Affiliate Marketing 101 – WordPress-temaer og plugins for å fremme din suksess

Når du ønsker å tjene penger på tilknyttet markedsføring, forventes det at du markedsfører produkter eller tjenester ved å tjene provisjoner. Forretningsmodellen er enkel: når de får et salg fra tilknyttet lenke; du får en provisjon. Derfor er det nesten uunnværlig å bygge nettstedet ditt med alle de beste markedsføringsverktøyene for å tiltrekke flere kunder.


MEN, hvorfor tilknyttet markedsføring? Vel, det er mange fordeler du kan få når du starter en tilknyttet markedsføringsvirksomhet. Fra begynnelsen trenger du ikke lage dine egne produkter og innhold. Det er ganske enkelt å anbefale andres produkt på det eksisterende innholdet ditt. Og du kan være medlem av så mange tilknyttede programmer du vil.

Hvis du planlegger eller bare kommer i gang med en tilknyttet markedsføringsvirksomhet. Her er noen tips:

  1. Bestem hvem målgruppen din er. Vær tydelig på målmarkedet og deres behov for at du skal kunne markedsføre de riktige produktene og tjenestene for dem.
  2. Velg nøye hvilke tilknyttede programmer du vil være med på. Gjennomgå vilkårene og betingelsene. Og forskning på hva andre medlemmer sier om disse programmene.
  3. Installer verktøy på nettstedet ditt som er fokusert på tilknyttet markedsføring.
  4. Lag svært engasjerende innhold.

Hva er de beste temaene for tilknyttet markedsføring?

Nå, når vi snakker om de riktige verktøyene, er her de beste temaene som er designet og utviklet med tilknyttet markedsføringsvirksomhet i tankene. Før du går videre, har vi også en mindre omfattende versjon av WP Plugins med tilknyttet markedsføring her.

1. Astra

Når du hører ordet Astra, kan du tenke på det som det raske, lette og veldig tilpassbare WordPress-temaet. Og det er den. Vi har bare gode ord å si: vår ærlige Astra Theme Review.

Det er designet basert på en modulær tilnærming der systemet er delt inn i mindre deler eller moduler, slik at det bare lar deg aktivere funksjoner som du tror vil være gunstige for nettstedet ditt.

Den er også kompatibel med sidebyggere inkludert Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg og mye mer. Du kan til og med raskt bygge et nettsted ved å bruke Astra Starter Sites.

Astra-temaet er gratis, men det kan være lurt å oppgradere til pro-versjonen hvis du trenger noen flere forbedringer på nettstedet ditt. Prisene starter på 59 dollar. Du kan installere den med så mange nettsteder du vil.

Besøk Astra

2. Genesis Framework

Genesis Framework ble utviklet av StudioPress, et programvarefirma opprettet og administrert av CopyBlogger Media. Det er et tema rammeverk av høy kvalitet som fungerer godt med WordPress.

Det er også et av de mest populære WordPress-temaene, men det fungerer stort sett som et rammeverk. I lekmannstiden er det et annet tema som trenger et barnetema. En av hovedårsakene til at Genesis trenger et mindre tema er vanligvis for fleksibel tilpasning som å gjøre endringer i menyområdet, bakgrunn, skriftstil, farge, osv..

Genesis Framework er veldig enkelt å bruke. Det er pålitelig når det gjelder ytelse, siden det er et lett tema. Det tilbyr også innebygde SEO-verktøy. Genesis er så lett at du ikke trenger å gjøre det installere ekstra SEO-plugins.

Når det gjelder sikkerhet og støtte, kan du også forvente det beste med Genesis. Når du blir livstidsmedlem, vil du også få levetidsoppdateringer av programvaren og sikkerheten deres.

Genesis er en engangsbetaling som starter på $ 60 for rammeverket og rundt $ 20 til $ 45 for hvert barn-tema der du kan du for livet.

Besøk Genesis Framework

3. KUPON

Kupon er et WordPress-tema som er best for daglige tilbud og kuponger. Det er en perfekt temaleverandør for de fleste tilknyttede markedsførere og e-eiere. Kupon har et veldig brukervennlig grensesnitt siden det bruker en dra-og-slipp-byggherre der du kan lage en god mal uten å kode.

Med Kupon trenger du ikke noe betalt plugin for å opprette et kupongnettsted, en daglig markedsplass eller en gruppe som kjøper butikk.

Det trenger ikke et barnetema sammenlignet med Genesis. I tillegg kan du enkelt integrere dette med andre temaer som WooCommerce, og det tilbyr nå Facebook automatisering av live chatmarkedsføring.

Du kan kjøpe temaet for bare $ 39, som inkluderer utviklerstøtte i 6 måneder. Denne prisen ser veldig rimelig ut, spesielt for nybegynnere gitt funksjonene som er tilgjengelige i dette temaet.

Besøk Kupon

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP Theme er dedikert spesielt for kvinnelige gründere. Det er integrert med King Composer dra-og-slipp-byggherre og WP FluentForm form builder plugin som lar deg ta full kontroll over nettstedet deres uten å kode en eneste linje.

Dette temaet kan brukes av hver kvinnelig gründer, online markedsfører, livsmentor, helsetrener eller blogger, siden det er et veldig responsivt e-handel WordPress-tema med en komplett pakke.

Bortsett fra de flotte temautformingene, utvider Simpli Pro kontinuerlig funksjonaliteten og prøver sitt beste for å tilby praktisk bruk for brukerne. Dette temaet er også feilfritt siden det ble testet gjennom forskjellige enheter før det ble publisert for å sikre ytelsen.

Du kan få Simpli Pro for $ 49 for en enkelt lisens og $ 79 for en ubegrenset lisens.

Besøk Simpli Pro

5. Temem Ultra

Themify er et av de mest effektive og fleksible WordPress-temaene som kommer med mange designskinn og innebygde demosider å velge mellom. Det er veldig enkelt å bruke og tilpasses fra topptekst til bunntekst, siden det bruker en dra-og-slipp-byggherre.

Themify skins brukes ikke bare til nettstedets design, men det kan være nyttig å sette opp et ekte eksempelsted med bare noen få klikk. Du kan også importere demooppsettet som inkluderer temainnstillinger, innhold, menyer, widgeter osv.

Med Themify kan du også hente kule funksjoner som bla i parallax, animasjoner, tellere, glidebryter, Google maps og mange flere.

Themify Ultra Theme koster $ 59 i standard prisplan som også inkluderer alle 12 Builder-tillegg.

Besøk Themify Ultra

6. Totalt

Total Theme er et flerbruks-tema siden du kan opprette en hvilken som helst type nettsted, for eksempel blogger, bedriftssider, online portefølje og e-handel butikker. Det er et av de mest populære temaene i WordPress, mest på grunn av dets allsidighet og pakker med verktøy og demo nettsteder.

Det er mange funksjoner som vi burde elske med Total. Det er fullstendig tilpassbar og har et brukervennlig grensesnitt. Den har også 41+ demoer for å hjelpe og 80+ valg av blokker av sidebygger. Hvis du vil komme i gang med en online virksomhet, med Total kan du enkelt integrere WooCommerce med nettstedet ditt for å starte online salg.

Totaltema koster $ 59 som inkluderer seks måneders støtte og levetidstilgang til temaoppdateringer.

Besøk Total

7. MagPlus

MagPlus WP Theme ble utviklet av “Theme Bubble” som er veldig opptatt av hver eneste detalj for å sikre at brukerne bygger et flott nettsted. MagPlus er et moderne, dynamisk og GDPR-kompatibelt magasin WordPress-tema som kan lage alle typer nettsteder.

Det er heller ingenting å bekymre seg for ytelsen, siden den har en innebygd tilpasset hurtigbuffer-mekanisme som hjelper til med å akselerere nettstedets hastighet med nesten 2,4 ganger. Den tilbyr også 40+ innebygde tilpassede maler, 25+ spesialdesignede artikkeloppsett, tilpassbare og unike design av overskrifter og enkel navigering av glidebrytere, og 20+ eksklusive innebygde widgets alt til fordel for brukerne..

MagPlus koster 59 dollar med gratis 6 måneders support.

Besøk MagPlus

8. Marketing Pro

Marketing Pro ble utviklet av en tredjepartsutvikler som heter Restored 316 Designs og støttes av StudioPress. Det er et av de spesifikke temaene som er tilgjengelige for markedet som fokuserer på en online salgsvirksomhet.

Dette temaet bruker HTML5 for å holde seg oppdatert med de moderne funksjonene og hjelpe utviklerne til å følge med på den moderne utviklingen av nettsteder. Den kan passe til 9 forskjellige widgets på én hjemmeside.

Den bruker Visual Composer sidebygger for å enkelt lage et nettsted. Den har også Slider Revolution-plugin og støtter WPML (WordPress Multilingual) og Google fontstiler.

Hvis du er en tilknyttet markedsfører som er interessert i å bygge forskjellige nisjenettsteder, kan du få Marketing Pro for 59 dollar.

Besøk Marketing Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome er spesielt utviklet for tilknyttede markedsførere, ettersom funksjonene her absolutt kan hjelpe deg med å tjene penger på nettet gjennom tilknyttet markedsføring. Du kan også stole på temaets raske ytelse som øker konverteringen og forbedrer nettstedets rangering i søkemotorene.

Den er 100% responsiv og fullpakket med kraftige funksjoner som annonseoptimalisering, abonnementsverktøy, fremtredende sosiale medieikoner og den kjente produktdelen. Gjennom det granulære innstillingssystemet kan du også utforme hjemmesideoppsettet basert på preferanser eller behov for bedriften din.

Du kan kjøpe SteadyIncome Theme for bare $ 59.

Besøk SteadyIncome

10. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro Theme ble avledet fra Pat Flyns tre sentrale elementer i en vellykket online virksomhet: design, innhold og strategi. Det er et Genesis-barnetema som hjelper deg å bygge et effektivt nettsted for tilknyttet markedsføring.

Temaet kan tilpasses med bare noen få museklikk. Du kan finjustere innstillinger, bakgrunnsfarger, bilder og innhold. Hvis du planlegger å etablere en nettbutikk, er den pre-stylet for WooCommerce, slik at du ikke trenger å bekymre deg mye for å bygge den. Den er også mobil responsiv og optimalisert for hver nettleser.

Du kan få nettstedet ditt i gang med Smart Passive Income Pro Theme sammen med Genesis Framework for $ 99,95.

Besøk Smart Passive Income Pro

Hva er de beste plugins og andre verktøy for tilknyttet markedsføring?

Så du har tatt et valg hvilket tema du vil bruke på nettstedet ditt. Nå, hvilke plugins bør du få for å vinne dette inntektskommisjonen?

1. Trives arkitekt

Når det gjelder sidebygger, er Thrive Architect det beste alternativet for tilknyttede markedsførere. Det er markedsføringsfokusert og har et stort utvalg av elementer som tabeller, stjerneklassifisering og støtte for inline-redigering.

Den har også et omfattende bibliotek med maler. Du kan til og med lagre og gjenbruke hver seksjon for annet innhold på nettstedet ditt.

I et nøtteskall, siden Thrive Architect er fokusert på konvertering, kan det virkelig hjelpe deg å akselerere i tilknyttet markedsføringsspill.

Du kan få det Thrive Architect for $ 67 for en enkelt lisens eller $ 97 for 5 lisenser.

Besøk Thrive Architect

2. AzonPress

Hvis du er en Amazon-kollega eller planlegger å bli en, så er AzonPress din beste kompis. Med det brukervennlige grensesnittet administrerer den tilknyttede virksomheten jevnt og effektivt.

Med AzonPress får du automatiske produktoppdateringer, responsive produkttabeller, automatiserte sammenligningstabeller, nøyaktig sporing av tilknyttede selskaper, tilpassbare oppsett, geografisk målretting og mer.

Du kan få Azonpress for $ 39 for et enkelt nettsted, $ 79 for 20 nettsteder og $ 199 for ubegrensede nettsteder.

Besøk AzonPress

3. Pene lenker

Hvis du er eieren av en blogg og ønsker å tjene tilknyttede provisjoner, kan du ganske enkelt legge til tilknyttede lenker til innholdet ditt. Og for å få koblingene dine til å se rene ut, kan det være lurt å korte dem ned. Det er da Pretty Links-plugin kommer på bildet.

I motsetning til andre koblingsforkortere som tinyurl.com og bit.ly, forkorter Pretty Links koblinger ved å bruke ditt eget domenenavn. I tillegg sporer det hvert klikk på nettadressen din, og om den kom fra nettleseren, operativsystemet og verten.

Pretty Links er gratis, men den har også en proffversjon der du kan få tilgang til flere verktøy og viderekoblingstyper. Det er normalt priset til $ 118 per år, men ofte på kampanje for $ 59 per år for et enkelt WordPress-nettsted.

Besøk Pretty Links

4. Grammatisk

Hvis du publiserer innhold regelmessig, er Grammarly et veldig nyttig verktøy for å kontrollere stavemåten og grammatikken. Hvis det er en feilfeil eller en grammatisk feil, varsler Grammarly deg om den og kommer med forslag til hva som er riktig stavemåte eller grammatikk. Du kan bare klikke på korreksjonen, og den erstatter feilen automatisk.

Det er en gratis Chrome-nettleserutvidelse og fungerer godt med nesten hvor som helst, det være seg i WordPress, e-postmeldinger, messengers, sosiale medier og prosjektapper.

Besøk Grammarly

5. Google Analytics

Google Analytics er det mest omfattende verktøyet for å måle avkastning og forstå kundene dine. Hvis du ser alvorlig med tilknyttet markedsføring, må du vite hvor mange besøkende som kommer til nettstedet ditt, og hvilke produkter de ser på.

Med Google Analytics kan du spore koblinger og konverteringer, analysere forbrukeratferd og utføre delt testing. Den detaljerte analysen gitt av Google Analytics vil hjelpe deg med å planlegge og implementere forskjellige strategier for å hjelpe tilknyttet markedsføringsvirksomhet til en suksess.

Besøk Google Analytics

6. SEMRush

For at besøkende skal kunne besøke nettstedet ditt, må det være synlig, ikke sant? Og med de riktige nøkkelordene og SEO-strategiene plassert på nettstedet ditt, vil du sannsynligvis ha flere konverteringer. Så du trenger et verktøy som SEMrush som lar deg utføre søkeordsøk, konkurrentanalyse, innholdsanalyse, nettstedrevisjon og fikse SEO-feil.

Selv store virksomheter som PayPal, Forbes og Philips bruker SEMrush for å administrere websynligheten. Databasen har mer enn 120 millioner nøkkelord og 46 millioner domener, noe som gjør det til en pålitelig alt-i-ett-markedsføringsverktøy.

Du kan prøve SEMrush gratis. Men hvis du ønsker å oppgradere til Pro-versjonen, kan du få den for $ 99,95 per måned og kan gå opp til mer enn $ 399,95 per måned, avhengig av forretningsbehov.

Besøk SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs er et annet verktøy du ikke vil gå glipp av for å øke søketrafikken din, overvåke din nisje og analysere konkurrentenes strategier. Dette verktøyet hjelper deg å forstå konkurrentene og foreslår måter å ha en høyere rangering enn dem.

Med Ahrefs kan du finne de nøyaktige nøkkelordene som konkurrentene dine rangerer, og trafikkmengden fra disse søkeordene. Du kan også se hvilke sider du besøker mest. Du finner også tilbakekoblinger og andre nyttige SEO-beregninger slik at du kan analysere konkurrentene og sammenligne dem med dine.

På denne måten vil du kunne strategisere markedsføringen. Ahrefs hjelper deg å ha et SEO-vennlig nettsted på den raskeste og mest effektive måten som gjør at du kan øke nettstedbesøk og konvertering.

Du kan prøve det for $ 7 i 7 dager og deretter starte med et månedlig abonnement på $ 99.

Besøk Ahrefs

8. Yoast SEO

Med mer enn 5 millioner aktive installasjoner er Yoast SEO go-to-verktøyet for de fleste WordPress-brukere, inkludert tilknyttede markedsførere, når det gjelder optimalisering av søkemotorer. Den har et stort verktøysett som har som mål å hjelpe nettstedet ditt til å være på side én eller til og med nummer én i søkeresultatene.

Yoast SEO har den mest avanserte funksjonaliteten for XML-nettkart, og innhold og SEO-analyse for å skrive SEO-vennlig innhold. Du kan til og med ha full kontroll over nettstedets brødsmuler ved å bare legge til et lite stykke kode. Du kan mal tittel- og metabeskrivelser for konsistens og merkevarebygging.

Yoast SEO er en gratis plugin, men hvis du vil dra nytte av andre avanserte funksjoner og funksjoner, kan du få en premiumversjon som starter på $ 89 for et enkelt nettsted.

Besøk Yoast SEO

9. Redaksjonell kalender

Avhengig av valgt nisje og hvor ofte du oppretter innhold, kan du bruke redigeringsprogrammet Kalender-plugin for å planlegge innlegg som er i tide for en spesifikk hendelse som er relevant for ditt målmarked..

Med Redaksjonskalender kan du se alle innlegg, og når de er planlagt lagt ut, dra og slippe dem for å endre datoer, hurtigredigere tittel, innhold og tid, administrere innlegg skrevet av flere forfattere, samt administrere utkast ved å bruke den nye trekkskuff.

Husk at alle funksjonene til denne plugin-filen bare kan nås av en administrator og redaktør. Hvis du har bidragsytere til nettstedet ditt, kan de bare lagre innlegg i utkastmodus og flytte sine egne innlegg. Abonnenter kan bare se kalenderen og ikke gjøre endringer i den.

Besøk Redaksjonskalender

10. MailChimp

E-postmarkedsføring er en av de mest effektive måtene å få flere kunder til din tilknyttede markedsføringsvirksomhet. Og MailChimp er et av de kraftigste verktøyene du trenger for å sende e-post for å nå din målgruppe, markedsføre produktene dine og konvertere dem til salg.

Ikke bare kan du få kontakt med publikummet via e-post, men MailChimp hjelper deg også med å lage riktig melding og publisere den via destinasjonssider, sosiale medier, postkort, digitale annonser og påmeldingsskjemaer.

Du kan opprette nyhetsbrev med et preg av merkevarebyggingen din, planlegge kampanjer, spore åpne priser, administrere profiler for abonnentene dine, utføre analyser og generere rapporter for en bedre forståelse av abonnenters oppførsel. Du kan til og med utføre delt testing og segmentering av adresselister.

MailChimp er gratis for maksimalt 2000 kontakter, 10.000 månedlige sendinger og 2000 daglig sender. Det er ideelt hvis du bare begynner å vokse publikum. Du kan imidlertid oppgradere til den betalte planen din fra $ 9.99 per måned.

Besøk MailChimp

Konklusjon

Over enhver tvil er tilknyttet markedsføring virkelig en svært lønnsom online virksomhet. Suksessen avhenger imidlertid fortsatt av forskjellige aspekter, for eksempel din strategi for å infiltrere målmarkedet og effektiviteten i å bruke tilknyttet markedsføringsverktøy.

Hvis du lærer å utnytte temaene og verktøyene jeg har nevnt ovenfor, vil du kunne starte og utvide ditt eget markedsføringsimperium for tilknyttet selskap. Å gjøre feil er en læringsopplevelse, men bevæpnet med de beste temaene og verktøyene som eksperter bruker, er du på vei opp med flygende farger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector