9 λόγοι για τους οποίους το WordPress είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε

Δεν είστε βέβαιοι ποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι κατάλληλο για τον ιστότοπο που έχετε υπόψη; Γνωρίζατε ότι περισσότερο από το 32% όλων των ιστότοπων στο Διαδίκτυο χρησιμοποιούν WordPress; Ακόμα και οι μεγαλύτερες μάρκες όπως το Facebook Newsroom, το Vogue, το IBM Jobs Blog, το BBC America, η Sony Music και πολλά άλλα χρησιμοποιούν το WordPress.


Λοιπόν, θα μπορούσαμε να βρούμε ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress ως το δημιουργό του ιστότοπού σας, αλλά εδώ είναι οι κορυφαίοι 9 επιτακτικοί λόγοι για τους οποίους είναι ο καλύτερος.

Και μιλάω για το αυτό-φιλοξενούμενο WordPress.org, όχι για το WordPress.com που είναι φιλοξενούμενη λύση. Το WordPress είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ιστότοπο επωνυμίας, ένα ιστολόγιο ή ακόμη και ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους το WordPress είναι το καλύτερο.

1. Το WordPress είναι δωρεάν και πολύ δημοφιλές

Ναι, είναι δωρεάν, καθώς είναι δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση, χρήση και προσαρμογή ανάλογα με τον τύπο ιστότοπου που χρειάζεστε.

Το πράγμα εδώ είναι ότι πρέπει να αγοράσετε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων πριν δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress. Υπάρχουν ιστότοποι που προσφέρουν δωρεάν τομέα και φιλοξενία, αλλά δεν προτείνω πραγματικά τη χρήση τους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εάν δοκιμάζετε.

Τι είναι το όνομα τομέα; Είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας. Αυτό εισάγουν οι χρήστες στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής τους για να μεταβούν στη σελίδα σας. Στην περίπτωσή μου, το όνομα τομέα μου είναι WPCrafter.com.

Τι είναι το web hosting; Θεωρείται ως το σπίτι σας στο Διαδίκτυο. Εκεί αποθηκεύονται τα αρχεία και οι πληροφορίες σας. Υπάρχουν διαφορετικοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με μια φτηνή αλλά αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανατρέξτε στις 5 καλύτερες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Επίσης, εάν θέλετε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων διαφορετικό από το GoDaddy, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας στο GoDaddy.

2. Το WordPress είναι απλό και εύκολο στη χρήση

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τη χρήση του WordPress. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και αν είστε απόλυτος αρχάριος.

Η εγκατάσταση του WordPress δεν απαιτεί καμία ικανότητα κωδικοποίησης. Σχεδόν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων διαθέτουν ήδη λειτουργικότητα εγκατάστασης 1 κλικ. Μόλις εγκαταστήσετε το WordPress, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σελίδες και αναρτήσεις από τον πολύ φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου διαχειριστή.

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε εύκολα την έκδοση WordPress με την ειδοποίησή της για ενημέρωση. Συνιστώ να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας πρώτα πριν από την ενημέρωση για να αποφύγετε τυχόν απώλεια δεδομένων.

3. Το WordPress έχει απεριόριστους πόρους θεμάτων και προσθηκών

Βλέπετε, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε υπερβολικά για τη δημιουργία των δικών σας θεμάτων και προσθηκών, επειδή το WordPress τα έχει όλα για εσάς. Πόσο δροσερό είναι αυτό?

Χρειάζεστε δερμάτινα σχέδια για τον ιστότοπό σας; Το WordPress παρέχει ένα ευρύ φάσμα προκατασκευασμένων θεμάτων για να σας διευκολύνει να εργαστείτε στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να βρείτε διαφορετικά δωρεάν πρότυπα για κάθε θέση και κατηγορία στο αποθετήριο WordPress. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν έχετε κάτι να χρησιμοποιήσετε για την επιλεγμένη θέση σας ή καμία.

Εγκαταστήστε το θέμα που σας αρέσει και μετά προσαρμόστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, την κεφαλίδα, το υποσέλιδο, τις πλευρικές γραμμές, το φόντο και άλλα στοιχεία στο θέμα σας.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα πρόσθετα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, θέλετε να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια προσθήκη φόρμας επικοινωνίας στο αποθετήριο WordPress.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συλλογή εικόνων ή ρυθμιστικό με μια προσθήκη WordPress, ακόμα και το Google Analytics, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη συνδρομή και οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα.

4. Το WordPress είναι φιλικό προς τη μηχανή αναζήτησης

Η επιχείρησή σας πρέπει να είναι δυνατή η αναζήτηση, ώστε να προσελκύσετε το κοινό-στόχο σας. Το WordPress έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το SEO. Εάν ο ιστότοπός σας είναι χτισμένος στο WordPress, σας ευχαριστούμε γιατί οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google αγαπούν το WordPress.

Για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα SEO, όπως το Yoast SEO.

5. Το WordPress είναι ασφαλές και ασφαλές

Το WordPress είναι επίσης γνωστό ότι είναι ασφαλές και ασφαλές κατά τη χρήση προσθηκών και θεμάτων από αξιόπιστους προγραμματιστές. Στην πραγματικότητα, πολλές τράπεζες χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για τους ιστότοπούς τους. Αλλά όπως γνωρίζετε, δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί με το Διαδίκτυο. Δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως ασφαλής.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε προσεκτικοί όταν προστατεύετε τον ιστότοπό σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και χάκερ. Μπορείτε να βρείτε πολλά πρόσθετα ασφαλείας WordPress για τον ιστότοπό σας. Ακόμα και τα ανεπιθύμητα σχόλια μπορούν εύκολα να διαχειριστούν, όπως έχουμε συζητήσει προηγουμένως.

6. Το WordPress μπορεί να χειριστεί όλους τους τύπους μέσων

Μπορείτε να ανεβάσετε όλους τους τύπους αρχείων πολυμέσων στον ιστότοπό σας. Αυτά περιλαμβάνουν εικόνες, GIF, βίντεο, ήχο και άλλους τύπους αρχείων πολυμέσων.

Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε βίντεο ή φωτογραφίες από διαφορετικούς ιστότοπους όπως το Instagram, το YouTube, το Soundcloud και πολλούς άλλους ιστότοπους με δυνατότητα ενσωμάτωσης.

Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε και να εμφανίσετε έγγραφα, PDF και άλλα αρχεία για λήψη από τους χρήστες σας.

7. Το WordPress ενσωματώνεται εύκολα σε πολλές εφαρμογές

Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας στο WordPress, μπορείτε να το κάνετε ενσωματώνοντας σε εφαρμογές.

Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές προϊόντων, εφαρμογές καλαθιού αγορών και εφαρμογές πληρωμής. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε εφαρμογές κοινωνικών μέσων για να αυξήσετε τα ακόλουθα στον ιστότοπό σας.

8. Η κοινότητα του WordPress γίνεται όλο και μεγαλύτερη

Καθώς το WordPress γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, η κοινότητα του WordPress μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Έχει επεκτείνει την εμβέλειά του με το φόρουμ, τους πίνακες συζητήσεων, τα κοινωνικά κανάλια και άλλα μέσα.

Υπάρχουν συναντήσεις που διοργανώνονται από όλο τον κόσμο στον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε. Μιλούν τα πάντα για το WordPress, από τη δημιουργία ενός ιστότοπου ως το freelancer ή το γραφείο σχεδιασμού του WordPress.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ρύθμιση του ιστότοπού σας στο WordPress, μπορείτε απλά να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο φόρουμ του WordPress.org ή σε οποιαδήποτε κοινότητα του WordPress από το Facebook και οποιαδήποτε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

9. Το WordPress είναι ο καθένας

Είναι αλήθεια. Με το WordPress, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου που σας αρέσει για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα blog, έναν ιστότοπο φόρουμ, ακόμη και έναν κατάλογο. Το ονομάζετε, το WordPress το έχει.

Είτε είστε τεχνικός είτε όχι, το WordPress είναι για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης ή να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας κωδικούς.

συμπέρασμα

Λοιπόν, είστε πεπεισμένοι για τη δύναμη του WordPress τώρα; Δοκιμάστε το να ανακαλύψετε πώς αυτό το CMS μπορεί να είναι φιλικό προς το χρήστη και πλήρως προσαρμόσιμο για τους κατόχους ιστότοπων wannabe.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δύναμη του WordPress μόνο αρχίζοντας να το χρησιμοποιείτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map