10 beste e-mailmarketingservices en -software voor 2019

U kunt alles wegnemen wat e-mailmarketing-nee-zeggers erover te zeggen hebben. Niet minder dan Business.com onthuld dat “voor elke $ 1 die wordt uitgegeven aan e-mailmarketing in de Verenigde Staten, het gemiddelde rendement $ 44 is.” Als dat geen opmerkelijke ROI voor u is, moet u creatievere manieren bedenken dan het maken van e-mails om te communiceren en het nieuws met uw klanten te delen. Het valt niet te ontkennen dat het NOG STEEDS een van de meest effectieve marketingstrategieën aller tijden is.


Als u wilt dat uw klanten het gevoel hebben dat ze het waard zijn en ervoor zorgen dat ze informatieve inhoud ontvangen, heeft u misschien de beste marketingsoftware nodig om uw bedrijf een goede reputatie te geven.

Hoe u de beste e-mailmarketingservice kiest

Laat ons u door de factoren leiden die u in overweging moet nemen bij het kiezen van de juiste e-mailmarketingservice.

1. Prijs

Het staat natuurlijk bovenaan de lijst. Als u zich realiseert dat de prijs de meest cruciale kwestie is, zorg er dan voor dat u zich abonneert op het plan dat hun service en gemak waard is.

Probeer uw bedrijfsstand te evalueren als het bedrijf kan standhouden bij het abonneren op deze marketingdienst en of het voor het bedrijf gunstig is om te groeien.

Er is niets mis met investeren in dit soort services, maar het is van vitaal belang om de juiste te onderzoeken die u echt zal helpen.

2. Gebruiksgemak

Veel van de website-eigenaren zijn niet zo goed geïnformeerd over technische problemen. Zorg er daarom bij het kiezen van de juiste marketingservice altijd voor dat deze eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is. Bekijk deze plug-ins voor e-mailmarketing die u naar een hoger niveau kunnen tillen in uw eCommerce-campagnes.

3. Afleverbaarheid

Afleverbaarheid betekent het vermogen van de marketingservice om e-mails op de geplande tijd af te leveren. Het is een prioriteit om een ​​service te kiezen die maximale leveringspercentages garandeert.

4. A / B Split Testing Tools

A / B-tests berekenen uw klantgedrag. Het wordt gebruikt om te bepalen welke variatie beter presteert voor een bepaald conversiedoel.

Het hebben van dit soort tools is een geweldige manier om te bepalen welke strategie werkt en welke niet. Dit kan goed zijn samen met verschillende niveaus zoals:

 • A / B Test mail headline
 • A / B E-mailopname kopiëren
 • A / B Test mail open rate

5. Analyse en rapportage

Analyse en rapportage helpen u bij het bepalen van de beweging van uw klanten en hoe effectief uw e-mailmarketingstrategie is door middel van open- en klikfrequentie en hoeveel de conversieratio is.

6. Automatiseringstools

Automatiseringstools zijn niet een must-have voor alle e-mailmarketeers, maar ze kunnen wel een manier zijn om een ​​passief inkomen voor uw bedrijf te genereren.

Als je net begint, zou je een e-mailmarketingservice moeten vinden die segmentatie biedt om je te helpen relevantere inhoud aan je abonnees te leveren.

7. Formulierenbouwer

Het is handig als u een marketingsoftware kiest die een geweldige vormbouwer biedt. Formulierbouwer maakt uw strategie aantrekkelijker door aanmeldingsformulieren te gebruiken, afhankelijk van uw aanbiedingen. We hebben de beste WP-formulier-plug-ins vermeld om u te laten beslissen welke het beste bij u past.

8. Integratie

Als uw bedrijf apps zoals WordPress, Shopify, WooCommerce en anderen gebruikt, zorg er dan voor dat uw marketingservicesoftware ermee overweg kan. Zorg er ook voor dat alle essentiële tools die u gebruikt niet crashen wanneer u specifieke e-mailmarketingsoftware gebruikt.

Top e-mailmarketingservices

Laten we nu naar de beste e-mailmarketingsoftware gaan die u voor uw bedrijf kunt gebruiken.

1. ConvertKit

ConvertKit is een e-mailserviceprovider die nuttig is, vooral voor de bloggers, podcasters en andere bedrijven die een publiek opbouwen.

ConvertKit heeft ook een visuele automatiseringsfunctie waarmee u op elke gewenste manier een ontwerp kunt maken. Met ConvertKit gebeurt alles in de automatiseringseditor zelf. Als u dus op een e-mailstap klikt, kunt u deze inline bewerken.

In tegenstelling tot andere e-mailserviceproviders, richt ConverKit zich voornamelijk op e-mails met alleen tekst, wat intiemer is in de communicatie met uw abonnees.

ConvertKit begint met een gratis proefperiode van 14 dagen en $ 29 / maand.

Bezoek ConvertKit

2. Aweber

Aweber is een van de meest gevestigde e-mailmarketingserviceproviders. Het bedrijf liep sinds de jaren ’90, wat het een vertrouwde marketingdienst maakt.

Aweber is het beste om te gebruiken in aanmeldingssjablonen. Het is gebruiksvriendelijk, vooral voor niet-technische gebruikers, omdat het moeiteloos te gebruiken is bij het personaliseren van uw aanmeldingsformulieren. Aweber heeft A / B-testfunctionaliteit op de formulieren die naar uw ontvangers zijn verzonden, zodat u gemakkelijk kunt controleren of uw strategie werkt of niet.

Een ander bekend kenmerk van Aweber zijn hun Aweber mobiele apps waarmee u gemakkelijk e-mails kunt verzenden via het gebruik van uw mobiele telefoons.

Aweber biedt een proefperiode van 30 dagen en kan worden gekocht voor $ 19 / maand.

Bezoek Aweber

3. Constant contact

Constant Contact heeft door de jaren heen veel upgrades doorgevoerd. Met de e-mailmarketingapplicatie kunnen bedrijven klantgegevens importeren vanuit spreadsheets of e-mailclients, zoals Gmail en Microsoft Outlook.

Een van de nieuwste updates is ook dat u nu verbinding kunt maken met Facebook-pagina’s om uw advertenties te plaatsen.

Constant Contact is eenvoudig te gebruiken omdat het een e-mailbouwer met slepen en neerzetten heeft, waar u uw e-mailstrategieën helemaal opnieuw kunt ontwerpen en personaliseren. Het heeft ook deze fantastische functie die de e-mail automatisch opnieuw verzendt naar de ontvangers die de eerste e-mail niet hebben gezien, zodat deze beter opvalt.

Andere kenmerken van Constant Contact waar u naar uit kunt kijken:

 • E-mailsegmentatie
 • Contactbeheer
 • Event Marketing Tools
 • E-commerce integraties

Constant Contact biedt een proefperiode van 30 dagen en u kunt deze kopen voor $ 20 / maand.

Bezoek Constant Contact

4. ActiveCampaign

Met ActiveCampaign kunt u creatiever zijn in uw e-mailmarketing. Het heeft een tool voor slepen en neerzetten waarmee u gemakkelijker uw gewenste e-mails kunt ontwerpen. Als je niet al te technisch bent, kun je ook hun vooraf gemaakte sjablonen gebruiken en je eigen toets toevoegen. U kunt uw eenvoudige tekst-e-mails omzetten in video’s of afbeeldingen om meer uit te drukken en te communiceren met uw contacten.

ActiveCampaign begint bij $ 15 / maand met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Bezoek ActiveCampaign

5. MailChimp

De nieuwste update van MailChimp is de automatiseringsfunctie. Hierdoor kan de gebruiker geautomatiseerde e-mails maken en verzenden wanneer deze worden geactiveerd door de activiteit van een abonnee.

MailChimp biedt een gratis premium-account, wat een populaire keuze is voor ondernemers met weinig tot geen budget. Hoewel het een gratis abonnement is, kun je de aanbiedingen niet onderschatten, omdat ze zeker zullen helpen bij zakelijke behoeften.

U kunt MailChimp gratis krijgen of alleen een startprijs van $ 10 / maand kopen.

Bezoek MailChimp

6. GetResponse

GetResponse is een zeer productieve marketingdienstverlener. Bijna alle functies zitten in deze service, niet alleen e-mailmarketing, maar het biedt ook bestemmingspagina’s en webinars.

Enkele van de geweldige functies van GetResponse zijn:

 • Heeft een functie voor slepen en neerzetten
 • Maakt gebruik van autoresponders
 • Creëert automatiseringsworkflows
 • A / B-testfunctie voor de nieuwsbrieven en bestemmingspagina’s

GetResponse heeft een gratis proefperiode van 30 dagen en begint bij $ 15 / maand.

Bezoek GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue is ook populair, vooral in de e-commerce-industrie. Het biedt drie services, zoals e-mail, sms en speciale IP.

Dit kan goed passen als je een online winkel hebt. Het biedt ook SMS, transactionele berichten die de beweging van uw klant volgen.

Er wordt bijvoorbeeld een bevestigingstekst naar uw klant gestuurd zodra ze klaar zijn met het kopen van uw product.

SendinBlue als e-mailmarketingsoftware heeft een slepen-en-neerzetten-tool om de gebruikers te helpen hun e-mails gemakkelijk op te bouwen. Ze kunnen ook de vooraf gemaakte sjablonen gebruiken die beschikbaar zijn. Ga naar voor een vrijblijvende blik op SendinBlue onze recente SendinBlue-recensie.

Pre-made automatisering is ook beschikbaar bij SendinBlue die klaar is voor maatwerk. De drie genoemde aangeboden diensten van SendinBlue hebben hun eigen prijzen.

Je kunt SendinBlue gratis krijgen tot $ 25 / maand.

Bezoek SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite is een van de nieuwste in de branche. Zelfs als ze nieuw zijn, heeft het deze unieke functie om uw e-mailmarketing naar uw abonnees te sturen.

Dankzij de gepersonaliseerde functie kunt u een onvermijdelijk deel van uw e-mail verbergen of weergeven aan uw specifieke abonnees. Een ander ding is dat je de persoonlijke informatie van de abonnee (die ze vrijwillig hebben gegeven) kunt toevoegen, zodat je ze op een persoonlijkere manier kunt benaderen.

MailerLite is uitstekend geschikt voor bulk-e-mails. Het helpt u om probleemloos e-mails naar uw groeiende contactenlijst te sturen.

Je kunt MailerLite hebben voor een gratis abonnement of $ 10 / maand.

Bezoek MailerLite

9. Benchmark-e-mail

Benchmark-e-mail is geweldig voor kleine en startende bedrijven die succesvolle e-mailmarketingcampagnes nodig hebben.

Hiermee kunt u creatieve en eenvoudige professionele e-mailcampagnes maken met hun gebruiksvriendelijke tools zoals e-maileditor met slepen en neerzetten naar automatiseringstools.

Benchmark E-mail heeft zeer eenvoudig te gebruiken tools, van de e-maileditor met slepen en neerzetten tot de automatiseringstools.

Andere kenmerken die Benchmark Email biedt:

 • A / B split testen
 • Een mobiele applicatie waarmee u eenvoudig e-mails via mobiele telefoons kunt bekijken
 • Integratie waarmee ze soepel werken met 300 plus andere applicaties
 • Lijstbouwers

U kunt zich abonneren op Benchmark-e-mail vanaf het gratis abonnement tot $ 13,9 per maand.

Bezoek Benchmark Email

10. Druppelen

Drip is een van de beste e-mailmarketingsoftware voor eigenaren van online winkels en wordt aanbevolen, vooral als u een Shopify-gebruiker bent.

Drip heeft deze eenvoudig te gebruiken en vooraf gemaakte functies die slechts een paar wijzigingen behoeven, en je bent klaar om te gaan. Ze hebben ook deze Visual Builder, waardoor uw e-mailcampagne meer opvalt.

Alles wat er in uw Shopify-winkel gebeurt, zal, zodra u het in Drip hebt geïntegreerd, automatisch een e-mailmarketing sturen naar uw abonnees die uw bedrijf promoten.

U biedt bijvoorbeeld een product aan dat gedurende een bepaalde periode in de uitverkoop zal zijn, deze melding wordt rechtstreeks naar uw gewaardeerde contacten gestuurd die de verkoop van uw product promoten. Wil je meer dibs op Drip? Je zou kunnen bewegen naar onze gedetailleerde Drip CRM-review hier.

Je kunt Drip 14 dagen gratis proberen en je erop abonneren voor $ 49 / maand.

Bezoek Drip

Veelgestelde vragen over e-mailmarketing

1. Heb ik nog steeds e-mailmarketing nodig, ook als ik geen product verkoop?

Vast en zeker! Als je een blogger bent, zal het helpen om een ​​e-maillijst te maken en deze naar je abonnees te sturen dat je een nieuw bericht of aankomend bericht hebt.

2. Hoe krijg ik meer abonnees?

Het gebruik van loodmagneten is een geweldige manier om abonnees te verdienen. Een loodmagneet is een gratis beloning of product voor je abonnees in ruil voor hun e-mailadressen. Door hun e-mailadressen te verzamelen, kunt u een e-maillijst maken die nuttig is om meer abonnees te verdienen.

3. Hoe vaak moet ik e-mailcampagnes verzenden?

Dit hangt af van de branche waarin u zich bevindt. Het is voldoende om ten minste vier e-mails per week te sturen zodat uw abonnees een melding ontvangen.

Conclusie

Het gebruik van een e-mailcampagne kan een grote taak zijn, maar een geweldige strategie om een ​​van de bekende bedrijven in uw branche te zijn.

Onthoud altijd de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een e-mailmarketingserviceprovider om hobbels en gedoe met de toekomst en groei van uw bedrijf te voorkomen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map