Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στον υπολογιστή σας και μετά μετεγκαταστήστε το για να ζήσετε

Μερικές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στον τοπικό σας υπολογιστή και, στη συνέχεια, όταν τελειώσετε, μεταφέρετέ τον στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού.


Το κάνω αυτό όλη την ώρα και το χρησιμοποιώ επίσης για να δοκιμάσω διαφορετικά πρόσθετα ή θέματα στον τοπικό υπολογιστή μου που δεν έχω καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσω πραγματικά. Είναι περισσότερο απλή δοκιμή.

Και το χρησιμοποιώ επίσης για τον εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπό μου. Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό μου, μπορώ να τον κατεβάσω στον τοπικό υπολογιστή μου και να τον χαράξω και να τον καταστρέψω. Προσπαθώντας να βρείτε τι μπορεί να προκαλεί πρόβλημα ή δοκιμάστε να προσθέσετε νέες δυνατότητες.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να έχετε ένα περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης. Και θα σας δείξω πώς να το κάνετε σε αυτό το σεμινάριο.

Τώρα, δεν θα σας κοστίσει τίποτα, σήμερα. Λοιπόν, υπάρχει μια πληρωμένη επιλογή. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το σεμινάριο.

Θα σας δείξω πώς να το ρυθμίσετε στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, θα σας δείξω πώς να πάρετε τον ιστότοπό σας και να τον προωθήσω στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού σας.

Λογισμικό για εγκατάσταση του WordPress στον υπολογιστή σας

Έτσι έχετε τρεις επιλογές για εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση του WordPress στον τοπικό υπολογιστή σας.

Επιτραπέζιος διακομιστής

Ένα από αυτά εδώ είναι το DesktopServer. Τώρα έχει μια δωρεάν έκδοση και μια πληρωμένη έκδοση. Αυτό είναι υπέροχο, τολμώ να πω ότι είναι καλύτερο με την έννοια ότι αν αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα εάν έχετε την πληρωμένη έκδοση, υπάρχει τρόπος να λάβετε υποστήριξη

Laragon

Υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα μόνο για υπολογιστή που ονομάζεται Laragon. Προς το παρόν δεν χρησιμοποιώ το Laragon, αλλά το χρησιμοποίησα για έξι μήνες. Δεν το χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή.

Το χρησιμοποίησα περισσότερο από περιέργεια για να δω αν θα ήταν καλύτερο από το τοπικό από το Flywheel.

Και ενώ το έχω βρει ενδιαφέρον, υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά σε αυτό, λιγότερη διεπαφή χρήστη, λιγότερο χρήσιμες λειτουργίες που βρήκα χρησιμοποιώντας αυτό.

Όταν αντικατέστησα τον παλιό μου υπολογιστή με έναν νέο, είπα στον εαυτό μου, ξέρεις τι; Αυτό είναι ωραίο και όλα. Επιστρέφω στα τοπικά. Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε. Προσωπικά δεν το προτιμώ, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλό και υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που μάλλον θα το προτιμούσαν.

Τοπικό από το Flywheel

Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ προσωπικά σήμερα, και μάλλον το έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία τρία χρόνια, ονομάζεται τοπική από τον Flywheel.

Τώρα, το Flywheel είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό που έκαναν είναι ότι αγόρασαν αυτό το εργαλείο που ονομάζεται τοπικό και το χρησιμοποιούν ως μαγνήτης μολύβδου. Δεν υπάρχουν αλιεύματα ή gotchas για τη χρήση του.

Ωστόσο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη χρήση αυτής της προσθήκης. Εννοώ ότι μπορεί να υπήρχε ένα μικρό bug εδώ, ένα bug εκεί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά ήταν αρκετά ροκ στερεό για μένα τον τελευταίο καιρό.

Και θα λειτουργεί σε υπολογιστή ή Mac και στην πραγματικότητα το έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή μου και στον Mac μου.

Τώρα, εδώ είναι το θέμα, ορισμένοι παλαιότεροι υπολογιστές είναι γνωστό ότι έχουν πρόβλημα. Από τότε που το τρέξαμε και δεν το αντιμετώπισα ποτέ, αλλά έχω ακούσει για άλλους ανθρώπους που έχουν παλαιότερους υπολογιστές να έχουν πρόβλημα με τη χρήση αυτού.

Έτσι, για αυτό το σεμινάριο, πρόκειται να πάμε τοπικά από το Flywheel.

Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στον υπολογιστή σας

Μερικές από τις ρυθμίσεις σας δείχνουν πώς να το ρυθμίσετε σωστά και μερικές από τις όμορφες λειτουργίες μαζί του. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κατεβάσετε. Τώρα, εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή Mac, θα μπορείτε να το ακολουθήσετε.

Απλώς κάντε κλικ στη δωρεάν λήψη. Θα μπορούσατε να βάλετε πραγματικές πληροφορίες, ψεύτικες πληροφορίες. Νομίζω ότι θα σας μεταφέρει σε μια λήψη. Πράγματι. Επίσης, νομίζω ότι θα μπορούσατε να Google. Τοπική λήψη με σφόνδυλο και μπορείτε απλά να λάβετε τον ευθεία σύνδεσμο λήψης, αλλά απλώς επιλέξτε την έκδοσή σας. Και το μισώ όταν το έρθω σε επαφή.

Ζητήστε τον αριθμό τηλεφώνου μου, όπως, θέλω αυτό, δεν θέλω να σας δώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου. Γιατί ζητάς τον αριθμό τηλεφώνου μου; Ω, ούτως ή άλλως, μπορείτε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε λήψη και θα εγκατασταθεί όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που θα εγκαταστήσατε στον υπολογιστή σας. Θα σας απαλλάξω από το να πρέπει να καθίσετε. Τώρα, μόλις εγκαταστήσετε το τοπικό με σφόνδυλο, έτσι θα είναι η διεπαφή.

Μπορείτε να δείτε το δικό μου. Ενεργές εγκαταστάσεις, WordPress, ξεχωριστές εγκαταστάσεις WordPress εδώ. Πρέπει να το ονομάσετε, να έχετε όλες αυτές τις διαφορετικές ρυθμίσεις για αυτό και μπορώ να χτυπήσω αυτόν τον μεγάλο πράσινο κύκλο εδώ όταν θέλω να προσθέσω έναν νέο ιστότοπο. Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στις ρυθμίσεις που έχετε διαθέσιμες.

Τώρα, σε έναν υπολογιστή, θα χτυπήσατε απλώς το εικονίδιο χάμπουργκερ και μετά πηγαίνετε ακριβώς εκεί όπου λέει προτιμήσεις και εκεί θα μεταβούμε στις ρυθμίσεις. Θέλω λοιπόν να έχω όλα τα πράγματα μου σε σκοτεινή λειτουργία. Το τοπικό μας δίνει μια σκοτεινή λειτουργία, αλλά μπορείτε να έχετε λειτουργία φωτισμού αν αυτή είναι η προτίμησή σας. Χρησιμοποιώ ακόμη και τη σκοτεινή λειτουργία στο Mac μου.

Εντάξει. Προεπιλογή νέου ιστότοπου. Έτσι, όποτε πηγαίνετε για να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο, μπορείτε να ορίσετε ποια θα είναι τα προεπιλεγμένα στοιχεία, οπότε δεν χρειάζεται να το συμπληρώνετε χειροκίνητα κάθε φορά. Έτσι θα μπορούσατε να ορίσετε το email διαχειριστή σας, θα θελήσετε να το κάνετε αυτό. Ε, μπορείτε να ορίσετε μερικά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον και να βάλετε κάποιες προεπιλογές εκεί.

Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την έκδοση PHP, τη δική σας, την έκδοση SQL μου, ακόμα και τον προτιμώμενο διακομιστή ιστού που προτιμάτε. Έτσι, σε αυτό, νομίζω ότι απλώς έγραψα προτιμώ, ε, αλλά θα μπορούσα επίσης να πάω με το προσαρμοσμένο περιβάλλον. Αν προτιμάτε, θα ήθελα να πάω με μια υψηλή έκδοση PHP. Αυτή τη στιγμή, το υψηλότερο που προσφέρουν είναι το 7.2, το οποίο προτιμώ να δοκιμάσω.

Ξέρετε, έχετε το περιβάλλον δοκιμής σε ένα, αλλά έχετε όλες αυτές τις επιλογές εδώ. Θα μπορούσατε να το ρυθμίσετε σε αυτό που θέλετε. Είναι τακτοποιημένο για τους ιστότοπούς σας είναι φορητοί με την έννοια ότι θα μπορούσατε να το μετακινήσετε από ένα τοπικό με σφόνδυλο εγκατεστημένο σε άλλο τοπικό με μύγα. Θα εγκαταστήσουμε εδώ. Ακολουθούν ορισμένες σύνθετες επιλογές.

Εδώ είναι μια πολύ επικίνδυνη ρύθμιση αυτού του γρήγορου τόμου Docker. Δεν το προτείνω. Είχαν εκδώσει μια έκδοση πριν από ενάμισι χρόνο όταν το κυκλοφόρησαν, και ήταν από προεπιλογή και δεν προκάλεσε τίποτε άλλο παρά προβλήματα, αλλά είναι δωρεάν λογισμικό. Και αυτό ήταν πολύ καιρό πριν. Εντάξει, όλα τα άλλα εδώ είναι καλά.

Εδώ είναι μια λίστα με αυτά τα πράγματα που ονομάζονται σχεδιαγράμματα. Έτσι, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε μια εγκατάσταση WordPress με την διαφορετική προεπιλεγμένη στοίβα εργαλείων που χρησιμοποιείτε και μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως σχέδιο. Έτσι, όταν πηγαίνετε στο S. Δημιουργήστε έναν νέο ιστότοπο, θα μπορούσατε απλά να το δημιουργήσετε με βάση αυτό το σχεδιάγραμμα και στη συνέχεια όλα τα πρόσθετα και όλα έχουν ήδη εγκατασταθεί.

Λοιπόν, εδώ θα διαχειριστείτε και θα διαγράψετε αυτά τα σχεδιαγράμματα. Εντάξει, οπότε αυτές είναι οι προτιμήσεις για την εφαρμογή. Τώρα. Όταν δημιουργείτε έναν τοπικό ιστότοπο, υπάρχουν επίσης προτιμήσεις εκεί που θα περάσουμε σε μια στιγμή. Γιατί λοιπόν να μην προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε τον πρώτο μας ιστότοπο μαζί. Ορίστε λοιπόν μια επιλογή.

Θα κάνω απλώς κλικ στο συν. Το πρώτο βήμα είναι να δώσετε ένα όνομα σε αυτόν τον ιστότοπο. Τώρα το ονόμασα τοπικό στη ζωή, και υπάρχουν μερικές προηγμένες επιλογές εδώ, οπότε πιθανότατα δεν θέλετε να χάσετε. Με τον τοπικό τομέα ιστότοπου, εκτός εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση URL που θα συνδεθεί σε αυτό. Από σένα εξαρτάται.

Μην χάσετε τη διαδρομή του τοπικού ιστότοπου, αλλά εδώ μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αυτό με βάση ένα σχεδιάγραμμα. Είχα λοιπόν αυτό το σχεδιάγραμμα που δημιούργησα και αν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το σχέδιο ως σημείο εκκίνησης, θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν πρόκειται. Και μετά θα συνεχίσω και θα κάνω κλικ για συνέχεια. Αυτό με αφήνει να ξέρω ποιος αέρας.

Επιτρέψτε μου να επιλέξω ποιο περιβάλλον θέλω να χρησιμοποιήσω για αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι, μπορώ να πάω με το προτιμώμενο ή αυτό που έχω αναφέρει ως προσαρμοσμένο, και με ενημερώνει ακριβώς ποιες είναι οι διαφορετικές προδιαγραφές του προτιμώμενου. Θα συνιστούσα απλώς να πηγαίνετε με το προτιμώμενο. Πρόκειται να προχωρήσω και να κάνω κλικ στο συνέχεια και εδώ ορίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για αυτήν την εγκατάσταση και είναι ήδη προγεμισμένο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται με βάση αυτό που θέσαμε στις προτιμήσεις.

Τώρα υπάρχει επίσης μια προχωρημένη επιλογή. Εάν θέλετε να μετατρέψετε αυτόν τον ιστότοπο σε έναν ιστότοπο πολλαπλών τοποθεσιών WordPress, έχετε αυτήν την επιλογή εκεί. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Για κάθε ιστότοπο που καταλήγω να δημιουργώ, οπότε θα προχωρήσω και θα βάλω ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Εντάξει. Τώρα που το έκανα, θα προχωρήσω και θα κάνω κλικ στην προσθήκη ιστότοπου και θα διαρκέσει λίγο ή δύο λεπτά.

Τζεζ Δεν ξέρω αν αυτό πραγματικά εγγράφεται στην οθόνη μου. Είναι ένα από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια όπου πρέπει απλώς να κάνετε κλικ στο ναι για έγκριση. Τώρα. Δεν ξέρω αν ηχογραφήθηκε, αλλά αν βρίσκεστε σε Mac, θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο για να εισαγάγετε τον μέγιστο κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια χρειάζεται μόνο μια ή δύο λεπτά για να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε αυτό.

Εντάξει, τώρα που ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί, θα προχωρήσω και θα σας δώσω μια επισκόπηση των επιλογών που έχετε εδώ για τον ιστότοπο. Πρώτα απ ‘όλα, θα το δείτε. Προστέθηκε στα αριστερά εδώ στη λίστα των ιστοτόπων σας και εδώ είναι μερικές επιλογές. Υπάρχει μια βάση δεδομένων επισκόπησης, SSL και βοηθητικά προγράμματα. Τώρα για επισκόπηση, θα σας δώσει μια λίστα με τις λεπτομέρειες του περιβάλλοντος σας.

Αυτή είναι η έκδοση PHP, η έκδοση SQL μου και όλα αυτά τα είδη, και θα έχετε επίσης την επιλογή να τα προσαρμόσετε αν θέλετε. Η επιλογή της βάσης δεδομένων είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Όταν κάνω κλικ σε αυτό, πρόκειται πραγματικά, εδώ, επιτρέψτε μου να το κάνω. Εδώ είναι η βάση δεδομένων και μπορώ να σκάψω τα δεδομένα της βάσης δεδομένων.

Αν το ήθελα, και βρισκόμουν εκεί για πράγματα. Είναι λίγο από την πλευρά του techie. SSL, θέλετε τώρα να δημιουργήσετε ένα πιστοποιητικό SSL και το εργαλείο εδώ θα πει, εμπιστοσύνη. Εσείς, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί. Θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν βρίσκεστε σε Mac. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, θα σας δώσει αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα υπολογιστή.

Απλώς κάντε κλικ στο ναι, και στη συνέχεια αυτό θα αλλάξει για να πει ότι είναι αξιόπιστο, όπως αυτό το εργαλείο που ονομάζεται male hog. Έτσι, όταν κάνετε κλικ σε αυτό, εδώ θα ληφθούν όλα τα μηνύματα που στέλνει ο ιστότοπός σας. Στην πραγματικότητα, εδώ είναι το email που καταγράφηκε, το οποίο είναι ο ιστότοπός σας που μόλις δημιουργήθηκε. Επομένως, κανονικά, αυτό θα έπρεπε να μου έβγαινε, αλλά αντίθετα πιάστηκε χρησιμοποιώντας γουρούνι αλληλογραφίας.

Αυτό είναι πραγματικά καλό για δοκιμές. Εντάξει. Τώρα εδώ υπάρχει αυτό το πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που ονομάζεται ζωντανός σύνδεσμος. Αυτό σημαίνει λοιπόν με τον ιστότοπό σας και το τοπικό σας, εάν δεν μπορείτε να πείτε ότι έχετε πελάτη και χτίζετε έναν ιστότοπο πελάτη και ότι βρίσκονται σε κάποιο άλλο γραφείο. Προφανώς, λοιπόν, δεν μπορείτε να τους δώσετε έναν σύνδεσμο για να κοιτάξετε τον ιστότοπο επειδή βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο σας πίσω από τείχος προστασίας και δρομολογητή.

Δεν είναι δημόσιο. Είναι όλα απόρρητα, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ όπου λέει ζωντανός σύνδεσμος. Στην πραγματικότητα, επιτρέψτε μου να το ενεργοποιήσω πραγματικά γρήγορα. Ας δούμε. Έχω τείχος προστασίας στον υπολογιστή μου. Εκεί είναι. Απλώς δυναμικά σε αυτό το δευτερόλεπτο που δημιουργήθηκε. Ένας σύνδεσμος που θα μπορούσα να δώσω στον πελάτη μου και όταν κάνουν κλικ σε αυτόν, θα εμφανίσει αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτό είναι πραγματικά καλό για τα σχόλια των πελατών. Αν λοιπόν χτίζετε, έτσι θα μπορούσατε να τους δώσετε έναν σύνδεσμο, θα μπορούσαν να το δουν και μετά να πάτε εδώ. Όταν τελειώσουν, σας δίνουν τα σχόλια, κάντε κλικ στην απενεργοποίηση και δεν έχουν πλέον πρόσβαση για να δουν τον ιστότοπο. Αυτό είναι πέρα ​​από το καλό γιατί μόλις σας δώσουν τα σχόλια, ίσως να μην θέλετε να παρακολουθούν τι κάνετε.

Έτσι μπορείτε να προχωρήσετε και να το απενεργοποιήσετε. Τώρα το τελευταίο πράγμα που ήθελα να σας δείξω ήταν ότι θα μπορούσατε να κάνετε δεξί κλικ στον ιστότοπό σας όταν βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα και υπάρχουν πρόσθετες επιλογές. Έχουμε λοιπόν τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ιστότοπου για το WordPress. Θα συνδεθούμε για πρώτη φορά σε μια στιγμή, θα μπορούσατε να εμφανίσετε το φάκελο.

Εδώ βρίσκονται τα πραγματικά αρχεία στον υπολογιστή σας. Χαρακτηριστικά SSH, επανεκκίνηση, διακοπή, κλωνοποίηση, εξαγωγή και αποθήκευση ως σχεδιάγραμμα. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο, θα θέσετε τα θέματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τα πρόσθετα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το εδώ, ένα σχέδιο. Έτσι την επόμενη φορά που θα φτιάξετε έναν ιστότοπο, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το σχέδιο.

Θα μπορούσατε επίσης να αλλάξετε τη μετονομασία τομέα και να το διαγράψετε εάν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα ωραία και τακτοποιημένα. Εδώ. Έτσι θα συνδεθώ για πρώτη φορά. Απλά πρέπει να κάνω κλικ σε αυτό το κουμπί διαχειριστή εδώ, και θα με πάρει εδώ για να συνδεθώ και θα προχωρήσω και θα συνδεθώ τώρα. Εντάξει, οπότε πριν κάνω κλικ στο κουμπί σύνδεσης, θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι που θα μπορούσατε να δείτε στην επάνω αριστερή γωνία.

Εδώ. Λέει ότι δεν είναι ασφαλές και αυτό συμβαίνει όποτε δημιουργείται τοπικό. Μία ιστοσελίδα. Για κάποιο λόγο, δεν δημιουργεί αυτόματα αυτό το πιστοποιητικό SSL και δεν διαμορφώνει τον ιστότοπο ώστε να λειτουργεί με ένα πιστοποιητικό SSL. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν το δημιουργήσατε, θέλετε να κάνετε κλικ σε αυτήν την καρτέλα SSL, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί εδώ.

Θα πει την εμπιστοσύνη και, στη συνέχεια, αυτό θα δημιουργήσει το πιστοποιητικό SSL στο επόμενο πράγμα που κάνετε. Συνδεθείτε και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις γενικά και εδώ βλέπουμε τη διεύθυνση URL αυτού του ιστότοπου. Θα βγούμε σε ένα S εκεί και ένα S εκεί. Θα κάνουμε κλικ στην αποθήκευση αλλαγών.

Θα μας βγάλει έξω από τον ιστότοπο, αλλά ελέγξτε το. Τώρα ο ιστότοπος είναι ασφαλής και χρησιμοποιεί αυτό το πιστοποιητικό SSL που δημιουργήσαμε. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε κάθε φορά που ξεκινάτε ένα έργο χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από αυτά τα τοπικά περιβάλλοντα, αλλά ιδιαίτερα τοπικά με σφόνδυλο. Θα προχωρήσω και θα συνδεθώ ξανά.

Εντάξει. Τώρα είμαι συνδεδεμένος και εδώ είμαι. Είναι μια τοπική εγκατάσταση WordPress που τρέχει από τον υπολογιστή μου. Είναι φανταστικό. Έτσι μπορώ να μπω εδώ και να δημιουργήσω κάποια πράγματα. Και αυτό που θα κάνουμε είναι τότε θα πάμε και θα το μεταφέρουμε στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων μας. Λοιπόν, απλά θα ρίξω ένα θέμα πολύ γρήγορα εδώ.

Και, δεν πρόκειται να εγκαταστήσω έναν πραγματικό ιστότοπο, αν και το Astro το καθιστά εξαιρετικά εύκολο. Εντάξει? Τώρα θα προχωρήσω και. Ενεργοποιήστε τον ιστότοπο και θα το κλείσω. Έτσι μπορείτε να δείτε πότε πηγαίνω να επισκεφτώ τον ιστότοπο, μπορείτε να δείτε ότι έχω ο αστροκύτταρος να λέει τοπικός για να ζήσει και όλα αυτά. Λοιπόν, αυτό που θα κάνατε είναι να πηγαίνετε εδώ και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, να τον κάνετε να φαίνεται όμορφο και όμορφο.

Αλληλεπιδράστε με τον πελάτη σας και όλα αυτά, πάρτε το όπως θέλετε και, στη συνέχεια, θα προχωρούσατε και θα το στείλετε στο ζωντανό περιβάλλον σας. Τώρα αυτό που θα σας δείξω πώς να κάνετε είναι να πάρετε τον ιστότοπό σας που δημιουργήσατε στο περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης. Θα πάρετε αυτόν τον ιστότοπο και θα τον μετεγκαταστήσετε στον λογαριασμό σας στο web hosting.

Τώρα μου αρέσει να χρησιμοποιώ δύο ιστότοπους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το WP crafter.com/siteground. Θα έχω έναν παρακάτω σύνδεσμο. Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ τρόπους cloud. Και θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τους τρόπους WP crafter.com/cloud και θα βάλω έναν παρακάτω σύνδεσμο σε αυτό και ένα σεμινάριο που έχω σε αυτήν την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι λίγο διαφορετικό από μια υπηρεσία.

Θα μεταφέρουμε λοιπόν αυτόν τον ιστότοπο σε μία από αυτές τις υπηρεσίες. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων μας. Επομένως, δεν πρόκειται να το διαβάσω σε αυτό το βίντεο, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια προσθήκη για να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Στη συνέχεια, θα πάρουμε αυτό το βύσμα και θα το βάλουμε στη νέα φιλοξενία και θα ανεβάσουμε.

Πρόκειται να προσθέσουμε ξανά αυτό το plug, να ανεβάσετε το αντίγραφο ασφαλείας και να το επαναφέρουμε. Είναι στην πραγματικότητα μια πολύ απλή διαδικασία. Έτσι, υπάρχουν δύο πρόσθετα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για αυτό. Ένα από αυτά είναι αυτό εδώ, όλα σε μία μετανάστευση. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Λειτουργεί πολύ αξιόπιστα. Έχουν μια δωρεάν έκδοση. Είναι αρκετά περιορισμένο στο πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο ιστότοπος και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την προσθήκη σε αυτό το βίντεο.

Και αν θέλετε να μάθετε γιατί, μπορείτε να έρθετε εδώ και να διαβάσετε μερικές από αυτές τις κακές κριτικές σε αυτό και γι ‘αυτό δεν θα το χρησιμοποιήσω σε αυτό το βίντεο. Και είναι εντάξει. Αλλά είναι πολύ περιορισμένο στο μέγεθος του ιστότοπου. Δεν κάνουν σαφή αυτόν τον περιορισμό. Μου θέλουν να πας εκεί και να το εγκαταστήσεις και τότε τυχαίνει να μάθεις πότε είναι πολύ αργά και μετά σε σπάζουν για χρήματα εκείνο το σημείο.

Θα αποφύγω όλα αυτά και αντ ‘αυτού θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το πρόσθετο εδώ. Ονομάζεται μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Με αυτό το πρόσθετο, θα μπορείτε να το κάνετε. Μετεγκαταστήστε τον ιστότοπό σας, θα μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε ως εφεδρική λύση αν θέλετε. Αν και προτιμώ να χρησιμοποιώ Uptracs για αυτό. Ωχ, αλλά αυτό είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας.

Και υπάρχουν ακόμη και κάποια καινοτόμα χαρακτηριστικά όπου, αν και οι δύο ιστότοποί σας είναι δημόσιοι, μπορείτε να τους προωθήσετε εμπρός και πίσω. Δεν θα καλύψω όλα αυτά σε αυτό το βίντεο. Ας προχωρήσουμε λοιπόν και εγκαταστήστε αυτό το πρόσθετο στον ιστότοπό μας. Θα πάω λοιπόν σε προσθήκες, θα προσθέσω νέα και θα κάνω αναζήτηση για το WP. Ζωντανά αντίγραφα ασφαλείας, και εδώ είναι.

Εντάξει, οπότε θα προχωρήσω και θα κάνω μια εγκατάσταση. Και μετά θα το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας που θα επαναφέρουμε στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εντάξει, θα προχωρήσω και θα το ενεργοποιήσω και θα προσθέσω μια νέα επιλογή μενού που λέει WP ζωντανό. Τώρα, δεν χρειάζεται να το διατηρήσετε, αυτό το πρόσθετο είναι εγκατεστημένο στον ιστότοπό σας.

Αφού κάνουμε τη μετεγκατάσταση, εξαρτάται πλήρως από εσάς. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Τείνω να χρησιμοποιώ αναβαθμίσεις προσωπικά, αλλά, θα μπορούσατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και για αντίγραφα ασφαλείας. Λοιπόν, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε μετεγκατάσταση με αυτό το πρόσθετο. Ένα από αυτά ονομάζεται αυτόματη μετεγκατάσταση. Δεν θα το κάνω αυτό σε αυτό το βίντεο.

Αντ ‘αυτού, θα κάνω αντίγραφα ασφαλείας. Πραγματοποιήστε λήψη του αντιγράφου ασφαλείας και, στη συνέχεια, κάντε επαναφορά. Έτσι θα προχωρήσω και θα κάνω κλικ σε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Τώρα, εδώ. Τώρα πρόκειται να δημιουργήσει το αντίγραφο ασφαλείας μου, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείτε, εάν το χρησιμοποιείτε ως εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στο Dropbox στο Google Drive. Νομίζω ότι ένα σύννεφο, εδώ υπάρχουν μερικά εικονίδια.

Amazon S τρεις ψηφιακοί χώροι στον ωκεανό. Υπάρχουν όλα αυτά τα μέρη στα οποία μπορείτε να υποστηρίξετε, στέλνετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας αφού τα δημιουργήσετε. Εντάξει, τώρα που έχει δημιουργηθεί το αντίγραφο ασφαλείας και είναι στον τοπικό υπολογιστή μου, την τοπική εγκατάσταση του WordPress, θα μετακινηθώ προς τα κάτω. Εδώ είναι το αντίγραφο ασφαλείας εδώ. Κάντε κλικ εδώ, όπου λέει λήψη και κατεβάζεται σε ένα μέρος εδώ και υπάρχει ο πραγματικός σύνδεσμος λήψης.

Κάνω κλικ σε αυτό. Και μπορείτε να δείτε ότι το έχει κατεβάσει στον τοπικό υπολογιστή μου εδώ. Αυτό θα είναι οπουδήποτε θα ληφθούν αρχεία στον υπολογιστή σας. Είμαι σε υπολογιστή, οπότε πρόκειται να βρίσκεται στο φάκελο λήψεων, αλλά πιθανότατα θα είναι το ίδιο εάν χρησιμοποιείτε Mac. Τώρα αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να το διαγράψετε αν θέλετε.

Έτσι θα το διαγράψω. Θα κάνω κλικ, εντάξει. Και αυτό το αντίγραφο ασφαλείας έχει φύγει. Μπορώ να πάω εδώ για προσθήκες και μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το πρόσθετο και δεν το χρειάζομαι πλέον. Έχω εξαγάγει αυτό που ήθελα, ωστόσο μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να κάνετε αυτήν τη διαδικασία ξανά όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας. Εδώ είναι μια εγκατάσταση WordPress.

Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο βήμα σας είναι να μεταβείτε στην εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων όπου έχετε το όνομα τομέα σας. Θα εγκαταστήσετε το WordPress χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης του WordPress. Σε αυτήν την περίπτωση, το έχω ρυθμίσει επί τόπου. Το όνομα τομέα είναι, ας δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο.com, οπότε όποτε φιλοξενείτε με το SiteGround, ένα από τα βήματα είναι να δημιουργήσετε αυτόματα μια εγκατάσταση WordPress για εσάς.

Το μόνο πράγμα είναι ότι δεν έχει τον ιστότοπό σας από το τοπικό μηχάνημά σας. Αυτό θα διορθώσουμε τώρα. Αυτό που κάνετε είναι να συνδεθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, πηγαίνετε στην ίδια διαδικασία, πηγαίνετε σε προσθήκες, προσθέτετε νέα και θα κάνουμε αναζήτηση για WP, ζωντανό αντίγραφο ασφαλείας και θα κάνουμε το ίδιο πράγμα. Εγκαταστήστε τώρα και μετά θα το ενεργοποιήσουμε.

Και θα ανεβάσουμε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας που μόλις δημιουργήσαμε και κάντε κλικ στην επαναφορά. Έτσι, όταν κάνω κύλιση προς τα κάτω, υπάρχει αυτή η καρτέλα εδώ που λέει, ανεβάστε. Αν κάνω κλικ σε αυτό. Μπορώ να βρω το αντίγραφο ασφαλείας ή θα το μεταφέρω και θα το αφήσω. Εδώ είναι το αντίγραφο ασφαλείας μου, drag drop. Πρόκειται να ανεβάσει και μάλλον, μου αρέσει ένα πολύ φοβερό, ας δούμε, κάνω κλικ στο upload εδώ.

Ίσως θα ξεκινήσει. Εντάξει. Ορίστε. Και εδώ είναι ο μετρητής προόδου. Έχω πολύ καλό Διαδίκτυο. Για τις ταχύτητες μεταφόρτωσης. Λοιπόν, μπορεί να χρειαστούν ένα ή δύο λεπτά για εσάς, ανάλογα με το μέγεθος του ιστότοπου, αλλά για μένα, μπορείτε να δείτε ότι όλα έχουν τελειώσει. Και μετά το έχουμε. Τώρα λοιπόν είμαι στον ιστότοπο, προσπαθώ να προωθήσω τα πάντα και μπορείτε να δείτε ότι το αντίγραφο ασφαλείας μου είναι εδώ.

Τώρα που πρόκειται να κάνω, θα δημιουργήσω ένα γρήγορο αντίγραφο ασφαλείας αυτού του ιστότοπου. Έτσι μπορώ να το επαναφέρω πραγματικά αφού δημιουργήσω αυτό το βίντεο. Έτσι θα το κάνω πραγματικά γρήγορο αντίγραφο ασφαλείας, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επαναφέρουμε αυτό που μόλις ανεβάσαμε. Λοιπόν, σε μια στιγμή, θα δείτε, πιθανότατα θα έχω δύο αντίγραφα ασφαλείας εδώ, αυτό που μόλις δημιούργησα, και στη συνέχεια αυτό που μόλις ανεβάσαμε.

Εδώ είναι αυτό που μόλις ανεβάσαμε. Θα κάνω κλικ στην επαναφορά και μετά θα πάρουμε αυτήν την επιλογή εδώ που πρέπει να επιλέξουμε. Η πρώτη επιλογή είναι η επαναφορά και η αντικατάσταση του τομέα, και αυτός είναι αυτός που θα θέλαμε γιατί ήταν διαφορετικό URL, διαφορετικό τομέα στον τοπικό ιστότοπό μας. Θέλουμε να το επιλέξουμε.

Τώρα, αν επαναφέρω απλώς ένα αντίγραφο ασφαλείας που έγινε στον ίδιο ακριβώς ιστότοπο με το ίδιο URL, θα έκανα την άλλη επιλογή. Έτσι θα κάνω κλικ στην επαναφορά, θα κάνω κλικ, εντάξει, και αυτό που πρόκειται να κάνει είναι απλώς να προχωρήσει και να επαναφέρει τα πάντα σε κάθε αναφορά. Σε αυτήν τη διεύθυνση URL. Κάθε αναφορά στην παλιά διεύθυνση URL θα αντικατασταθεί δυναμικά με τη νέα διεύθυνση URL, η οποία σε αυτήν την περίπτωση είναι ας δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο.

Τώρα, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι αυτά που είχα όταν δημιούργησα αυτόν τον δημόσιο ιστότοπο. Είναι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης από την τοπική έκδοση του μηχανήματος, οπότε θα το προχωρήσω τώρα και θα το εισαγάγω τώρα. Εντάξει. Θα κάνω κλικ για είσοδο. Και λειτούργησε. Και λέει εδώ, η μετανάστευση έχει ολοκληρωθεί. Ε, μερικές άλλες πληροφορίες.
Ας το κλείσουμε και εδώ είναι μια προτροπή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή για αξιολόγηση. Και αν πάω στη ζωντανή τοποθεσία, θα δείτε πως ήταν ακριβώς το τοπικό μηχάνημα. Λοιπόν εδώ είναι πώς ήταν. Εμ, έτσι φαίνεται τώρα μετά τη μετεγκατάσταση. Και μετά εδώ, αυτός είναι ο τοπικός ιστότοπος.

Και έτσι φαίνεται εδώ. Είναι το ίδιο ακριβές πράγμα. Τέλεια μετανάστευση, εξαιρετικά εύκολο να γίνει, χωρίς κόστος. Δεν χρειάζεται να διατηρήσετε την προσθήκη μετεγκατάστασης εγκατεστημένη εάν δεν χρειάζεται, επομένως μπορείτε απλώς να την απενεργοποιήσετε αν θέλετε, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη από αυτήν. Είναι μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας από ένα τοπικό αλάτι σε μια ζωντανή εγκατάσταση.
Προτίμησή μου είναι να χρησιμοποιήσω αυτό το δωρεάν πρόσθετο εδώ. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των ιστότοπων. Τώρα υπάρχει ένα άλλο πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που σας δείχνει πού αντί για αυτήν τη διαδικασία λήψης του αντιγράφου ασφαλείας στον υπολογιστή μου και στη συνέχεια να το ανεβάσετε, υπάρχει μια δυνατότητα όπου μπορείτε να το ρυθμίσετε στους δύο ιστότοπους.

Επομένως, απλώς το προωθεί από ιστότοπο σε ιστότοπο. Δεν το κάλυψα σε αυτό το βίντεο. Μου αρέσει να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, οπότε έχω περισσότερα χέρια στον κοκκώδη έλεγχο. Ω, αλλά ούτως ή άλλως, το κάλυψα όλα σε αυτό το βίντεο Αν έχετε κάποια ερώτηση. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map