Affiliate Marketing 101 – Θέματα και πρόσθετα WordPress για να προωθήσετε την επιτυχία σας

Όταν αναζητάτε κέρδος στο μάρκετινγκ συνεργατών, αναμένεται να προωθήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες κερδίζοντας προμήθειες. Το επιχειρηματικό μοντέλο είναι απλό: όταν λαμβάνουν μια πώληση από τον σύνδεσμο συνεργατών σας. παίρνεις προμήθεια. Γι ‘αυτό είναι σχεδόν απαραίτητο να χτίσετε τον ιστότοπό σας με όλα τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.


ΑΛΛΑ, γιατί το μάρκετινγκ συνεργατών; Λοιπόν, υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορείτε να πάρετε όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών. Αρχικά, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα και περιεχόμενο. Συνιστά απλώς το προϊόν κάποιου άλλου στο υπάρχον περιεχόμενό σας. Και, μπορείτε να είστε μέλος σε όσα προγράμματα θυγατρικών θέλετε.

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ή απλά ξεκινήσετε με μια επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

 1. Αποφασίστε ποιος είναι το κοινό-στόχος σας. Να είστε σαφείς σχετικά με την αγορά-στόχο σας και τις ανάγκες τους για να μπορείτε να προωθείτε τα σωστά προϊόντα και υπηρεσίες για αυτούς.
 2. Επιλέξτε προσεκτικά σε ποια προγράμματα συνεργατών θα συμμετάσχετε. Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις τους. Και, ερευνήστε τι λένε άλλα μέλη για αυτά τα προγράμματα.
 3. Εγκαταστήστε εργαλεία στον ιστότοπό σας που εστιάζουν στο μάρκετινγκ συνεργατών.
 4. Δημιουργήστε πολύ ελκυστικό περιεχόμενο.

Ποια είναι τα καλύτερα θέματα για το μάρκετινγκ θυγατρικών?

Τώρα, μιλώντας για τα σωστά εργαλεία, εδώ είναι τα καλύτερα θέματα που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται έχοντας κατά νου την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών. Πριν προχωρήσουμε, έχουμε επίσης μια λιγότερο εκτεταμένη έκδοση των καλύτερων θυγατρικών WP Plugins μάρκετινγκ εδώ.

1. Astra

Όταν ακούτε τη λέξη Astra, σκεφτείτε την ως το γρήγορο, ελαφρύ και πολύ προσαρμόσιμο θέμα WordPress. Και, πράγματι, είναι. Δεν έχουμε παρά καλά λόγια για να πούμε: την ειλικρινή μας αναθεώρηση θεμάτων Astra.

Έχει σχεδιαστεί με βάση μια αρθρωτή προσέγγιση όπου το σύστημα υποδιαιρείται σε μικρότερα μέρη ή ενότητες που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε μόνο λειτουργίες που πιστεύετε ότι θα είναι επωφελείς για τον ιστότοπό σας.

Επίσης, είναι συμβατό με δημιουργούς σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και γρήγορα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τους Astra Starter Sites.

Το θέμα του Astra είναι δωρεάν, αλλά ίσως θελήσετε να κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική του έκδοση αν χρειάζεστε περισσότερες βελτιώσεις στον ιστότοπό σας. Οι τιμές ξεκινούν από 59 $. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε με όσους ιστότοπους θέλετε.

Επισκεφθείτε το Astra

2. Πλαίσιο Genesis

Το Genesis Framework αναπτύχθηκε από την StudioPress, μια εταιρεία λογισμικού που δημιουργήθηκε και διαχειρίστηκε από το CopyBlogger Media. Είναι ένα θεματικό πλαίσιο εξαιρετικής ποιότητας που λειτουργεί καλά με το WordPress.

Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress, αλλά λειτουργεί ως πλαίσιο. Σε απλούς όρους, είναι ένα άλλο θέμα που χρειάζεται ένα παιδικό θέμα. Ένας από τους κύριους λόγους που το Genesis χρειάζεται ένα μικρότερο θέμα είναι συνήθως για ευέλικτη προσαρμογή, όπως η αλλαγή στην περιοχή του μενού, το φόντο, το στυλ γραμματοσειράς, το χρώμα κ.λπ..

Το Genesis Framework είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι αξιόπιστο όσον αφορά την απόδοση, καθώς είναι ένα ελαφρύ θέμα. Προσφέρει επίσης ενσωματωμένα εργαλεία SEO. Το Genesis είναι τόσο ελαφρύ που δεν χρειάζεται εγκαταστήστε πρόσθετα πρόσθετα SEO.

Όσον αφορά την ασφάλεια και την υποστήριξη, μπορείτε επίσης να περιμένετε το καλύτερο με το Genesis. Όταν γίνετε μέλος της ζωής σας, θα λαμβάνετε επίσης ενημερώσεις διάρκειας ζωής για το λογισμικό και την ασφάλειά τους.

Το Genesis είναι μια εφάπαξ πληρωμή που ξεκινά από 60 $ για το πλαίσιο και περίπου 20 έως 45 $ για κάθε παιδικό θέμα όπου μπορείτε για μια ζωή.

Επισκεφτείτε το Genesis Framework

3. ΚΟΥΠΩΝ

Το Kupon είναι ένα θέμα WordPress που είναι καλύτερο για καθημερινές προσφορές και κουπόνια. Είναι ένας τέλειος πάροχος θεμάτων για τους περισσότερους εμπόρους θυγατρικών και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Kupon έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλό πρότυπο χωρίς κωδικοποίηση.

Με το Kupon, δεν θα χρειαστείτε καμία πληρωμένη προσθήκη για τη δημιουργία ενός ιστότοπου κουπονιών, μιας αγοράς καθημερινών προσφορών ή ενός ομαδικού καταστήματος.

Δεν χρειάζεται παιδικό θέμα σε σύγκριση με το Genesis. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε σε άλλα θέματα όπως το WooCommerce και τώρα προσφέρει αυτοματοποίηση μάρκετινγκ ζωντανής συνομιλίας στο Facebook.

Μπορείτε να αγοράσετε το θέμα με μόνο 39 $, το οποίο περιλαμβάνει υποστήριξη προγραμματιστή για 6 μήνες. Αυτή η τιμή φαίνεται πολύ λογική, ειδικά για αρχάριους λόγω των διαθέσιμων δυνατοτήτων σε αυτό το θέμα.

Επισκεφθείτε το Kupon

4. Simpli Pro

Το Θέμα Simpli Pro WP είναι αφιερωμένο ειδικά σε γυναίκες επιχειρηματίες. Είναι ενσωματωμένο στο King Composer drag and drop builder και το WP FluentForm form builder plugin που σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας τους χωρίς να κωδικοποιήσετε ούτε μία γραμμή.

Αυτό το θέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε γυναίκα επιχειρηματία, διαδικτυακό έμπορο, σύμβουλο ζωής, προπονητή υγείας ή blogger, καθώς είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα eCommerce WordPress με ένα πλήρες πακέτο.

Εκτός από τα υπέροχα θεματικά του σχέδια, το Simpli Pro επεκτείνει συνεχώς τη λειτουργικότητά του και προσπαθεί το καλύτερο για να προσφέρει βολική χρήση στους χρήστες του. Αυτό το θέμα είναι επίσης χωρίς δυσλειτουργία, καθώς δοκιμάστηκε μέσω διαφορετικών συσκευών πριν από τη δημοσίευσή του για να εξασφαλιστεί η απόδοσή του.

Μπορείτε να πάρετε το Simpli Pro για 49 $ για μία άδεια και 79 $ για απεριόριστη άδεια.

Επισκεφτείτε το Simpli Pro

5. Themify Ultra

Το Themify είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ευέλικτα Θέματα WordPress που συνοδεύεται από πολλά σχέδια και ενσωματωμένους ιστότοπους επίδειξης για να διαλέξετε. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και προσαρμόσιμο από την κεφαλίδα έως το υποσέλιδο, καθώς χρησιμοποιεί ένα εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης.

Τα δέρματα Themify δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τα σχέδια του ιστότοπου, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν πραγματικό δείγμα ιστότοπου με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη ρύθμιση επίδειξης που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις θέματος, το περιεχόμενο, τα μενού, τα widget κ.λπ..

Με το Themify, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε δροσερές λειτουργίες όπως κύλιση παράλλαξης, κινούμενα σχέδια, μετρητές, ρυθμιστικό, χάρτες Google και πολλά άλλα.

Το θέμα Themify Ultra Theme κοστίζει $ 59 σε πρόγραμμα τυπικής τιμολόγησης που περιλαμβάνει και τα 12 πρόσθετα Builder.

Επισκεφτείτε το Themify Ultra

6. Σύνολο

Το Total Theme είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου, όπως ιστολόγια, επιχειρηματικούς ιστότοπους, διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στο WordPress, κυρίως λόγω της ευελιξίας του και των πακέτων με εργαλεία και ιστότοπους επίδειξης.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να αγαπήσουμε με το Total. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο και διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Διαθέτει επίσης 41+ επιδείξεις για βοήθεια και 80+ επιλογές μπλοκ δημιουργίας σελίδων. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με μια διαδικτυακή επιχείρηση, με το Total μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το WooCommerce με τον ιστότοπό σας για να ξεκινήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις σας.

Το συνολικό κόστος θέματος ξεκινά από 59 $, το οποίο περιλαμβάνει υποστήριξη έξι μηνών και πρόσβαση σε ενημερώσεις θέματος καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής.

Επισκεφτείτε το Σύνολο

7. MagPlus

Το MagPlus WP Theme αναπτύχθηκε από το “Theme Bubble”, το οποίο ενδιαφέρεται πολύ για κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες τους δημιουργούν έναν υπέροχο ιστότοπο. Το MagPlus είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό και συμβατό με το GDPR περιοδικό WordPress θέμα που μπορεί να δημιουργήσει οποιονδήποτε τύπο ιστότοπων.

Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για την απόδοσή του, καθώς διαθέτει έναν ενσωματωμένο μηχανισμό προσαρμοσμένης προσωρινής μνήμης που βοηθά στην επιτάχυνση της ταχύτητας του ιστότοπού σας κατά περίπου 2,4 φορές. Προσφέρει επίσης 40+ ενσωματωμένα προσαρμοσμένα πρότυπα, 25+ προσαρμοσμένες διατάξεις άρθρων, προσαρμόσιμα και μοναδικά σχέδια κεφαλίδων και εύκολη πλοήγηση των ρυθμιστικών, και 20+ αποκλειστικά κατασκευασμένα προσαρμοσμένα widget όλα προς όφελος των χρηστών τους.

Το MagPlus κοστίζει 59 $ με δωρεάν υποστήριξη 6 μηνών.

Επισκεφθείτε το MagPlus

8. Μάρκετινγκ Pro

Το Marketing Pro αναπτύχθηκε από έναν τρίτο προγραμματιστή που ονομάζεται Restored 316 Designs και υποστηρίζεται από το StudioPress. Είναι ένα από τα συγκεκριμένα θέματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά και εστιάζει σε μια διαδικτυακή επιχείρηση πώλησης.

Αυτό το θέμα χρησιμοποιεί HTML5 για να ενημερώνεται με τις σύγχρονες δυνατότητες και να βοηθά τους προγραμματιστές να παρακολουθούν τη σύγχρονη ανάπτυξη ιστότοπων. Μπορεί να χωρέσει 9 διαφορετικά widget σε μια αρχική σελίδα.

Χρησιμοποιεί το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων του Visual Composer για να δημιουργεί εύκολα έναν ιστότοπο. Διαθέτει επίσης το πρόσθετο Slider Revolution και υποστηρίζει στυλ γραμματοσειράς WPML (WordPress Multilingual) και Google.

Εάν είστε έμπορος θυγατρικών που ενδιαφέρεται να δημιουργήσει διαφορετικές εξειδικευμένες ιστοσελίδες, μπορείτε να λάβετε το Marketing Pro έναντι 59 $.

Επισκεφτείτε το Marketing Pro

9. Σταθερό εισόδημα

Το SteadyIncome έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους εμπόρους θυγατρικών, καθώς οι δυνατότητες εδώ μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα μέσω διαδικτύου μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών. Επίσης, μπορείτε να βασιστείτε στη γρήγορη απόδοση του θέματος που αυξάνει τη μετατροπή και βελτιώνει την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι 100% ανταποκρινόμενο και γεμάτο ισχυρές δυνατότητες, όπως βελτιστοποίηση διαφημίσεων, εργαλεία συνδρομής, εμφανή εικονίδια κοινωνικών μέσων και ενότητα επιλεγμένων προϊόντων Επίσης, μέσω του λεπτομερούς συστήματος ρυθμίσεων, μπορείτε να σχεδιάσετε τη διάταξη της αρχικής σελίδας με βάση τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να αγοράσετε το θέμα SteadyIncome με μόνο 59 $.

Επισκεφτείτε το SteadyIncome

10. Έξυπνο παθητικό εισόδημα Pro (Genesis Child Theme)

Το Smart Passive Income Pro Theme προήλθε από τα τρία βασικά στοιχεία του Pat Flynn μιας επιτυχημένης διαδικτυακής επιχείρησης: σχεδιασμό, περιεχόμενο και στρατηγική. Είναι ένα παιδικό θέμα Genesis που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών.

Το θέμα είναι πολύ προσαρμόσιμο με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, τα χρώματα φόντου, τις εικόνες και το περιεχόμενο. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι προ-στυλ για το WooCommerce, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την κατασκευή του. Είναι, επίσης, ευαίσθητο σε κινητά και βελτιστοποιημένο για κάθε πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας με το Θέμα Smart Passive Income Pro μαζί με το Genesis Framework για 99,95 $.

Επισκεφθείτε το Smart Passive Income Pro

Ποια είναι τα καλύτερα πρόσθετα και άλλα εργαλεία για μάρκετινγκ θυγατρικών?

Έτσι, έχετε επιλέξει ποιο θέμα θα χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας. Τώρα, ποια πρόσθετα πρέπει να λάβετε για να κερδίσετε αυτό το παιχνίδι προμήθειας εσόδων?

1. Ευδοκιμήστε τον αρχιτέκτονα

Όσον αφορά το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, το Thrive Architect είναι η καλύτερη επιλογή για τους εμπόρους θυγατρικών. Είναι επικεντρωμένο στο μάρκετινγκ και διαθέτει μεγάλη ποικιλία στοιχείων όπως πίνακες, βαθμολογίες με αστέρια και υποστήριξη για ενσωματωμένη επεξεργασία.

Διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη προτύπων. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε κάθε ενότητα για άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Με λίγα λόγια, δεδομένου ότι το Thrive Architect επικεντρώνεται στη μετατροπή, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να επιταχύνετε στο παιχνίδι μάρκετινγκ συνεργατών.

Μπορείτε να το αποκτήσετε Thrive Architect για 67 $ για μία άδεια ή 97 $ για 5 άδειες.

Επισκεφτείτε το Thrive Architect

2. AzonPress

Εάν είστε συνεργάτης της Amazon ή σκοπεύετε να είστε ένας, τότε το AzonPress είναι ο καλύτερος φίλος σας. Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, διαχειρίζεται την επιχείρηση θυγατρικών σας ομαλά και αποτελεσματικά.

Με το AzonPress, θα λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις προϊόντων, πίνακες απόκρισης προϊόντων, πίνακες αυτοματοποιημένης σύγκρισης, ακριβή παρακολούθηση συνεργατών, προσαρμόσιμες διατάξεις, γεωγραφική στόχευση και άλλα.

Μπορείτε να λάβετε το Azonpress για 39 $ για έναν μόνο ιστότοπο, 79 $ για 20 ιστότοπους και 199 $ για απεριόριστους ιστότοπους.

Επισκεφτείτε το AzonPress

3. Όμορφοι σύνδεσμοι

Εάν είστε κάτοχος ιστότοπου ιστολογίου και θέλετε να κερδίσετε προμήθειες συνεργατών, μπορείτε απλώς να προσθέσετε συνδέσμους συνεργατών στο περιεχόμενό σας. Και, για να κάνετε τους συνδέσμους σας καθαρούς, ίσως θελήσετε να τους συντομεύσετε. Τότε εμφανίζεται το πρόσθετο Pretty Links στην εικόνα.

Σε αντίθεση με άλλους συντομευτές συνδέσμων όπως το tinyurl.com και το bit.ly, οι Pretty Links συντομεύουν τους συνδέσμους χρησιμοποιώντας το δικό σας όνομα τομέα. Επιπλέον, παρακολουθεί κάθε κλικ στη διεύθυνση URL και αν προέρχεται από το πρόγραμμα περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και τον κεντρικό υπολογιστή.

Το Pretty Links είναι δωρεάν, αλλά διαθέτει επίσης μια επαγγελματική έκδοση όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία και τύπους ανακατεύθυνσης. Κανονικά, η τιμή του είναι 118 $ ετησίως, αλλά συχνά για την προώθηση για 59 $ ετησίως για έναν ιστότοπο WordPress.

Επισκεφτείτε τους Pretty Links

4. Γραμματικά

Εάν δημοσιεύετε τακτικά περιεχόμενο, τότε η Γραμματική είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της ορθογραφίας και της γραμματικής σας. Εάν υπάρχει τυπογραφικό λάθος ή γραμματικό λάθος, η Γραμματική σας ειδοποιεί για αυτό και σας προτείνει ποια είναι η σωστή ορθογραφία ή γραμματική. Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στη διόρθωση και αντικαθιστά αυτόματα το λάθος.

Είναι μια δωρεάν επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome και λειτουργεί καλά με σχεδόν οπουδήποτε, είτε στο WordPress, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα, τα κοινωνικά μέσα και τις εφαρμογές έργων.

Επισκεφτείτε τη Γραμματική

5. Google Analytics

Το Google Analytics είναι το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο για τη μέτρηση της απόδοσης επένδυσης και την κατανόηση των πελατών σας. Εάν είστε σοβαροί με το μάρκετινγκ συνεργατών, πρέπει να γνωρίζετε πόσους επισκέπτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και ποια προϊόντα εξετάζουν.

Με το Google Analytics, μπορείτε να παρακολουθείτε τους συνδέσμους και τις μετατροπές σας, να αναλύετε τη συμπεριφορά των καταναλωτών και να εκτελείτε διαχωρισμούς. Η λεπτομερής ανάλυση που παρέχεται από το Google Analytics θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε διαφορετικές στρατηγικές για να βοηθήσετε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας να έχει επιτυχία.

Επισκεφτείτε το Google Analytics

6. SEMrush

Για να μπορούν οι επισκέπτες να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας, πρέπει να είναι ορατοί, σωστά; Και, με τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τις στρατηγικές SEO στον ιστότοπό σας, είναι πιθανό να έχετε περισσότερες μετατροπές. Έτσι, χρειάζεστε ένα εργαλείο όπως το SEMrush που σας επιτρέπει να εκτελείτε αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών, ανάλυση ανταγωνιστών, ανάλυση περιεχομένου, έλεγχο ιστότοπου και διόρθωση σφαλμάτων SEO.

Ακόμη και επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας όπως το PayPal, το Forbes και η Philips χρησιμοποιούν το SEMrush για να διαχειριστούν την προβολή τους στο διαδίκτυο. Η βάση δεδομένων της διαθέτει περισσότερες από 120 εκατομμύρια λέξεις-κλειδιά και 46 εκατομμύρια τομείς, καθιστώντας την μια αξιόπιστη εργαλειοθήκη μάρκετινγκ all-in-one.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το SEMrush δωρεάν. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro, μπορείτε να το πάρετε με 99,95 $ το μήνα και να φτάσετε τα 399,95 $ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επισκεφτείτε το SEMrush

7. Ahrefs

Το Ahrefs είναι ένα άλλο εργαλείο που δεν θέλετε να χάσετε για την αύξηση της επισκεψιμότητας αναζήτησης, την παρακολούθηση της θέσης σας και την ανάλυση των στρατηγικών των ανταγωνιστών σας. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να κατανοήσετε τους ανταγωνιστές σας και προτείνει τρόπους για να έχετε υψηλότερη κατάταξη από αυτούς.

Με το Ahrefs, μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς λέξεις-κλειδιά που κατατάσσονται οι ανταγωνιστές σας και το ποσό της επισκεψιμότητας που κατευθύνεται από αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιες σελίδες επισκέπτονται περισσότερο. Θα βρείτε επίσης backlinks και άλλες χρήσιμες μετρήσεις SEO για να μπορείτε να αναλύετε τους ανταγωνιστές σας και να τους συγκρίνετε με τους δικούς σας..

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να σχεδιάσετε το μάρκετινγκ σας. Το Ahrefs σάς βοηθά να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς τον SEO με τον γρηγορότερο και αποδοτικότερο δυνατό τρόπο, κάνοντάς σας να αυξήσετε τις επισκέψεις και τη μετατροπή ιστότοπων.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε για 7 $ για 7 ημέρες και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με μια μηνιαία συνδρομή 99 $.

Επισκεφτείτε το Ahrefs

8. Yoast SEO

Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, το Yoast SEO είναι το εργαλείο μετάβασης των περισσότερων χρηστών του WordPress, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών εμπόρων, όταν πρόκειται για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο εργαλείων που στοχεύει να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να βρίσκεται στη σελίδα 1 ή ακόμη και στον πρώτο αριθμό στα αποτελέσματα της σελίδας αναζήτησης.

Το Yoast SEO έχει την πιο προηγμένη λειτουργικότητα για χάρτες ιστότοπων XML και περιεχόμενο και ανάλυση SEO για τη σύνταξη περιεχομένου φιλικού προς SEO. Μπορείτε ακόμη και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των ψωμιών του ιστότοπού σας προσθέτοντας απλώς ένα μικρό κομμάτι κώδικα. Μπορείτε να περιγράψετε τον τίτλο και τις μετα-περιγραφές για συνέπεια και επωνυμία.

Το Yoast SEO είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, αλλά αν θέλετε να επωφεληθείτε από άλλες προηγμένες λειτουργίες και λειτουργίες, λάβετε μια premium έκδοση ξεκινώντας από 89 $ για έναν ιστότοπο.

Επισκεφτείτε το Yoast SEO

9. Συντακτικό ημερολόγιο

Ανάλογα με την επιλεγμένη θέση σας και τη συχνότητα δημιουργίας περιεχομένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη ημερολογίου σύνταξης για τον προγραμματισμό αναρτήσεων που θα είναι εγκαίρως για ένα συγκεκριμένο συμβάν σχετικό με την αγορά-στόχο σας.

Με το Ημερολόγιο σύνταξης, μπορείτε να προβάλετε όλες τις αναρτήσεις και όταν προγραμματίζονται να δημοσιευτούν, σύρετε και αποθέστε τις για να αλλάξετε ημερομηνίες, γρήγορη επεξεργασία τίτλου, περιεχομένου και ώρας, να διαχειριστείτε αναρτήσεις που γράφτηκαν από πολλούς συντάκτες, καθώς και να διαχειριστείτε πρόχειρα χρησιμοποιώντας το νέο πρόχειρο συρτάρι.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι λειτουργίες αυτής της προσθήκης είναι προσβάσιμες μόνο από διαχειριστή και συντάκτη. Εάν έχετε συνεισφέροντες στον ιστότοπό σας, μπορούν να αποθηκεύσουν αναρτήσεις μόνο σε πρόχειρη λειτουργία και να μετακινήσουν τις δικές τους αναρτήσεις. Οι συνδρομητές μπορούν να δουν μόνο το ημερολόγιο και να μην κάνουν αλλαγές σε αυτό.

Επισκεφτείτε το Ημερολόγιο σύνταξης

10. MailChimp

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες για την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας. Και, το MailChimp είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που θα χρειαστείτε για την αποστολή email για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας, να προωθήσετε τα προϊόντα σας και να τα μετατρέψετε σε πωλήσεις.

Όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε με το κοινό σας μέσω email, αλλά το MailChimp σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε τα σωστά μηνύματα και να το δημοσιεύσετε μέσω σελίδων προορισμού, κοινωνικών μέσων, καρτ-ποστάλ, ψηφιακών διαφημίσεων και φορμών εγγραφής.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ενημερωτικά δελτία με ένα άγγιγμα της επωνυμίας σας, να προγραμματίσετε καμπάνιες, να παρακολουθήσετε ανοιχτές χρεώσεις, να διαχειριστείτε προφίλ των συνδρομητών σας, να εκτελέσετε αναλυτικά στοιχεία και να δημιουργήσετε αναφορές για καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των συνδρομητών σας. Μπορείτε ακόμη να εκτελέσετε διαχωρισμό δοκιμών και τμηματοποίηση λιστών αλληλογραφίας.

Το MailChimp είναι δωρεάν για μέγιστο αριθμό 2.000 επαφών, 10.000 μηνιαίες αποστολές και 2.000 καθημερινές αποστολές. Είναι ιδανικό εάν αρχίζετε να αυξάνετε το κοινό σας. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 9,99 $ ανά μήνα.

Επισκεφτείτε το MailChimp

συμπέρασμα

Πέρα από κάθε αμφιβολία, το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι πράγματι μια εξαιρετικά κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Η επιτυχία του, ωστόσο, εξακολουθεί να εξαρτάται από διαφορετικές πτυχές, όπως η στρατηγική σας στη διείσδυση στην αγορά-στόχο σας και η αποτελεσματικότητα στη χρήση των εργαλείων μάρκετινγκ συνεργατών.

Εάν μάθετε να αξιοποιείτε τα θέματα και τα εργαλεία που ανέφερα παραπάνω, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε τη δική σας αυτοκρατορία μάρκετινγκ θυγατρικών. Το να κάνεις λάθη είναι μια μαθησιακή εμπειρία, αλλά οπλισμένο με τα καλύτερα θέματα και εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ειδικοί, προχωράς με τα χρώματα που φέρουν!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map