Affiliate Marketing 101 – WordPress-teman och plugins för att driva din framgång

När du vill tjäna vinst på affiliate-marknadsföring förväntas du marknadsföra produkter eller tjänster genom att tjäna provisioner. Affärsmodellen är enkel: när de får en försäljning från din affiliate-länk; du får en provision. Det är därför det är nästan nödvändigt att bygga din webbplats med alla de bästa marknadsföringsverktygen för affiliate för att locka fler kunder.


MEN varför affiliate-marknadsföring? Det finns många fördelar som du kan få när du startar en affiliate-marknadsföringsverksamhet. I början behöver du inte skapa dina egna produkter och innehåll. Det är helt enkelt att rekommendera någon annans produkt på ditt befintliga innehåll. Och du kan vara medlem i så många affiliate-program som du vill.

Om du planerar eller bara kommer igång med ett affiliate-marknadsföringsföretag. Här är några tips:

  1. Bestäm vem din målgrupp är. Var tydlig om din målmarknad och deras behov för att du ska kunna marknadsföra rätt produkter och tjänster för dem.
  2. Välj noga vilka affiliate-program du vill gå med i. Granska deras villkor. Och forskning om vad andra medlemmar säger om dessa program.
  3. Installera verktyg på din webbplats som är fokuserade på affiliate-marknadsföring.
  4. Skapa mycket engagerande innehåll.

Vilka är de bästa teman för affiliate-marknadsföring?

Nu, när vi talar om rätt verktyg, här är de bästa teman som är designade och utvecklade med tanke på affiliate-marknadsföringsverksamheten. Innan du går framåt har vi också en mindre omfattande version av WP-insticksprogram för bästa marknadsföring här.

1. Astra

När du hör ordet Astra, tänk på det som det snabba, lätta och mycket anpassningsbara WordPress-temat. Och det är verkligen det. Vi har inget annat än goda ord att säga: vår ärliga Astra Theme Review.

Det är designat baserat på ett modulärt tillvägagångssätt där systemet är indelat i mindre delar eller moduler som gör att du bara kan aktivera funktioner som du tror kommer att vara fördelaktiga för din webbplats.

Det är också kompatibelt med sidbyggare inklusive Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg och mycket mer. Du kan till och med snabbt bygga en webbplats med Astra Starter Sites.

Astra-temat är gratis, men du kanske vill uppgradera till pro-versionen om du behöver några förbättringar på din webbplats. Prissättningen börjar på 59 dollar. Du kan installera det med så många webbplatser du vill.

Besök Astra

2. Genesis Framework

Genesis Framework utvecklades av StudioPress, ett mjukvaruföretag skapat och förvaltat av CopyBlogger Media. Det är en högkvalitativ temaram som fungerar bra med WordPress.

Det är också ett av de populäraste WordPress-teman, men det fungerar mestadels som ett ramverk. I lekmän är det ett annat tema som behöver ett barntema. En av de främsta orsakerna till att Genesis behöver ett mindre tema är vanligtvis för flexibel anpassning som att göra ändringar i menyområdet, bakgrund, typsnittstil, färg osv..

Genesis Framework är mycket lätt att använda. Det är pålitligt när det gäller prestanda eftersom det är ett lätt tema. Det erbjuder också inbyggda SEO-verktyg. Genesis är så lätt att du inte behöver installera ytterligare SEO-plugins.

När det gäller säkerhet och support kan du också förvänta dig det bästa med Genesis. När du blir en livslängdsmedlem får du också livstidsuppdateringar av deras programvara och säkerhet.

Genesis är en engångsbetalning som börjar på $ 60 för ramverket och runt $ 20 till $ 45 för varje barntema där du kan du under en livstid.

Besök Genesis Framework

3. KUPON

Kupon är ett WordPress-tema som är bäst för dagliga erbjudanden och kuponger. Det är en perfekt temaföretag för de flesta marknadsförare och e-handelsägare. Kupon har ett mycket användarvänligt gränssnitt eftersom det använder en dra-och-släpp-byggare där du kan skapa en bra mall utan kodning.

Med Kupon behöver du inte någon betald plugin för att skapa en kupongsajt, en daglig marknadsplats för erbjudanden eller en gruppköpbutik.

Det behöver inte ett barntema jämfört med Genesis. Dessutom kan du enkelt integrera detta med andra teman som WooCommerce och det erbjuder nu Facebook automatiserad marknadsföring av livechatt.

Du kan köpa temat för endast $ 39, vilket inkluderar utvecklarstöd i 6 månader. Detta pris ser mycket rimligt ut, särskilt för nybörjare med tanke på de funktioner som finns tillgängliga i detta tema.

Besök Kupon

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP Theme är speciellt dedicerat för kvinnliga företagare. Det är integrerat med King Composer drag and drop builder och WP FluentForm form builder plugin som gör att du kan ta full kontroll över deras webbplats utan att koda ens en enda rad.

Detta tema kan användas av alla kvinnliga företagare, marknadsförare på nätet, life mentor, hälsocoach eller bloggare eftersom det är ett mycket lyhörd e-handels WordPress-tema med ett komplett paket.

Förutom sina fantastiska temakonstruktioner, utvidgar Simpli Pro kontinuerligt sin funktionalitet och försöker sitt bästa för att erbjuda bekväm användning för sina användare. Detta tema är också felfritt eftersom det testades genom olika enheter innan det publicerades för att säkerställa dess prestanda.

Du kan få Simpli Pro för $ 49 för en enda licens och $ 79 för en obegränsad licens.

Besök Simpli Pro

5. Temna Ultra

Themify är ett av de mest effektiva och flexibla WordPress-teman som kommer med massor av designskinn och inbyggda demosajter att välja mellan. Det är mycket lätt att använda och anpassas från sidhuvud till sidfot eftersom det använder en drag-and-drop-byggare.

Themify-skinn används inte bara för webbplatsens design, men det kan vara bra att skapa en riktig exempelsida med bara några klick. Du kan också importera demoinställningen som innehåller temainställningar, innehåll, menyer, widgets osv.

Med Themify kan du också hämta coola funktioner som bläddring av parallax, animationer, räknare, skjutreglage, Google maps och många fler.

Themify Ultra Theme-kostnader för $ 59 i standardprisplan som också inkluderar alla 12 Builder-tillägg.

Besök Themify Ultra

6. Totalt

Total Theme är ett mångsidig tema eftersom du kan skapa alla typer av webbplatser, till exempel bloggar, företagswebbplatser, onlineportfölj och e-handelsbutiker. Det är ett av de mest populära teman i WordPress, mest på grund av dess mångsidighet och paket med verktyg och demowebbplatser.

Det finns många funktioner som vi borde älska med Total. Det är helt anpassningsbart och har ett användarvänligt gränssnitt. Den har också 41+ demonstrationer för att hjälpa till och 80+ val av block för sidbyggare. Om du vill komma igång med ett onlineföretag, med Total kan du enkelt integrera WooCommerce med din webbplats för att starta din onlineförsäljning.

Totalt tema kostar från $ 59 vilket inkluderar sex månaders support och livslängd åtkomst till temauppdateringar.

Besök Total

7. MagPlus

MagPlus WP Theme har utvecklats av “Theme Bubble” som är mycket intresserad av varje enskild detalj för att se till att deras användare bygger en fantastisk webbplats. MagPlus är ett modernt, dynamiskt och GDPR-kompatibelt tidskrift WordPress-tema som kan skapa alla typer av webbplatser.

Det finns inget att oroa sig för dess prestanda eftersom det har en inbyggd anpassad cachemekanism som hjälper till att påskynda webbplatsens hastighet med nästan 2,4 gånger. Det erbjuder också 40+ inbyggda anpassade mallar, 25+ specialdesignade artikellayouter, anpassningsbara och unika design av rubriker och enkel navigering av reglage och 20+ exklusivt inbyggda anpassade widgetar allt till förmån för deras användare.

MagPlus kostar $ 59 med gratis 6 månaders support.

Besök MagPlus

8. Marketing Pro

Marketing Pro utvecklades av en tredjepartsutvecklare som heter Restored 316 Designs och stöds av StudioPress. Det är ett av de specifika teman som är tillgängliga för marknaden som fokuserar på ett online-försäljningsföretag.

Detta tema använder HTML5 för att hålla sig uppdaterad med de moderna funktionerna och hjälpa utvecklarna att hålla jämna steg med den moderna utvecklingen av webbplatser. Den kan passa på 9 olika widgetar på en enda hemsida.

Den använder sidan för att bygga en webbplats med Visual Composer. Den har också Slider Revolution-plugin och stöder WPML (WordPress Multilingual) och Google typsnitt.

Om du är en affiliate-marknadsförare som är intresserad av att bygga olika nischwebbplatser kan du få Marketing Pro för 59 dollar.

Besök Marketing Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome är speciellt byggd för affiliate-marknadsförare eftersom funktionerna här definitivt kan hjälpa dig med att tjäna pengar online via affiliate-marknadsföring. Du kan också lita på tematets snabba prestanda som ökar konverteringen och förbättrar din webbplats rankning i sökmotorerna.

Det är 100% lyhört och packat med kraftfulla funktioner som annonsoptimering, prenumerationsverktyg, framstående sociala medieikoner och presenterade produktsektioner. Genom dess granulära inställningssystem kan du också utforma hemsidans layout baserat på ditt företags behov eller behov.

Du kan köpa SteadyIncome Theme för endast $ 59.

Besök SteadyIncome

10. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro Theme härstammar från Pat Flyns tre viktiga element i en framgångsrik online-verksamhet: design, innehåll och strategi. Det är ett Genesis-barntema som hjälper dig att bygga en effektiv marknadsföringswebbplats för affiliate.

Temat är mycket anpassningsbart med bara några musklick. Du kan justera inställningar, bakgrundsfärger, bilder och innehåll. Om du planerar att etablera en onlinebutik är den förformad för WooCommerce så att du inte behöver oroa dig mycket för att bygga den. Den är också mobilkänslig och optimerad för alla webbläsare.

Du kan få din webbplats igång med Smart Passive Income Pro Theme tillsammans med Genesis Framework för $ 99,95.

Besök Smart Passive Income Pro

Vilka är de bästa plugins och andra verktyg för marknadsföring av filialer?

Så du har gjort ett val vilket tema du vill använda för din webbplats. Nu, vilka plugins bör du få för att vinna detta intäktsprovisionsspel?

1. trivs arkitekt

När det gäller sidbyggare är Thrive Architect det bättre alternativet för marknadsförare i affiliate. Det är marknadsinriktat och har ett stort urval av element som tabeller, stjärnbetyg och stöd för inline-redigering.

Det har också ett omfattande bibliotek med mallar. Du kan till och med spara och återanvända varje avsnitt för annat innehåll på din webbplats.

I ett nötskal, eftersom Thrive Architect är fokuserad på konvertering, kan det verkligen hjälpa dig att påskynda i spelmarknadsföringsspelet.

Du kan få det Thrive Architect för $ 67 för en enda licens eller $ 97 för 5 licenser.

Besök Thrive Architect

2. AzonPress

Om du är en Amazon-associerad eller planerar att bli en så är AzonPress din bästa kompis. Med sitt användarvänliga gränssnitt hanterar det ditt affiliate-företag smidigt och effektivt.

Med AzonPress får du automatiska produktuppdateringar, responsiva produkttabeller, automatiserade jämförelsetabeller, exakt spårning av dotterbolag, anpassningsbara layouter, geo-inriktning och mer.

Du kan få Azonpress för $ 39 för en enda webbplats, $ 79 för 20 webbplatser och $ 199 för obegränsade webbplatser.

Besök AzonPress

3. Pretty Links

Om du är bloggägare och vill tjäna affiliate-provisioner kan du helt enkelt lägga till affiliate-länkar till ditt innehåll. Och för att låta dina länkar se rena ut kanske du vill förkorta dem. Det är när Pretty Links-plugin kommer i bilden.

Till skillnad från andra länkförkortare som tinyurl.com och bit.ly, förkortar Pretty Links länkar med ditt eget domännamn. Dessutom spårar det varje klick på din URL och om det kom från webbläsaren, operativsystemet och värd.

Pretty Links är gratis, men har också en proversion där du kan få tillgång till fler verktyg och omdirigeringstyper. Det prissätts normalt till $ 118 per år, men ofta på marknadsföring för $ 59 per år för en enda WordPress-webbplats.

Besök Pretty Links

4. Grammatik

Om du publicerar innehåll regelbundet är Grammarly ett mycket användbart verktyg för att kontrollera din stavning och grammatik. Om det finns ett typfel eller grammatiskt misstag meddelar Grammarly dig om det och ger förslag på vad som är rätt stavning eller grammatik. Du kan helt enkelt klicka på korrigeringen och ersätter felet automatiskt.

Det är ett gratis Chrome-webbläsarförlängning och fungerar bra med nästan var som helst, vare sig det är i WordPress, e-postmeddelanden, messengers, sociala medier och projektappar.

Besök Grammarly

5. Google Analytics

Google Analytics är det mest omfattande verktyget för att mäta ROI och förstå dina kunder. Om du är seriös när det gäller affiliate-marknadsföring måste du veta hur många besökare som kommer till din webbplats och vilka produkter de tittar på.

Med Google Analytics kan du spåra dina länkar och konverteringar, analysera konsumentbeteende och utföra split-tester. Den detaljerade analysen som tillhandahålls av Google Analytics skulle hjälpa dig att planera och implementera olika strategier för att hjälpa din affiliate-marknadsföringsverksamhet att lyckas.

Besök Google Analytics

6. SEMRush

För att besökare ska kunna besöka din webbplats måste den vara synlig, eller hur? Och med rätt sökord och SEO-strategier placerade på din webbplats kommer du sannolikt att ha fler konverteringar. Så du behöver ett verktyg som SEMrush som låter dig utföra sökordssökningar, konkurrentanalys, innehållsanalys, webbplatsrevision och fixa SEO-fel.

Till och med stora företag som PayPal, Forbes och Philips använder SEMrush för att hantera deras webbsynlighet. Dess databas har mer än 120 miljoner nyckelord och 46 miljoner domäner, vilket gör det till en pålitlig allt-i-ett-marknadsföringsverktygssats.

Du kan prova SEMrush gratis. Men om du vill uppgradera till sin Pro-version kan du få den för $ 99,95 per månad och kan gå upp till mer än $ 399,95 per månad, beroende på dina affärsbehov.

Besök SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs är ett annat verktyg som du inte vill missa för att öka din söktrafik, övervaka din nisch och analysera dina konkurrenters strategier. Detta verktyg hjälper dig att förstå dina konkurrenter och föreslår sätt att ha en högre ranking än dem.

Med Ahrefs kan du hitta exakta nyckelord som dina konkurrenter rankar och mängden trafik som riktas från dessa sökord. Du kan också se vilka sidor som besöks mest. Du hittar också bakåtlänkar och andra användbara SEO-statistik för att du ska kunna analysera dina konkurrenter och jämföra dem med dina.

På detta sätt kan du strategisera din marknadsföring. Ahrefs hjälper dig att ha en SEO-vänlig webbplats på det snabbaste och mest effektiva sättet, vilket gör att du ökar webbplatsbesök och konvertering.

Du kan prova det för $ 7 i 7 dagar och sedan börja med ett månadsabonnemang på $ 99.

Besök Ahrefs

8. Yoast SEO

Med mer än 5 miljoner aktiva installationer är Yoast SEO verktyg för de flesta WordPress-användare, inklusive affiliate-marknadsförare, när det gäller optimering av sökmotorer. Den har en stor verktygssats som syftar till att hjälpa din webbplats att vara på sida ett eller till och med nummer ett i sökresultatsidorna.

Yoast SEO har den mest avancerade funktionen för XML-webbplatskartor och innehåll och SEO-analys för att skriva SEO-vänligt innehåll. Du kan till och med ha full kontroll över webbplatsens brödsmulor genom att helt enkelt lägga till en liten kodkod. Du kan malltitel och metabeskrivningar för konsistens och varumärke.

Yoast SEO är ett gratis plugin, men om du vill dra nytta av andra avancerade funktioner och funktioner, få en premiumversion från $ 89 för en enda webbplats.

Besök Yoast SEO

9. Redaktionskalender

Beroende på vilken nisch du har valt och hur ofta du skapar innehåll kan du använda plugin för redigerande kalender för att schemalägga inlägg som är i tid för en specifik händelse som är relevant för din målmarknad.

Med Redaktionskalender kan du visa alla inlägg och när de är planerade att publiceras, dra och släpp dem för att ändra datum, snabbredigera titel, innehåll och tid, hantera inlägg skriven av flera författare, samt hantera utkast med den nya utdragslåda.

Tänk på att alla dessa plugins funktioner bara kan nås av en administratör och redaktör. Om du har bidragit till din webbplats kan de bara spara inlägg i utkastläge och flytta sina egna inlägg. Prenumeranter kan bara se kalendern och inte göra ändringar i den.

Besök redaktionella kalender

10. MailChimp

E-postmarknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att få fler kunder till din affiliate-marknadsföringsverksamhet. Och MailChimp är ett av de kraftfullaste verktygen du behöver för att skicka e-post för att nå din målgrupp, marknadsföra dina produkter och omvandla dem till försäljning.

MailChimp hjälper dig inte bara skapa rätt meddelanden och publicera den via målsidor, sociala medier, vykort, digitala annonser och registreringsformulär..

Du kan skapa nyhetsbrev med en touch av ditt varumärke, schema kampanjer, spåra öppna priser, hantera profiler för dina prenumeranter, utföra analyser och generera rapporter för en bättre förståelse för dina abonnenters beteende. Du kan till och med utföra split-testning och mailinglista segmentering.

MailChimp är gratis för maximalt 2 000 kontakter, 10 000 månadssändningar och 2000 dagliga sändningar. Det är perfekt om du bara börjar växa din publik. Du kan dock uppgradera till dess betalda plan med början på $ 9,99 per månad.

Besök MailChimp

Slutsats

Affiliate-marknadsföring är verkligen en mycket lönsam online-verksamhet. Framgången beror emellertid fortfarande på olika aspekter, till exempel din strategi för att infiltrera din målmarknad och effektiviteten i att använda affiliate-marknadsföringsverktygen.

Om du lär dig att utnyttja de teman och verktygen jag har nämnt ovan kan du starta och växa ditt eget marknadsföringsimperium för affiliate. Att göra misstag är en inlärningsupplevelse men beväpnad med de bästa teman och verktygen som experter använder, du är på väg upp med flygande färger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector