsted, er det enkelt å bygge en eCommerce-butikk med WooCommerce-plugin. Du kan hoppe med en gang og gå videre til vår komplett WooCommerce-konfigurasjonsveiledning.

Hva betyr dette?

WooCommerce og WordPress kombinert betyr at du har full kontroll og eierskap på nettstedet ditt. Du kan velge hvilken som helst webhotellleverandør du liker, i motsetning til BigCommerce der du er bundet.

WooCommerce tilbyr også mange innebygde funksjoner som hjelper deg med å administrere nettbutikken din. Disse inkluderer betalingsbehandling, lagerstyring, frakt, kupong og mange flere. Kult, er det ikke?

Funksjoner

La oss sjekke ut funksjonene som BigCommerce og WooCommerce fikk.

BigCommerce

BigCommerce tilbyr mange funksjoner. Du kan designe en attraktiv og intuitiv e-handelsbutikk på mindre enn halvparten av tiden det vanligvis tar å lage et nettsted.

Du kan velge mellom et stort utvalg av temaer, gratis og betalt, for å hjelpe deg i gang. Ikke bekymre deg for ikke å få et tema som passer din nisje, fordi de har mye tilgjengelig fra forskjellige bransjer, for eksempel mote, mat og drikke, kunst og håndverk, kjæledyr, bilindustri, leker og spill, og mye mer.

Selv om du er en ikke-tekniker, kan du fremdeles tilpasse butikken din, noe som gjør det enklere for brukerne dine å handle i butikken din, med den brukervennlige butikkredigeringsredigereren, så vel som betinget logikk, språkfiler, fleksibel modulær kodebase, og søkefunksjonalitet.

BigCommerce har også innebygde konverteringsoptimaliseringsverktøy som hjelper deg raskt å øke inntektene. Den forlatte vognserveren hjelper deg med å redusere vognoppgivelse. PayPal One Touch hjelper deg med å øke kassen.

Du kan også bruke en 1-siders utsjekking for å øke konverteringen, legge til produktanmeldelser for å øke forbrukernes tillit og legge til innebygde kuponger og rabatter for å gi incentiver til kjøperne dine.

Noen tilleggsfunksjoner inkluderer e-handelsanalyse, søkemotoroptimalisering, sømløs integrasjon med andre favorittapper, frakt og oppfyllelse av bestillinger, akseptering av betalinger og mange flere.

Ikke verst, ikke sant?

WooCommerce

WooCommerce tilbyr også et bredt utvalg av funksjoner som hjelper deg med å bygge en nyttig WordPress nettbutikk. Du kan tilpasse butikken din så lenge du vil, siden den er åpen kildekode og er bygd på WordPress.

Du kan velge mellom et av WooCommerce-temaene og enkelt integrere det med WordPress. Du kan til og med velge mellom mer enn 55 000 gratis og betalte WordPress-plugins som passer dine e-handelsbehov.

Med WooCommerce kan du benytte deg av forskjellige utvidelser for å forbedre din eCommerce-butikk, fra betalinger, frakt, markedsføring, helt til butikkadministrasjon og mange flere. Du kan også utvide kundevalg på farger og størrelser gjennom variasjoner i WooCommerce.

Her er noen av de mest populære WooCommerce-utvidelsene du kan bruke til nettbutikken din:

 • WooCommerce-abonnement – for gjentatte betalinger og automatisk belastning til kundene
 • WooCommerce Bookings – for bestilling av avtaler, reservasjoner eller leie av produkt eller utstyr fra nettstedet ditt
 • Produkttillegg – for tilleggstilbud som gavepakking eller legge til en spesiell lapp på produktet ditt
 • WooCommerce-medlemskap – for å gi medlemmene tilgang til spesifikt innhold eller produkt gratis eller en bestemt pris
 • Sendingssporing – for forsendelsessporing av dine kunders bestillinger

En annen flott ting med WooCommerce er at du kan administrere nettbutikken din med mobilappen sin gjennom betalingsportene. Noen mer fantastiske funksjoner inkluderer innebygd betalingsbehandling som PayPal og Stripe, språk- og valutatilpasning, produktvurdering og anmeldelser og rapportering. I tilfelle du er interessert, har vi også en videoopplæring om hvordan du kan sende kjøperne dine direkte til kassen i WooCommerce.

Med alle nevnte ting, hvilken tror du kommer på toppen?

Ingen tvil, det er WooCommerce.

Brukervennlighet

BigCommerce

BigCommerce er en av de enkleste plattformene å bruke når det kommer til nettbutikken din. Boarding-prosessen er enkel å forstå, og det er mange innebygde funksjoner, så du trenger ikke å bekymre deg for plug-ins.

BigCommerce hjelper deg også med å lage nettstedet ditt på et minimalt tidspunkt. Hvis du er en ikke-tekniker, ikke bekymre deg fordi BigCommerce har alt for deg.

WooCommerce

WooCommerce har mye å tilby når det kommer til temaer og plugins. Men det vil ta mer tid å legge alle dataene dine på WordPress. Det er litt av en læringskurve med det.

Du må være mer praktisk når det gjelder å administrere nettstedet ditt, inkludert oppdateringer og sørge for at nettstedet ditt er sikkert. Heldigvis tilbyr WooCommerce flere plugins, for eksempel sikkerhetsprogramtillegg, som vil hjelpe deg med å automatisere prosessen.

Hvis du allerede er vant til å bruke WordPress, vil det å lage en nettbutikk være som en tur i parken.

Dette er grunnen til at når det kommer til brukervennlighet, kommer BigCommerce opp på toppen.

skalerbarhet

BigCommerce

Hvis du er en oppstart eller en liten bedrift, er BigCommerce et utmerket valg for deg. Og hvis du planlegger å skalere opp, tilbyr BigCommerce ubegrensede produkter, lagring av filer og båndbredde.

BigCommerce tilbyr også 99,9% oppetid og raskere lastetidssider. Når dette blir satt opp i butikken din, vil du få bedre konverteringer og mer positiv kundeopplevelse.

Saken her er at når du skalerer opp, blir det mer og mer kostbart ettersom du automatisk blir oppgradert til en høyere plan når du nådde et visst årlig salgstall på nettet.

WooCommerce

Med WooCommerce kan du skalere virksomheten din slik du vil ha den, siden det er en open source-plattform. Du kan legge ut ubegrensede produkter, bilder og gallerier, og administrere ubegrensede transaksjoner. Men du må også oppgradere WooCommerce-hostingplanen etter hvert som eCommerce-butikken vokser.

I motsetning til BigCommerce, er du den som opprettholder nettstedets oppdateringer, sikkerhetskopier og sikkerhet. Men dette betyr at du har valget hvilke plugins du vil bruke for din virksomhet.

Hvis du ikke liker å håndtere de tekniske tingene på nettstedet ditt, har du muligheten til å ansette en utvikler for å gjøre dette for deg.

Så når det gjelder skalerbarhet, er WooCommerce på spissen.

Priser

BigCommerce

BigCommerce tilbyr fire forskjellige prisplaner, for eksempel Standard, Plus, Pro og Enterprise, som spenner fra $ 29,95 per måned og opp til $ 249,95 per måned og høyere, avhengig av kundens salg på nettet..

De inkluderer ingen transaksjonsgebyrer, ubegrensede produkter, lagring av filer, båndbredde og ubegrenset personalkontoer. Behandlingsgebyret for debet- og kredittkort starter på 2,9% + $ 0,30 per transaksjon for alle BigCommerce-planer.

Hvis online-salget ditt er mindre enn $ 400 000, er planen din Pro, som er $ 249,95 per måned. Men når bedriften vokser, si ytterligere $ 200 000, må du betale ytterligere $ 150 per måned.

Hvis du vil ha forlatte vognsparer og kundesegmenteringsfunksjoner, velger du en høyere plan.

WooCommerce

WooCommerce er en gratis e-handel WordPress-plugin. Du kan ganske enkelt laste ned den og installere på WordPress-nettstedet ditt.

Men selvfølgelig, for å få nettbutikken din i gang, trenger du et domenenavn, en hostingpakke og et SSL-sertifikat. Få listen over de beste billige webhotelltjenestene.

WooCommerce-utvidelser kan være litt kostbare, men du kan kjøpe dem bare når du trenger dem. Du kan også se etter gratis eller billige WordPress-plugins for WooCommerce.

Det er klart at du kan få mest mulig ut av budsjettet med WooCommerce.

Brukerstøtte

BigCommerce

BigCommerce leverer utmerket støtte til sine brukere. Alle planene har 24-timers live agentstøtte. Når som helst på dagen du har problemer med nettstedet ditt, vil du sikkert få hjelp umiddelbart.

De har også et brukerstøtte, som inneholder mange nyttige tips, triks og retningslinjer for brukerne.

Når du registrerer deg for deres Enterprise Plan, vil du kunne ha tilgang til rask rutingstøtte, bli en prioritet med spørsmålene dine, tilgang til strategisk kontoadministrasjon og API-støtte.

WooCommerce

WooCommerce tilbyr materialer og opplæringsprogrammer som dekker problemene og generelle spørsmålene til brukerne. De oppfordrer også til forum der brukerne kan samhandle med hverandre og få råd fra hverandre.

WooCommerce tilbyr bare live chat og billettsystem. De har ikke støtte over telefon, e-post eller sosiale medier. Hvis du har serverproblemer, kan du kontakte leverandøren av WooCommerce.

Dette gjør BigCommerce til en vinner når det kommer til kundesupport.

Så hvilken bør du velge? BigCommerce eller WooCommerce?

BigCommerce og WooCommerce er faktisk et godt valg avhengig av dine preferanser.

Hvis du vil bygge en nettbutikk raskt uten å tenke på de tekniske sidene på siden din, kan du registrere deg med BigCommerce.

Med BigCommerce trenger du ikke bekymre deg mer, og det kan spare deg for å bygge din nettbutikk. Når du har registrert deg, trenger du ikke bruke mye tid på å bygge nettstedet ditt. BigCommerce har alt for deg.

Saken her er at du må betale mer etter hvert som bedriften vokser. I tillegg har du ikke full kontroll og eierskap på nettstedet ditt.

Men hvis du vil ta full kontroll over nettstedet ditt, og hvis du vil ha et mer budsjettvennlig oppsett, velger du WooCommerce.

Som nevnt kjører det gjennom WordPress, noe som gjør din kontroll og tilpasning uendelig. Du kan leke med kreativiteten din så mye du vil. Kostnadene er rimeligere, spesielt for spirende gründere.

Den eneste ulempen med dette er at du må administrere programvaren din alene, og du må bruke mer tid på å lage siden din. Men selvfølgelig kan alt du trenger å lære med dette være søkbart på nettet.

Så, hva venter du på? Bygg den nettbutikken og begynn å tjene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map