BigCommerce vs. WooCommerce: Hvem har overhåndet?

Er det din tid at vove sig ind i en e-handelsvirksomhed? Hvis ja, har du allerede besluttet, hvilken e-handelsplatform du vil bruge, og hvilken der er velegnet til de funktioner og funktioner, du har i tankerne?


BigCommerce og WooCommerce er to store spillere, når det kommer til eCommerce platforme. Vi opfordrer dig til at danne en mening om, hvilken du skal bruge ved at angive sammenligningen af ​​de to, fra deres funktioner, til priser, til support, til brugervenlighed og mere.

Generelt overblik: BigCommerce vs. WooCommerce

Stor handel

Lad os starte med BigCommerce.

Det er en fuldt hostet e-handelsplatform, der har en hel del, især for de nye virksomhedsejere, fordi du kan få alt, hvad du har brug for som en starter.

Når du starter et nyt websted, skal du have hosting (hvor dit websted bor på Internettet), design, indhold, betalinger, indkøbsvogn, marketingfunktioner, support og mere. I BigCommerce dækker de det hele i en pakkepris.

Men en faktor, som du skal overveje, før du tilmelder dig BigCommerce, er, at når du først tilmelder dig dem og begynder at oprette dit eCommerce-websted, bliver du ‘holdt som gidsler’, fordi der ikke er nogen muligheder for at flytte dit websted med noget andet hostingudbydere.

En anden ting er, at dine data deles med andre BigCommerce-butikker.

BigCommerce tilbyder dog en mulighed for at integrere sin platform gennem WordPress. Med denne form for opsætning kan du administrere dit indhold i front-end med WordPress, og backend vil være med BigCommerce

WooCommerce

WooCommerce er et populært gratis e-handels plugin til WordPress og giver 30% af alle onlinebutikker. Så hvis du vil bruge WooCommerce, skal dit websted være på WordPress.org. Hvis du allerede har en WordPress-blog eller -websted, er det let at oprette en eCommerce-butik med WooCommerce-plugin. Du kan hoppe med det samme og gå videre til vores komplet opsætning af WooCommerce-websted.

Hvad betyder det?

WooCommerce og WordPress kombineret betyder, at du har fuld kontrol og ejerskab på dit websted. Du kan vælge en hvilken som helst webhostingudbyder, du kan lide, i modsætning til BigCommerce, hvor du er bundet.

WooCommerce tilbyder også en masse indbyggede funktioner, der hjælper med at administrere din online butik. Disse inkluderer betalingsbehandling, lagerstyring, forsendelse, kupon og mange flere. Sej, er det ikke?

Funktioner

Lad os nu tjekke de funktioner, som BigCommerce og WooCommerce fik.

BigCommerce

BigCommerce tilbyder en masse funktioner. Du kan designe en attraktiv og intuitiv eCommerce-butik på mindre end halvdelen af ​​tiden det normalt tager at oprette et websted.

Du kan vælge mellem en lang række temaer, gratis og betalt, for at hjælpe dig med at komme i gang. Må ikke bekymre dig om ikke at få et tema, der passer til din niche, fordi de har masser tilgængelige fra forskellige brancher, såsom mode, mad og drikke, kunst og håndværk, kæledyr, bilindustri og industri, legetøj og spil og meget mere.

Selv hvis du er en ikke-techie, kan du stadig tilpasse din butik, hvilket gør det lettere for dine brugere at shoppe i din butik med dets brugervenlige storefront-editor, samt betinget logik, sprogfiler, fleksibel modulær kodebase, og søgefunktionalitet.

BigCommerce har også indbyggede konverteringsoptimeringsværktøjer, der hjælper dig med hurtigt at øge din omsætning. Dens forladte vognserver hjælper med at reducere vognforladelse. Dens PayPal One Touch hjælper med at øge kassen.

Du kan også bruge en 1-sides checkout til at øge konvertering, tilføje produktanmeldelser for at øge forbrugernes tillid og tilføje indbyggede kuponer og rabatter for at give incitamenter til dine købere.

Nogle yderligere funktioner inkluderer e-handelsanalyse, søgemaskineoptimering, problemfri integration med andre foretrukne apps, forsendelse og opfyldelse af ordrer, accept af betalinger og mange flere.

Ikke dårligt, ikke?

WooCommerce

WooCommerce tilbyder også en bred vifte af funktioner, der hjælper dig med at opbygge en nyttig WordPress-online butik. Du kan tilpasse din butik, så længe du vil, da den er open source og er bygget på WordPress.

Du kan vælge mellem et af dens WooCommerce-temaer og let integrere det med WordPress. Du kan endda vælge mellem mere end 55.000 gratis og betalte WordPress-plugins, der passer til dine e-handelsbehov.

Med WooCommerce kan du benytte dig af forskellige udvidelser til at forbedre din eCommerce-butik, fra betalinger, forsendelse, markedsføring, hele vejen til butikstyring og mange flere. Du kan også udvide kundevalg på farver og størrelser gennem variationer i WooCommerce.

Her er nogle af de mest populære WooCommerce-udvidelser, som du kan bruge til din online butik:

  • WooCommerce-abonnementer – til tilbagevendende betalinger og automatisk debitering til kunderne
  • WooCommerce-bookinger – til reservation af aftaler, reservationer eller leje af produkt eller udstyr fra dit websted
  • Produkt tilføjelser – til add-on tilbud såsom gaveindpakning eller tilføjelse af en særlig note på dit produkt
  • WooCommerce-medlemskab – for at give medlemmerne adgang til specifikt indhold eller produkt gratis eller en bestemt pris
  • Forsendelsesporing – til forsendelsessporing af dine kunders ordrer

En anden stor ting ved WooCommerce er, at du kan administrere din online butik med dens mobilapp gennem sine betalingsportaler. Nogle mere fantastiske funktioner inkluderer indbygget betalingsbehandling som PayPal og Stripe, sprog- og valutatilpasning, produktvurdering og anmeldelser og rapportering. Hvis du er interesseret, har vi også en videovejledning om, hvordan du sender dine købere direkte til kassen i WooCommerce.

Med alle de nævnte ting, hvilken tror du, kommer oven på?

Det er uden tvivl WooCommerce.

Brugervenlighed

BigCommerce

BigCommerce er en af ​​de nemmeste platforme at bruge, når det kommer til din online butik. On-boarding-processen er let at forstå, og der er mange indbyggede funktioner, så du behøver ikke at bekymre dig om plug-ins.

BigCommerce hjælper dig også med at oprette dit websted på et minimalt tidspunkt. Hvis du er en ikke-techie, skal du ikke bekymre dig, fordi BigCommerce har det hele for dig.

WooCommerce

WooCommerce har meget at tilbyde, når det kommer til temaer og plugins. Men det vil tage mere tid at placere alle dine data på WordPress. Der er lidt af en læringskurve med det.

Du skal være mere praktisk ved at styre dit websted, herunder opdateringer og sørge for, at dit websted er sikkert. Heldigvis tilbyder WooCommerce flere plugins, som f.eks. Sikkerhedsplugins, der hjælper dig med at automatisere processen.

Hvis du allerede er vant til at bruge WordPress, vil det at oprette en online butik være som en tur i parken.

Derfor kommer BigCommerce, når det kommer til brugervenlighed, på toppen.

Skalerbarhed

BigCommerce

Hvis du er en startup eller en lille virksomhed, er BigCommerce et fremragende valg for dig. Og hvis du planlægger at opskalere, tilbyder BigCommerce ubegrænsede produkter, fillagring og båndbredde.

BigCommerce tilbyder også 99,9% oppetid og hurtigere belastning af sidetider. Når dette opsættes i din butik, får du bedre konverteringer og mere positiv kundeoplevelse.

Sagen her er, at når du skalerer op, bliver det mere og dyrere, da du automatisk opgraderes til en højere plan, når du nåede et bestemt årligt online salgstall.

WooCommerce

Med WooCommerce kan du skalere din virksomhed, som du vil have den, da det er en open source-platform. Du kan sende ubegrænsede produkter, billeder og gallerier og administrere ubegrænsede transaktioner. Men du skal også opgradere din WooCommerce hostingplan, når din eCommerce butik vokser.

I modsætning til BigCommerce er du den, der opretholder dit websteds opdateringer, sikkerhedskopier og sikkerhed. Men dette betyder, at du har valget mellem hvilke plugins, du skal bruge til din virksomhed.

Hvis du ikke kan lide at håndtere de tekniske ting på dit websted, har du muligheden for at ansætte en udvikler til at gøre dette for dig.

Så hvad angår skalerbarhed, er WooCommerce i spidsen.

Prisfastsættelse

BigCommerce

BigCommerce tilbyder fire forskellige prisplaner, såsom Standard, Plus, Pro og Enterprise, der spænder fra $ 29,95 pr. Måned op til $ 249,95 pr. Måned og højere, afhængigt af kundens online salg.

De inkluderer ingen transaktionsgebyrer, ubegrænsede produkter, fillagring og båndbredde og ubegrænset personalkonti. Behandlingsgebyret for debet- og kreditkort starter ved 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion for alle BigCommerce-planer.

Hvis dit online salg er mindre end $ 400.000, er din plan Pro, der er $ 249,95 pr. Måned. Men når din virksomhed vokser, siger yderligere $ 200K, skal du betale yderligere $ 150 pr. Måned.

Hvis du ønsker forladte vognbesparer og kundesegmenteringsfunktioner, skal du vælge en højere plan.

WooCommerce

WooCommerce er et gratis eCommerce WordPress-plugin. Du kan blot downloade den og installere på dit WordPress-websted.

Men selvfølgelig skal du have et domænenavn, en hostingpakke og et SSL-certifikat for at få din online butik i gang. Få listen over de bedste billige webhostingtjenester.

WooCommerce-udvidelser kan være en smule pebret, men du kan kun købe dem, når du har brug for dem. Du kan også se efter gratis eller billige WordPress-plugins til WooCommerce.

Det er klart, at du kan få mest muligt ud af dit budget med WooCommerce.

Support

BigCommerce

BigCommerce leverer fremragende support til sine brugere. Alle dets planer leveres med 24/7 live agent support. Når som helst på dagen, hvor du står over for problemer på dit websted, får du helt sikkert hjælp straks.

De har også et Hjælp, der indeholder mange nyttige tip, tricks og retningslinjer for brugerne.

Når du har tilmeldt dig deres Enterprise Plan, vil du være i stand til at få adgang til hurtig routing support, blive en prioritet med dine forespørgsler, adgang til strategisk kontoadministration og API Support.

WooCommerce

WooCommerce leverer materialer og tutorials, der dækker brugernes problemer og generelle spørgsmål. De opfordrer også til fora, hvor brugerne kan interagere med hinanden og få råd fra hinanden.

WooCommerce tilbyder kun live chat og billetsystem. De har ikke support via telefon, e-mail eller sociale medier. Hvis du har serverproblemer, kan du kontakte din WooCommerce-hostingudbyder.

Dette gør BigCommerce til en vinder, når det kommer til kundesupport.

Så hvilken skal du vælge? BigCommerce eller WooCommerce?

BigCommerce og WooCommerce er faktisk et godt valg afhængigt af dine præferencer.

Hvis du hurtigt vil oprette en online butik uden at tænke på de tekniske aspekter på din side, skal du tilmelde dig BigCommerce.

Med BigCommerce behøver du ikke bekymre dig mere, og det kan spare din tid på opbygningen af ​​din online butik. Når du har tilmeldt dig, behøver du ikke bruge meget tid på at oprette dit websted. BigCommerce har alt for dig.

Sagen her er, at du bliver nødt til at betale mere, efterhånden som din virksomhed vokser. Derudover har du ikke fuld kontrol og ejerskab på dit websted.

Men hvis du vil tage fuld kontrol over dit websted, og hvis du vil have en mere budgetvenlig opsætning, skal du vælge WooCommerce.

Som nævnt kører det gennem WordPress, hvilket gør din kontrol og tilpasning uendelig. Du kan lege med din kreativitet så meget som du vil. Omkostningerne er mere overkommelige, især for spirende iværksættere.

Den eneste ulempe ved dette er, at du er nødt til at styre din software alene, og du er nødt til at bruge mere tid på at oprette din side. Men selvfølgelig kan alt, hvad du har brug for at lære med dette, søges online.

Så hvad venter du på? Byg den onlinebutik og begynd at tjene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector