10 καλύτερες υπηρεσίες και λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το 2019

Μπορείτε να διαλύσετε οτιδήποτε έχουν να πουν οι αγοραστές μέσω email. Οχι λιγότερο από Το Business.com αποκάλυψε ότι «για κάθε 1 $ που δαπανάται για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μέση απόδοση είναι 44 $.» Αν αυτό δεν είναι αξιόλογο ROI για εσάς, τότε πρέπει να βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους από το να κάνετε email για να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε τις ειδήσεις με τους πελάτες σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι Ακόμα μια από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ όλων των εποχών.


Εάν θέλετε οι πελάτες σας να αισθάνονται ότι είναι άξιοι και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν ενημερωτικό περιεχόμενο, τότε ίσως χρειαστείτε το καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να είναι αξιόπιστη.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ας σας καθοδηγήσουμε στους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της σωστής υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

1. Τιμή

Φυσικά, είναι η κορυφή της λίστας. Αφού συνειδητοποιήσετε ότι η τιμή είναι το πιο κρίσιμο ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα που αξίζει την εξυπηρέτηση και την ευκολία τους.

Δοκιμάστε να αξιολογήσετε τη θέση της επιχείρησής σας εάν η επιχείρηση μπορεί να διατηρήσει την εγγραφή αυτής της υπηρεσίας μάρκετινγκ και εάν θα ωφελήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στην επένδυση σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες, αλλά είναι ζωτικής σημασίας η έρευνα για τη σωστή που θα σας βοηθήσει πραγματικά.

2. Ευκολία χρήσης

Πολλοί από τους κατόχους της ιστοσελίδας δεν γνωρίζουν πολύ τεχνικά θέματα. Έτσι, επιλέγοντας τη σωστή υπηρεσία μάρκετινγκ, βεβαιωθείτε ότι είναι απλή και εύχρηστη. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προσθήκες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο στις καμπάνιες ηλεκτρονικού εμπορίου.

3. Παραδοσιμότητα

Παραδοσιμότητα σημαίνει την ικανότητα της υπηρεσίας μάρκετινγκ να παραδίδει μηνύματα την προγραμματισμένη ώρα. Είναι προτεραιότητα να επιλέξετε μια υπηρεσία που διασφαλίζει τα μέγιστα ποσοστά παράδοσης.

4. A / B Split Testing Tools

Η δοκιμή A / B υπολογίζει τη συμπεριφορά των πελατών σας. Χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει ποια παραλλαγή έχει καλύτερη απόδοση για έναν δεδομένο στόχο μετατροπής.

Η ύπαρξη αυτού του είδους εργαλείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε ποια στρατηγική λειτουργεί και ποια δεν λειτουργεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό μαζί με διαφορετικά επίπεδα όπως:

 • Τίτλος αλληλογραφίας δοκιμών A / B
 • A / B Δοκιμαστικό αντίγραφο σύλληψης αλληλογραφίας
 • Α / Β Ανοιχτός ρυθμός δοκιμής αλληλογραφίας

5. Ανάλυση και αναφορές

Το Analytics και οι αναφορές σας βοηθούν να προσδιορίσετε την κίνηση των πελατών σας και πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του ποσοστού ανοικτού και κλικ και πόσο είναι το ποσοστό μετατροπών.

6. Εργαλεία αυτοματισμού

Τα εργαλεία αυτοματισμού δεν είναι απαραίτητα για όλους τους εμπόρους email, αλλά θα μπορούσαν να είναι ένας τρόπος για να έχετε ένα παθητικό εισόδημα στην επιχείρησή σας.

Εάν μόλις ξεκινήσετε, θα πρέπει να βρείτε μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει τμηματοποίηση για να σας βοηθήσει να παραδώσετε πιο σχετικό περιεχόμενο στους συνδρομητές σας.

7. Φόρμα δημιουργίας

Είναι βολικό εάν επιλέξετε ένα λογισμικό μάρκετινγκ που παρέχει ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας φορμών. Το πρόγραμμα δημιουργίας φορμών κάνει τη στρατηγική σας να είναι πιο ελκυστική χρησιμοποιώντας φόρμες εγγραφής ανάλογα με τις προσφορές σας. Αναφέραμε τις καλύτερες προσθήκες φόρμας WP για να σας αφήσουμε να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

8. Ολοκλήρωση

Εάν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το WordPress, το Shopify, το WooCommerce και άλλα, βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό υπηρεσιών μάρκετινγκ μπορεί να ταιριάξει μαζί τους. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρησιμοποιείτε δεν θα καταρρεύσουν όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κορυφαίες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τώρα, ας πάμε στο καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ email για χρήση στην επιχείρησή σας.

1. Μετατρέψτε το κιτ

Το ConvertKit είναι ένας πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι χρήσιμος, ειδικά για τους bloggers, podcasters και άλλες εταιρείες που δημιουργούν κοινό.

Το ConvertKit διαθέτει επίσης δυνατότητα οπτικού αυτοματισμού που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο με όποιον τρόπο θέλετε. Με το ConvertKit, όλα γίνονται μέσα στον ίδιο τον επεξεργαστή αυτοματισμού. Έτσι, κάνοντας κλικ σε ένα βήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορείτε να το επεξεργαστείτε ενσωματωμένο.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ConverKit επικεντρώνεται κυρίως σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο με κείμενο, τα οποία είναι πιο οικεία στην επικοινωνία με τους συνδρομητές σας.

Το ConvertKit ξεκινά με μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και 29 $ / μήνα.

Επισκεφτείτε το ConvertKit

2. Εντάξει

Η Aweber είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επιχείρηση λειτουργεί από τη δεκαετία του ’90, γεγονός που την καθιστά αξιόπιστη υπηρεσία μάρκετινγκ.

Το Aweber είναι το καλύτερο που χρησιμοποιείται σε πρότυπα φόρμας εγγραφής. Είναι φιλικό προς το χρήστη, ειδικά για μη-τεχνικούς χρήστες, καθώς είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε για την εξατομίκευση των εντύπων εγγραφής σας. Το Aweber διαθέτει λειτουργικότητα A / B Testing στις φόρμες που στάλθηκαν στους παραλήπτες σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν η στρατηγική σας λειτουργεί ή όχι.

Ένα άλλο γνωστό χαρακτηριστικό του Aweber είναι οι εφαρμογές του Aweber για κινητές συσκευές, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε emails εύκολα μέσω της χρήσης των κινητών σας τηλεφώνων.

Το Aweber προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και μπορεί να αγοραστεί στα 19 $ / μήνα.

Επισκεφτείτε το Aweber

3. Σταθερή επαφή

Η Constant Contact έχει πολλές αναβαθμίσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών στην επιχείρηση. Η εφαρμογή μάρκετινγκ email επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εισάγουν δεδομένα πελατών από υπολογιστικά φύλλα ή πελάτες email, όπως το Gmail και το Microsoft Outlook.

Επίσης, μία από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της είναι ότι μπορείτε πλέον να συνδεθείτε σε σελίδες Facebook για να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας.

Το Constant Contact είναι απλό στη χρήση, καθώς διαθέτει ένα πρόγραμμα δημιουργίας email μεταφοράς και απόθεσης όπου μπορείτε να σχεδιάσετε και να εξατομικεύσετε τις στρατηγικές email σας από το μηδέν. Διαθέτει επίσης αυτήν τη φανταστική λειτουργία που στέλνει ξανά αυτόματα το email στους παραλήπτες που δεν έχουν δει το πρώτο email για να το κάνουν πιο αισθητό.

Άλλα χαρακτηριστικά του Constant Contact που μπορείτε να περιμένετε:

 • Τμηματοποίηση email
 • Επικοινωνία
 • Εργαλεία μάρκετινγκ εκδηλώσεων
 • Ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Η Constant Contact προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και μπορείτε να την αγοράσετε για $ 20 / μήνα.

Επισκεφτείτε τη σταθερή επαφή

4. Ενεργή καμπάνια

Το ActiveCampaign σάς επιτρέπει να είστε πιο δημιουργικοί στο μάρκετινγκ email σας. Διαθέτει ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης που διευκολύνει τον σχεδιασμό των επιθυμητών email σας. Εάν δεν είστε πολύ τεχνικοί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προκατασκευασμένα πρότυπα τους και να προσθέσετε τη δική σας πινελιά. Μπορείτε να μετατρέψετε τα απλά μηνύματα κειμένου σε βίντεο ή γραφικά για να εκφράσετε και να επικοινωνήσετε περισσότερο στις επαφές σας.

Το ActiveCampaign ξεκινά από 15 $ / μήνα με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ActiveCampaign

5. MailChimp

Η τελευταία ενημέρωση του MailChimp είναι η δυνατότητα αυτοματοποίησης. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί και να στέλνει αυτοματοποιημένα email όταν ενεργοποιείται από τη δραστηριότητα ενός συνδρομητή.

Το MailChimp προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό premium, ο οποίος είναι μια δημοφιλής επιλογή για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με ελάχιστο ή καθόλου προϋπολογισμό. Αν και είναι μια δωρεάν συνδρομή, δεν μπορείτε να υποτιμήσετε τις προσφορές της, καθώς σίγουρα θα βοηθήσουν στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Μπορείτε να λάβετε το MailChimp δωρεάν ή να αγοράσετε αρχική τιμή μόνο $ 10 / μήνα.

Επισκεφτείτε το MailChimp

6. GetResponse

Το GetResponse είναι ένας πολύ παραγωγικός πάροχος υπηρεσιών μάρκετινγκ. Σχεδόν όλες οι λειτουργίες περιλαμβάνονται σε αυτήν την υπηρεσία, όχι μόνο μέσω μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά παρέχει επίσης σελίδες προορισμού και διαδικτυακά σεμινάρια.

Μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του GetResponse είναι:

 • Έχει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης
 • Χρησιμοποιεί autoresponders
 • Δημιουργεί ροές εργασίας αυτοματισμού
 • Λειτουργία δοκιμών A / B για τα ενημερωτικά δελτία και τις σελίδες προορισμού

Το GetResponse έχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και ξεκινά από $ 15 / μήνα.

Επισκεφτείτε το GetResponse

7. SendinBlue

Το SendinBlue είναι επίσης δημοφιλές, ειδικά στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσφέρει τρεις υπηρεσίες όπως email, SMS και αποκλειστική IP.

Αυτό μπορεί να είναι πολύ κατάλληλο αν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσφέρει επίσης SMS, συναλλακτικά μηνύματα που παρακολουθούν την κίνηση του πελάτη σας.

Για παράδειγμα, ένα μήνυμα επιβεβαίωσης θα σταλεί στον πελάτη σας μόλις ολοκληρώσει την αγορά του προϊόντος σας.

Το SendinBlue ως λογισμικό μάρκετινγκ email διαθέτει ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για να βοηθά τους χρήστες του να δημιουργούν τα email τους άνετα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα προ-κατασκευασμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα. Για μια ματιά χωρίς αποκλεισμούς στο SendinBlue, προχωρήστε στο την πρόσφατη κριτική μας στο SendinBlue.

Προετοιμασμένος αυτοματισμός είναι επίσης διαθέσιμος στο SendinBlue που είναι έτοιμοι για προσαρμογή. Οι τρεις αναφερόμενες προσφερόμενες υπηρεσίες του SendinBlue έχουν τη δική τους τιμή.

Μπορείτε να έχετε SendinBlue από δωρεάν έως 25 $ / μήνα.

Επισκεφτείτε το SendinBlue

8. MailerLite

Το MailerLite είναι ένα από τα νεότερα στον κλάδο. Ακόμα κι αν είναι καινούργια, έχει αυτή τη μοναδική δυνατότητα να στείλει το email μάρκετινγκ στους συνδρομητές σας.

Η εξατομικευμένη λειτουργία σας επιτρέπει να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε ένα αναπόφευκτο μέρος του email σας στους συγκεκριμένους συνδρομητές σας. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε τα προσωπικά στοιχεία του συνδρομητή (τα οποία έδωσαν οικειοθελώς) ώστε να μπορείτε να τα προσεγγίσετε με πιο προσωπικό τρόπο.

Το MailerLite είναι εξαιρετικό για μαζικά email. Σας βοηθά να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αναπτυσσόμενη λίστα επαφών σας χωρίς ταλαιπωρία.

Μπορείτε να έχετε το MailerLite για δωρεάν πρόγραμμα ή 10 $ / μήνα.

Επισκεφτείτε το MailerLite

9. Email συγκριτικής αξιολόγησης

Το Benchmark Email είναι ιδανικό για μικρές και νεοσύστατες επιχειρήσεις που απαιτούν τη δημιουργία επιτυχημένων καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε δημιουργικές και απλές επαγγελματικές καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα εύχρηστα εργαλεία τους, όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταφοράς και απόθεσης σε εργαλεία αυτοματισμού.

Το Benchmark Email διαθέτει πολύ εύχρηστα εργαλεία, από το πρόγραμμα επεξεργασίας email μεταφοράς και απόθεσης έως τα εργαλεία αυτοματοποίησης.

Άλλες δυνατότητες που προσφέρει το Benchmark Email:

 • Δοκιμή διαχωρισμού A / B
 • Μια εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει την προβολή email μέσω κινητών τηλεφώνων
 • Ενσωμάτωση που λειτουργούν ομαλά με 300 συν άλλες εφαρμογές
 • Λίστα δημιουργών

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Benchmark Email ξεκινώντας από το δωρεάν πρόγραμμα έως 13,9 $ ανά μήνα.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγκριτικής αξιολόγησης

10. Σταγόνα

Το Drip είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά μάρκετινγκ email στους κατόχους διαδικτυακών καταστημάτων και συνιστάται, ειδικά αν είστε χρήστης του Shopify.

Το Drip διαθέτει αυτές τις εύχρηστες και προκατασκευασμένες λειτουργίες που χρειάζονται μόνο μερικές αλλαγές και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Έχουν επίσης αυτό το Visual Builder, το οποίο καθιστά την καμπάνια email σας πιο αισθητή.

Όλα όσα συμβαίνουν στο κατάστημα Shopify σας, μόλις το ενσωματώσετε στο Drip, θα στείλουν αυτόματα ένα μάρκετινγκ μέσω email στους συνδρομητές σας που προωθούν την επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, προσφέρετε ένα προϊόν το οποίο θα είναι προς πώληση για μια συγκεκριμένη περίοδο, αυτή η ειδοποίηση θα στείλει απευθείας στις αξιόλογες επαφές σας που προωθούν την πώληση του προϊόντος σας. Θέλετε περισσότερα στο Drip; Θα μπορούσατε να προχωρήσετε η αναλυτική μας κριτική Drip CRM εδώ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Drip για 14 ημέρες δωρεάν και να εγγραφείτε σε αυτά με 49 $ / μήνα.

Επισκεφτείτε το Drip

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

1. Χρειάζομαι ακόμα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα κι αν δεν πουλάω ένα προϊόν?

Σίγουρα! Εάν είστε blogger, η δημιουργία μιας λίστας email και η αποστολή της στους συνδρομητές σας ότι έχετε μια νέα ανάρτηση ή μια επερχόμενη ανάρτηση θα σας βοηθήσουν.

2. Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερους συνδρομητές?

Η χρήση μαγνητών μολύβδου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίζετε συνδρομητές. Ο μόλυβδος μαγνήτης είναι μια δωρεάν ανταμοιβή ή προϊόν για τους συνδρομητές σας σε αντάλλαγμα για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Η συλλογή των διευθύνσεών τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα email η οποία είναι χρήσιμη για να κερδίσετε περισσότερους συνδρομητές.

3. Πόσο συχνά πρέπει να στέλνω καμπάνιες μέσω email?

Αυτό εξαρτάται από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε. Η αποστολή τουλάχιστον τεσσάρων μηνυμάτων την εβδομάδα αρκεί για να ειδοποιηθούν οι συνδρομητές σας.

συμπέρασμα

Η χρήση μιας καμπάνιας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι μεγάλο καθήκον, αλλά μια εξαιρετική στρατηγική για να είναι μια από τις γνωστές επιχειρήσεις του κλάδου σας.

Να θυμάστε πάντα τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποφύγετε τυχόν δυσκολίες στο μέλλον και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map