Dropshipping Made Easy: Πλήρης οδηγός βήμα προς βήμα για WordPress

Εάν πιστεύετε ότι το dropshipping είναι αυτό που είναι γραμμένο στα αστέρια για εσάς, τότε προσαρμόστε το βαγόνι σας στην προσπάθειά μας για έναν απόλυτο οδηγό dropshipping με βάση το WooCommerce για να βοηθήσετε τους νεοφερμένους του ηλεκτρονικού εμπορίου που αγωνίζονται σε αυτό το εγχείρημα. Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε το δρόμο σας για την οικοδόμηση ενός κερδοφόρου καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.


Για αρχάριους, ας μετατρέψουμε τον ιστότοπό σας WordPress σε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα WooCommerce και AliDropship. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός εάν θέλετε να ξεκινήσετε το WooCommerce Dropshipping.

Αναρωτιέστε τι κάνει το WooCommerce ανώτερο για την αποστολή στο Shopify?

 1. Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος δημιουργίας καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.
 2. Εάν είστε αρχάριος και έχετε πολύ συνείδηση ​​του προϋπολογισμού, το WooCommerce έχει το χαμηλότερο κόστος εισόδου ή ακόμη και τα προγράμματα freemium.
 3. Δεν έχει περιορισμούς και περιορισμούς στα προϊόντα που θα θέλατε να πουλήσετε (Τα καταστήματα Shopify ζητούν από τους χρήστες να ακολουθήσουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τους Όρους Πληρωμής τους ή πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 2% χρέωση για όλες τις συναλλαγές σας).

Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας μακρύς και λεπτομερής οδηγός αποστολής, τον έχουμε χωρίσει σε διάφορες ενότητες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας την παρακάτω πλοήγηση:

Contents

Τι είναι το Dropshipping?

Ας μιλήσουμε πρώτα για τα βασικά. Τι είναι το dropshipping?

Το Dropshipping είναι μια μέθοδος διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού όπου ένας πωλητής δεν διατηρεί απόθεμα του συγκεκριμένου προϊόντος στο κατάστημά του. Αντ ‘αυτού, οι πωλητές μεταβιβάζουν την παραγγελία του πελάτη σε τρίτο μέρος ή σε άλλους χονδρεμπόρους που στη συνέχεια αποστέλλουν απευθείας τα αγαθά στον πελάτη.

Λοιπόν, πώς θα κερδίζετε, ως αποστολέας ή λιανοπωλητής;?

Κερδίζετε από τη διαφορά μεταξύ της τιμής χονδρικής και της λιανικής τιμής. Μερικές φορές, μπορείτε να κερδίσετε με προμήθεια βάσει της συμφωνίας τους με τον χονδρέμπορο.

Το Dropshipping μειώνει τις ανησυχίες ότι υπάρχει αποθήκη ή αγορά αποθέματος χύμα.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα του dropshipping?

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την υποστήριξη της επιχείρησης dropshipping σε σύγκριση με το παραδοσιακό επιχειρηματικό σχέδιο. Στο παραδοσιακό σύστημα, ο πωλητής αποθηκεύει τα προϊόντα του στην αποθήκη του, δημιουργεί έναν ιστότοπο και όταν ένας πελάτης αγοράζει από τον ιστότοπό του, ο πωλητής παίρνει το προϊόν στην αποθήκη και το στέλνει στον πελάτη. Όταν πηγαίνετε με dropshipping, εδώ είναι τα προνόμια:

 • Απαιτεί χαμηλή επένδυση και γενικά έξοδα – σε αντίθεση με την παραδοσιακή επιχείρηση, η οποία απαιτεί σημαντικό κεφάλαιο για να αρχίσει να αγοράζει τα αποθέματα για πώληση, άλλα τέλη όπως τέλη αποθήκευσης, σήμανση και άλλες απαιτήσεις.
 • Εύκολο να ξεκινήσετε – η κατασκευή ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ πιο εύκολη από τις παραδοσιακές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για συμβάσεις μίσθωσης του καταστήματός σας, παρόχους αποστολών, παρακολούθηση αποθέματος για λογιστικούς σκοπούς και πολλά άλλα.
 • Ευέλικτη τοποθεσία – ως επιχείρηση αποστολής ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα κλειδωθείτε σε τοποθεσίες επιχειρήσεων. Μπορείτε να μεταφέρετε όποτε θέλετε.
 • Δυνατότητα κλιμάκωσης – το μόνο που χρειάζεται να κλιμακώσετε είναι η ικανότητά σας να προσφέρετε υποστήριξη πελατών και ικανοποίηση.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του dropshipping?

Το κύριο μειονέκτημα αυτού του τύπου επιχείρησης είναι το κέρδος και το περιθώριο, τα οποία μπορούν να σας στοχεύσουν με δύο τρόπους:

 • Ο προμηθευτής σας ενδέχεται να χρεώσει υψηλότερη τιμή, δεδομένου ότι χειρίζεται την ολοκλήρωση του προϊόντος.
 • Εάν το προϊόν σας δεν είναι πολύ μοναδικό και εύκολο στην πώληση, μπορεί να βρείτε πολλούς ανταγωνιστές σε αυτόν τον κλάδο και μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές στους πελάτες. Αυτός ο παράγοντας μπορεί επίσης να βλάψει τα περιθώριά σας.

Τα προβλήματα αποστολής, τα σφάλματα προμηθευτή και τα ζητήματα αποθέματος συγκαταλέγονται επίσης στα μειονεκτήματα της πτώσης. Εάν ο προμηθευτής σας χάσει την παραγγελία, εσείς, ως dropshipper, θα είστε υπεύθυνοι για την ευθύνη και το λάθος.

Στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το dropshipping

Το Dropshipping δεν είναι η τέλεια επιχείρηση, αλλά είναι εξαιρετικό για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση πώλησης στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, ποια είναι τα πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αυτήν την επιχειρηματική δραστηριότητα?

Στοιχείο # 1: Προϊόντα και προμηθευτές Dropshipping

Φυσικά, πρέπει πάντα να αρχίζετε να βρίσκετε τα ποιοτικά προϊόντα που μπορείτε να κάνετε σταγονίδια. Τώρα, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 1. Το ίδιο το προϊόν – Πρέπει να σκεφτείτε και να βρείτε προϊόντα που έχουν ζήτηση στην εξειδικευμένη αγορά σας. Βρείτε ένα προϊόν που θέλουν οι άνθρωποι, αλλά δεν έχουν πολλούς ανταγωνιστές πωλητές.
 2. Ένας αξιόπιστος προμηθευτής – Ο προμηθευτής έχει τεράστια επίδραση στην επιχείρησή σας. Πρέπει να βρείτε τον σωστό προμηθευτή όχι μόνο επειδή προσφέρει τα προϊόντα, αλλά πρέπει επίσης να είναι αξιόπιστος όσον αφορά την αποστολή και την επικαιρότητα.

Στοιχείο # 2: Το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Αφού βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή και προϊόν για την επιχείρησή σας, πρέπει να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να προβάλλετε και να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Οι περισσότεροι πωλητές κάνουν τη δουλειά τους στο Amazon ή στο eBay, αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Δεν το προτείνω.

Μπορείτε απλά να δημιουργήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με τη δική σας προσωπική πινελιά μοναδικότητας. Θα χάσετε το ενσωματωμένο κοινό του Amazon, αλλά έχει σίγουρα περισσότερα πλεονεκτήματα:

 1. Μπορείτε να έχετε τη δική σας επωνυμία – Με το δικό σας κατάστημα, δεν χρειάζεται να ανταγωνίζεστε απευθείας με τους πωλητές για να προσφέρετε τα ίδια προϊόντα σε αντίθεση με το Amazon ή το eBay.
 2. Μπορείτε να δημιουργήσετε μακροπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία – Με το δικό σας κανάλι μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα email σας, η οποία θεωρείται μια από τις υψηλότερες αποδόσεις της επένδυσης.
 3. Έχετε τον έλεγχο – Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού είστε ιδιοκτήτης του καταστήματος και έχετε τον πλήρη έλεγχο του. Επομένως, τα ζητήματα με το Amazon ή το eBay δεν θα σας επηρεάσουν.

Γιατί το WooCommerce μέσω του Shopify

Λοιπόν, το Shopify είναι πολύ εμπορευματοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μια ποιοτική ομάδα μάρκετινγκ που πληρώνεται μέσω προμήθειας. Η προμήθειά τους καλύπτεται όταν πληρώνετε για το κόστος εγγραφής σε αυτήν την πλατφόρμα.

Το WooCommerce, από την άλλη πλευρά, είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι μια ενσωματωμένη πλατφόρμα στο WordPress και ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress.

Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα μοναδικό, επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, καθώς δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις και είναι σχεδόν εύκολο να το χρησιμοποιήσετε. Προχωρήστε προς ο αναλυτικός οδηγός μας για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WooCommerce, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Κύριοι λόγοι για τους οποίους το WooCommerce είναι καλύτερο

1. Τιμολόγηση

Το WordPress και το WooCommerce είναι σίγουρα δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να διαχειριστείτε ένα κατάστημα WooCommerce είναι να αγοράσετε το δικό σας web hosting, το οποίο θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται ως επένδυση. Χρειάζονται μόνο $ 5 ανά μήνα, ανάλογα με το πακέτο που θα χρειαστείτε.

Εάν ο προϋπολογισμός είναι πολύ περιορισμένος αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το WooCommerce είναι μια δωρεάν προσθήκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με λιγότερα από 100 $. Η καλύτερη φιλοξενία και η αναβάθμιση στην έκδοση premium του WooCommerce μπορούν να έρθουν αργότερα όταν η επιχείρησή σας αρχίσει να αυξάνεται.

Από την άλλη πλευρά, το Shopify απαιτεί 29 $ ανά μήνα. Το Shopify δεν πειράζει εάν η επιχείρησή σας μόλις ξεκινά ή οι πωλήσεις σας δεν αυξάνονται. θα πάρουν ακόμα τα 29 $ το μήνα. Τα θέματα Premium Shopify ξεκινούν από 140 $ ανά μήνα.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε περισσότερες δυνατότητες στο κατάστημά σας, σίγουρα θα χρεώσουν μια τιμή για τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε στη βελτίωση του καταστήματός σας. Έτσι, εάν ψάχνετε για εκκίνηση με χαμηλότερο κόστος, το WooCommerce είναι το καλύτερο για εσάς.

2. Ευελιξία

Φτηνός? Ναι, το WooCommerce μπορεί να είναι δημοφιλές για να ονομάζεται φτηνό, αλλά όταν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά του, είναι η βόμβα!

Το WooCommerce προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία από το Shopify. Στο Shopify, μπορείτε να κάνετε μόνο ό, τι θέλουν να κάνετε με ελάχιστη πρόσβαση. Όμως, στο WooCommerce, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, με ένα ευρύ φάσμα πρόσβασης σε αυτήν την πλατφόρμα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τεχνική γνώση για να είστε ευέλικτοι. Το WooCommerce και το WordPress προσφέρουν πολλά πρόσθετα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, είτε δωρεάν είτε premium. Μπορείτε να επιλέξετε όσα πρόσθετα θέλετε. Οποιαδήποτε προσθήκες μπορείτε να σκεφτείτε, μπορείτε να κάνετε αίτηση για να κάνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο εντυπωσιακό από αυτό που έχουν οι ανταγωνιστές σας.

3. Χωρίς περιορισμούς προϊόντων

Το WooCommerce δεν είναι μόνο δωρεάν όταν πρόκειται για πληρωμή, αλλά σας δίνει επίσης την ελευθερία να πουλάτε τα προϊόντα που θέλετε.

Η Shopify σας ζητά να συμμορφωθείτε με τους όρους υπηρεσίας τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται η πώληση ορισμένων αντικειμένων σε αυτήν την πλατφόρμα. Το Shopify διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα πληρωμών, αλλά δεν σας περιορίζουν να μην το χρησιμοποιήσετε. Ένα άλλο πράγμα είναι εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική πύλη πληρωμής, θα σας χρεώσουν 2% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε.

Ορισμένα προϊόντα που απαγορεύονται στο Shopify είναι επεκτάσεις μαλλιών, σεξουαλικά παιχνίδια, ηλεκτρονικά τσιγάρα κ.λπ..

Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το Shopify, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανόνες κάποιου άλλου και εάν αποφασίσει να αλλάξει τις διατάξεις του, είστε βιδωμένοι και κολλημένοι.

Σε σύγκριση με το WooCommerce, είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Είστε αυτός που θα δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες, χωρίς περιορισμό στα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε από ένα ποικιλία προσθηκών πύλης πληρωμής.

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Dropshipping WooCommerce

Τώρα, εδώ είναι τα πράγματα που χρειάζεστε, αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε το κατάστημά σας με το WooCommerce.

1. Φιλοξενία και όνομα τομέα

Ένα όνομα τομέα είναι συνήθως η μόνιμη διεύθυνση που σας αναγνωρίζει στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, mydropshipstore.com.

Εδώ είναι η συμβουλή. Το όνομα τομέα σας πρέπει να είναι:

 • Σχετικό
 • Αξιομνημόνευτος
 • Επωνυμία

Εάν έχετε πλέον ένα όνομα τομέα, το επόμενο πράγμα στη λίστα είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων. Βρείτε έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας που θα αποθηκεύει τα αρχεία σας στους διακομιστές τους. Μια ισχυρή υπηρεσία φιλοξενίας θα κάνει τον ιστότοπό σας WordPress / WooCommerce να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη για τη φιλοξενία ιστού, ρίξτε μια ματιά στο SiteGround επειδή προσφέρουν:

 • Προσιτή τιμή – για όλο το χρόνο, πρέπει να πληρώσετε μόνο 70 $.
 • Εξαιρετική απόδοση – ποιος δεν θα ήθελε να έχει γρήγορη φόρτωση σελίδας; Λοιπόν, το SiteGround το προσφέρει επίσης!
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL – ένα από τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα πιστοποιητικό SSL. Με το SiteGround, το προσφέρουν στους συνδρομητές τους δωρεάν.
 • Εύκολη εγκατάσταση WordPress – μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε το κατάστημά σας με δική σας ευκολία.
 • Εξαιρετική υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου – σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα, η ομάδα υποστήριξής τους είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει.

Το SiteGround σάς δίνει επίσης την επιλογή να αγοράσετε το όνομα τομέα σας με μόνο 15 $ ετησίως. Όχι κακό, σωστά?

Επισκεφτείτε το SiteGround

2. WordPress και WooCommerce Plugin

Μπορείτε να κατεβάσετε το WordPress και το WooCommerce Plugin στο WordPress.org δωρεάν. Πρέπει να κατεβάσετε και τα δύο λογισμικά στον κεντρικό υπολογιστή σας, αλλά εάν επιλέξετε SiteGround ως φιλοξενία ιστοσελίδων σας, θα κάνουν τα πάντα για εσάς.

3. Ένα θέμα WordPress / WooCommerce με γνώμονα τη μετατροπή

Το ποσοστό των επισκεπτών του ιστότοπου που πραγματοποιεί μια αγορά είναι το ποσοστό μετατροπών του καταστήματός σας. Αν θέλετε να έχετε υψηλότερη μετατροπή, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα θέμα WooCommerce που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Τα premium θέματα μπορούν να αγοραστούν από 60 έως 100 $, αλλά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, υπάρχουν πολλά δωρεάν θέματα WooCommerce για να διαλέξετε.

4. Προαιρετικό: Ένα ειδικό πρόσθετο WooCommerce Dropshipping

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της επιχείρησης που θέλετε να δημιουργήσετε με τους προμηθευτές σας. Αν θέλετε να επεκτείνετε το κατάστημά σας σε μεγαλύτερα προϊόντα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ειδικό WooCommerce Plugin που σας συνδέει απευθείας με τους Προμηθευτές AliExpress.

Ωστόσο, εάν πουλάτε μόνο μερικά προϊόντα με έναν μόνο προμηθευτή, μπορείτε να διατηρήσετε την κανονική λειτουργικότητα του WooCommerce.

Πώς να βρείτε προμηθευτές και προϊόντα DropShipping

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη στην εύρεση του κατάλληλου προμηθευτή και προϊόντων που θα μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.

Πώς να γνωρίζετε εάν ένα προϊόν είναι καλό για Dropship

Κάθε έμπορος λιανικής ψάχνει για ένα προϊόν που να είναι καλό για το dropship. Δύο σχετικοί δείκτες για την επιλογή ενός προϊόντος που έχει τη δυνατότητα να είναι επιτυχής στο dropshipping:

 • Προϊόντα που είναι αρκετά γνωστά στην αγορά αλλά έχουν λίγους ανταγωνιστές.
 • Προϊόντα που έχουν ανταγωνιστική τιμολόγηση, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε αρκετά περιθώρια για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Εάν είστε αρχάριος στον κλάδο της dropshipping, αυτό που προτείνω είναι να πουλήσετε σε μια θέση που έχετε συνηθίσει. Είναι πολύ πιο εύκολο γιατί καταλαβαίνετε ήδη την αγορά.

Εξετάστε προϊόντα που είναι κάτω των 200 $

Ξεκινήστε την έρευνα για προϊόντα που είναι κάτω των 200 $ μόνο. Γιατί; Επειδή αυτό το εύρος τιμών είναι πολύ πιο εύκολο να πωληθεί. Θα προτιμούσατε να πληρώσετε 200 $ για ένα προϊόν αντί να πληρώσετε περίπου 600 $, σωστά; Θα χρειαζόταν πολύ περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να πείσουμε τους αγοραστές να αγοράσουν ένα ακριβό προϊόν.

Λάβετε επίσης υπόψη τις επιστροφές χρημάτων. Εάν πουλήσετε τα προϊόντα σας που είναι χαμηλότερα από 200 $, ορισμένοι αγοραστές που έλαβαν ένα ελαττωματικό προϊόν θα ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Η παροχή επιστροφών κάτω των 200 $ δεν είναι πολύ επώδυνη για έναν πωλητή.

Επιπλέον, να γνωρίζετε τα προϊόντα με ΧΑΡ (ελάχιστη διαφημιζόμενη τιμή). Αυτό σημαίνει ότι είστε περιορισμένοι στον καθορισμό του κόστους σας για αυτό το προϊόν.

Να είστε ενήμεροι για το μέγεθος του προϊόντος

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις των προϊόντων που θα πουλήσετε. Τα περισσότερα προϊόντα προέρχονται από την Κίνα, η οποία θα διαρκέσει περισσότερες μέρες πριν φτάσει στον πελάτη.

Εάν επιλέξετε ένα προϊόν μεγάλου μεγέθους, το κόστος αποστολής θα είναι πολύ υψηλότερο. Μερικοί από τους παρόχους αποστολής δίνουν ένα όριο στα μεγέθη και το βάρος των προϊόντων. Όπως και η αποστολή ePacket, μπορούν να αποστείλουν μόνο 2 κιλά (4,4 κιλά), ανάλογα με τις διαστάσεις.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε προϊόντα από την AliExpress ή από άλλους Κινέζους προμηθευτές σταγονιδίων, λάβετε υπόψη ότι το βάρος και η διάσταση των προϊόντων που θα πουλήσετε εμπίπτουν στις οδηγίες μέτρησης του ePacket.

Πού να αναζητήσετε προϊόντα

Εάν χρειάζεστε κάποιες ιδέες για προϊόντα για το dropship, μπορείτε να δείτε μερικές προτάσεις εδώ:

 • Μεταβείτε στο Amazon.com και αναζητήστε ιδέες για προϊόντα. Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, αφού η Amazon πραγματοποιεί το 50% των αναζητήσεων προϊόντων των καταναλωτών, κυριαρχώντας τώρα στο Google.
 • Μπορείτε επίσης να δείτε τα δημοφιλή προϊόντα σε ιστότοπους κοινωνικών αγορών όπως το Wish, το Massdrop και το Fab.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών όπως το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών και το KWFinder για να μάθετε ποια προϊόντα αναζητούνται κυρίως στο Google. Εάν θέλετε να δείτε τις αλλαγές ζήτησης ενός προϊόντος, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Google Trends.

Εύρεση προμηθευτών για Dropshipping στα προϊόντα που επιλέγετε

Μόλις αποφασίσετε για το προϊόν που θα πουλήσετε, ξεκινήστε να αναζητάτε τους καλύτερους προμηθευτές των προϊόντων σας για το κατάστημα πώλησης.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις:

AliExpress – Είναι η πιο δημοφιλής διαδικτυακή πηγή προμηθευτών από την Κίνα. Μπορείτε να βρείτε ένα ειδικό πρόσθετο WooCommerce που σας συνδέει απευθείας με τους προμηθευτές του AliExpress.

SaleHoo – σας βοηθά να ερευνήσετε καλούς προμηθευτές για τα προϊόντα σας μέσω του καταλόγου προμηθευτών τους.

Google – φυσικά! Η Google τα έχει όλα. Το μόνο πράγμα είναι ότι μπορεί να δείξει έναν τόσο αξιόπιστο προμηθευτή. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε διεξοδικά την εύρεση του κατάλληλου προμηθευτή για εσάς.

Παγκόσμιες μάρκες – Είναι ένας μεγάλος κατάλογος πιστοποιημένων χονδρεμπόρων και dropshippers. Πρέπει να εγγραφείτε στη συνδρομή για 224 $ πρόσβαση στη ζωή στον κατάλογο.

Τοπικές εκθέσεις – η παρακολούθηση εμπορικών εκθέσεων είναι επίσης μια καλή οδός για να συναντήσετε διαφορετικούς προμηθευτές και κατασκευαστές.

Επιλέγοντας τον καλύτερο προμηθευτή, βεβαιωθείτε ότι είναι αφοσιωμένοι στο χρονοδιάγραμμα της αποστολής, διατηρούν μια υγιή επικοινωνία και διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος καθώς φέρνει ικανοποίηση στους πελάτες.

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία του Dropshipping Store σας χρησιμοποιώντας το WooCommerce

1. Εγγραφείτε για φιλοξενία

Εάν βρίσκεστε ακόμα στο στάδιο προγραμματισμού της επιχείρησής σας και δεν έχετε φιλοξενήσει ακόμη, το SiteGround είναι αυτό που προτείνω.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να ξεκινήσετε την καταχώριση του ονόματος domain σας για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας θα σας κοστίσει μόνο για 15,95 $ το χρόνο. Εάν έχετε ήδη έναν τομέα, μπορείτε απλώς να επιλέξετε την επιλογή “Έχω ήδη έναν τομέα”.

Συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία λογαριασμού και τη φόρμα πληροφοριών πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του plugin WordPress και WooCommerce. Επειδή χρησιμοποιείτε το SiteGround ως κεντρικό υπολογιστή σας, η εγκατάσταση του WordPress και του WooCommerce είναι πολύ εύκολη. Λίγα μόνο κλικ και τελειώσατε με το πρώτο βήμα.

Επισκεφτείτε το SiteGround

2. Διαμορφώστε το WooCommerce

Σε αυτό το στάδιο, όταν το plugin WordPress και WooCommerce είναι ήδη εγκατεστημένο, μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε το WooCommerce από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Απλώς μεταβείτε στον Οδηγό εγκατάστασης WooCommerce και

Καρτέλα Ρύθμιση καταστήματος

Αυτό το στάδιο εισάγει τις βασικές λεπτομέρειες του καταστήματός σας, όπως τη διεύθυνση ή την τοποθεσία, το νόμισμα που αποδέχεστε ως πληρωμή και τον τύπο των προϊόντων που θα πουλήσετε. Εφόσον μπαίνετε στο dropshipping, επιλέξτε φυσικά προϊόντα.

Καρτέλα πληρωμής

Σε αυτήν την ενότητα, πρέπει να διαμορφώσετε ποιο σύστημα πληρωμών θέλετε να συμφωνήσετε. Από προεπιλογή, έχουν Stripe και PayPal ως πύλη πληρωμής.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Stripe, το WooCommerce μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό Stripe για εσάς. Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου και εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας.

Ένα άλλο πράγμα όταν χρησιμοποιείτε το WooCommerce, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε πύλη πληρωμής χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρεώσεις σε σύγκριση με το Shopify.

Καρτέλα αποστολής

Για αρχάριους, μπορείτε να επιλέξετε είτε Ζωντανές τιμές είτε κατ ‘αποκοπή τιμές κατά την αποστολή. Όμως, καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, πρέπει να καθορίσετε τις επιλογές χρέωσης αποστολής, καθώς κάθε προμηθευτής dropshipping είναι διαφορετικός.

Σε αυτήν την καρτέλα, προτείνω να καταργήσετε την επιλογή των περισσότερων επιλογών, καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ενεργοποίηση καρτέλας

Εάν επιλέξατε τους αυτοματοποιημένους υπολογισμούς φόρων και τις τιμές ζωντανής αποστολής, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το Jetpack. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να εγκατασταθεί στον ιστότοπό σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Παράλειψη αυτού του βήματος.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του WooCommerce, θα έχετε μια οθόνη επιτυχίας και τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή ενός θέματος για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επισκεφτείτε το WooCommerce

3. Επιλογή του θέματος DropShipping

Η επιλογή ενός εξαιρετικού θέματος θα έχει τεράστια επίδραση στο ποσοστό μετατροπών του ιστότοπού σας. Θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες και θεατές ιστότοπων. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Astra θέμα. Είναι γνωστό ως το πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο δωρεάν θέμα WordPress. Όπως θα το είχε η τύχη, το έχουμε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση του θέματος Astra μπορεί να θέλετε να περάσετε.

Η χρήση του Astra ως θέματος ιστότοπου θα εξοικονομήσει χρόνο στην προσαρμογή του ιστότοπού σας. Παρέχει τόνους διατάξεων που μπορείτε να διαχειριστείτε με την προσωπική σας πινελιά. Το Astra θεωρείται ως το πιο ελαφρύ θέμα στην αγορά που κάνει την απόδοση της ιστοσελίδας ακόμα καλύτερη και αξιόπιστη.

Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη θέμα που δεν χρειάζεται να σπάσετε κωδικούς για να κάνετε το κατάστημά σας επαγγελματικό. Μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα και χωρίς προβλήματα. Παρέχει προκατασκευασμένα δείγματα ιστότοπων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να το προσαρμόσετε με τον τρόπο που θέλετε να γίνει.

Επισκεφθείτε το Astra

4. Ξεκινήστε να προσθέτετε τα προϊόντα σας στη σελίδα σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του ιστότοπού σας και την επιλογή του κατάλληλου θέματος για εσάς. Ήρθε η ώρα να προσθέσετε τα προϊόντα σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Η προσθήκη προϊόντων εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του προϊόντος που πουλάτε.

 • Εάν πουλάτε μόνο μερικά προϊόντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο σύστημα WooCommerce για τη διαχείριση των προϊόντων σας.

Απλώς μεταβείτε στην ενότητα Προϊόντα και, στη συνέχεια, Προσθήκη νέου στον πίνακα ελέγχου και ξεκινήστε να πληροίτε τις πληροφορίες του προϊόντος.

Στην κάτω ενότητα της σελίδας προϊόντος, θα δείτε την ενότητα Δεδομένα προϊόντος όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο προϊόντος, την τιμολόγηση, την αποστολή και άλλες επιλογές.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα, απλώς επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

Θα συνιστούσα τη χρήση WooCommerce Dropshipping Προμηθευτές Pro για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας, κυρίως όταν προμηθευτείτε τα προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με όλους τους προμηθευτές σας, καθώς και να τους αντιστοιχίσετε σε αντίστοιχα προϊόντα που αποστέλλουν για εσάς. Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτόματες ειδοποιήσεις στους προμηθευτές σας όταν κάποιος αγοράσει το προϊόν από τον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε αναφορές για το απόθεμα των προϊόντων σας.

 • Εάν λαμβάνετε τα προϊόντα σας από το AliExpress, μπορείτε να σκεφτείτε ένα πρόσθετο WooCommerce dropshipping που σας επιτρέπει να εκτελείτε το κατάστημα dropshipping στο αυτόματο πιλότο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε WooDropship προσθήκη δωρεάν για 7 ημέρες. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, η τιμολόγηση ξεκινά από 14 $ ανά μήνα.

Τι κάνει? Λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα προϊόντα AliExpress στο κατάστημα WooCommerce και να αποφασίσετε τη δική σας τιμολόγηση. Θα λάβετε επίσης αυτόματες ειδοποιήσεις, όταν το προϊόν που προμηθεύεστε έχει αλλαγή τιμής ή μηδενικό απόθεμα, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε αμέσως το κατάστημά σας. Θα λάβετε τις εικόνες προϊόντων από το AliExpress και θα τις επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων εντός εφαρμογής.

Η εκπλήρωση παραγγελιών είναι επίσης αυτοματοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις ο πελάτης σας αγοράσει από εσάς, το προϊόν προστίθεται αυτόματα στο καλάθι AliExpress με τα στοιχεία του πελάτη και αποστέλλεται για εσάς.

5. Άλλες προσθήκες WooCommerce που μπορούν να σας βοηθήσουν

Έχετε ήδη ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα σταγονιδίων. Όμως, επειδή χρησιμοποιείτε το WordPress και το WooCommerce, μπορείτε να εγκαταστήσετε μερικά πρόσθετα για να σας βοηθήσουν να ανεβείτε στα ύψη της επιχείρησής σας.

Βρείτε πρόσθετα που μπορούν να σας βοηθήσουν:

 • Βελτιστοποιήστε την κατάταξη SEO του καταστήματός σας με τη βοήθεια πρόσθετων όπως Yoast SEO
 • Δημιουργήστε διαφορετικούς τύπους φόρμας
 • Στείλτε email στους πελάτες που έχουν εγκαταλείψει τα καλάθια τους
 • Δημιουργώ Λίστα email

Τι είναι το AliDropship?

Ένα άλλο πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε το AliExpress στο κατάστημα WooCommerce είναι το AliDropship. Το WooDropship και το AliDropship έχουν λίγα κοινά χαρακτηριστικά, αλλά το AliDropship λειτουργεί τόσο στο WordPress όσο και στο WooCommerce, ενώ το WooDropship προορίζεται μόνο για το WooCommerce.

Είναι επίσης ένα από τα πιο γνωστά πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου για το επιχειρηματικό μοντέλο AliExpress Dropshipping. Το AliDropship δίνει την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία να πουλήσει προϊόντα με βάση το AliExpress. Πρόκειται για μια προσθήκη WordPress που μετατρέπει τον ιστότοπό σας σε κατάστημα σταγονιδίων που εισάγει απευθείας προϊόντα από το AliExpress.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως απεριόριστη εισαγωγή προϊόντων, απεριόριστη αυτοματοποιημένη εκτέλεση παραγγελιών, αυτοματοποίηση τιμολόγησης, αυτόματες ενημερώσεις πληροφοριών προϊόντος και πολλά άλλα.

Επισκεφτείτε το AliDropship

Τιμολόγηση

Το AliDropship έχει εφάπαξ χρέωση συνδρομής ξεκινώντας από 89 $. Αυτό περιλαμβάνει ενσωματωμένα θέματα, προσαρμογή προϊόντος, απεριόριστο αριθμό προϊόντων, παραλλαγές προϊόντων και υποστήριξη WooCommerce.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τόνους θεμάτων στο WooCommerce επιλέγοντας την έκδοση WooCommerce της προσθήκης AliDropship. Η εφάπαξ πληρωμή συνδρομής περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες χωρίς περιορισμούς του τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Καλύτερα χαρακτηριστικά AliDropship:

 • Ως αρχάριος, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε το κατάστημά σας με τα προ-χτισμένα θέματα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το WooCommerce για πιο ανοιχτό σύστημα και προσαρμόσιμο σύστημα.
 • Επέκταση Chrome – Το AliDropship είναι μια επέκταση χρωμίου όπου μπορείτε να εισαγάγετε αυτόματα προϊόντα AliExpress απευθείας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 • Παρέχει αυτοματοποίηση εισαγωγής δεδομένων για την εκτέλεση παραγγελιών.
 • Εύκολη εγκατάσταση – μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη κατεβάζοντας απλώς το αρχείο zip και ανεβάζοντας την προσθήκη στον ιστότοπό σας WordPress.
 • 100% ιδιοκτησία καταστήματος – σε αντίθεση με άλλες προσθήκες, η ιδιοκτησία του καταστήματος AliDropship είναι εγγυημένη, καθώς εκτελείται μέσω της χρήσης ιστότοπου WordPress.
 • Εισαγωγή κριτικών προϊόντων – αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική, ειδικά ως απόδειξη ότι το προϊόν που πουλάτε έχει καλή ποιότητα. Για ορισμένες προσθήκες, δεν διαθέτουν τέτοιου είδους δυνατότητες ή πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτό.

Τρόπος εγκατάστασης της προσθήκης AliDropship

Αφού αγοράσετε το AliDropship Plugin, μπορείτε να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στο μενού προσθηκών, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέου και μεταφόρτωση προσθήκης. Περιηγηθείτε στο αρχείο .zip και κάντε κλικ στο Install Now.

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η προσθήκη δεν λειτουργεί με θέματα WooCommerce, οπότε πρέπει να μεταβείτε στο AliDropship ενσωματωμένα θέματα. Υπάρχουν δωρεάν θέματα που μπορείτε απλά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας.

Μόλις ρυθμιστεί το θέμα, μπορείτε τώρα να εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης και να το ενεργοποιήσετε.

συμπέρασμα

Το WooCommerce και το AliDropship είναι και τα δύο υπέροχα πρόσθετα για χρήση. Αλλά αν είστε αρχάριος με περιορισμένο κεφάλαιο, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce, καθώς είναι ένα δωρεάν και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετα.

Η προσθήκη AliDropship λειτουργεί καλά για τη διαχείριση του νέου σας καταστήματος dropshipping, ο άμεσος συντονισμός με τους Προμηθευτές AliExpress είναι πολύτιμος για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Εάν θέλετε να είστε χωρίς προβλήματα στη διαχείριση των μεταφορτώσεων προϊόντων και στο συντονισμό με τους προμηθευτές της AliExpress, μπορείτε να επενδύσετε στην προσθήκη AliDropship. Το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και θεμάτων τους είναι το ακαταμάχητο μπόνους σε αυτήν την επένδυση.

Η επιλογή εφάπαξ πληρωμής μπορεί να είναι ένας πιθανός διακόπτης διαπραγμάτευσης για νέους ιδιοκτήτες καταστημάτων, αλλά θα αξίζει τον κόπο λόγω των κορυφαίων χαρακτηριστικών του.

Λοιπόν, προχωρήστε και ξεκινήστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map