6 καλύτερες προσθήκες ιστότοπου ιδιότητας μέλους WordPress για να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα κοινότητα

Σκοπεύετε να δημιουργήσετε premium περιεχόμενο στον ιστότοπό σας στο WordPress και να το κάνετε προσβάσιμο μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη σας; Εάν ναι, θα χρειαστείτε μια προσθήκη ιστότοπου ιδιότητας μέλους που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συνδρομές και να περιορίσετε το αποκλειστικό περιεχόμενό σας μόνο στα μέλη σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας έξι καλύτερες προσθήκες ιστότοπων για τον ιστότοπό σας στο WordPress.


Η επιλογή της σωστής προσθήκης ιστότοπου συνδρομής είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά τη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινότητας για την επιχείρησή σας, είτε πωλείτε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε δημιουργείτε μια λίστα με τους συνδρομητές σας.

Ποια οφέλη μπορείτε να λάβετε από έναν ιστότοπο συνδρομής?

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το τι κάνει για εσάς όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο μέλους.

 • Δημιουργήστε μια λίστα email με υψηλό ποσοστό αφοσίωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη του περιεχομένου σας και να επιτρέψετε την πρόσβαση μόνο από τους εγγεγραμμένους χρήστες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα συνδρομητών.
 • Δημιουργήστε την εξουσία σας. Όταν δημιουργείτε πολύτιμο περιεχόμενο για τα μέλη σας, σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε την εξουσία σας μέσα στη θέση σας. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα θεμέλιο για την πιστή πελατειακή σας βάση.
 • Κερδίστε ένα επαναλαμβανόμενο εισόδημα. Εάν μπορείτε να παροτρύνετε τα μέλη σας να πληρώσουν για τη συνδρομή τους, τότε οι δυνατότητες απόκτησης είναι ατελείωτες.

Τι να ψάξετε σε μια προσθήκη ιστότοπου μέλους?

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποια αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε όταν επιλέγετε τη σωστή προσθήκη μέλους για τον ιστότοπό σας.

Ευκολία στη χρήση

Εάν δεν είστε τεχνίτης και δεν θέλετε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, επιλέξτε ένα πρόσθετο που είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ελαφρύ πρόσθετο που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες, τότε μπορείτε να πάτε για ένα πλήρες πρόσθετο ή να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα.

Συμβατότητα

Δοκιμάστε πρώτα το plugin στην τοπική εγκατάσταση του WordPress πριν το εγκαταστήσετε στον ιστότοπο παραγωγής σας. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι η προσθήκη σας είναι συμβατή με το θέμα σας και άλλα εγκατεστημένα πρόσθετα.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις συγκεκριμένες δυνατότητές του, όπως οι δυνατότητες διαχείρισης συνδρομών, η λειτουργία περιεχομένου στάγδην και η υποστήριξη πύλης πληρωμής. Υπάρχουν πολλές προσθήκες μελών αλλά έχουν διαφορετικές δυνατότητες και δεν έχουν όλες τις συγκεκριμένες δυνατότητες που θα χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας.

Τώρα λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες προσθήκες ιστότοπων ιδιότητας μέλους WordPress.

1. Μέλος Τύπου

Το MemberPress είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα μελών για ιστότοπους WordPress. Είναι πιθανώς ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πρόσθετα μελών με όλες τις δυνατότητές του που θα χρειαστείτε για έναν ισχυρό, πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο συνδρομής.

Ποια είναι τα κορυφαία πλεονεκτήματα του MemberPress?

 • Η ρύθμιση είναι πολύ εύκολη και απλή. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα τις σελίδες σύνδεσης, τιμολόγησης, λογαριασμού και ευχαριστιών για τα μέλη σας.
 • Διαθέτει ισχυρό έλεγχο πρόσβασης όπου μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στις αναρτήσεις, τις σελίδες, τις κατηγορίες, τις ετικέτες και τα έγγραφα και τα αρχεία πολυμέσων σας.
 • Εάν πουλάτε διαδικτυακά μαθήματα, μπορείτε να ρίξετε σταγόνες το περιεχόμενό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να τα δουν τα μέλη σας μετά από μια συγκεκριμένη ώρα.
 • Ενσωματώνεται εύκολα με διαφορετικές υπηρεσίες μάρκετινγκ email, όπως MailChimp, AWeber, GetResponse και MadMimi. Εάν είστε σε podcasting, το MemberPress ενσωματώνεται επίσης με τις υπηρεσίες BluBrry και Amazon Web.
 • Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη υποστήριξη για Stripe, PayPal και Authorize.net.
 • Προσφέρει επίσης τη δημιουργία δυναμικών σελίδων τιμολόγησης με τα προ-κατασκευασμένα πρότυπα.
 • Σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τις ημερομηνίες λήξης του κουπονιού σας και σε ποια προϊόντα εφαρμόζονται. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ποσοστό έκπτωσης ή ένα σταθερό ποσό.

Μεταξύ των περιορισμών του, ωστόσο, είναι ότι περιορίζεται μόνο στην υποστήριξη των τριών πιο δημοφιλών πυλών πληρωμής. Επομένως, εάν βρίσκεστε σε μια χώρα χωρίς αυτές τις πύλες πληρωμής, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μια άλλη προσθήκη μέλους. Επίσης, χρειάζεται ακόμη περισσότερες ενσωματώσεις με άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες. Ωστόσο, μπορείτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να ενσωματώσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους.

Το MemberPress ξεκινά από 258 $ ετησίως σε κανονική τιμή.

Επισκεφτείτε το MemberPress

2. Συνδρομές WooCommerce

Το WooCommerce Memberships σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σύστημα συμμετοχής που είναι ενσωματωμένο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε να περιορίσετε το περιεχόμενό σας και να το στάξετε στα μέλη σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι ένα πρόσθετο WooCommerce, που σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα το πρόσθετο WooCommerce για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις Συνδρομές WooCommerce. Επιπλέον, εάν σκοπεύετε να δεχτείτε επαναλαμβανόμενες πληρωμές, τότε χρειάζεστε επίσης την προσθήκη WooCommerce Subscription.

Τι μπορούν να κάνουν οι συνδρομές WooCommerce για την επιχείρησή σας?

 • Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της προσθήκης είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα προϊόντα σας να είναι προσβάσιμα μόνο από τα μέλη σας και να τους παρέχετε εκπτώσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο.
 • Μπορείτε να προγραμματίσετε πότε το περιεχόμενό σας θα είναι ορατό στα μέλη σας.
 • Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε δωρεάν επιλογές αποστολής για τα μέλη σας και κουπόνια για μη μέλη.
 • Τα μέλη σας μπορούν εύκολα να μεταβούν στον πίνακα ελέγχου των μελών τους.
 • Μπορείτε να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε μέλη σε ένα αρχείο CSV.
 • Διαθέτει μια περιοχή Σημειώσεων Μέλους για να παρακολουθεί τις πληροφορίες και τα στοιχεία των πελατών για εύκολη επικοινωνία με τα μέλη σας.

Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει σε αυτό το πρόσθετο είναι ότι οι πληρωμές δεν είναι ενσωματωμένες. Επομένως, πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε τις πύλες πληρωμής WooCommerce σε μια επιπλέον τιμή.

Οι συνδρομές WooCommerce ξεκινούν από 149 $ ετησίως για έναν μόνο ιστότοπο.

Επισκεφτείτε το WooCommerce Memberships

3. Περιορισμός περιεχομένου Pro

Το Restrict Content Pro είναι ένα άλλο πρόσθετο ιδιότητας μέλους που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα έναν πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο συνδρομής. Είναι ένας ισχυρός διεκδικητής στον τομέα της προσθήκης μέλους, καθώς δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το πρόσθετο AffiliateWP και Easy Digital Downloads.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορεί να κάνει για τον ιστότοπο ιδιότητας μέλους του WordPress.

 • Ενσωματώνεται εύκολα με τον ιστότοπό σας στο WordPress.
 • Έχει ενσωματωμένες ενσωματώσεις με διαφορετικές πύλες πληρωμής, όπως PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe και Authorize.net.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς έκπτωσης όσους θέλετε και να προσφέρετε σταθερό ποσό ή ποσοστό εκπτώσεων.
 • Ένα άλλο καλό πράγμα με αυτό το πρόσθετο είναι ότι με τη λειτουργικότητά του, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση της συνδρομής σας.
 • Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα δεδομένα σας σε ένα αρχείο CSV.
 • Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτόματα email καλωσορίσματος στα νέα σας μέλη, επιβεβαίωση πληρωμής μέσω email και υπενθυμίσεις λήξης λογαριασμού.

Σε σύγκριση με άλλες προσθήκες μελών, θα δείτε ότι έχει λιγότερες ενσωματώσεις με άλλες υπηρεσίες τρίτων όπως ο πάροχος υπηρεσιών email. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιωθεί.

Η τιμολόγηση για τον περιορισμό περιεχομένου Pro ξεκινά από 99 $ ετησίως και μπορεί να φτάσει έως και 499 $ ετησίως, ανάλογα με τον αριθμό των πρόσθετων που περιλαμβάνονται και τον αριθμό των ιστότοπων που επιτρέπεται να εγκατασταθούν.

Επισκεφτείτε το Restrict Content Pro

4. Συνδρομές επί πληρωμή Pro

Το Paid Membership Pro είναι κατάλληλο για έναν ιστότοπο που παρέχει premium περιεχόμενο, συσχετισμούς, ενημερωτικά δελτία, συνδρομητικά προϊόντα και πολλά άλλα. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορείτε να κάνετε με το Paid Membership Pro.

 • Μπορείτε να ονομάσετε και να ελέγξετε την πρόσβαση των μελών σας στο περιεχόμενό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα μέλη σας ως χρυσό, ασήμι ή χάλκινο μέλος.
 • Ενσωματώνεται με κορυφαίες πύλες πληρωμής, όπως Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource και 2Checkout. Ο ιστότοπός σας χρειάζεται πιστοποιητικό SSL για να κάνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς ασφαλή.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε μια μοναδική πληροφορία τιμολόγησης για κάθε επίπεδο ιδιότητας μέλους.
 • Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο για κάθε επίπεδο συνδρομής.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με την απόδοση της συνδρομής σας.
 • Μπορείτε να επιτρέψετε στις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν το premium περιεχόμενό σας, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να εξακολουθεί να κατατάσσεται σε αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις μέσω email.
 • Το Paid Memberships Pro είναι ιδανικό για έναν απλό ιστότοπο. Ωστόσο, εάν έχετε έναν περίπλοκο ιστότοπο, τότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κοιτάξετε τα διαθέσιμα πρόσθετα εάν ταιριάζουν στις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, δεν λαμβάνετε την premium υποστήριξη και ενημερώσεις, καθώς και άλλα πρόσθετα που ίσως χρειαστείτε. Λοιπόν, ελέγξτε τις τιμές τους που ξεκινούν με 297 $ ετησίως.

Επισκεφθείτε το Paid Membership Pro

5. S2 Μέλος

Το S2Member είναι μια άλλη δωρεάν προσθήκη μέλους στο WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας. Έρχεται με πολλές εξωχρηματιστηριακές δυνατότητες που το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πρόσθετα.

Ας δούμε ποια είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης.

 • Είναι δωρεάν και μπορείτε να το δοκιμάσετε αν είναι καλύτερο για τον ιστότοπό σας. Παρόλο που οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, είναι μια καλή αρχή για τον ιστότοπό σας.
 • Μπορείτε να προγραμματίσετε την κυκλοφορία του περιεχομένου σας στα μέλη σας.
 • Υποστηρίζει PayPal με τη δωρεάν έκδοση του, και Stripe και Authorize.net με την premium έκδοση.
 • Ενσωματώνεται καλά με πρόσθετα κοινότητας όπως το BuddyPress και το bbPress.

Ωστόσο, επειδή προσφέρει πολλές δυνατότητες, μπορεί να υπάρξει μια απότομη καμπύλη μάθησης στο να πρέπει να τα καταλάβουμε ειδικά αν μόλις ξεκινήσετε.

Δεδομένου ότι η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες, μπορεί να θέλετε τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της premium έκδοσής της, η οποία ξεκινά με εφάπαξ χρέωση 89 $.

Επισκεφτείτε το S2Member

6. aMember Pro

Το aMember Pro είναι ένα άλλο ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο συνδρομής. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας πω αμέσως ότι δεν είναι μια εγγενής προσθήκη WordPress. Είναι ένα λογισμικό PHP που μπορεί να ενσωματωθεί στο WordPress.

Ακολουθούν ορισμένα από τα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον ιστότοπο συμμετοχής σας:

 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστα επίπεδα συμμετοχής και στοιχεία.
 • Σας επιτρέπει να παραδίδετε το περιεχόμενό σας σταδιακά.
 • Είναι ενσωματωμένο σε διαφορετικές πύλες πληρωμής, όπως PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio και πολλά άλλα.
 • Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τους πελάτες και τις συνδρομές τους.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τους πελάτες σας και την απόδοση των μελών.
 • Διατίθενται γλωσσικές μεταφράσεις για ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά, κινέζικα και ελληνικά.

Ένα πράγμα που μπορείτε πιθανώς να αντιμετωπίσετε με αυτήν την προσθήκη είναι ζητήματα συμβατότητας με άλλες προσθήκες WordPress στον ιστότοπό σας. Λοιπόν, να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με αυτό.

Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόσθετο με μια εφάπαξ πληρωμή 179,95 $ κανονική τιμή.

Επισκεφτείτε το aMember Pro

συμπέρασμα

Εάν χρειάζεστε ένα πιο απλό και ελαφρύ πρόσθετο συνδρομής για τον ιστότοπό σας, ελέγξτε το Restrict Content Pro. Αλλά αν χρειάζεστε μια πιο περιεκτική, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το MemberPress.

Θυμηθείτε, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε πρώτα στο τοπικό σας WordPress ή σε περιβάλλον σταδιοποίησης για να βεβαιωθείτε ότι παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στα μέλη σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map