10 bedste e-mail-marketingtjenester og -software for 2019

Du kan fjerne hvad som helst, hvad e-mail marketing naysayers har at sige om det. Ikke mindre end Business.com afsløret at “for hver $ 1, der bruges på e-mail-marketing i USA, er det gennemsnitlige afkast $ 44.” Hvis det ikke er en bemærkelsesværdig ROI for dig, er du nødt til at komme på mere kreative måder end at sende e-mails til at kommunikere og dele nyhederne med dine kunder. Der nægter ikke, at det stadig er en af ​​de mest effektive marketingstrategier gennem tidene.


Hvis du ønsker, at dine kunder skal føle, at de er værdige og sørge for, at de modtager informativt indhold, kan du muligvis bruge den bedste marketing-software til at gøre din virksomhed hæderlig.

Sådan vælges den bedste e-mail-marketingtjeneste

Lad os lede dig gennem de faktorer, du skal overveje, når du vælger den rigtige e-mail-marketingtjeneste.

1. Pris

Selvfølgelig er det toppen af ​​listen. Når du er klar over, at prisen er den mest afgørende sag i betragtning, skal du sørge for, at du abonnerer på den plan, der er værdig til deres service og bekvemmelighed..

Prøv at evaluere din virksomhedsstand, hvis virksomheden kan fortsætte med at abonnere på denne marketingtjeneste, og hvis det vil være fordelagtigt for virksomheden at vokse.

Der er ikke noget galt i at investere i denne form for tjenester, men det er vigtigt at undersøge den rigtige, der virkelig hjælper dig.

2. Brugervenlighed

Mange af webstedsejere er ikke for vidende om tekniske problemer. Så når du vælger den rigtige marketingtjeneste, skal du altid sørge for, at den er enkel og let at bruge. Se på disse e-mail marketing plugins der kan føre dig til det næste niveau på dine e-handelskampagner.

3. Leverbarhed

Leverbarhed betyder marketingtjenestens evne til at levere mails på det planlagte tidspunkt. Det er en prioritet at vælge en service, der sikrer maksimal leverbarhed.

4. A / B split-testværktøjer

A / B-test beregner din kundeadfærd. Det bruges til at bestemme, hvilken variation der fungerer bedre for et givet konverteringsmål.

At have denne form for værktøj er en fantastisk måde at bestemme, hvilken strategi der fungerer, og hvilken der ikke fungerer. Dette kunne være godt sammen med forskellige niveauer som:

 • A / B Test af mailoverskrift
 • A / B Test af kopiering af e-mail
 • A / B Testning af open rate for mail

5. Analytics og rapportering

Analytics og rapportering hjælper dig med at bestemme dine kunders bevægelse og hvor effektiv din e-mail-marketingstrategi er gennem åben og klikfrekvens, og hvor meget konverteringsfrekvensen er.

6. Automationsværktøjer

Automationsværktøjer er ikke et must for alle e-mail-marketingfolk, men de kan være en måde at få en passiv indkomst til din virksomhed.

Hvis du lige er startet, skal du finde en e-mail-marketingtjeneste, der tilbyder segmentering til at hjælpe dig med at levere mere relevant indhold til dine abonnenter.

7. Form Builder

Det er praktisk, hvis du vælger en marketing-software, der giver en god formbygger. Formularbuilder gør din strategi til at være mere iørefaldende ved at bruge tilmeldingsformularer afhængigt af dine tilbud. Vi listede de bedste WP-form plugins så du kan bestemme, hvad der bedst passer dig.

8. Integration

Hvis din virksomhed bruger apps som WordPress, Shopify, WooCommerce og andre, skal du sørge for, at din marketingtjenestesoftware kan komme sammen med dem. Sørg også for, at alle de væsentlige værktøjer, du bruger, ikke går ned, når du bruger et specifikt e-mail-marketingsoftware.

Top e-mail-marketingtjenester

Lad os nu gå til den bedste e-mail-marketingsoftware, der kan bruges til din virksomhed.

1. ConvertKit

ConvertKit er en e-mail-tjenesteudbyder, som er nyttig, især for bloggere, podcasters og andre virksomheder, der bygger målgrupper.

ConvertKit har også visuel automatiseringsfunktion, der giver dig mulighed for at oprette et design på enhver måde, du ønsker. Med ConvertKit gøres alt inde i selve automatiseringseditoren. Så ved at klikke på et e-mail-trin kan du redigere det inline.

I modsætning til andre e-mail-tjenesteudbydere fokuserer ConverKit hovedsageligt på tekst-kun e-mails, som er mere intimt til at kommunikere med dine abonnenter.

ConvertKit starter med en 14-dages gratis prøveversion og $ 29 / måned.

Besøg ConvertKit

2. Aweber

Aweber er en af ​​de mest etablerede udbydere af e-mailmarkedsføringstjenester. Virksomheden kørte siden 90’erne, hvilket gør det til en betroet marketingtjeneste.

Aweber er det bedste, der bruges i tilmeldingsformularskabeloner. Det er brugervenligt især for ikke-techie brugere, da det er nemt at bruge til at tilpasse dine tilmeldingsformularer. Aweber har A / B-testfunktionalitet på de formularer, der blev sendt til dine modtagere, så du let kan kontrollere, om din strategi fungerer eller ej.

En anden velkendt funktion ved Aweber er deres Aweber-mobile apps, som du nemt kan sende e-mails ved brug af dine mobiltelefoner.

Aweber tilbyder en 30-dages prøveperiode og kan købes til $ 19 / måned.

Besøg Aweber

3. Konstant kontakt

Constant Contact har mange opgraderinger gennem sine år på virksomheden. Dets e-mail-marketingapplikation giver virksomhederne mulighed for at importere kundedata fra regneark eller e-mail-klienter, såsom Gmail og Microsoft Outlook.

En af dens seneste opdateringer er også, at du nu kan oprette forbindelse til Facebook-sider for at placere dine annoncer.

Konstant kontakt er let at bruge, da den har en træk-og-slip-e-mail-builder, hvor du kan designe og personalisere dine e-mail-strategier fra bunden af. Det har også denne fantastiske funktion, der automatisk videresender e-mailen til de modtagere, der ikke har set den første e-mail for at gøre den mere synlig.

Andre funktioner ved Constant Contact, som du kan se frem til:

 • E-mail-segmentering
 • Kontakt Management
 • Begivenhedsmarkedsføringsværktøjer
 • Integration af e-handel

Constant Contact tilbyder en 30-dages prøveperiode, og du kan købe den for $ 20 / måned.

Besøg konstant kontakt

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign giver dig mulighed for at være mere kreativ i din e-mail-marketing. Det har et træk-og-slip-værktøj, der gør det lettere at designe dine ønskede e-mails. Hvis du ikke er for teknisk, kan du også bruge deres foruddannede skabeloner og tilføje dit eget touch. Du kan omdanne dine enkle tekst-e-mails til videoer eller grafik for at udtrykke og kommunikere mere til dine kontakter.

ActiveCampaign starter ved $ 15 / måned med en gratis 30-dages prøveperiode.

Besøg ActiveCampaign

5. MailChimp

MailChimps seneste opdatering er dens automatiseringsfunktion. Dette gør det muligt for brugeren at oprette og sende automatiserede e-mails, når de udløses af en abonnents aktivitet.

MailChimp tilbyder en gratis premiumkonto, som er et populært valg for virksomhedsejere med et lille eller intet budget. Selvom det er et gratis abonnement, kan du ikke undervurdere dets tilbud, da de helt sikkert vil hjælpe med forretningsbehov.

Du kan få MailChimp gratis eller kun købe en startpris på $ 10 / måned.

Besøg MailChimp

6. GetResponse

GetResponse er en meget produktiv leverandør af marketingtjenester. Næsten alle funktionerne findes i denne tjeneste, ikke kun e-mail-marketing, men den giver også destinationssider og webinarer.

Nogle af de gode funktioner i GetResponse er:

 • Har træk-og-slip-funktion
 • Bruger autosvar
 • Opretter automatiserede arbejdsgange
 • A / B-testfunktion til nyhedsbreve og destinationssider

GetResponse har en 30-dages gratis prøveperiode og starter ved $ 15 / måned.

Besøg GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue er også populær, især inden for e-handelsbranchen. Det tilbyder tre tjenester såsom e-mail, SMS og dedikeret IP.

Dette kan være en god pasform, hvis du har en online butik. Det tilbyder også SMS, transaktionsmeddelelser, der sporer din kundes bevægelse.

For eksempel sendes en bekræftelsestekst til din kunde, når de er færdige med at købe dit produkt.

SendinBlue som e-mail marketing software har et træk-og-slip-værktøj, der hjælper sine brugere med at opbygge deres e-mails på lethed. De kan også bruge de foruddannede skabeloner, der er tilgængelige. For at få et ikke-holder-spærret kig på SendinBlue, fortsæt til vores seneste SendinBlue anmeldelse.

Pre-made automatisering er også tilgængelig på SendinBlue, der er klar til tilpasning. De tre nævnte tilbudte tjenester fra SendinBlue har sin egen prisfastsættelse.

Du kan have SendinBlue fra gratis til $ 25 / måned.

Besøg SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite er en af ​​de nyeste i branchen. Selvom de er nye, har det denne unikke funktion at sende din e-mail-marketing til dine abonnenter.

Dens personaliserede funktion giver dig mulighed for at skjule eller vise en uundgåelig del af din e-mail til dine specifikke abonnenter. En anden ting er, at du kan tilføje abonnentens personlige oplysninger (som de frivilligt gav), så du kan henvende dig til dem på en mere personlig måde.

MailerLite er fremragende til bulk e-mails. Det hjælper dig med at sende e-mails til din voksende kontaktliste uden besvær.

Du kan have MailerLite til en gratis plan eller $ 10 / måned.

Besøg MailerLite

9. Benchmark e-mail

Benchmark Email er fantastisk til små og nystartede virksomheder, der kræver oprettelse af vellykkede e-mail-marketingkampagner.

Det giver dig mulighed for at oprette kreative og ligetil professionelle e-mail-kampagner med deres brugervenlige værktøjer som træk-og-slip-e-mail-editor til automatiseringsværktøjer.

Benchmark Email har meget brugervenlige værktøjer, fra dens træk-og-slip-e-mail-editor til dens automatiseringsværktøjer.

Andre funktioner, som Benchmark Email tilbyder:

 • A / B-split-test
 • En mobil applikation, der gør det nemt at se e-mails via mobiltelefoner
 • Integration, som de fungerer problemfrit med 300 plus andre applikationer
 • Liste Builders

Du kan abonnere på Benchmark E-mail fra den gratis plan til $ 13,9 pr. Måned.

Besøg Benchmark e-mail

10. dryp

Drip er en af ​​de bedste e-mail marketing-software til online-butikkejere og anbefales, især hvis du er Shopify-bruger.

Drip har denne brugervenlige og foruddefinerede funktioner, der kun har brug for et par ændringer, og du er klar til at gå. De har også denne Visual Builder, som gør din e-mail-kampagne mere synlig.

Alt, hvad der sker i din Shopify-butik, når du først integrerer det i Drip, sender automatisk en e-mail-marketing til dine abonnenter, der promoverer din virksomhed.

For eksempel tilbyder du et produkt, der vil være i salg i en bestemt periode, denne meddelelse sendes direkte til dine værdsatte kontakter, der promoverer dit produktsalg. Vil du have flere dibs på drypp? Du kan gå videre til vores detaljerede Drip CRM-gennemgang her.

Du kan prøve Drip i 14 dage gratis og abonnere på dem til $ 49 / måned.

Besøg Drip

Ofte stillede spørgsmål om e-mail-marketing

1. Har jeg stadig brug for e-mail-markedsføring, selvom jeg ikke sælger et produkt?

Helt bestemt! Hvis du er en blogger, kan du oprette en e-mail-liste og sende den til dine abonnenter, at du har et nyt indlæg eller et kommende indlæg..

2. Hvordan får jeg flere abonnenter?

Brug af blymagneter er en fantastisk måde at tjene abonnenter på. En blymagnet er en gratis belønning eller et produkt til dine abonnenter i bytte for deres e-mail-adresser. Ved at samle deres e-mail-adresser kan du oprette en e-mail-liste, som er nyttigt at tjene flere abonnenter.

3. Hvor ofte skal jeg sende e-mail-kampagner?

Dette afhænger af den branche, du er i. Afsendelse af mindst fire e-mails om ugen er nok til, at dine abonnenter får besked.

Konklusion

Brug af en e-mail-kampagne kan være en stor opgave, men en fantastisk strategi for at være en af ​​de velkendte forretninger i din branche.

Husk altid de faktorer, der skal overvejes ved valg af en e-mail-marketingtjenesteudbyder for at undgå ujævnheder og problemer med din virksomheds fremtid og vækst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector