Ανασκόπηση θεμάτων Astra WordPress – Το ιδανικό θέμα για αρχάριους

Είναι λεπτό, εξαιρετικά προσαρμόσιμο και πάνω απ ‘όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό είναι το μάντρα μας στο Astra – ένα θέμα WordPress που είναι τόσο δυναμικό που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε – έναν ιστότοπο ιστολογίου / χαρτοφυλακίου ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Πράγματι, είναι ένα ιδανικό θέμα για αρχάριους που ασχολούνται με το WordPress.


Περισσότεροι από 300.000 ιστότοποι χρησιμοποιούν το θέμα Astra και αυτός ο αριθμός αυξάνεται κατά 1k την ημέρα. Επιπλέον, υποστηρίζει δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας σελίδων όπως Beaver Builder, Divi και Elementor. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Εάν δεν είστε σχεδιαστής, τότε μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε προ-ενσωματωμένα πρότυπα υψηλής ποιότητας και να ολοκληρώσετε τον ιστότοπό σας με λίγα μόνο κλικ.

Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές δωρεάν επεκτάσεις ανάλογα με το τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Και, αν θέλετε πιο προηγμένες λειτουργίες για τον ιστότοπό σας, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Astra Pro.

Λοιπόν, αξίζει η Astra τη διαφημιστική εκστρατεία; Και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας?

Ας ρίξουμε μια ματιά στο θέμα του Astra, γιατί είναι τόσο δημοφιλές και ποια οφέλη μπορείτε να λάβετε όταν κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση του θέματος.

Οι δημιουργοί του Astra

Το Astra είναι το πιο προσαρμόσιμο και ελαφρύ θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το Brainstorm Force – το οποίο είναι επίσης η ομάδα πίσω από τα πρόσθετα, όπως το Convert Pro (email optin και lead generasi plugin), το Schema Pro (schema markup plugin) και το WP Portfolio (portfolio plugin ).

Το Brainstorm Force έκανε το Astra να ενσωματώνεται εύκολα και αποτελεσματικά με τους δημιουργούς σελίδων με τα Ultimate Add-ons για το Beaver Builder και Ultimate Add-ons για τις επεκτάσεις Elementor plugin.

Το Brainstorm Force είναι επίσης πολύ ενεργό στην κοινότητα του WordPress και στην παρακολούθηση του WordCamps. Επιπλέον, ενημερώνουν τακτικά τις δωρεάν προσθήκες WordPress.

Έτσι, μπορείτε αναμφίβολα να βασιστείτε στην ποιότητα της παραγωγής που παράγει αυτή η ομάδα.

Τι μπορείτε να πάρετε από το Astra?

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Astra, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Εάν χρησιμοποιείτε το Astra, ο ιστότοπός σας και έχετε μόνο τα προεπιλεγμένα δεδομένα WordPress. ο ιστότοπός σας θα φορτώσει σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο.

Γιατί είναι αυτό? Απενεργοποίησαν το jQuery και κράτησαν τους πόρους κάτω από 50kb.

Χρησιμοποιώ το θέμα Astra, για τον ιστότοπό μου και φορτώνει για λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Εάν τυχαίνει να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μου, θα δείτε πολλές εικόνες και βίντεο, αλλά για να φορτώσει πάντα λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Astra μοναδικό είναι ότι υποστηρίζει πολλούς δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων WordPress. Εκτός από τους Elementor και Beaver Builder, υποστηρίζει επίσης Thrive Architect, Divi, Brizy, WPBakery (πρώην Visual Composer) και Gutenberg. Μιλώντας για τους δημιουργούς σελίδων, εδώ είναι η γνώμη μας για το Elementor εναντίον Beaver Builder και μια πολύ λεπτομερή κριτική για το Brizy που ίσως θέλετε να δείτε.

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να εισαγάγετε σχέδια ιστότοπων από τους ιστότοπους Astra Starter, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε Elementor, Beaver Builder, Brizy ή Gutenberg για επεξεργασία.

Γνωρίζατε ότι πολλά θέματα WordPress δεν υποστηρίζουν τους σύγχρονους δημιουργούς σελίδων; Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ελκυστική σελίδα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, αλλά δεν λειτουργεί με το ενεργοποιημένο θέμα WordPress.

Λοιπόν, τυχεροί αν χρησιμοποιείτε το θέμα Astra επειδή δεν πρόκειται ποτέ να ανησυχείτε για αυτό το σενάριο.

Όταν ενεργοποιείτε το Astra στον ιστότοπό σας και όταν επεξεργάζεστε τις αναρτήσεις, τις σελίδες σας ή άλλους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, θα δείτε ότι υπάρχουν ρυθμίσεις Astra στο πλαίσιο ρυθμίσεων.

Είναι υπέροχο όταν μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας ανά σελίδα, σωστά; Και αυτό μπορείτε να κάνετε με το Astra. Ακόμα κι αν δεν είστε τεχνικοί, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας μέσω του εργαλείου προσαρμογής θέματος WordPress.

Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην κατασκευή του ιστότοπού σας, τότε μπορείτε να εισαγάγετε τα προκατασκευασμένα σχέδια ιστότοπων της Astra. Απλώς ενεργοποιήστε το πρόσθετο Astra Starter Sites και επιλέξτε τα πρότυπα που σας αρέσουν.

Εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να επιλέξετε από περίπου 35 σχέδια. Αλλά αν είστε σε επαγγελματική έκδοση, υπάρχουν περίπου 70 σχέδια διαθέσιμα. Έτσι, είτε ο ιστότοπός σας προορίζεται για το ιστολόγιό σας, την επιχείρησή σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή το χαρτοφυλάκιο, μπορείτε πάντα να έχετε τη σχεδίαση που ταιριάζει στον ιστότοπό σας.

Οι αρχάριοι μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση χρησιμοποιώντας το Astra. Ωστόσο, εάν είστε προγραμματιστής, σίγουρα θα απολαύσετε τη χρήση του Astra.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων με το Astra και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WooCommerce. Ακολουθεί τα πρότυπα των Οδηγιών προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG) 2.0, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές για SEO. Υποστηρίζει επίσης μετάφραση και RTL (δεξιά από αριστερά).

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε άγκιστρα και φίλτρα για να εισάγετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας εύκολα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόσθετο Astra Hooks, εάν δεν είστε τεχνικοί.

Πώς προσαρμόζετε το Astra?

Πού μπορείτε να λάβετε ένα αντίγραφο του θέματος Astra για εγκατάσταση στον ιστότοπό σας; Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε είτε να το κατεβάσετε από WordPress.org.

Ή απλώς αναζητήστε το από την περιοχή θεμάτων του πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Τώρα, εάν θέλετε να εισαγάγετε τα προκατασκευασμένα πρότυπα σχεδίασης, απλώς εγκαταστήστε το πρόσθετο Astra Starter Sites WordPress και επιλέξτε από το σχέδιο που σας αρέσει.

Μόλις εγκαταστήσετε το θέμα Astra, κάτω από το μενού Εμφάνιση στον πίνακα ελέγχου του WordPress, θα δείτε τις επιλογές Astra.

Από εκεί, θα δείτε διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να διαμορφώσετε ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σας. Θα βρείτε επίσης επισημάνσεις “μου αρέσει” στα δωρεάν και premium πρόσθετα που βοηθούν στην επέκταση της λειτουργικότητας του θέματος Astra.

Αυτές οι επιλογές προσαρμογής θα ανακατευθύνουν στο εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress. Αυτό είναι καλό γιατί μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις αλλαγές που κάνετε σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε ακόμη να δείτε πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας όταν χρησιμοποιείτε tablet ή κινητά.

Ο προσαρμογέας θέματος WordPress περιέχει πολλές ενότητες και υποενότητες που σας διευκολύνουν να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που θέλετε να διαμορφώσετε. Ωστόσο, εάν εξακολουθεί να σας μπερδεύει, ίσως θελήσετε να προσθέσετε μια λειτουργία αναζήτησης στο εργαλείο προσαρμογής σας χρησιμοποιώντας το Αναζήτηση προσαρμογέα συνδέω.

Εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση στο υπέρ έκδοση ή εγκαταστήστε πρόσθετα πρόσθετα, θα δείτε μερικές ακόμη επιλογές στο εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress.

Ιστότοποι εκκίνησης Astra

Όπως έχω πει, εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στο σχεδιασμό του δικού σας ιστότοπου, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Ιστότοποι εκκίνησης Astra δωρεάν προσθήκη για να επιλέξετε μια σχεδίαση ιστότοπου που θέλετε.

Μπορείτε να βρείτε το μενού Ιστότοποι Astra κάτω από την «Εμφάνιση» του πίνακα ελέγχου του WordPress μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιος δημιουργός σελίδων χρησιμοποιείτε: Gutenberg, Brizy, Beaver Builder ή Elementor.

Λάβετε υπόψη ότι το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον ιστότοπό σας, επειδή κάθε σχέδιο δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη προσθήκη δημιουργού σελίδων.

Μόλις επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων, θα εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα σχέδια ιστότοπων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Μπορείτε επίσης να τα φιλτράρετε με βάση τον τύπο σχεδίασης: Όλα, Ιστολόγιο, Επιχείρηση, ηλεκτρονικό εμπόριο, Δωρεάν και Άλλα.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι ορισμένα πρότυπα σχεδίασης έχουν την ετικέτα “Agency”. Αυτό σημαίνει μόνο ότι είναι ένα premium σχέδιο που διατίθεται στο Astra Pro.

Όμως, σας λέω, είτε πρόκειται για δωρεάν είτε για premium έκδοση, αυτά τα σχέδια είναι υψηλής ποιότητας.

Κάντε κλικ σε ένα από τα σχέδια και θα λάβετε μια προεπισκόπηση του πώς φαίνεται, καθώς και ποιες προσθήκες απαιτούνται για να λειτουργήσει αυτό.

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Εγκατάσταση προσθηκών” στο επάνω ή κάτω μέρος της σελίδας για να εγκαταστήσετε όλες αυτές τις απαιτούμενες προσθήκες. Εάν η προσθήκη έχει ήδη εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί στον ιστότοπό σας πριν από την εισαγωγή του προτύπου σχεδίασης, θα επισημανθεί ως Ενεργό.

Μόλις εγκαταστήσετε όλες τις απαιτούμενες προσθήκες, κάντε κλικ στο κουμπί “Εισαγωγή αυτού του ιστότοπου”. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο προειδοποίησης, που θα σας υπενθυμίζει ότι πρόκειται να εισαγάγετε τη σχεδίαση του ιστότοπου στον ιστότοπό σας και να αντικαταστήσετε το υπάρχον περιεχόμενο.

Εάν είστε βέβαιοι για τη σχεδίαση του ιστότοπου που έχετε επιλέξει, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “OK” και θα εισαχθεί στον ιστότοπό σας μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις ολοκληρωθεί η εισαγωγή, μπορείτε τώρα να δείτε τον ιστότοπό σας κάνοντας κλικ στο “Τέλος! Κουμπί “Προβολή ιστότοπου”.

Επέκταση του Astra με δωρεάν προσθήκες

Επιστρέψτε στις Επιλογές Astra κάτω από το μενού Εμφάνιση του πίνακα ελέγχου του WordPress και θα δείτε μια ενότητα που παραθέτει όλες τις δωρεάν προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επέκταση της λειτουργικότητας του θέματος Astra.

Αυτά τα πρόσθετα αναπτύχθηκαν από το Brainstorm Force εκτός από το πρόσθετο Unlist Posts & Pages που δημιουργήθηκε από τον Nikhil Chavan.

Πέντε από αυτές τις δωρεάν προσθήκες αναπτύχθηκαν ρητά για το Astra.

Γιατί αυτά δεν περιλαμβάνονται στο κύριο θέμα; Λοιπόν, επειδή οι προγραμματιστές πρέπει να διατηρήσουν την βασική έκδοση όσο πιο ελαφριά γίνεται.

Έτσι, για παράδειγμα, εάν ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Astra Hooks, θα προστεθεί μια νέα ενότητα Hooks στο εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress. Σας βοηθά να εισαγάγετε εύκολα συντομεύσεις, JavaScript και περιεχόμενο.

Εάν θέλετε να δείτε τις θέσεις αγκίστρου στο θέμα σας Astra, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Astra Theme Hooks.

Η μαζική επεξεργασία Astra σάς βοηθά να επεξεργάζεστε ταυτόχρονα τις ρυθμίσεις Astra Meta σε πολλές αναρτήσεις ή σελίδες.

Το Banner αρχικής σελίδας για το θέμα Astra σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα banner στην αρχική σας σελίδα.

Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένα αρχεία γραμματοσειρών και γραμματοσειρές Typekit, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις προσθήκες προσαρμοσμένων γραμματοσειρών και προσαρμοσμένων γραμματοσειρών Typekit.

Εάν χρησιμοποιείτε το Gutenberg και θέλετε να έχετε επιπλέον μπλοκ, όπως διάταξη ανάρτησης, τιμοκατάλογο και infobox, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Ultimate Addons για το Gutenberg.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πλευρικές γραμμές, τότε το πρόσθετο Sidebar Manager μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Εάν θέλετε να αποκρύψετε συγκεκριμένες σελίδες στον ιστότοπό σας από μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιήστε την προσθήκη Unlist Posts & Pages.

Η προσθήκη Templator σάς βοηθά να αποθηκεύσετε τα πρότυπα και τις σελίδες σας στο cloud, ώστε να μπορείτε να τα εξαγάγετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Είναι διαθέσιμο μόνο για Elementor, αλλά σύντομα θα προσθέσουν υποστήριξη για Divi και Beaver Builder.

Astra Pro

Ενώ η δωρεάν έκδοση του Astra είναι εξαιρετικά εκπληκτική, φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε με την premium έκδοση.

Θα έχετε πρόσβαση σε πιο ισχυρές δυνατότητες για τη δημιουργία επαγγελματικών ιστότοπων με ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο.

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Astra Pro, μπορείτε να ξεκλειδώσετε συνολικά 18 επαγγελματικές ενότητες που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Η ενότητα Colors & Background σας επιτρέπει να ορίσετε τα χρώματα σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού σας (όπως τα βασικά χρώματα, κεφαλίδα, υποσέλιδο, περιεχόμενο, ιστολόγιο και πλευρική γραμμή).

Η ενότητα Τυπογραφία σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να μορφοποιήσετε τις γραμματοσειρές σας με τον τρόπο που θέλετε. Η μονάδα Spacing, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το διάστημά σας για περιθώρια και βάσεις.

Η ενότητα Blog Pro σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το ιστολόγιό σας και τις σελίδες αρχειοθέτησης προβάλλοντας ένα βιογραφικό συγγραφέα ή φορτώνοντας μια προηγούμενη ανάρτηση ιστολογίου κάτω από την τρέχουσα.

Η ενότητα Custom Layouts σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε προσαρμοσμένες διατάξεις για την κεφαλίδα, το υποσέλιδο, τις θέσεις αγκίστρου και τις 404 σελίδες, ώστε να μπορείτε εύκολα να τις προσθέσετε σε άλλα μέρη του ιστότοπού σας.

Η ενότητα Διάταξη ιστότοπου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συνολική διάταξη του ιστότοπού σας. Η διάταξη που επιλέξατε θα εφαρμοστεί στο εξωτερικό περιτύλιγμα του ιστότοπού σας.

Εάν έχετε μια μεγάλη ιστοσελίδα, ίσως θελήσετε να προσθέσετε ένα κύλιση στο επάνω κουμπί κάτω αριστερά ή το κουμπί δεξιά της σελίδας σας, έτσι ώστε οι χρήστες σας να μπορούν να επιστρέψουν γρήγορα στην κορυφή της σελίδας σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας την ενότητα Scroll To Top που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εικονίδιο σας.

Η ενότητα Footer Widgets έχει διαφορετικές διατάξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την περιοχή του υποσέλιδου σας. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το υποσέλιδο με βάση τις προτιμήσεις σας.

Εάν πουλάτε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με τις Ενότητες ενοποίησης για WooCommerce, Easy Digital Downloads, LearnDash και LifterLMS.

Η μονάδα Λευκής ετικέτας σάς επιτρέπει να επαναπροσδιορίσετε το Astra ως δικό σας προϊόν. Εάν είστε εταιρεία σχεδιασμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενότητα για να αποτρέψετε τους πελάτες σας να γνωρίζουν ποιο θέμα WordPress χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία ιστότοπων.

Τώρα, ποιος είναι ενθουσιασμένος; Πρέπει να αστειεύεστε αν λέτε ότι όχι.

Τιμές Astra Pro

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Τι γίνεται όμως με την τιμή; Πόσο θα σας κοστίσει να αποκτήσετε όλες αυτές τις δυνατότητες?

Λοιπόν, μην εκπλαγείτε όταν σας λέω ότι το Astra Pro ξεκινά με μόλις 59 $ ετησίως. Εναλλακτικά, μπορείτε να το αγοράσετε για πρόσβαση καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής που ξεκινά από 249 $.

Πολύ προσιτό, σωστά?

Όλα τα πακέτα Astra Pro συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% 14 ημερών, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε το θέμα σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Θα λάβετε επίσης premium υποστήριξη όταν αγοράζετε το πακέτο Astra Pro.

Εάν θέλετε περισσότερα πρότυπα σχεδίασης ιστότοπου και πρόσθετο πρόσθετο WP Portfolio, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Mini Agency Bundle, το οποίο είναι 169 $ ετησίως ή 499 $ για πρόσβαση σε όλη τη ζωή. Μπορείτε επίσης να έχετε είτε το Ultimate Addons για Elementor είτε το Ultimate Addons για το Beaver Builder, εξαρτάται από το τι επιλέγετε να έχετε.

Πρόσθετα πρόσθετα όπως το Convert Pro και το Schema Pro περιλαμβάνονται στο πλήρες πακέτο Agency που είναι 249 $ ετησίως ή 699 $ για πρόσβαση σε όλη τη ζωή.

Λοιπόν, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε?

Πάντα λέω ότι αυτό που σας ταιριάζει είναι αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Εάν μόλις ξεκινήσετε, τότε ίσως να μην χρειάζεστε όλες τις πρόσθετες δυνατότητες. Μπορείτε απλά να ξεκινήσετε με το πακέτο entry-level Astra Pro.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε μεμονωμένες προσθήκες. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε το Ultimate Addons για Elementor plugin, μπορείτε να το πάρετε με 49 $ ετησίως έως και 249 $ ετησίως, ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερα πρόσθετα, θα ήταν καλύτερα να κάνετε αναβάθμιση είτε στο Mini Agency Bundle είτε στο Agency Bundle.

συμπέρασμα

Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε παρά θαυμασμό στο θέμα του Astra. Είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν θέματα WordPress εκεί έξω.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση, είμαι σίγουρος ότι θα αναβαθμίσετε τελικά την premium έκδοση, επειδή δεν μπορείτε να έχετε αρκετές από τις φανταστικές δυνατότητες που προσφέρει η Astra.

Τι περιμένεις? Προχωρήστε, δημιουργήστε αυτόν τον ιστότοπο και εντυπωσιάστε τους χρήστες και τους πελάτες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector