10 bästa e-postmarknadsföringstjänster och programvara för 2019

Du kan skingra vad som helst som e-postmarknadsföring har att säga om det. Inte mindre än Business.com avslöjade att “för varje $ 1 som spenderas på e-postmarknadsföring i USA är den genomsnittliga avkastningen 44 dollar.” Om det inte är en anmärkningsvärd ROI för dig, måste du hitta fler kreativa sätt än att skicka e-postmeddelande för att kommunicera och dela nyheterna med dina kunder. Det förnekar inget att det fortfarande är en av de mest effektiva marknadsföringsstrategierna genom tiderna.


Om du vill att dina kunder ska känna att de är värda och se till att de får informativt innehåll kan du behöva den bästa marknadsföringsprogramvaran för att göra ditt företag ansett.

Hur man väljer den bästa e-postmarknadsföringstjänsten

Låt oss leda dig genom de faktorer som du måste tänka på när du väljer rätt e-postmarknadsföringstjänst.

1. Pris

Naturligtvis är det toppen av listan. När du inser att priset är den mest avgörande frågan i fråga, se till att du prenumererar på planen som är värd deras service och bekvämlighet.

Försök att utvärdera din affärsstand om företaget kan fortsätta att prenumerera på denna marknadsföringstjänst och om det kommer att vara fördelaktigt för företaget att växa.

Det är inget fel på att investera i den här typen av tjänster, men det är viktigt att undersöka den rätt som verkligen kommer att hjälpa dig.

2. Användarvänlighet

Många av webbplatsägarna är inte alltför kunniga om tekniska problem. Så när du väljer rätt marknadsföringstjänst ska du alltid se till att den är enkel och enkel att använda. Ta en titt på dessa e-postmarknadsföringsplugins som kan ta dig till nästa nivå på dina e-handelskampanjer.

3. Levererbarhet

Leverabilitet betyder marknadstjänstens förmåga att leverera e-post på den schemalagda tiden. Det är en prioritering att välja en tjänst som garanterar maximal leveransgrad.

4. A / B-delade testverktyg

A / B-test beräknar ditt kundbeteende. Det används för att bestämma vilken variation som presterar bättre för ett visst konverteringsmål.

Att ha den här typen av verktyg är ett bra sätt att avgöra vilken strategi som fungerar och vilken som inte fungerar. Detta kan vara bra tillsammans med olika nivåer som:

 • A / B Testning av postrubrik
 • A / B Testning av kopiering av post
 • A / B Testa öppen hastighet för e-post

5. Analytics och rapportering

Analytics och rapportering hjälper dig att avgöra dina kunders rörelse och hur effektiv din e-postmarknadsföringsstrategi är genom öppen och klickfrekvens och hur mycket konverteringsfrekvensen är.

6. Automationsverktyg

Automationsverktyg är inte ett måste för alla e-postmarknadsförare, men de kan vara ett sätt att få en passiv inkomst till ditt företag.

Om du precis börjar bör du hitta en e-postmarknadsföringstjänst som erbjuder segmentering för att hjälpa dig att leverera mer relevant innehåll till dina prenumeranter.

7. Form Builder

Det är bekvämt om du väljer en marknadsföringsprogramvara som ger en bra formbyggare. Blankettbyggare gör din strategi att bli mer fängslande genom att använda registreringsformulär beroende på dina erbjudanden. Vi listade de bästa pluginprogrammen för WP-formulär så att du kan bestämma dig som passar dig bäst.

8. Integration

Om ditt företag använder appar som WordPress, Shopify, WooCommerce och andra, se till att din programvara för marknadsföringstjänster kan komma överens med dem. Se också till att alla viktiga verktyg som du använder inte kraschar när du använder ett specifikt e-postmarknadsföringsprogram.

Bästa marknadsföring via e-post

Låt oss nu gå till den bästa e-postmarknadsföringsprogramvaran som du kan använda för ditt företag.

1. ConvertKit

ConvertKit är en e-posttjänstleverantör som är användbar, särskilt för bloggare, podcasters och andra företag som bygger publik.

ConvertKit har också visuell automatiseringsfunktion som låter dig skapa en design på vilket sätt du vill. Med ConvertKit görs allt inuti automatiseringsredigeraren. Så genom att klicka på ett e-poststeg kan du redigera det inline.

Till skillnad från andra leverantörer av e-posttjänster fokuserar ConverKit huvudsakligen på text-e-postmeddelanden, vilket är mer intimt att kommunicera med dina prenumeranter..

ConvertKit börjar med en 14-dagars gratis provperiod och $ 29 / månad.

Besök ConvertKit

2. Aweber

Aweber är en av de mest etablerade leverantörerna av e-postmarknadsföringstjänster. Verksamheten pågår sedan 90-talet, vilket gör det till en pålitlig marknadsföringstjänst.

Aweber är det bästa som används i mallar för anmälningsformulär. Det är användarvänligt, särskilt för icke-tekniska användare, eftersom det är enkelt att använda för att anpassa dina registreringsformulär. Aweber har A / B-testfunktioner på de formulär som skickades till dina mottagare, så att du enkelt kan kontrollera om din strategi fungerar eller inte.

En annan välkänd funktion hos Aweber är deras Aweber-mobilappar som du enkelt kan skicka e-postmeddelanden med hjälp av dina mobiltelefoner.

Aweber erbjuder en 30-dagars rättegång och kan köpas till $ 19 / månad.

Besök Aweber

3. Konstant kontakt

Constant Contact har många uppgraderingar under sina år på branschen. Dess e-postmarknadsföringsapplikation gör det möjligt för företag att importera kunddata från kalkylblad eller e-postklienter, till exempel Gmail och Microsoft Outlook.

En av de senaste uppdateringarna är också att du nu kan ansluta till Facebook-sidor för att placera dina annonser.

Konstant kontakt är enkelt att använda eftersom den har en drag-and-drop e-postbyggare där du kan designa och anpassa dina e-poststrategier från början. Det har också denna fantastiska funktion som automatiskt skickar tillbaka e-postmeddelandet till de mottagare som inte har sett det första e-postmeddelandet för att göra det mer synligt.

Andra funktioner i Constant Contact som du kan se fram emot:

 • E-postsegmentering
 • Kontakthantering
 • Verktyg för marknadsföring av evenemang
 • E-handelsintegrationer

Constant Contact erbjuder en 30-dagars provperiod, och du kan köpa den för $ 20 / månad.

Besök Constant Contact

4. ActiveCampaign

Med ActiveCampaign kan du vara mer kreativ i din e-postmarknadsföring. Den har ett drag-and-drop-verktyg som gör det lättare att designa dina önskade e-postmeddelanden. Om du inte är för tekniskt kan du också använda deras förlagda mallar och lägga till din egen touch. Du kan omvandla dina enkla textmeddelanden till videor eller grafik för att uttrycka och kommunicera mer till dina kontakter.

ActiveCampaign börjar på $ 15 / månad med en gratis 30-dagars provperiod.

Besök ActiveCampaign

5. MailChimp

MailChimps senaste uppdatering är dess automatiseringsfunktion. Detta gör att användaren kan skapa och skicka automatiserade e-postmeddelanden när de utlöses av en abonnents aktivitet.

MailChimp erbjuder ett gratis premiumkonto, vilket är ett populärt val för företagare med liten eller ingen budget. Även om det är ett gratisabonnemang kan du inte underskatta sina erbjudanden eftersom de säkert kommer att hjälpa till med affärsbehoven.

Du kan få MailChimp gratis eller bara köpa ett startpris på $ 10 / månad.

Besök MailChimp

6. GetResponse

GetResponse är en mycket produktiv leverantör av marknadsföringstjänster. Nästan alla funktioner finns i den här tjänsten, inte bara e-postmarknadsföring, utan den innehåller också målsidor och webbseminarier.

Några av de fantastiska funktionerna i GetResponse är:

 • Har drag-and-drop-funktionen
 • Använder autosvar
 • Skapar automatiserade arbetsflöden
 • A / B-testfunktion för nyhetsbrev och målsidor

GetResponse har en 30-dagars kostnadsfri testperiod och börjar på $ 15 / månad.

Besök GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue är också populärt, särskilt inom e-handelsbranschen. Det erbjuder tre tjänster som e-post, SMS och dedikerad IP.

Det här kan passa bra om du har en webbutik. Det erbjuder också SMS, transaktionsmeddelanden som spårar din kunds rörelse.

Till exempel skickas en bekräftelsetekst till din kund när de har köpt din produkt.

SendinBlue som e-postmarknadsföringsprogram har ett drag-and-drop-verktyg som hjälper sina användare att bygga sina e-postmeddelanden på ett enkelt sätt. De kan också använda de färdiga mallarna som finns tillgängliga. Fortsätt till SendinBlue för att få en obefintlig spärr vår senaste granskning av SendinBlue.

Förinställd automatisering finns också på SendinBlue som är redo för anpassning. De tre nämnda tjänsterna i SendinBlue har sin egen prissättning.

Du kan ha SendinBlue från gratis till $ 25 / månad.

Besök SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite är en av de nyaste i branschen. Även om de är nya har den den här unika funktionen att skicka din e-postmarknadsföring till dina prenumeranter.

Dess anpassade funktion låter dig dölja eller visa en oundviklig del av din e-post till dina specifika prenumeranter. En annan sak är att du kan lägga till abonnentens personliga information (som de gav frivilligt) så att du kan närma dig dem på ett mer personligt sätt.

MailerLite är utmärkt för stora e-postmeddelanden. Det hjälper dig att skicka e-post till din växande kontaktlista utan krångel.

Du kan ha MailerLite för en gratis plan eller $ 10 / månad.

Besök MailerLite

9. Benchmark e-post

Benchmark Email är bra för små och nystartade företag som behöver skapa framgångsrika e-postmarknadsföringskampanjer.

Det låter dig skapa kreativa och okomplicerade professionella e-postkampanjer med deras lättanvända verktyg som dra-och-släpp-e-postredigerare till automatiseringsverktyg.

Benchmark Email har mycket enkla att använda verktyg, från dess drag-and-drop-e-postredigerare till dess automatiseringsverktyg.

Andra funktioner som Benchmark Email erbjuder:

 • A / B-delningstest
 • En mobilapplikation som gör det enkelt att se e-postmeddelanden via mobiltelefoner
 • Integration som de fungerar smidigt med 300 plus andra applikationer
 • Lista byggare

Du kan prenumerera på Benchmark E-post från den kostnadsfria planen till $ 13,9 per månad.

Besök Benchmark Email

10. Dropp

Drip är en av de bästa e-postmarknadsföringsprogramvarorna för onlinebutiker och rekommenderas, särskilt om du är Shopify-användare.

Drip har dessa enkla att använda och färdiga funktioner som bara behöver några ändringar, och du är redo att gå. De har också denna Visual Builder, vilket gör din e-postkampanj mer synlig.

Allt som händer i din Shopify-butik, när du väl integrerat det i Drip, skickar automatiskt en e-postmarknadsföring till dina prenumeranter som marknadsför ditt företag.

Till exempel erbjuder du en produkt som kommer att säljas under en viss period, detta meddelande skickas direkt till dina värderade kontakter som marknadsför din produktförsäljning. Vill du ha fler dibs på Drip? Du kan gå vidare till vår detaljerade Drip CRM-recension här.

Du kan prova Drip i 14 dagar gratis och prenumerera på dem till $ 49 / månad.

Besök Drip

Vanliga frågor om e-postmarknadsföring

1. Behöver jag fortfarande e-postmarknadsföring även om jag inte säljer en produkt?

Definitivt! Om du är en bloggare, att skapa en e-postlista och skicka den till dina prenumeranter att du har ett nytt inlägg eller ett kommande inlägg hjälper dig.

2. Hur får jag fler prenumeranter?

Att använda blymagneter är ett bra sätt att tjäna prenumeranter. En blymagnet är en gratis belöning eller produkt till dina prenumeranter i utbyte mot deras e-postadresser. Genom att samla in deras e-postadresser kan du skapa en e-postlista som är användbar för att tjäna fler prenumeranter.

3. Hur ofta ska jag skicka e-postkampanjer?

Detta beror på vilken bransch du är i. Att skicka minst fyra e-postmeddelanden i veckan är tillräckligt för att dina prenumeranter ska bli meddelade.

Slutsats

Att använda en e-postkampanj kan vara en stor uppgift men en fantastisk strategi att vara en av de välkända affärer i din bransch.

Kom alltid ihåg de faktorer du bör tänka på när du väljer en e-postmarknadsföringstjänstleverantör för att undvika problem och problem för ditt framtida och tillväxt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map