Πώς να διπλασιάσετε τον ιστότοπο σας Speed ​​SiteGround Tutorial

Θα σας δείξω πώς να διπλασιάσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας όταν χρησιμοποιείτε το SiteGround, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τίποτα, όλα τα εργαλεία που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε περιλαμβάνονται ήδη στο πακέτο φιλοξενίας σας.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Επιτρέψτε μου να πω από την αρχή αυτού του βίντεο ότι αυτό δεν είναι καθόλου βήμα πωλήσεων για το SiteGround.

Προορίζεται κυρίως για άτομα που έχουν ήδη SiteGround και θέλουν να κάνουν τους ιστότοπούς τους να φορτώνουν γρηγορότερα.

Τώρα, το όφελος του SiteGround είναι, συνήθως τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούσατε για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα, θα σας κοστίσει εκατοντάδες δολάρια ετησίως, αλλά όχι όταν έχετε SiteGround.

Περιλάμβαναν ήδη.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν τι περιλαμβάνεται.

Υπάρχουν τόσα πολλά, και αν χρησιμοποιείτε το SiteGround, θα μάθετε για αυτό σε αυτήν την ανάρτηση.

Τώρα, φυσικά, εάν δεν έχετε SiteGround, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και στη συνέχεια να αποφασίσετε αν σας αρέσει αυτό που περιλαμβάνουν δωρεάν μέσα στα πακέτα τους.

Μύθοι ταχύτητας ιστότοπου

Τώρα, προτού πάμε πάρα πολύ σε αυτό, θέλω να διαλύσω μερικούς από τους μύθους ταχύτητας ιστότοπου γύρω από την ύπαρξη ιστοχώρου.

Μύθος 1: Οι αργοί ιστότοποι δεν κατατάσσονται καλά στο Google

Υπάρχουν πολλοί πιο σημαντικοί παράγοντες κατάταξης και η ταχύτητα του ιστότοπου είναι απλώς η λιγότερο σημαντική όλων.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι η αργή ταχύτητα του ιστότοπου παράγει μια κακή εμπειρία χρήστη.

Μια κακή εμπειρία χρήστη οδηγεί σε αυξημένο ποσοστό εγκατάλειψης.

Έτσι σύντομα κάποιος αφήνει τον ιστότοπό σας όταν μεταβαίνει στον ιστότοπό σας.

Και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης.

Έτσι, ένας αργός ιστότοπος δεν επηρεάζει την κατάταξή σας με τον τρόπο που σκέφτεστε. Είναι πραγματικά αυτό που οδηγεί σε υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης.

Πόσες φορές έχετε πάει σε έναν ιστότοπο και είστε εκεί?

Έχουν περάσει τέσσερα ή πέντε, έξι δευτερόλεπτα. Δεν φορτώνει τις πληροφορίες που θέλετε. Και γνωρίζετε ότι στο Google υπάρχουν εννέα άλλες καταχωρίσεις σε αυτήν τη σελίδα.

Τι κάνεις?

Αναπηδείτε από τον ιστότοπο, κάνετε κλικ πίσω και αυτός είναι ένας παράγοντας κατάταξης που βλάπτει την κατάταξή σας.

Επομένως, αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό σας για την εμπειρία των χρηστών και όχι για την Google.

Μύθος 2: Οι αργοί ιστότοποι προκαλούνται από τους δημιουργούς σελίδων

Ο δεύτερος μύθος είναι ότι η ταχύτητα του ιστότοπού σας μειώνεται από το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων που επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε ή το θέμα που επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Λοιπόν, ελαφρώς, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλος παράγοντας είναι οι άνθρωποι, θα θέλατε να πιστέψετε.

Είναι απλώς καλό μάρκετινγκ.

5 πυλώνες ταχύτητας ιστότοπου

Εντάξει. Τώρα που ξεχάσαμε αυτούς τους μύθους, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας και να ξεπερνάτε τους πέντε πυλώνες της ταχύτητας του ιστότοπου.

Πυλώνας 1: Αποκτήστε καλή φιλοξενία

Τώρα ο πρώτος πυλώνας της ταχύτητας του ιστότοπου θα έχει καλή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τώρα το καλό είναι ότι χρησιμοποιείτε το SiteGround, το οποίο είναι ένας φανταστικός οικοδεσπότης Ιστού.

Επομένως, αυτός ο πυλώνας προορίζεται περισσότερο για άτομα που χρησιμοποιούν φιλοξενία χαμηλού προϋπολογισμού ή δωρεάν φιλοξενία, επειδή καταλήγετε να λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε όταν πρόκειται για φιλοξενία.

Τώρα, εάν δεν χρησιμοποιείτε το SiteGround, θυμάμαι ότι έχω έναν σύνδεσμο κάτω που θα πάρει έκπτωση 70% και συμπεριλαμβάνω επίσης ένα μπόνους μαθήματος.

Έτσι το SiteGround έχει τρία σχέδια. Θα θελήσετε να είστε στο μεγάλο σχέδιο ή στο σχέδιο GoGeek.

Γνωρίζω ότι είναι δελεαστικό να εξοικονομήσετε 2 $ το μήνα, μόλις αποκτήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης, αλλά αυτά τα άλλα δύο σχέδια περιλαμβάνουν πρόσθετες επιλογές απόδοσης που δεν είναι διαθέσιμες στο σχέδιο εκκίνησης.

Επομένως, εάν είστε στο πρόγραμμα εκκίνησης, θα μπορούσατε να ακολουθήσετε αυτό το βίντεο, αλλά ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με το SiteGround και να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο αναπτυσσόμενο μεγάλο σχέδιο.

Τώρα, όταν εγκαθιστάτε το WordPress στο SiteGround, θα περιλαμβάνουν ένα πρόσθετο που ονομάζεται SG Optimizer.

Εδώ είμαι σε εγκατάσταση WordPress. Θα κάνω κλικ στα πρόσθετα και θα δείτε ότι είναι εδώ, SG Optimizer. Τώρα όταν το έχετε ενεργοποιήσει, θα υπάρχει μια νέα επιλογή εδώ που λέει SG optimizer και εδώ είναι όλες οι ρυθμίσεις για αυτό το πρόσθετο.

Ο δεύτερος πυλώνας της ταχύτητας του ιστότοπου είναι η βελτιστοποίηση των εικόνων σας. Καθώς αρχίζετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα θέλετε να ανεβάσετε εικόνες. Τώρα, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι εικόνες τείνουν να είναι πολύ υψηλότερης ποιότητας από ό, τι χρειάζεστε, γεγονός που οδηγεί σε πολύ μεγάλα μεγέθη αρχείων. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, πρέπει να κάνει λήψη μεγάλων εικόνων.

Έτσι, θα έχετε μερικά μεγάλα κέρδη απόδοσης. Βελτιστοποιώντας αυτές τις εικόνες. Τώρα συνήθως πρέπει να πληρώνετε για μια μηνιαία υπηρεσία για τη βελτιστοποίηση των εικόνων, αλλά όχι εάν έχετε SiteGround. Περιλαμβάνεται στο πρόσθετο SG optimizer. Βρισκόμαστε λοιπόν στις ρυθμίσεις προσθηκών. Η τελευταία επιλογή εδώ λέει βελτιστοποιήσεις εικόνας.

Θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε κλικ σε αυτό και υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις εδώ που ίσως θέλουμε να ενεργοποιήσουμε. Ο πρώτος, λοιπόν, είναι να βελτιστοποιήσετε νέες εικόνες καθώς ανεβάζονται στον ιστότοπό σας. Θα θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Αυτό σημαίνει λοιπόν την επόμενη φορά που θα ανεβάσετε μια εικόνα, βελτιστοποιητές SG, απλώς θα την φροντίσετε για εσάς.

Η επόμενη επιλογή είναι εάν έχετε ήδη ανεβάσει εικόνες, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί εδώ και θα επιστρέψει και θα βελτιστοποιήσει όλες τις εικόνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων για εσάς, και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει για τη βελτιστοποίηση των εικόνων σας. Ο τρίτος πυλώνας της ταχύτητας του ιστότοπου είναι η χρήση ενός δικτύου παράδοσης περιεχομένου.

Εδώ. Είμαι συνδεδεμένος στο SiteGround και θα κάνω κλικ εδώ όπου λέει ιστότοπους και μετά θα κάνω κλικ εδώ όπου λέει εργαλεία ιστότοπου και μετά θα κάνω κλικ εκεί που λέει, ταχύτητα. Και μετά θα κάνω κλικ εδώ όπου λέει το CloudFlare και εδώ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την ενσωμάτωση του CloudFlare με το SiteGround.

Τώρα, όταν ενεργοποιείτε το CloudFlare, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ορισμένα από τα στοιχεία του ιστότοπού σας θα μεταφερθούν σε σύννεφα, φλόγες και δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Τώρα αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος από την άλλη πλευρά του πλανήτη. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας, τις εικόνες και πολλά από αυτά, ένα μεγάλο, μεγάλο ενεργητικό που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας.

Για να φορτωθεί, θα φορτώσουμε πραγματικά από έναν τοπικό διακομιστή σε αυτούς. Γεωγραφικά. Αυτό που πρόκειται να κάνει είναι να βελτιώσει δραστικά τον χρόνο φόρτωσης και την ταχύτητα του ιστότοπου που θα έχουν οι επισκέπτες στον ιστότοπο του ιστότοπού σας. Τώρα, το CloudFlare έχει ένα βασικό πρόγραμμα που είναι δωρεάν. Έχουν επίσης ένα premium πρόγραμμα. Χρησιμοποιώ το CloudFlare για τουλάχιστον πέντε χρόνια και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τίποτα εκτός από το βασικό σχέδιο, θα είναι κάτι περισσότερο από αυτό που χρειάζεστε και θα δείτε μια τεράστια βελτίωση της ταχύτητας στον ιστότοπό σας.

Οπότε πρόκειται να μετακινηθώ προς τα κάτω και εδώ είναι τα τρία βήματα για να λειτουργήσει αυτό στον ιστότοπό μας. Ας προχωρήσουμε λοιπόν και κάντε κλικ στο κουμπί εγκατάστασης. Σε αυτό το βήμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό cloud flare ή να κάνετε κλικ ακριβώς εδώ όπου λέει συνδέστε υπάρχοντα και συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο cloud flare.

Επομένως, επειδή έχω ήδη λογαριασμό cloud flare, θα συνδεθώ χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό μου. Αλλά για εσάς, εάν δεν έχετε λογαριασμό, προχωρήστε και δημιουργήστε έναν νέο. Εξαιρετική. Έχω συνδεθεί στον λογαριασμό μου και έχετε δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό. Έτσι, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το όνομα τομέα σας εδώ στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, cloud flare και, στη συνέχεια, θα θέλετε να κάνετε κλικ στην ενεργοποίηση δωρεάν για να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο CloudFlare.

Τώρα εδώ μπορείτε επίσης να δείτε ορισμένες ρυθμίσεις cloud flare που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Ο τέταρτος πυλώνας του sitespeed χρησιμοποιεί. Η προσωρινή αποθήκευση και τι είναι η προσωρινή αποθήκευση, πρόκειται να δημιουργήσει ένα στατικό αντίγραφο του ιστότοπού σας, οπότε όταν οι άνθρωποι βλέπουν τον ιστότοπό σας, πρέπει να συνεχίσουν λιγότερες δραστηριότητες πίσω από τα παρασκήνια που ενδέχεται να επιβραδύνουν τους επισκέπτες που βλέπουν τον ιστότοπό σας.

Ξέρω ότι είναι μια περίπλοκη εξήγηση, απλώς για να το καταλάβω αν χρησιμοποιείτε WordPress. Πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποια μορφή προσωρινής αποθήκευσης. Τώρα το τεράστιο όφελος από τη χρήση του SiteGround είναι ότι κάνουν μεγάλο μέρος αυτής της προσωρινής αποθήκευσης στο παρασκήνιο σε αυτόν τον λογαριασμό φιλοξενίας διακομιστή. Το κάνουν μόνο για εσάς, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε.

Εδώ λοιπόν είμαι, συνδεθήκαμε στον πίνακα ελέγχου εδάφους του ιστότοπου. Έτσι μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο σημείο που λέει ταχύτητα. Και τότε υπάρχει αυτή η νέα επιλογή εδώ που λέει caching. Θα θέλαμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε κλικ σε αυτό. Και εδώ θα ενεργοποιήσουμε. Δύο διαφορετικοί τύποι προσωρινής αποθήκευσης στον ιστότοπό σας. Το πρώτο είναι λοιπόν που λέει στατική προσωρινή μνήμη και θα δείτε μια λίστα με τους ιστότοπους που έχετε συνδέσει στο SiteGround και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε απλά πηγαίνοντας έτσι.

Και τώρα τα μετρητά σας έχουν ενεργοποιηθεί. Υπάρχει ένας δεύτερος τύπος προσωρινής αποθήκευσης που ονομάζεται Memcached. Ας κάνουμε κλικ σε αυτό, και αυτός είναι ένας τύπος προσωρινής αποθήκευσης που θα ισχύει για ολόκληρο τον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε κλικ εδώ για να το ενεργοποιήσετε επίσης. Τώρα και οι δύο αυτές κρυφές μνήμες. Οι μηχανισμοί έχουν έναν τρόπο για να αδειάσετε τα μετρητά.

Και ο τρόπος που θα μπορούσατε να το κάνετε αν είστε συνδεδεμένοι στο SiteGround είναι αυτή η μικρή σκούπα που βρίσκεται στα δεξιά εδώ και λέει «flush cash». Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να ξεπλύνετε το Memcached και όταν βρίσκεστε στατικά μετρητά, υπάρχει επίσης η επιλογή εκεί για να ξεπλύνετε τα μετρητά εκεί. Τώρα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσουμε ορισμένες επιλογές εδώ.

Στον ιστότοπό σας στο πρόσθετο SG optimizer. Η πρώτη καρτέλα είναι ρυθμίσεις super casher. Θα θέλουμε να αλλάξουμε αυτό ακριβώς εδώ όπου λέει δυναμική προσωρινή αποθήκευση και, στη συνέχεια, θα θέλουμε να το αλλάξουμε εδώ όπου λέει ότι το Memcached έτσι. Τώρα υπάρχουν μερικές πρόσθετες επιλογές για δυναμική προσωρινή αποθήκευση που ίσως θέλετε να γνωρίζετε.

Η πρώτη επιλογή είναι εδώ όπου μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και να την αδειάσετε. Θα υπάρχει επίσης μια επιλογή στη γραμμή διαχειριστή σας στην κορυφή. Για να αδειάσετε τα μετρητά. Στη συνέχεια είναι η αυτόματη εκκαθάριση μετρητών. Θα θέλατε να το ενεργοποιήσετε. Οι κύριες επιλογές που θέλετε να γνωρίζετε είναι εδώ. Λέει, εξαιρουμένων των διευθύνσεων URL.

Ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου που διαθέτετε, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα τμήματα του ιστότοπού σας στα οποία δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε εξαργύρωση επειδή θα προκαλέσει πρόβλημα. Αυτό το βλέπετε συνήθως με ιστότοπους που βασίζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι τύποι ιστότοπων έχουν πολλές δυναμικές επιλογές σε αυτό και η εξαργύρωση δεν θα λειτουργήσει σωστά?

Εδώ θα τοποθετήσετε τις διευθύνσεις URL στις σελίδες που θέλετε να εξαιρέσετε από την προσωρινή αποθήκευση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL εδώ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σημείο που λέει “αποκλεισμός” για να την προσθέσετε στη λίστα εξαιρέσεων και τώρα θα είναι ο ιστότοπός σας. Πλήρως εξαργυρωμένο. Ο τελευταίος πυλώνας μιας ιστοσελίδας θα είναι πρόσθετες βελτιστοποιήσεις απόδοσης.

Τώρα το SG optimizer ή plugin θα σας δώσει μερικές διαφορετικές επιλογές με αυτό επίσης. Έτσι, το πρώτο θα ήταν τεμπέλης φόρτωση εικόνων. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας επισκέπτης φορτώνει τη σελίδα σας. Δεν θα τους δείξει ή δεν θα φορτώσει μια εικόνα έως ότου μεταβούν στο τμήμα της σελίδας όπου υποτίθεται ότι είναι αυτή η εικόνα.

Αυτό θα κάνει τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα και να αισθάνεται πολύ πιο γρήγορα στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Έτσι, για να το ενεργοποιήσουμε, θα κάνουμε κλικ ακριβώς εδώ όπου λέει βελτιστοποίηση εικόνας και εδώ είναι η επιλογή που λέει “τεμπέλης φόρτωση εικόνων”. Θα το αλλάξουμε. Μας δίνει μερικές πρόσθετες επιλογές εδώ αν θέλουμε.
Οκνηρό φορτίο. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Gravatar, RS, μικρογραφίες, αποκριτικές εικόνες, widget και τεμπέληνη φόρτωση σε κινητές συσκευές. Έτσι μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε όπως θέλετε. Μου αρέσει σίγουρα η τεμπέλης φόρτωση, το Gravatar, το RS και οι μικρογραφίες. Τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά για εσάς. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που προκαλείται από την καθυστέρηση φόρτωσης, μπορείτε να εξαιρέσετε ορισμένα τμήματα του ιστότοπού σας από την καθυστέρηση φόρτωσης.

Θα θέλατε απλώς την κλάση CSS σε αυτά τα στοιχεία. Είναι λίγο τεχνικό. Θα το κάνατε εδώ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί αποκλεισμού. Τώρα υπάρχουν επιπλέον βελτιστοποιήσεις, σωστά; Ακολουθεί μια επιλογή για βελτιστοποιήσεις περιβάλλοντος. Θα θέλετε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να βεβαιωθείτε ότι η συμπίεση με φερμουάρ G είναι ενεργοποιημένη.

Τέλος, βελτιστοποιήσεις διεπαφής εδώ. Τώρα, αυτά θα μπορούσαν να είναι λίγο δύσκολα και μερικές φορές μπορείτε να μπείτε σε λίγο πρόβλημα, γι ‘αυτό σας προτείνω να τα ενεργοποιήσετε ένα προς ένα. Στη συνέχεια, επαληθεύστε ότι δεν προκάλεσε παράξενη συμπεριφορά στον ιστότοπό σας. Τώρα θα πρέπει να είστε αρκετά ασφαλείς για να ελαχιστοποιήσετε την έξοδο HTML.

Θα πρέπει επίσης να είστε ασφαλείς ενεργοποιώντας όλες τις διάφορες επιλογές ελαχιστοποίησης. Λοιπόν, εδώ είναι να ελαχιστοποιήσετε τα αρχεία JavaScript. Εδώ είναι ένα για να ελαχιστοποιήσετε αρχεία CSS. Τώρα το σενάριο Java αποκλείει την απόδοση μπλοκαρίσματος. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Και όταν πάτε για να το ενεργοποιήσετε, θα λάβετε μια προειδοποίηση εδώ και μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε να ενεργοποιηθεί ή όχι.

Και έτσι είναι αυτό που σίγουρα θα θέλατε να επαληθεύσετε στη διεπαφή εάν προκάλεσε ή όχι ένα ζήτημα. Εδώ είναι μια άλλη επιλογή για να συνδυάσετε αρχεία CSS και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει και ορισμένα προβλήματα. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν ενεργοποιεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα. Αλλά απλώς ξέρετε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επίσης.

Ωρες ωρες. Στη συνέχεια έχουμε βελτιστοποιήσει τη φόρτωση γραμματοσειρών Google που είναι αβλαβές. Ας το ενεργοποιήσουμε. Στη συνέχεια είναι η κατάργηση συμβολοσειρών ερωτημάτων από στατικούς πόρους. Αυτό έχει προκαλέσει προβλήματα για μένα στο παρελθόν, οπότε απλώς προσέξτε. Αυτή είναι μια επιλογή που βλέπετε να προκαλεί πρόβλημα όταν μια προσθήκη ή ένα θέμα από τον συγγραφέα κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση και, στη συνέχεια, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά στον ιστότοπό σας.

Το τελευταίο είναι απενεργοποιημένο emoji. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα emoji δεν πρόκειται να λειτουργήσουν στον ιστότοπό σας. Σημαίνει απλώς ότι θα φορτωθεί με έναν βέλτιστο τρόπο. Τώρα θα ρίξω μια γρήγορη ματιά στο μπροστινό άκρο του ιστότοπού μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχουν ορατά προβλήματα και, στη συνέχεια, θα κάνω μια γρήγορη δοκιμή ταχύτητας.

Ορίστε λοιπόν ο ιστότοπος και μέχρι στιγμής φαίνεται εντάξει. Οι εικόνες μου φορτώνονται, σωστά; Αυτά τα μικρά εικονίδια εμφανίζονται. Αυτό είναι συνήθως με το οποίο είχατε πρόβλημα. Εάν υπήρχαν προβλήματα που αντιμετωπίζετε, το διάστημα είναι σωστό. Μερικές φορές αυτά ενδέχεται να αλληλεπικαλύπτονται εάν υπήρχε και ένα πρόβλημα.

Όλα φαίνονται τέλεια. Στην πραγματικότητα, αυτό φαίνεται πολύ καλό. Εντάξει, οπότε πρόκειται να πάω στο GT metrics.com και θα προχωρήσω και θα επικολλήσω τη διεύθυνση URL του ιστότοπου με ένα τέλος κάθετος, εδώ λέει ότι δοκιμάστε τον ιστότοπό σας. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή και αυτό που πρόκειται να κάνει είναι να κατεβάσετε τον ιστότοπό σας.

Και θα σας δώσει κάποια δεδομένα. Θα σας ενημερώσει πόσο καιρό χρειάστηκε να φορτωθεί. Θα σας πει πόσα αιτήματα υπήρχαν και θα έρθει με κάποια αυθαίρετη βαθμολογία. Τώρα, σας συνιστώ να μην βάλετε πολύ βάρος σε αυτό το σκορ. Όπως μπορείτε να δείτε, οι βαθμολογίες είναι. Αρκετά ψηλά και a και B εδώ με πολύ γρήγορο χρόνο φόρτωσης 1,2 δευτερολέπτων, σελίδα, πλευρές κάτω από megabyte και μόνο 32 αιτήματα.

Αυτός είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί τον μέντορα της Ella. Τώρα, λέω πάντα, μην βάζετε πάρα πολύ βάρος σε αυτές τις βαθμολογίες εδώ. Αυτό που έχει σημασία είναι η αίσθηση του ιστότοπού σας όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, αλλά από αυτό το τεστ μπορείτε να δείτε ότι ο ιστότοπος φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα. Που είναι πραγματικά καλό για έναν ιστότοπο με όλες αυτές τις εικόνες.

Λοιπόν, το έχετε. Έτσι μπορείτε να κάνετε τους ιστότοπούς σας χρησιμοποιώντας το SiteGround φόρτωση απίστευτα γρήγορα, και ελπίζω να έχετε δει επίσης την τεράστια αξία που λαμβάνετε από το SiteGround. Κανονικά, θα πρέπει να πληρώνετε εκατοντάδες δολάρια ετησίως για να λάβετε πρόσθετα που κάνουν ό, τι περιλαμβάνουν μόνο για εσάς.

Ήδη με την υπηρεσία που έχετε μαζί τους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προτείνω τη χρήση του SiteGround είναι επειδή όλα αυτά τα επιπλέον καλούδια που περιλαμβάνουν για εσάς και δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε και υποστηρίζονται επίσημα από τον οικοδεσπότη Ιστού σας. SiteGround, εάν δεν έχετε SiteGround, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που έχω παρακάτω ή WP crafter.com/siteground εάν παραγγείλατε το SiteGround, συμπεριλαμβάνω ένα μπόνους για να πάει μαζί του.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Δημιουργία ιστοσελίδας και τα περισσότερα από το έδαφος. Dave, βρήκατε κάποια αξία σε αυτό το βίντεο και σίγουρα ελπίζω να το κάνατε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να του δώσετε έναν αντίχειρα και να το μοιραστείτε με έναν φίλο.

Και αν έχετε απορίες, σας ενθαρρύνω να ρωτήσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Μου αρέσει να απαντώ στην ερώτησή σας και να σας βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Γεια, ευχαριστώ που παρακολουθήσατε και θα σας δω στο επόμενο βίντεο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map