Μια αναθεώρηση του Drip eCommerce CRM

Ο αυτοματισμός μάρκετινγκ μέσω email έχει μετατραπεί σε απαραίτητο εργαλείο για αυτόματες καμπάνιες email που είναι ενεργοποιείται από ενέργειες οποιουδήποτε χρήστη. Το Drip ως εργαλείο αυτοματοποίησης email έχει αυτή τη δυνατότητα να ενισχύσει την επιχείρησή σας αυτοματοποιώντας κουραστικές εργασίες δημιουργίας υπερ-συναφών και έγκαιρων μηνυμάτων στους πελάτες σας.


Ας μάθουμε περισσότερα για το Drip και εντοπίστε εάν αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ είναι το καλύτερο εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι το Drip?

Σταγόνα είναι ένα από τα νεότερα εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε το περασμένο 2003 και αποκτήθηκε από τους ιδιοκτήτες των LeadPages. Με την πάροδο του χρόνου, το Drip έγινε πιο δημοφιλές και ξεπερνάει εύκολα τα εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ για διάφορα είδη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα με το Drip είναι ότι μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με εργαλεία τρίτων για πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών σε δράση. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα τις γνώσεις σας σε πραγματικότητα με τη χρήση του Drip. Για παράδειγμα, σε συνδυασμό με το WooCommerce, μπορείτε να στείλετε σχετικά δεδομένα ή αρχεία στον λογαριασμό σας στο Drip. Έχουμε επίσης αναφέρει άλλες λύσεις για την ενίσχυση των καμπανιών μάρκετινγκ email σας, να το τσεκαρεις σιγουρα.

Τι κάνει το Drip μοναδικό?

Το Drip έχει επίσης την ίδια ιδέα με άλλα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως τη δημιουργία email μάρκετινγκ που θα αποστέλλονται αυτόματα σε ένα πρόγραμμα. Ίσως ένα email θα βγει μόλις κάποιος εγγραφεί, ένα άλλο θα βγει τρεις μέρες αργότερα, με ένα ακόμη να βγαίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Εναλλακτικά, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να ποικίλλουν βάσει ενεργοποιήσεων ή ενεργειών που έχει εκτελέσει το άτομο, όπως εγγραφή στην υπηρεσία σας ή πραγματοποίηση αγοράς, γι ‘αυτό μερικές φορές ονομάζονται επίσης συμπεριφορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλά αυτό που κάνει το Drip μοναδικό?

Το Drip σας βοηθά να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε τις δραστηριότητες του δυνητικού πελάτη σας συλλέγοντας όλα τα δεδομένα του χρήστη από τον ιστότοπό σας. Μόλις μάθετε ποιες είναι οι προτιμώμενες επιλογές των δυνητικών πελατών σας, μπορείτε τώρα να λάβετε τις γνώσεις σας και να τις μετατρέψετε εύκολα σε πραγματικότητα στέλνοντας εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια αίσθηση αφοσίωσης που πρέπει να αισθανθούν οι πελάτες σας.

Χαρακτηριστικά

1. Παρακολούθηση συμβάντων

Αντί να έχει ετικέτες, η παρακολούθηση συμβάντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Drip. Παρακολουθεί τη δραστηριότητα του συνδρομητή και μεταφέρει πληροφορίες. Μόλις συγκεντρωθούν τα δεδομένα, μπορείτε να ελέγξετε τα δεδομένα και να εντοπίσετε ποια προσέγγιση θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες σας. Θυμηθείτε, ένα συνοπτικό και εξατομικευμένο email μπορεί να προσελκύσει την προσοχή του αναγνώστη σας.

Αντί να έχετε ετικέτες όπως οι συνηθισμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση συμβάντων στο Drip, καθώς μπορεί να φαίνεται πιο εξατομικευμένη, έτσι ώστε οι πελάτες σας να αισθάνονται εξαιρετικά πολύτιμοι.

2. Οπτικές ροές εργασίας

Με τις οπτικές ροές εργασίας του Drip, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε ένα προηγμένο email και να το στείλετε στους πελάτες σας. Αντί να στέλνετε την καμπάνια email απλού κειμένου, η οπτική καμπάνια σάς επιτρέπει να ορίζετε κανόνες και κανόνες βάσει των δραστηριοτήτων των θεατών και των πελατών σας.

Οι οπτικές ροές εργασίας μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των θεατών σας. Η συλλογή των δεδομένων που δίνονται μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο εκλεπτυσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που να πληρούν τα πρότυπά σας και να παραδώσουν ένα ελκυστικό email στους συνδρομητές σας.

3. Προσαρμοσμένα πεδία

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Drip είναι τα Custom Fields. Μπορείτε να προσθέσετε όσα προσαρμοσμένα πεδία θέλετε να απευθυνθείτε στους πελάτες σας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το μόνο πρώτο και δεύτερο όνομα των πελατών. Το Drip μπορεί να προσθέσει την τοποθεσία, τον τύπο της επιχείρησης ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες συλλέγονται από τα δεδομένα που εντοπίζονται με στάγδην.

Δεδομένου ότι το Drip επιτρέπει προσαρμοσμένα πεδία ως κανόνες ενεργοποίησης ως κανόνα αυτοματισμού, τότε είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε μια μοναδική καμπάνια email για τον πελάτη σας.

Τιμολόγηση και υποστήριξη

Το Drip προσφέρει τρία σχέδια με βάση τις ανάγκες σας και τον αριθμό του συνδρομητή σας.

 • Βασικό πρόγραμμα – ξεκινά από 49 $ ανά μήνα, για έως 2500 άτομα και μπορεί να στείλει απεριόριστα email.
 • Pro Plan – ξεκινά από $ 122 ανά μήνα για 5000 συνδρομητές που μπορούν επίσης να στέλνουν απεριόριστα email.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο – η τιμολόγηση ανά μήνα μπορεί να εξαρτάται από το πόσο μεγάλες είναι οι λίστες email σας. Μπορεί να μεταφέρει έως και 5000 συνδρομητές. Για την τιμολόγηση, παρέχουν μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή όπου μπορείτε να ελέγξετε τις μηνιαίες χρεώσεις σας για αυτόν τον τύπο προγράμματος.

Μπορείτε να επιλέξετε από τα τρία προσφερόμενα σχέδια με βάση τις ανάγκες σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε μια μικρή λίστα email, απλώς χρησιμοποιήστε το βασικό σχέδιο και καθώς αυξάνεται η λίστα email σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα σχέδιά σας, εάν χρειαστεί. Προσφέρουν επίσης δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Drip είναι ένα από τα πιο ακριβά εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αν εγγραφείτε σε ένα από τα σχέδιά του, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ισχυρές δυνατότητες του Drip. Όταν έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε στο Drip, δεν θα αποτύχουν ποτέ να σας παρέχουν υποστήριξη 24/7 όποτε χρειαστείτε, ανεξάρτητα από το τι έχετε εγγραφεί.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση με την ειδική υποστήριξη του Drip όπως και με τους πιστοποιημένους συμβούλους του Drip. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις γνώσεις και τους στόχους σας για την επιχείρησή σας και να βεβαιωθείτε ότι κάθε λεπτό που πληρώνετε με το Drip αξίζει πραγματικά.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Drip?

Εάν ξεκινάτε την επιχείρηση, καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε το Drip ακόμη. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσουν με τα μικρότερα πακέτα και λίστες. Ίσως θέλετε θεωρήστε το SendinBlue ως εναλλακτική λύση. Όμως, καθώς περνά ο καιρός και έχετε ήδη επεκτείνει την αγορά σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε το φθηνό εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Drip.

Παρόλο που το Drip μπορεί να είναι ακριβό για ορισμένους, προσφέρει χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να είναι γνωστή. Το Drip προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δεν θα σας χρεώσει. Ο κύκλος χρέωσης θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή των 2 εβδομάδων. Αυτή η δοκιμή θα σας βοηθήσει να εισαγάγετε στο Drip δωρεάν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map