Affiliate Marketing 101 – WordPress-temaer og plugins for at fremskynde din succes

Når du ønsker at tjene penge på affiliate marketing, forventes det, at du reklamerer for produkter eller tjenester ved at tjene provision. Forretningsmodellen er enkel: når de får et salg fra dit tilknyttede link; du får en provision. Derfor er det næsten uundværligt at opbygge dit websted med alle de bedste værktøjer til affiliate marketing for at tiltrække flere kunder.


MEN, hvorfor affiliate marketing? Der er godt mange fordele, som du kan få, når du starter en affiliate marketing-virksomhed. Fra starten behøver du ikke oprette dine egne produkter og indhold. Det anbefales simpelthen en andens produkt på dit eksisterende indhold. Og du kan være medlem af så mange tilknyttede programmer, som du ønsker.

Hvis du planlægger at komme ud eller bare komme i gang med en affiliate marketing-forretning. Her er nogle tip:

  1. Bestem, hvem din målgruppe er. Vær klar over dit målmarked og deres behov for, at du kan markedsføre de rigtige produkter og tjenester til dem.
  2. Vælg omhyggeligt hvilke tilknyttede programmer, du vil deltage i. Gennemgå deres vilkår og betingelser. Og undersøgelser af, hvad andre medlemmer siger om disse programmer.
  3. Installer værktøjer på dit websted, der er fokuseret på affiliate marketing.
  4. Opret meget engagerende indhold.

Hvad er de bedste temaer til affiliate marketing?

Nu, når vi taler om de rigtige værktøjer, er her de bedste temaer, der er designet og udviklet med tilknyttet marketingforretning i tankerne. Før du går videre, har vi også en mindre omfattende version af den bedste affilierede marketing WP Plugins her.

1. Astra

Når du hører ordet Astra, skal du tænke på det som det hurtige, lette og meget tilpassede WordPress-tema. Og det er det faktisk. Vi har intet andet end gode ord at sige: vores ærlige Astra Theme Review.

Det er designet baseret på en modulopbygget tilgang, hvor systemet er opdelt i mindre dele eller moduler, så det kun giver dig mulighed for at aktivere funktioner, som du tror vil være gavnlige for dit websted.

Det er også kompatibelt med sidebygere inklusive Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg og meget mere. Du kan endda hurtigt bygge et websted ved hjælp af Astra Starter Sites.

Astra-temaet er gratis, men du vil muligvis opgradere til dens pro-version, hvis du har brug for nogle flere forbedringer på dit websted. Priserne starter ved $ 59. Du kan installere det med så mange sider, som du ønsker.

Besøg Astra

2. Genesis Framework

Genesis Framework blev udviklet af StudioPress, et softwarefirma oprettet og administreret af CopyBlogger Media. Det er en temaramme af premium kvalitet, der fungerer godt med WordPress.

Det er også et af de mest populære WordPress-temaer, men det fungerer mest som en ramme. I lægmandsperiode er det et andet tema, der har brug for et barnetema. En af de vigtigste grunde til, at Genesis har brug for et mindre tema, er normalt til fleksibel tilpasning, såsom at foretage ændringer i menuområdet, baggrund, skrifttype, farve osv..

Genesis Framework er meget let at bruge. Det er pålideligt, når det kommer til ydeevne, da det er et letvægtigt tema. Det tilbyder også indbyggede SEO-værktøjer. Genesis er så let, at du ikke behøver det installere yderligere SEO-plugins.

Når det kommer til sikkerhed og support, kan du også forvente det bedste med Genesis. Når du bliver livstidsmedlem, får du også levetidsopdateringer af deres software og sikkerhed.

Genesis er en engangsbetaling, der starter ved $ 60 for rammen og omkring $ 20 til $ 45 for hvert barnets tema, hvor du kan du i en levetid.

Besøg Genesis Framework

3. KUPON

Kupon er et WordPress-tema, der er bedst til daglige tilbud og kuponer. Det er en perfekt temaudbyder for de fleste tilknyttede marketingfolk og e-handelsejere. Kupon har en meget brugervenlig grænseflade, da den bruger en træk-og-slip-builder, hvor du kan oprette en god skabelon uden kodning.

Med Kupon behøver du ikke et betalt plugin til at oprette et kuponwebsted, en daglig markedsplads for tilbud eller en gruppe, der køber butik.

Det behøver ikke et børnetema sammenlignet med Genesis. Desuden kan du nemt integrere dette med andre temaer som WooCommerce, og det tilbyder nu Facebook live chat marketing automatisering.

Du kan købe temaet for kun $ 39, som inkluderer udvikler support i 6 måneder. Denne pris ser meget rimelig ud, især for begyndere i betragtning af de tilgængelige funktioner i dette tema.

Besøg Kupon

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP Theme er dedikeret specielt til kvindelige iværksættere. Det er integreret med King Composer drag and drop builder og WP FluentForm form builder plugin, som gør det muligt for dig at tage fuld kontrol over deres websted uden at kode selv en enkelt linje.

Dette tema kan bruges af enhver kvindelig iværksætter, online marketing, livs mentor, sundhedscoach eller blogger, da det er et meget lydhør e-handels WordPress tema med en komplet pakke.

Bortset fra dets store tema-design, udvider Simpli Pro kontinuerligt sin funktionalitet og prøver deres bedste for at tilbyde brugbar brug for dem. Dette tema er også fri for fejl, da det blev testet gennem forskellige enheder, før det blev offentliggjort for at sikre dets ydeevne.

Du kan få Simpli Pro for $ 49 for en enkelt licens og $ 79 for en ubegrænset licens.

Besøg Simpli Pro

5. Themify Ultra

Themify er et af de mest effektive og fleksible WordPress-temaer, der leveres med masser af designskind og indbyggede demosider at vælge imellem. Det er meget nemt at bruge og tilpasses fra header til sidefod, da det bruger en træk-og-slip-builder.

Themify-skind bruges ikke kun til stedets design, men det kan være nyttigt at oprette et ægte eksempelwebsted med bare et par klik. Du er også i stand til at importere demoopsætningen, der inkluderer temaindstillinger, indhold, menuer, widgets osv.

Med Themify kan du også få fat i seje funktioner som parallax-rulning, animationer, tællere, skyderen, Google maps og mange flere.

Themify Ultra Theme-omkostninger for $ 59 i standard prisplan, som også inkluderer alle 12 Builder-tilføjelser.

Besøg Themify Ultra

6. I alt

Total Theme er et multi-purpose tema, da du kan oprette en hvilken som helst type websted, såsom blogs, forretningswebsteder, online portefølje og e-handelsbutikker. Det er et af de mest populære temaer i WordPress, mest på grund af dets alsidighed og pakker med værktøjer og demowebsteder.

Der er en masse funktioner, som vi burde elske med Total. Det er fuldt tilpasseligt og har en brugervenlig grænseflade. Det har også 41+ demoer til at hjælpe og 80+ valg af sidebyggerblokke. Hvis du vil komme i gang med en online forretning, med Total kan du nemt integrere WooCommerce med dit websted for at starte dit online salg.

Temaomkostninger i alt starter $ 59, som inkluderer seks måneders support og levetid adgang til temaopdateringer.

Besøg Total

7. MagPlus

MagPlus WP Theme blev udviklet af “Theme Bubble”, som er meget interesseret i hver eneste detalje for at sikre, at deres brugere bygger et fantastisk websted. MagPlus er et moderne, dynamisk og GDPR-kompatibelt magasin WordPress-tema, der kan skabe enhver form for websteder.

Der er heller ikke noget at bekymre sig om dets ydeevne, da det har en indbygget tilpasset cache-mekanisme, der hjælper med at fremskynde dit websteds hastighed næsten 2,4 gange. Det tilbyder også 40+ indbyggede brugerdefinerede skabeloner, 25+ specialdesignede artikellayouts, tilpassbare og unikke design af overskrifter og nem navigation af skyderne og 20+ eksklusive bygget tilpassede widgets alt til gavn for deres brugere.

MagPlus koster $ 59 med gratis 6 måneders support.

Besøg MagPlus

8. Marketing Pro

Marketing Pro blev udviklet af en tredjepartsudvikler kaldet Restored 316 Designs og understøttes af StudioPress. Det er et af de specifikke temaer, der er tilgængelige for markedet, der fokuserer på en online salgsvirksomhed.

Dette tema bruger HTML5 til at holde sig opdateret med de moderne funktioner og hjælpe udviklerne med at følge med på den moderne udvikling af websteder. Det kan passe til 9 forskellige widgets alle på en startside.

Det bruger Visual Composer-sidebyggeren til let at oprette et websted. Det har også Slider Revolution-pluginet og understøtter WPML (WordPress Multilingual) og Google fontformater.

Hvis du er en tilknyttet marketingmedarbejder, der er interesseret i at opbygge forskellige nichewebsteder, kan du få Marketing Pro for $ 59.

Besøg Marketing Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome er specielt bygget til tilknyttede marketingfolk, da funktionerne her kan helt sikkert hjælpe dig med at tjene penge online gennem affiliate marketing. Du kan også stole på temas hurtige ydelse, der øger konvertering og forbedrer dit websteds placering i søgemaskinerne.

Det er 100% lydhør og fyldt med kraftfulde funktioner såsom annonceoptimering, abonnementsværktøjer, fremtrædende ikoner på sociale medier og featured produktafsnit. Via dets granulære indstillingssystem kan du desuden designe startsidelayoutet baseret på din virksomheds præference eller behov.

Du kan købe SteadyIncome-tema for kun $ 59.

Besøg SteadyIncome

10. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro Theme blev afledt af Pat Flyns tre nøgleelementer i en succesrig online-forretning: design, indhold og strategi. Det er et Genesis-barnetema, der hjælper dig med at opbygge en effektiv affiliate marketing-webside.

Temaet kan tilpasses med kun et par museklik. Du kan justere indstillingerne, baggrundsfarver, billeder og indhold. Hvis du planlægger at etablere en online butik, er den forudindrettet til WooCommerce, så du ikke behøver at bekymre dig meget om at bygge den. Det er også mobilt responsivt og optimeret til enhver browser.

Du kan få dit websted i gang med Smart Passive Income Pro-temaet sammen med Genesis Framework til $ 99,95.

Besøg Smart Passive Income Pro

Hvad er de bedste plugins og andre værktøjer til affiliate marketing?

Så du har taget et valg, hvilket tema du skal bruge til dit websted. Hvilke plugins skal du nu få for at vinde dette indtægtsprovisionsspil?

1. trives arkitekt

Når det kommer til sidebygger, er Thrive Architect den bedre mulighed for tilknyttede marketingfolk. Det er marketingfokuseret og har et stort udvalg af elementer som tabeller, stjerneklassificering og support til inline-redigering.

Det har også et omfattende bibliotek med skabeloner. Du kan endda gemme og genbruge hver sektion til andet indhold på dit websted.

I en nøddeskal, da Thrive Architect er fokuseret på konvertering, kan det virkelig hjælpe dig med at fremskynde i affiliate marketing spillet.

Du kan få det Thrive Architect for $ 67 for en enkelt licens eller $ 97 for 5 licenser.

Besøg Thrive Architect

2. AzonPress

Hvis du er en Amazon-associeret eller planlægger at være en, så er AzonPress din bedste ven. Med sin brugervenlige interface styrer den din tilknyttede virksomhed glat og effektivt.

Med AzonPress får du automatiske produktopdateringer, responsive produktborde, automatiserede sammenligningstabeller, nøjagtig sporing af tilknyttede virksomheder, tilpassede layouts, geo-targeting og mere.

Du kan få Azonpress for $ 39 for et enkelt websted, $ 79 for 20 websteder og $ 199 for ubegrænsede websteder.

Besøg AzonPress

3. Smukke links

Hvis du er en blogs websteejer og ønsker at tjene tilknyttede provisioner, kan du blot tilføje tilknyttede links til dit indhold. Og for at få dine links til at se rene ud, ønsker du måske at forkorte dem. Det er når Pretty Links-plugin kommer på billedet.

I modsætning til andre linkforkortere, såsom tinyurl.com og bit.ly, forkorter Pretty Links links ved hjælp af dit eget domænenavn. Plus, det sporer hvert klik på din URL, og om det kom fra browseren, operativsystemet og vært.

Pretty Links er gratis, men det har også en pro-version, hvor du kan få adgang til flere værktøjer og omdirigeringstyper. Det er normalt prissat til $ 118 pr. År, men ofte på tilbud til $ 59 pr. År for et enkelt WordPress-websted.

Besøg Pretty Links

4. Grammatisk

Hvis du offentliggør indhold regelmæssigt, er Grammarly et meget nyttigt værktøj til at kontrollere din stavemåde og grammatik. Hvis der er en skrivefejl eller grammatisk fejl, underretter Grammarly dig om den og fremsætter forslag om, hvad der er den rigtige stave eller grammatik. Du kan blot klikke på korrektionen, og den erstatter automatisk fejlen.

Det er en gratis Chrome-browserudvidelse og fungerer godt med næsten overalt, hvad enten det er i WordPress, e-mails, messengers, sociale medier og projekt-apps.

Besøg Grammarly

5. Google Analytics

Google Analytics er det mest omfattende værktøj til måling af ROI og forståelse af dine kunder. Hvis du ser alvorligt med affiliate marketing, skal du vide, hvor mange besøgende der kommer til dit websted, og hvilke produkter de ser på.

Med Google Analytics kan du spore dine links og konverteringer, analysere forbrugernes adfærd og udføre split-test. Den detaljerede analyse leveret af Google Analytics vil hjælpe dig med at planlægge og implementere forskellige strategier for at hjælpe din affiliate marketing-forretning med succes.

Besøg Google Analytics

6. SEMRush

For at besøgende skal kunne besøge dit websted, skal det være synligt, ikke? Og med de rigtige nøgleord og SEO-strategier placeret på dit websted har du sandsynligvis flere konverteringer. Så du har brug for et værktøj som SEMrush, som giver dig mulighed for at udføre søgeordssøgninger, konkurrentanalyse, indholdsanalyse, site audit og rette SEO fejl.

Selv store virksomheder som PayPal, Forbes og Philips bruger SEMrush til at administrere deres websynlighed. Dens database har mere end 120 millioner nøgleord og 46 millioner domæner, hvilket gør det til en betroet alt-i-en-marketingværktøjssæt.

Du kan prøve SEMrush gratis. Men hvis du ønsker at opgradere til sin Pro-version, kan du få den til $ 99,95 pr. Måned og kan gå op til mere end $ 399,95 pr. Måned afhængigt af dine forretningsbehov.

Besøg SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs er et andet værktøj, som du ikke ønsker at gå glip af til at vokse din søgningstrafik, overvåge din niche og analysere dine konkurrenters strategier. Dette værktøj hjælper dig med at forstå dine konkurrenter og foreslår måder, hvordan du har en højere placering end dem.

Med Ahrefs kan du finde de nøjagtige nøgleord, som dine konkurrenter rangerer, og hvor meget trafik der dirigeres fra disse nøgleord. Du kan også se, hvilke sider der besøges mest. Du finder også backlinks og andre nyttige SEO-målinger, så du kan analysere dine konkurrenter og sammenligne dem med dine.

På denne måde vil du være i stand til at strategisere din marketing. Ahrefs hjælper dig med at have et SEO-venligt websted på den hurtigste og mest effektive måde, så du øger webstedets besøg og konvertering.

Du kan prøve det for $ 7 i 7 dage og derefter starte med et månedligt abonnement på $ 99.

Besøg Ahrefs

8. Yoast SEO

Med mere end 5 millioner aktive installationer er Yoast SEO det go-to-værktøj for de fleste WordPress-brugere, inklusive tilknyttede marketingfolk, når det kommer til søgemaskineoptimering. Det har et stort værktøjssæt, der sigter mod at hjælpe dit websted med at være på side et eller endda nummer et i søgesideresultaterne.

Yoast SEO har den mest avancerede funktionalitet til XML-sitemaps og indhold og SEO-analyse til at skrive SEO-venligt indhold. Du kan endda have fuld kontrol over dit websteds brødkrumme ved blot at tilføje et lille stykke kode. Du kan skabelon titel og metabeskrivelser for konsistens og branding.

Yoast SEO er et gratis plugin, men hvis du vil drage fordel af andre avancerede funktioner og funktionaliteter, skal du få en premium version der starter på $ 89 for et enkelt sted.

Besøg Yoast SEO

9. Redaktionel kalender

Afhængigt af din valgte niche, og hvor ofte du opretter indhold, kan du bruge Redaktionskalender-plugin til planlægning af poster, der er i tide til en bestemt begivenhed, der er relevant for dit målmarked.

Med Redaktionskalender kan du se alle indlæg, og når de er planlagt udgivet, træk og slip dem for at ændre datoer, hurtig redigering af titel, indhold og tid, styre indlæg skrevet af flere forfattere samt styre udkast ved hjælp af det nye trækskuffe.

Husk, at alle disse plugins funktioner kun kan fås adgang til af en administrator og redaktør. Hvis du har bidragydere til dit websted, kan de kun gemme indlæg i udkasttilstand og flytte deres egne indlæg. Abonnenter kan kun se kalenderen og ikke foretage ændringer i den.

Besøg redaktionel kalender

10. MailChimp

E-mail-marketing er en af ​​de mest effektive måder at få flere kunder til din affiliate marketing-forretning. Og MailChimp er et af de mest kraftfulde værktøjer, du har brug for for at sende e-mails for at nå din målgruppe, markedsføre dine produkter og konvertere dem til salg.

Ikke kun kan du oprette forbindelse til dit publikum via e-mail, men MailChimp hjælper dig også med at oprette den rigtige besked og offentliggøre den via destinationssider, sociale medier, postkort, digitale annoncer og tilmeldingsformularer.

Du kan oprette nyhedsbreve med et strejf af dit branding, planlægge kampagner, spore åbne satser, administrere profiler af dine abonnenter, udføre analyser og generere rapporter for en bedre forståelse af dine abonnenters adfærd. Du kan endda udføre splitprøvning og postlistesegmentering.

MailChimp er gratis for et maksimalt antal på 2.000 kontakter, 10.000 månedlige sendinger og 2.000 daglige sendinger. Det er ideelt, hvis du lige begynder at vokse dit publikum. Du kan dog opgradere til den betalte plan, der starter ved $ 9,99 pr. Måned.

Besøg MailChimp

Konklusion

Over enhver tvivl er affiliate marketing faktisk en meget rentabel online-forretning. Dets succes afhænger dog stadig af forskellige aspekter, såsom din strategi for at infiltrere dit målmarked og effektivitet i brugen af ​​affilierede marketingværktøjer.

Hvis du lærer at udnytte de temaer og værktøjer, jeg har nævnt ovenfor, vil du være i stand til at starte og vokse dit eget affiliate marketingimperium. At begå fejl er en læringsoplevelse, men bevæbnet med de bedste temaer og værktøjer, som eksperter bruger, er du på vej op med flyvende farver!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector