Beste ClickFunnels-alternativ – Spar over 2500 dollar per år

Ønsker du å implementere trakter i virksomheten din?


Og du gjorde noen undersøkelser, du kom over ClickFunnels og du tenkte, Holy cow, 300 dollar i måneden. Det er mye penger! Jeg trenger et ClickFunnels-alternativ.

Vel, hvis du har hatt den tanken, gå gjennom tankene dine i denne videoen, jeg skal dele sammen en perfekt og det jeg tror er et kraftigere ClickFunnels-alternativ.

Og som en ekstra spesiell bonus, skal jeg faktisk ha en video etter dette der jeg setter alt sammen og viser deg hvordan du kan sette alle brikkene sammen for å få det perfekte ClickFunnels-alternativet. Så hvis det interesserer deg, fortsett å lese.

Så la oss først se på hva ClickFunnels er, så vi kan se nøyaktig hva ClickFunnels tilbyr. Så ClickFunnels er egentlig seks forskjellige ting. Det er vertskap. Det er en sidebygger. Det er en automatiseringsplattform for markedsføring via e-post.

Det er en skjermbygger hvor du kan samle potensielle kunder og du kan samle informasjon fra en applikasjon, og det er også et betalingsbehandlingsverktøy eller et kassesystem hvor du kan selge stort sett hva som helst. La oss snakke om hva folk elsker om ClickFunnels. Det første de elsker er at det er det.

En hostet løsning i skyen, et slags alt-i-ett-verktøy for deg. Så tanken i folks sinn kan være at det vil være lettere fordi det hele er integrert sammen. Denne oppfatningen av at det kan være mindre av en læringskurve. Det neste folk liker med ClickFunnels er grunnleggeren, Russell Brunson, som er en ekspert, en lærer, en ekspert markedsfører.

Russell er fantastisk med å ta dette konseptet med trakter som du ser overalt i den virkelige verden og bringe dem til et digitalt. Verden. Folk elsker bøkene som han har skrevet, og han lærer om trakter. Han lærer om å bli ekspert på ditt felt. Og til slutt, på grunn av ham, har han laget noen av de mest nyttige, innsiktsfulle treningene om trakter som finnes.

La oss snakke om hva folk ikke liker om ClickFunnels. Og uten tvil den største klagen jeg har lest om og om igjen, er at den er feil. Mange ganger fungerer ikke ting slik de skal, og det kan være ganske frustrerende. Den neste store klagen på ClickFunnels er at malene er stygge her.

Du kan være dommer på det for hver sine egne. Noen mennesker kan svare på en bestemt mal eller design mer enn noen andre. Jeg lar deg være dommer på den. En annen stor ting som folk ikke liker med ClickFunnels er at funksjonene er begrenset. Det jeg mener med det, er at hvis du trenger ClickFunnels for å gjøre noe som det ikke gjør for øyeblikket, vil de sannsynligvis aldri legge til den funksjonen.

Du skal bare være uten hell. Du må bare lære deg å leve uten det du vil drive virksomheten din hvis den ikke tilbyr det. Det neste folk ikke liker med ClickFunnels er at det er et mye proprietært system. Dataene dine er låst der inne. De har full kontroll.

De eier dataene dine. Hvis de skulle gå ut av drift, la oss innse det, de kommer ikke til å gå ut av drift, men hvis de var det, går dataene dine for å få dem ut av systemet og inn i et annet system og for å migrere, vil det være litt vond. Og dette knytter seg også til det siste punktet om at det er et lukket låsesystem, der hvis du trenger ClickFunnels for å gjøre noe som det ikke gjør for øyeblikket, er det ingenting du kan gjøre med det.

Og det siste som folk ikke liker med ClickFunnels er en stor en, og det er kostnadene. De har to planer, og startplanen er $ 97 i måneden, men planen du virkelig trenger å være på hvis du er ClickFunnels-kunde er $ 297 per måned.

hellige ku!

Det legger opp veldig raskt, spesielt hvis du bare er i gang.

Så med alt det som er sagt, la oss finne et perfekt alternativ for å matche alle disse funksjonene som du finner i ClickFunnels, men et alternativ som vil være mer skalerbart og mye bedre for deg som bruker. Så løsningen kommer til å være basert på WordPress, WordPress-krefter, en tredjedel av internett.

Det er en åpen plattform, som egentlig betyr. Du eier det. Det er virkelig en leie kontra eget scenario. Med ClickFunnels leier du ditt digitale hjem. Med WordPress eier du ditt digitale hjem. Så det kommer virkelig ned på dette husleien eller ditt eget scenario. For meg er jeg heller alltid i en posisjon til å eie, så WordPress selv kommer til å være gratis.

Nå er det neste du trenger webhotell. Så her er en SiteGround, og grunnen til at jeg velger SiteGround er fordi de har fenomenal støtte og deres hosting er topp kvalitet, topp lyd.

Nå har du kanskje allerede en hostingkonto, men for å være rettferdig, i dette alternative ClickFunnels-alternativet, må vi ta med.

Alle aspekter av det du kommer til å trenge. Nå med SiteGround er planene svært rimelige. Jeg vil anbefale denne mellomplanen som er $ 6 per måned. Vi vil bare fortsette og runde det opp. Vi ser på $ 6 per måned, og med det kan du også være vert for bedriftens nettsted så mange nettsteder du vil, bloggen din, men også traktene dine.

Nå er det neste du trenger å ha et WordPress-nettsted et WordPress-tema, og vi kan bruke Astro-temaet. Det er. Et av de viktigste temaene for WordPress. Det hender også å være gratis. De har en betalt versjon av den, men vi trenger den ikke. For å ha et ClickFunnels-alternativ er gratisversjonen av Astro-temaet perfekt.

Hvordan det er, kan du bruke det på ubegrensede nettsteder. Den kommer med nesten hundre. Fullstendig gjort for ditt nettsted design alle gratis, og det integreres også perfekt med læringsstyringssystemer, sidebygger og e-handelssystemer. Nå, det neste verktøyet som vi kommer til å trenge, vi vil gjøre det meste av tunge løft, og det er et sidebyggerverktøy, og vi kommer til å bruke.

Elementor. Det er en gratis versjon av Elementor, men vi kommer til å bruke den betalte versjonen av Elementor fordi den kommer med noen veldig kraftige funksjoner som vi kommer til å trenge, inkludert en skjermbygger, en pop-up-byggherre, dusinvis av markedsføringselementer som som nedtellingstimere. Den er utrolig enkel å bruke, utrolig rimelig, og den brukes for tiden på nesten 3 millioner nettsteder.

Så vi kommer til å legge til element, ellers koster det bare $ 4 per måned. Jeg vet at her ser du det si $ 5 per måned. Dette er for en enkelt lisens. Det kommer til å bli $ 49, men hvis du ser her nede, sier de $ 5 de faktisk avrunder det, så det er virkelig i det lave. Fire er som kanskje $ 4 og 8 cent.

De avrunder det for å være supermessig, og det vil bare koste, la oss bare si 4 dollar per måned for å legge til sidebygningsfunksjonaliteten med skjemaer, med markedsføringselementer, og det er også mange avanserte ting det gjør, for eksempel personalisering av nettstedet. Den har maler også.

Det er et pent. Utrolig sidebygger og markedsføringsverktøy. Nå er det neste vi trenger behov for et traktbyggingsverktøy i tillegg til et kassesystem. Og for det skal vi bruke vognstrømmer, vogner flyter som en full funksjon for å trakte byggesystem med kassa. Det inkluderer. Maler. Så hvis du vil legge til en trakt på nettstedet ditt med bare to museklikk eller så, har du en fullt bygd trakt for deg med designen som du kan redigere i Elementor, den har avanserte markedsføringsfunksjoner som e-postmeldinger om vogn, to -trinn kassa.

Det har også en delt testing som de. Bygningen vår kommer snart. Den inkluderer alle funksjonene du kan forvente av en handlekurv, for eksempel ett-klikk-selg, bestillingshumper som du kan plassere flere steder, og den er ekstremt utvidbar, slik at. Eksemplet jeg ga tidligere om ClickFunnels, ikke å gjøre noe du vil.

Du må bare lære uten å leve uten det. Det er ikke tilfelle når du bruker denne løsningen med vognstrømmer. Så som sagt, vi har kassemaler her, og du kan se at det virkelig er en designoppgradering når du sammenligner dette med det du får ut av ClickFunnels og deres design, men virkeligheten er at du kan lage.

Enhver form for design med dette ClickFunnels-alternativet som jeg detaljerer ut nå, kortet flyter selv kommer på to 99 per år, noe som legger til en månedlig kostnad på $ 25 til denne ClickFunnels-alternative statusen som vi setter sammen. En annen ting som vogna flyter er å legge til miksen, er deres egen treningsplattform som de sier vil lansere ganske snart kalt en dyktig jet.

Nå, den unike naturen til. Gil jet er, hvis du har kortstrømmer, får du tilgang til dyktig jet der de normalt selger tilgang for tre 99 per år. Du får det inkludert gratis, og det er opplæringskurs der som skal hjelpe deg i hvert eneste område av å ha en online virksomhet og være en online gründer nå, og det går utover bare forståelse av trakter.

Det blir kurs på. Reklamekampanjer. Det blir kurs om å lage videoinnhold. Det blir selvfølgelig traktkurs. Det tar sikte på å være en læringsplattform som vil hjelpe deg i hvert enkelt område å ha en online virksomhet. Nå er noen av de neste varene som jeg skal gå over.

Er valgfri. Du trenger kanskje ikke dem. De er inkludert i ClickFunnels. Når du betaler to 99 per måned, vil det være et valgfritt kjøp for deg. Så den første kommer til å være abonnement. Så hvis du skal selge en. Produkt eller en tjeneste der du trenger å bygge kjøperen på månedlig basis, et abonnement, du må kjøpe WooCommerce-abonnement, og dette kommer til å komme inn på rundt $ 17 per måned.

Som jeg sa, dette kan være valgfritt for deg hvis alle varene du selger, enten det er fysiske eller digitale varer, kommer til å være engangskjøp, og du kanskje ikke trenger dette i det hele tatt. Neste verktøy kommer til å være nok. Affiliate management platform for å integrere seg i dette. Så hvis du skal ha et tilknyttet program rundt produktene eller tjenestene dine rundt traktene dine, kan det hende du trenger dette også.

Jeg vil si dette er den bransjeledende plattformen for tilknyttet styring. Det er en fullverdig. Nå, kostnadene for dette, er det flere planer. Den eneste du kommer til å trenge er den billigste, som er $ 99 per år, som utgjør $ 8 og 25 cent per måned. La oss bare runde det opp til $ 9 per måned.

Selvfølgelig er dette valgfritt. Hvis du ikke trenger et tilknyttet program, trenger du ikke dette. Og det er også noen andre alternativer der ute som kan være rimeligere. Nå, det siste du trenger, er en automatiseringsplattform for markedsføring via e-post. Nå vil jeg si med dette, at selv om ClickFunnels inkluderer en automatiseringsplattform for markedsføring via e-post, at de fleste som abonnerer på.

To pakker på 99 per måned med ClickFunnels bruker ikke deres automatiseringsplattform for markedsføring via e-post, og jeg kommer til å bruke ordene deres i stedet for mine. I utgangspunktet er konsensus, er det suger. Så dette er i noe du betaler for med ClickFunnels. Du har ikke et alternativ å ikke betale for det. Det er inkludert i planen din, men ingen bruker den faktisk.

De bruker i stedet. Plattformen som de allerede har alle dataene sine i, er pålitelig og fungerer nøyaktig slik de trenger at de skal fungere. Og så integrerer de bare de to. Så selv om dette alternativet for denne ClickFunnels-alternative videoen, skal vi ta med de månedlige kostnadene for en markedsføringsautomatiseringsplattform.

De aller fleste som får det med ClickFunnels vil ikke bruke markedsføringsautomatiseringsplattformen deres. Så det er mange alternativer for dette. Og dette er det beste med. Hvis du ikke får alt fra ClickFunnels, kan du velge det beste av det beste. Og så dette, alle har sin mening om hva som er best fra aktiv kampanje til mail Chimp kan være til en Weber, men for formålet med denne videoen skal vi bruke en send blått og la oss se på hva dette er kommer til å koste for å sende, de bygger annerledes her, og det er det jeg liker.

De fakturerer deg basert på hvor mange e-poster du sender, ikke på hvor mange kontakter du faktisk har. Så planen her er $ 25 per måned, og dette vil gjøre det mulig for deg å sende 40 000 e-poster per måned. De fleste andre automatiseringsplattformer for e-postmarkedsføring, de belaster deg månedlig basert på hvor mange abonnenter du har.

La oss sende dem blå bygger ikke slik. Derfor anbefaler jeg det. I denne ClickFunnels-alternative videoen vil jeg gi deg et alternativ, og det er dette verktøyet som kalles mal poet. Det kobles direkte til ditt WordPress-baserte nettsted. Det er veldig rimelig også. Dette vil koste deg for $ 99 per år, men det gode er at du bare kommer i gang med trakten.

Det er en gratis versjon som er begrenset til 2000 abonnenter. Så den eneste gangen du begynner å betale er når listen blir over 2000 og så ser du på $ 99 per år, som igjen er $ 8 og 25 cent per måned. Og du vil egentlig koble dette til med tjenesteleverandøren din som sender e-post.

Jeg personlig bruker Amazon SES fordi det koster nesten ingenting. Å sende e-post via den tjenesten, og det er stort sett alt sammen. Så la oss gå foran og sammenfatte alt vi har satt sammen her. Vi kommer til å bruke WordPress, som er gratis. Vi kommer til å få en webhotellkonto med SiteGround.

Det er mange andre webhotellleverandører. Vi skal si SiteGround, og det var fem 95 per måned. Vi kommer til å bruke gratis Astro-tema. Du kan eventuelt kjøpe den. Det er $ 59, men vi kan komme unna med å bruke gratis Astro-temaet. Så skal vi kjøpe Elementor, og det vil koste.

$ 4 og 8 cent per måned for lisensen vi trenger. Dette blir vår sidebygger. Det kommer til å gi oss popups. Det kommer til å gi oss veldig fleksible kontaktskjemaer. Det er et fantastisk verktøy, og jeg bare elsker det. Jeg bruker det personlig på alle mine nettsteder. Vi kommer til å få vognstrømmer, og dette kommer til å bli, kassesystemet vårt.

Traktebygger, alt det. Det kommer til å gi oss vakre maler for salgstrakt, og det vil gi oss en vognoppgivelse, AB-deltesting. Det vil også inkludere dyktige læringsplattformer for jetfly Academy som koster $ 25 per måned. Deretter, eventuelt, hvis du skal selge produkter og tjenester som kommer til å gjenta abonnement, trenger du WooCommerce-abonnement, som vil gi deg $ 17 per måned.

Neste er valgfritt for et tilknyttet program. Vi skulle bruke tilknyttet WP. Det kommer til å være $ 8 og 25 cent per måned, og deretter taklet vi en e-postmarkedsføringsautomatiseringsplattform, send inn blått som kommer inn på $ 25 per måned, alt dette for en samlet sum på rundt $ 85 per måned, noe som er mye rimeligere enn to 99 per måned.

Men vet du hva? Det har ikke noe å si for hvor mye penger jeg har. Det som betyr noe er funksjonaliteten du får. Så med denne ClickFunnels, alternativ tech-stack, er dette hva du kan forvente. Mye bedre resultater. Du kan forvente en mye mer fleksibel og kraftig løsning som du kan utvide, men du må utvide den.

Det hele er opp til din egen fantasi. Det er enkelt å gjøre. Utvidet også fordi vi snakker WordPress og det er så mange WordPress-utviklere der ute i det leie kontra eget scenario, du blir eier kontra ClickFunnels. Bare å være leietaker, har du null lås-inn. Ingen kontrollerer dataene dine.

Du er ikke innelåst i noen plattform. Du får en full treningsplattform. Alt dette til den lave kostnaden på $ 85 per måned. Selvfølgelig kan det ikke engang være $ 85 per måned hvis du ikke trenger noen av disse komponentene, eller hvis du allerede har noen av disse komponentene. Hvis du allerede har et bedriftsnettsted, kan du legge traktene dine dit.

Hvis du allerede har en automatiseringsplattform for markedsføring via e-post, kan du bare bruke den. Men for å være rettferdig overfor ClickFunnels. Dette kommer inn på $ 85 for det jeg mener er en mye bedre og mye kraftigere løsning. Nå, alle produktene og tjenestene som jeg snakket om i denne videoen, vil jeg ha lenker i videobeskrivelsesruten nedenfor, og mens du ser på videoen, viste den koblingene til de forskjellige produktene og tjenestene for å gjøre det enkelt til.

Du og noen av disse koblingene, kanskje henvisningskoblinger hvis du besøkte, kjøpte et kjøp, en del av dette ville komme til meg. Det koster deg ikke noe ekstra, og det støtter denne kanalen. Nå, den gode nyheten som jeg har for deg, sørg for at du abonnerer. Klikk på varslingsklokka fordi jeg skal lage en video.

Viser deg trinn for trinn hvordan du skal sette sammen alt dette, og jeg vil ha den lenken til den videoen i videobeskrivelsesruten nedenfor også. Så takk for at du så på. Hvis du har spørsmål til meg om denne teknologibunken som jeg har satt sammen, må du gjerne spørre i kommentarfeltet nedenfor. Annet enn det, takk for at du har sett denne videoen.

Jeg håper at du kommer videre til oppsettvideoen. Takk for at du så på. Jeg ser deg i den neste.

Hvis du har lett etter den perfekte måten å selge produktene og tjenestene dine på internett, er jeg ganske sikker på at du har kommet over ClickFunnels eller noen har anbefalt ClickFunnels til deg.

Etter å ha besøkt ClickFunnels-nettstedet, kan det hende du har fått litt klistremerke-sjokk når du så ClickFunnels-prisene..

Ikke bekymre deg! Du er ikke alene.

Mange mennesker har bedt meg om å sette sammen det beste alternativet til ClickFunnels og her er det for deg.

Hva er ClickFunnels i et nøtteskall?

Før vi kommer inn på dette, er det viktig å ha en klar forståelse av hva ClickFunnels er, så ikke kutt noen hjørner på den alternative teknologibunken vår.

Det er 2 ClickFunnels-prisplaner, en for $ 97 per måned og en for $ 297 per måned. Imidlertid er $ 97 pm-planen veldig begrenset i funksjonene og gir deg ikke hele ClickFunnels-produktpakken, så vi kommer til å bygge et alternativ til $ 297 per måned-plan.

ClickFunnels $ 297 per måned-plan er i hovedsak følgende 6 ting:

 • hosting
 • Sidebygger
 • Form Builder
 • E-handel Checkout
 • Affiliate Management System
 • Email Marketing Automation

Hva folk liker med ClickFunnels

 • Det vert lagt ut.
 • Mindre læringskurve
 • Russel Brunson
 • & hans _ utskiller bøker
 • Trening: den beste verdien er der

Hva folk ikke liker om ClickFunnels

 • Det kan være buggy
 • Malene er ganske stygge og gir deg en følelse av en svindel markedsfører
 • Det er begrenset til funksjoner
 • Det er ikke skalerbart å være en initiativrik plattform
 • Og det er kostbart. Freaking $ 300 per måned

Her er det beste alternativet til ClickFunnels

WordPress, som driver en tredjedel av alle nettsteder, er den perfekte plattformen for selvhusholdning som bygger dette ClickFunnels-alternativet.

Beste webhost for trakter: Siteground

Siteground topp WooCommerce-plan
$ 4 / mo

Beste WordPress-tema for trakter: Astra

Gratis
Ubegrenset bruk
Klar til å importere nettsteder
Grunnlaget for ditt WordPress-nettsted
Integrerer med alle sidebyggere, LMS osv

Beste sidebygger for trakter: Elementor Pro

$ 4 / mo (Ett nettsted)
Sidebygger
popups
skjemaer

Beste WordPress Trakt Builder: CartFlows

 • $ 25 / måned
 • Vakre maler
 • Betalingsbehandlingsfunksjoner med WooCommerce
 • Forlatelse av handlevogn
 • A / B-testing

SkillJet

All trening du trenger
Gratis med kjøp av CartFlows

WooCommerce Abonnement Plugin

$ 17 / mo
Ett nettsted

AffiliateWP-plugin

$ 9 / mo
Ett nettsted

iThemes Security & UPDraft Plus:

Gratis
Sikkerhetskopiering og sikkerhet ivaretatt
Ubegrenset nettsteder

SendinBlue

$ 25 / mo for 40 000 e-poster.
Ubegrensede kontakter

SEO

Yoast / SEO Framework
Gratis

Endelige resultater for dette ClickFunnels-alternativet

 • Mye bedre resultater
 • fleksibel
 • Utvidbar til din egen fantasi
 • Finn utviklere enkelt
 • Du er på din egen plattform – ingen innesperring
 • Sikkerhet og sikkerhetskopi er ivaretatt
 • Du får trening med SkillJet
 • Sluttkostnad: $ 85 / måned

Siteground

SiteGround er et sterkt anbefalt webhotell på nettet fordi de har hatt tilgang til WordPress-brukere og likevel har rimelige priser. De er mest kjent for sin raske ytelse og like raske støtte.

Viktige SiteGround-funksjoner:

 • Gratis SSL-sertifikat
 • RASKT kunnskapsstøtte
 • WordPress Staging Enviroment
 • Gratis nettsted migrering
 • Daglige sikkerhetskopier

SiteGround er et solid valg for dine webhotellbehov. De imøtekommes til WordPress-nettsteder og tilbyr færre ressurser enn konkurrentene, men høyere pålitelighet.

Sjekk ut SiteGround

Astra Theme

Astra er et gratis WordPress-tema som er fokusert på hastighet. Eventuelt kan du kjøpe Pro-versjonen for $ 59 som legger til noen ekstra innstillinger og alternativer.

Viktige Astra-temafunksjoner:

 • Ikke The Fastes-tema, men det er ingen slouch
 • Mange gratis demosider
 • Fleksibel Mega-menyfunksjon
 • Alternativer for tilpassede oppsett
 • WooCommerce-støtte
 • LearnDash-støtte

Astra Theme er et rimelig valg for ethvert WordPress webdesignprosjekt. Jeg antar at det største spørsmålet er om du til og med trenger å kjøpe et tema i disse dager ettersom sidebyggerne gjør alle de samme tingene du trenger et tema for. Elementor har for eksempel gratis Hello-tema som lar sidebyggeren gjøre alt arbeidet.

Det er fremdeles noen gode grunner til å kjøpe et proff-tema, men for de fleste vil det sannsynligvis være bra med et gratis tema.

For meg tror jeg Astra Theme ikke har holdt tritt med dagens trender, og jeg anbefaler ikke lenger det.

Det er mye bedre moderne temaer som tilbyr innebygde topptekst- og bunntekstbyggere vs å være begrenset til 3 oppsett, pluss mer fleksible side- og innleggsoppsett.

Sjekk ut Astra Theme

Elementor

Elementor er en WordPress-sidebygger som har tatt WordPress-webdesign med storm. Den har det dypeste funksjonssettet, men er likevel veldig enkelt å bruke og mestre. Elementor er den mest fullverdige gratis sidebyggeren. Det er også et Pro-tillegg for å legge til flere utviklerfunksjoner.

Viktige elementorfunksjoner:

 • Live Front End Page Editor
 • Funksjoner for tilpasning av nettsteder
 • Mal og blokker bibliotek
 • Omfattende mobile responsive alternativer
 • Mektigste Popup Builder
 • PRO Lag tilpassede topptekst / bunntekst
 • PRO Lag oppleggstypeoppsett

Elementor er den sterkeste sidebyggeren som er tilgjengelig for øyeblikket. De gir stadig nye funksjoner som er i tråd med dagens designtrender. Dette betyr at du vil kunne holde nettstedet ditt relevant.

Elementor Pro er en utrolig verdi med tanke på alle tilleggsmoduler og strømfunksjoner som den inkluderer.

Hvis jeg skulle starte et nytt nettstedsprosjekt i dag, ville Elementor være sidebyggeren som jeg ville valgt. Jeg anser det som en må ha WordPress-sidebygger som det er en glede å bruke.

Sjekk ut Elementor

CartFlows

CartFlows er en salgstraktbygger for WordPress. Det lar deg raskt og enkelt bygge salgstrakter ved å bruke den valgte sidebyggeren.

Key CartFlows Funksjoner:

 • Profesjonelt utformede maler
 • 5 Plassering Ordre støt
 • One Click Upsells
 • Bruk den foretrukne sidebyggeren
 • Utvidbar i motsetning til klikketragter
 • Nedtellingstimere og delt testing

Hvis du vil ha en salgstraktbygger for WordPress og har det bra med å være vertskap for deg selv, eller bruke administrert WordPress-hosting, så vil CartFlows om det er et flott alternativ fordi det er superenkelt å bruke, men likevel veldig kraftig.

Sjekk ut handlekurven

WPFusion

WPFusion lar deg koble WordPress-nettstedet til CRM- eller markedsføringsautomatiseringsplattformen din for å sikre innhold, dynamisk rabatt, legge til personalisering av nettstedet og mer automatisk via koder.

Viktige WPFusion-funksjoner:

 • Mange CRM-integrasjoner tilgjengelig
 • Integrerer med de fleste WordPress-plugins
 • Medlemssikkerhet
 • Tilpasning av nettsteder
 • Dyp integrasjon med elementor
 • For mange fordeler å liste

Sjekk ut WPFusion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map