5 κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη δημιουργία ιστοτόπων WordPress

Αν και η σκέψη της δημιουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress μπορεί να ανεβάσει τους δημιουργικούς σας μυς, υπάρχουν εμπόδια στην πορεία που θα μπορούσαν να σπάσουν την ορμή σας. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν λάθη που κάνουν αρχάριοι, ή ακόμα και έμπειροι προγραμματιστές, κατά λάθος κατά τη δημιουργία ιστοτόπων WordPress. Και αυτά τα λάθη θα μπορούσαν να σας κοστίσουν σημαντικό χρόνο και χρήμα.


Ευτυχώς, έχουμε απαριθμήσει τα πέντε πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress, ώστε να απομακρυνθείτε από αυτά τα ερασιτεχνικά λάθη.

1. Επιλέγοντας έναν κακό οικοδεσπότη

Εάν επιλέξετε μια κακή υπηρεσία φιλοξενίας, μπορεί σίγουρα να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα, όπως πολύ αργή φόρτωση του ιστότοπού σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολύ κακό αντίκτυπο στο κοινό σας, επειδή κανείς δεν έχει την υπομονή να περιμένει πολύ καιρό. Αν ήμουν ο επισκέπτης σας, σίγουρα θα πήγαινα πάνω από έναν άλλο ιστότοπο για να αγοράσω το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλω.

Καλύτερα να μην δώσετε στους ανταγωνιστές σας την ευκαιρία να τραβήξουν το κοινό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει γρήγορο χρόνο φόρτωσης.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την προστασία του ιστότοπού σας και ότι η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας καθημερινά. Εάν συμβεί κάτι, θα πρέπει να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για βοήθεια.

Πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία για τη φιλοξενία ιστοσελίδων και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε πριν αποφασίσετε.

Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν φτηνοί πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν αξιόπιστη υπηρεσία.

2. Επιλογή ενός φουσκωμένου θέματος

Όταν επιλέγετε ένα θέμα WordPress, μην κοιτάτε απλώς την εξωτερική του εμφάνιση. Θα συνιστούσα να ρωτήσετε τον προγραμματιστή για θέματα όπως η ποιότητα του κώδικα. Σκεφτείτε τις προδιαγραφές που χρειάζεστε πραγματικά για τον ιστότοπό σας.

Χρειάζεστε πραγματικά ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή ένα ρυθμιστικό φόντου πλήρους σελίδας; Χρειάζεστε τόσους σύντομους κωδικούς που παραμένουν στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας ακόμα κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε ένα θέμα?

Ένα φουσκωμένο θέμα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας. Οι προγραμματιστές ενδέχεται να χρησιμοποιούν αποσπάσματα κώδικα που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για ασφάλεια και απόδοση. Επιπλέον, αυτά τα αποσπάσματα ενδέχεται να μην είναι συμβατά με πολλές προσθήκες.

Επιλέξτε ένα θέμα που είναι ελαφρύ και χωρίς φούσκωμα.

Επισκεφθείτε το θέμα Astra

3. Επιλογή προσθηκών με κακή κωδικοποίηση που προκαλούν βραδύτητα

Υπάρχουν πολλές προσθήκες που είναι επιρρεπείς σε ζητήματα ευπάθειας, επειδή έχουν κακή κωδικοποίηση και έχουν ορισμένα κενά. Όταν ο ιστότοπός σας είναι ευάλωτος, οι εισβολείς μπορούν εύκολα να επιτεθούν προκαλώντας τον να καταρρεύσει και να καταστραφεί.

Ζητήματα συμβατότητας ενδέχεται επίσης να προκύψουν όταν μια προσθήκη έχει κακή κωδικοποίηση. Εάν ο κωδικός δεν είναι ενθυλακωμένος, μπορεί να προκαλέσει γελοία συμπεριφορά του ιστότοπού σας.

Αποφύγετε τη λήψη πάρα πολλών προσθηκών και εκείνων που δεν έχουν δοκιμαστεί με την τρέχουσα έκδοση του WordPress σας.

Επιδιόρθωση κατεστραμμένου ιστότοπου

4. Μη ρύθμιση εφεδρικού αντιγράφου

Η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Ξέρετε, τα πράγματα μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα και είναι καλύτερο να έχετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να σώσετε την επιχείρησή σας από πολλές ταλαιπωρίες.

Εάν καταργήσετε κατά λάθος τα αρχεία του ιστότοπού σας ή ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί και δεν έχετε κανένα αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό θα είναι σοβαρά απογοητευτικό γιατί θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Φανταστείτε πόσο ενοχλητικό είναι.

Μπορείτε να εξετάσετε έναν διαχειριζόμενο πάροχο φιλοξενίας που δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας για εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσθήκες όπως Updrafts ή WPvivid. Αυτά θα σώσουν τη λογική σας σε περίπτωση απώλειας ή παραβίασης των δεδομένων του ιστότοπού σας.

5. Δεν δημιουργείτε μια προσθήκη SEO

Θέλετε να αναγνωριστείτε από το κοινό-στόχο σας, έτσι; Τότε δεν τολμάτε να αγνοήσετε τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Η χρήση των σωστών λέξεων-κλειδιών και ο τρόπος χρήσης τους μπορεί να επηρεάσει την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Υπάρχουν θέματα που έχουν ενσωματωμένα στοιχεία SEO, αλλά έχετε τον έλεγχο να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας. Ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο για το SEO είναι το Yoast και το Rank Math. Όταν έχετε εγκαταστήσει αυτήν την προσθήκη στον ιστότοπό σας, μπορείτε να προσθέσετε τη λέξη-κλειδί εστίασης και μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα αποσπάσματα ή τις λέξεις που εμφανίζονται κάτω από το όνομα του ιστότοπού σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google.

Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στη δημιουργία του χάρτη ιστότοπου XML που χρειάζονται οι μηχανές αναζήτησης, ώστε να μπορούν να χαρτογραφούν σωστά τον ιστότοπό σας.

συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζετε το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη δημιουργία των ιστοτόπων τους στο WordPress. Τώρα μπορείτε να τα αποφύγετε.

Φροντίστε να προσέξετε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου, είτε δημιουργείτε δική σας είτε σκοπεύετε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map